Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

..:: MMA ::..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jesli dodac do tego fakt zawieszenia Sonnena za 7:1...

Zastanawiac moze jedynie zastepstwo...

Sonnen został zawieszony za prawie 17:1.

Co do Overeema, mam w sumie dość typa. Jedna walka w UFC, zakontraktowany chyba od września, czy października i już druga wpadka. Wiadomo, że 90% fighterów się kłuje i to fakt, choćby ktoś tam chciał teraz podważać te statystyki (chyba, że w drugą stronę, to jeszcze rozumiem :)), ale człowiek wyglądający, jak połączenie umięśnionego ogra z bykiem powinien jednak brac pod uwage, że UFC to nie japońskie organizacje, gdzie japończycy pewnie pozwalaliby na zastrzyki w pośladki nawet w przerwach między rundami, ani tez nie SF przed wykupieniem przez Zuffa, które przeważnie komisja w tamtych latach miała w dupie. Brak profesjonalizmu według mnie powinien być karany i ja akurat życzyłbym sobie w tej walce zobaczyć kogoś w zastępstwie, czy to bedzie Mir, czy Cain, czy ktokolwiek inny.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 812
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

190

• N!KO

68

• Dejv

46

• mnih

43

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Reputacja:   0

Overeem wykluczony z walki o mistrzostwo, po raz już chyba trzeci do walki o pas staje Frank Mir. Po tym co pokazał Mir w ostatniej walce z Nogiem jestem wręcz przekonany, że JDS go szybciutko znokautuje.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Overeem wykluczony z walki o mistrzostwo, po raz już chyba trzeci do walki o pas staje Frank Mir. Po tym co pokazał Mir w ostatniej walce z Nogiem jestem wręcz przekonany, że JDS go szybciutko znokautuje.

Potwierdzone? Ja czytalem, ze spotkanie z komisja ma 24 kwietnia.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jeśli Dana naprawdę nie chciał czekać, to Mir wydaje się, że jest naprawdę najlepszą obecnie możliwą alternatywą dla Reema (co może najdobitniej świadczyć o kondycji ciężkich, ale nieważne). Jasne, że mega faworytem jest JdS, ale nie wykluczam, że Frank może wypalić champowi coś niespodziewanego - z Nogueirą też był już w dupie, a tymczasem poddał Brazylijczyka. Tutaj w takie coś nie do końca wierzę, jednak też nie posuwałbym się do stwierdzenia, że dos Santos wręcz zniszczy Franka.

Słyszałem też jakieś info, że w przypadku podtrzymania tej decyzji w sprawie Overeema, wynik jego walki z Lesnarem ma zostać zmieniony na no contest. Smutno, że walka o takim potencjale, jak dos Santos vs. Reem jednak nie dojdzie do skutku. Mira lubię i nie boli mnie jego obecność, ale to jednak nie będzie to samo...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

z Nogueirą też był już w dupie, a tymczasem poddał Brazylijczyka

Rzeczywiście Mir "był w dupie" Ale Nog zamiast kończyć to przez KO chciał sam go poddać i sie na tym przejechał.

Co do walki JDS vs Mir wynik może być chyba tyko jeden, Junior zniszczy Mira. W obecnej formie Mir to niższa iga dla Juniora.

"Nie uważam się za jakiegoś twardziela, ale to cholernie poniżające gdy ktoś skopie ci tyłek."

"Mike Tyson"

8909971134f82d25fac2e7.jpg

• Reputacja:   393
  • Urządzenie:  Android

Potwierdzone? Ja czytalem, ze spotkanie z komisja ma 24 kwietnia.

Podobno to już pewniak.

Jeśli Dana naprawdę nie chciał czekać, to Mir wydaje się, że jest naprawdę najlepszą obecnie możliwą alternatywą dla Reema (co może najdobitniej świadczyć o kondycji ciężkich, ale nieważne). Jasne, że mega faworytem jest JdS, ale nie wykluczam, że Frank może wypalić champowi coś niespodziewanego - z Nogueirą też był już w dupie, a tymczasem poddał Brazylijczyka. Tutaj w takie coś nie do końca wierzę, jednak też nie posuwałbym się do stwierdzenia, że dos Santos wręcz zniszczy Franka.

