Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

3 najlepsze mecze jakie widzieliscie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak większość userów - Undertaker vs. Mankind King of the ring 98

HBK vs Undertaker - WM 25

SCSA vs The Rock - WM 19

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137158

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Dejv

3

• Marcin

3

• skatewujo

2

• Euz

2

Top użytkownicy w tym temacie

1.Kenta Kobashi vs Kensuke Sasaki – NOAH-18-07-2005 - Destiny

Walka nie trwała wcale długo, ale przez 20 minut, akcji było ogrom. Pierwsze 10 sekund, to pokaz niesamowitego stiffu i poweru przez obu wrestlerów. Genialne wymiany ciosów i chopsów, których było łącznie coś koło 120 (sic!). Genialnie zachowała się też publiczność, która zagrzewała obu wrestlerów swoimi chantami w Tokyo Dome. Walke oglądałem niekiedy nawet po kilka razy dziennie a jarałem się tak jakbym oglądał ją za pierwszym razem. W dwóch słowach - idealny pojedynek.

Mitsuharu Misawa & Kenta Kobashi vs Toshiaki Kawada & Akira Taue- AJPW, 09-06-1995

Godzinna walka, która obfitowała w niezliczoną ilość stiffowych kopów, chopsów i innych typowych dla puroresu, strong style movesów. Wszyscy 4-ej panowie pokazali w tej walce, co można zrobić przez godzinę. Był to Zdecydowany 5-star, po którym mój pogląd na wrestlingu uległ totalnej zmianie. Była to chyba pierwsza walka puroresu, która obejrzałem (podziękowania dla L.A. który mi nagrał ją jako bonus na płytce :* ). Match ten oglądałem z 10 razy i za każdym razem emocje były takie same.

Kenta Kobashi vs Jun Akiyama – NOAH-10-07-2004

Kopy, chopsy, kolana, przeróżne wariacje exploderów, dramaturgia - czysta kwintesencja wrestlingu. Po tej walce, stałem się totalnym markiem dla Juna Akiyamy, którego wcześniej nie zaliczałem nawet do stiffowych wrestlerów.

---

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137160

1. Abyss vs AJ Styles - Lockdown 2005

2. Samoa Joe vs AJ Styles vs Chris Daniels - Unbreakable 2005

3. Jeff Jarrett vs Sting - B4G 2006

może ta walka nie powalała na kolana ale to były piękne czasy markowania wrs z eurosportem :)

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137162

1.Kenta Kobashi vs Kensuke Sasaki – NOAH-18-07-2005 - Destiny

Walka nie trwała wcale długo, ale przez 20 minut, akcji było ogrom. Pierwsze 10 sekund, to pokaz niesamowitego stiffu i poweru przez obu wrestlerów. Genialne wymiany ciosów i chopsów, których było łącznie coś koło 120 (sic!). Genialnie zachowała się też publiczność, która zagrzewała obu wrestlerów swoimi chantami w Tokyo Dome. Walke oglądałem niekiedy nawet po kilka razy dziennie a jarałem się tak jakbym oglądał ją za pierwszym razem. W dwóch słowach - idealny pojedynek.

Hell yeah.

Jushin "Thunder" Liger vs The Great Sasuke, półfinał Super J Cup 1994.

Cholernie mi się podobała ta walka, dwóch moich ulubionych junior heavyweightów zrobiło świetny mecz. Stosunkowo krótki (niecałe 20 minut), ale obaj pokazali się z najlepszej strony. Szkoda że finish był nietrafiony, i Sasuke zje*ał tą huracanranę, ale i tak mi się podobało ;d

Rob van Dam vs Jerry Lynn z Living Dangerously 99.

W tej walce było wszystko za co kocham ECW, krzesła, Fonzie, Five Star Frog Splash, Cradle piledriver. Moim zdaniem jedna z najlepszych walk w historii.

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137210

Hulk Hogan VS Ultimate Warrior (WCW) Halloween Havoc 1998

Brock Lesnar Vs Bill Goldberg

Batista vs The Great Khali - No Mercy punjabi prison match

mialy byc 3 najlepsze, a nie 3 najgorsze;[

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137323

mialy byc 3 najlepsze, a nie 3 najgorsze;[

O gustach się nie dyskutuje.....ja sam bym napisał 3 najlepsze, lecz wypisując je, skrzywdziłbym resztę. Tyle walk chodzi mi po głowie, czy wybrać z WCW, czy WWF którym się później zainteresowałem, możę z obecnego WWE, oldschool ECW..kurna, nie wiem...

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137356

O gustach się nie dyskutuje...

Akurat Brutal dobrze napisal. Temat to nie jest 3 "ulubione" mecze - tutaj moznaby mowic o guscie. Jesli temat brzmi "3 najlepsze" to nie jest to kwestia gustu, a jakiegos rozeznania w temacie, o ktorym nie moze byc mowy jesli dochodzi do wyboru takiego jak Hogan vs. Warrior z HH 98 czy pozostala dwojka. Ja moge lubic ogladac mecz Flair vs. Vince z RR 02, ale w zyciu nie napisze, ze to jeden z 3 najlepszych meczow jakie widzialem, bo to chyba kiepsko by o mnie swiadczylo ;)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137361

Może coś z tagów.

CZW - When 2 Worlds Collide

Adam Flash (& Pandora) & Sonjay Dutt & B-Boy vs. Messiah & Sexxxy Eddy & Nate Webb - najlepszy opener jaki widziałem ever!

ROH - Supercard of Honor 2

CIMA, Susumu Yokosuka & Shingo vs. Dragon Kid, Ryo Saito & Masaaki Mochizuki - komentować to?

PWG - Astonishing Xmas

Jack Evans & Roderick Strong vs. El Generico & Human Tornado - Total Nonstop Action :) Jedna z tych walk, po których jedyne co możesz powiedzieć to: "ja pierdo*e".

4143166924a5dc43430e70.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137363

• Reputacja:   181
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Undertaker vs HBK - WrestleMania 25

Po prostu świetna walka. Near falle, ciekawa akcja. Nie można było od tego oderwać oczu.

The Rock vs SCSA - Wrestlemania 19

Dwaj moi ulubieni wrestlerzy. Walka nie była nudna nawet przez chwilę, "wykradanie" finisherów i near falle zrobiły z tego świetny pojedynek

Randy Orton vs Kurt Angle vs Rey Mysterio - WrestleMania 22

Szybka akcja, ciekawe ruchy (np. podwójny German Suplex). Bardzo dobra walka

6427638215a28716991f4b.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137392

1 John Cena vs JBL - New York City Parking Lot Brawl - Great American Bash 2008

bardzo mi się podobała ta walka

2 Bret Hart vs HBK słynny iron man match

3 HBK Vs. HHH 3 Stages Of Hell armageddon 2002 lub 3 Stages Of Hell: Stone Cold Vs. HHH no way out 2001 Obie walki genialne

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/178-3-najlepsze-mecze-jakie-widzieliscie/page/3/#findComment-137417