Akurat JDS jest zajebiście niewygodnym rywalem dla Mir'a. Franek szanse ma tylko na glebie i legitymuje się dość słabą szczeną, a Junior ma świetne obrony przed sprowadzeniami, a jego szybkie łapy i mocne uderzenie, mogą być niczym kryptonit dla Amerykanina.

To MMA i wszystko może się zdarzyć, ale bym był bardzo zdziwiony, gdyby Dos Santos nie wygrał tego przez TKO i to już w pierwszej rundzie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Alistair Overeem oficjalnie został zawieszony na 9 miesięcy.

"Nie uważam się za jakiegoś twardziela, ale to cholernie poniżające gdy ktoś skopie ci tyłek."

"Mike Tyson"

1. Hector Lombard podpisał kontrakt z UFC

2. Sonnen vs Silva II przeniesione na UFC 148

3. Gonzaga vs Nelson zamiast Gonzaga vs Rosario

Wielu pewnie spodoba się pierwszy news :)

1. Hector Lombard podpisał kontrakt z UFC

2. Sonnen vs Silva II przeniesione na UFC 148

Wielu pewnie spodoba się pierwszy news :)

Czyli na UFC 147 main eventem będzie Silva vs Belfort ?

"Mike Tyson"

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/398791_10150828471106276_46299886275_12375049_1753498651_n.jpg

Szczerze bez patrzenia w resztę maincardu wierzę w galę roku. Dwa tak potężne grudge matche nie mogą nie okazać się czymś słabszym niż mega sukces, czekam chyba mocniej niż na Euro ;)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

No faktycznie te dwie walki wyglądają imponująco ale nie będe kłamał że Cruz nieco mnie nudzi. Mam nadzieję że Faber go tym razem poskłada. Co do main eventu to walka raczej nie będzie wyglądać jak ta na UFC 117. Tym razem to chyba Silva zdominuje. Myślałem że UFC 146 będzie bezkonkurencyjne w walce o galę roku ale poczekam z tą deklaracją jak poznam resztę main cardu.

[ Dodano: 2012-04-25, 20:22 ]

Coś dla fanow KSW ;)

"Mike Tyson"

Uzupełniając, nowym rywalem Rosario jest Stipe Miocic.

Co do UFC 148 to z początku średnio podobał mi się main event, który wg. mnie wyglądać będzie dokładnie tak samo jak rok temu ale teraz, po dodaniu Silva - Sonnen... Miodzio :twisted:

hype rośnie

Z drugiej strony Belfort - Silva to według mnie za słabe zestawienie jak na ME numerowanej gali, chociaż może pomaga fakt odbywania się w Brazylii.

• Reputacja:   393
  • Urządzenie:  Android

Z drugiej strony Belfort - Silva to według mnie za słabe zestawienie jak na ME numerowanej gali, chociaż może pomaga fakt odbywania się w Brazylii.

Bankowo pomaga. To taki ukłon Danki w stronę Brazylijczyków. Łysy funduje im brazylijskie derby, tak więc gacie będą na stadionie pełne :wink:

ale nie będe kłamał że Cruz nieco mnie nudzi. Mam nadzieję że Faber go tym razem poskłada.

Nie wiem jak Cruz, z jego ADHD (zajebiście się facet porusza po oktagonie) i mocarną stójką - może nudzić? Wg mnie Faber ponownie zostanie wypunktowany, bo w stójce za wiele nie ugra z tak mocnym stójkowo rywalem jak Cruz, a podczas ich ostatniego - nie tak dawnego - starcia, jakoś niezbytnio mu szły próby poddania Mistrza.

Walka z pewnością będzie jednak ciekawa. Przynajmniej jak dla mnie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

1 Erik Koch rywalem Jose Aldo na UFC 149

2 Munoz vs. Weidman walką wieczoru UFC On Fuel 4

3 Rewanż Hendersona z Edgarem na UFC 150 w sierpniu

"Mike Tyson"