Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWC- Pierwsza Gala Ppv

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

PWC- Polish Wrestling Championship

Witamy was drodzy fani wrestlingu, Tak jest PWC jest już u nas…

Powiem więcej PWC zagościło u nas na dobre 

Tak jest , Witamy was w specjalnie zbudowanej na potrzeby dzisiejszej gali (i kolejnych) Super wielkiej Hali w Krakowie. A Witają Was Jarek Blat i…

…i Tomek Rewolt . Dziękujemy serdecznie za tak liczne przybycie na dzisiejszą gale, Jest nas tu w tej cudownej Hali aż 20 tyś osób…

Tak, Dzisiaj rozpoczynają się zmagania wspaniałych wrestlerów o pasy mistrzowskie i nie tylko… Mamy cudowny skład , pozwolę sobie go przedstawić i proszę mnie o to nie winić ze tak za żartuje o to prosili sami wrestlerzy .Więc

Zawodnicy:

Christian

Cody Rhodes

Ted DiBiase

Jack Swagger

Jeff Hardy

Amazing Red

Matt Sydal

AJ Styles

Triple H

Petey Williams

The Miz

John Morrisson

John Cena

Randy Orton

Edge

Steve Austin

The Great Khali

Chris Jericho

Shawn Micheals

MVP

Christian Cage

Kurt Angle

Cm Punk

Samoa Joe

Big Show

Rey Mysterio

Cm Punk

Batista

Sting

pozwolę sobie również przedstawić nasze pasy mistrzowskie :

PWC World Championship (Mistrz PolishWrestlingChamipons)

Pwc UltraHevyweighnt Championship (Mistrz Wagi superciężkiej)

PWC Tag Team Champinsihp (Mistrzowie Tag-team)

PWC World Tag-team Champinsihp (Mistrzowie Tag-team)

Pwc P-Divison Champinsihp (Mistrz Wagi Ciężkiej)

PWC SmallHardcor Champinsihp (Mistrz WagiL ekkiej)

PwC Europen Champinsihp (Mistrz Europejski)

Dobra moi drodzy , zostawmy te sprawy organizacyjne i przejdźmy do sedna sprawy, Pierwszą walką którą będziemy mogli zobaczyć jest walka której zwycięzca Będzie mógł walczyć o pas P-Division…

Cm-Punk vs Batista

Na ring wchodzi potężny wrestler, Batista … Publiczność wita go wielkim uwielbieniem, Ale on nie za bardzo się tym cieszy, A przynajmniej tego nie okazuje. Batista wchodząc na ring bierze mikrofon i kątem oka spogląda na pas P-Division .

Witam was,(publiczność reaguje dużym cheerem) Mam nadzieje że wiecie po co tu przychodzę… Moim jedynym celem jest zdobycie pasa P-Divison , jestem zdolny zniszczyć każdego którego mi tutaj nie wyśle zarząd… A zostaje wysłany … jak on tam ? MC-pund?(Publiczność reaguje głośnym Śmiechem ) a tak przepraszam CM-Punk …

Na ring zmierza nie lubiany lecz bardzo doświadczony wrestler… zwany również Mr. Money In the Bank, Wślizguje się pod linami lecz robi to ostrożnie bo gdyby stópka batisty dotkną go to mogło by być po sprawie…

Tak tak… Batista ja już wiem co ty tam kombinujesz , przepraszam cię bardzo ale to sama postura mówi za siebie… Te chorze wyolbrzymione mięśnie … To są same Sterydy ale wiem wiem… Ty ćwiczysz na siłowni, Nie oszukujmy się bierz przykład ze mnie. Nie piję , Nie palę, Nie ćpam…

…Ale dostaniesz dzisiaj oklep …

Batista nie zadając sobie zbyt wiele trudu chwyta Cm-Punka i uderza go raz potężnym prawym sierpowym , Cm-punk spada na ring. Sędzia pokazuje znak na rozpoczęcie walki. Cm-Punk dostaje kilka kopnięć w plecy lecz za 4 razem Kopie batiste w okolice mostka , Batista oszołomiony akcją Punka odchodzi , Punk wstaje odbija się od liny lecz Nadziewa się na potężny ShoulderBlock. Batista zdeterminowany jest do zrobienia swojej akcji końcowej , Punk wstaje ociężale z ringu dostaje kopnięcie w brzuch i automatycznie schyla się z bólem, batista wsadza jego głowę między swoje nogi i wynosi go na Powier Bomba zwanego również Batista bomb lecz Punk uderza batiste kilka razy w głowę a ten przewraca się a punk zeskakując z zawadza o sędziego a ten mocno Obrywa przy tym przypadkowym incydencie. Punk podnosi batiste z wielkimi problemami na GTS ale zza ringu wskakuje Rey Mysterio kopie Punka w nogi dropkickiem lecz ten unika zrzuca z siebie Batiste i wynosi Reya na GTS ale Batista Kontruje Spearem . Rey ucieka z ringu by nie zauważył tego incydentu sędzia który sam dopiero powstaje z maty. Batista podnosi CM-Punka na Power Bomb iiii JEST Batista Bomb sędzia przechodzi do Pinu:

---1---

---2---

---3---

Batista wygrywa walkę po pomocy swojego Przyjaciela Reya …

Widzę że cię Tomku to bardzo zirytowało …

Po prostu nie lubię gdy do walki 1 vs 1 wcina się jakaś nie proszona osoba…

< J> Tutaj się z tobą zgadzam Punk był bliski zakończenia walki swoim Cudownym GTS’em

Ja wiem czy takim Cudownym?

mniejsza z tym  zapraszam na reklamy

JEST TO TYLKO CZĘŚĆ 1

Witamy po przerwie… czeka nas teraz następna walka lecz na chwile przenosimy się to Jacka który poszedł w teren przeprowadzić wywiad z Triple H…

Jacek zmierza do szatni a na krześle siedział skupiony triple h ,

Drogi Triple H co sądzisz o walce która jeszcze dziś właściwie to już teraz zaraz ?

Powiem tylko kilka słów, Dzisiaj mam zmierzyć się z ortonem o możliwość walki o pas PWC World Champion, Lecz nie wydaje mi się że ta walka się dziś odbędzie ponieważ znalazł sobie on Tag-team partnera którym jest Edge… Rated RKO powróciło i jest to Całkowita prawda… Nie będę walczył dziś z Ortonem ponieważ wiem że do tej walki wejdzie trzecia osoba… Edge…

Hmmm.. to dość rozważnie ale czy dobrze rozumiem? Porzucasz walkę o pas?

Nie po Prostu zmieniam pas o który będę walczył… Pas PWC World Champion na pas PWC Tag-Team Champion …

jak to to z kim zamierzasz się połączyć?

Powiem tylko tyle… We Have Got Two Words For Ya … SUCK IT

łoł to widzę że mamy reaktywacje Degeneration X

Już jestem Tomku… Masz rację szykuje się ciekawe starcie Tag-Teamowe…

Więc zobaczmy walką która na teraz jest zaplanowana …

Jeff Hardy vs ???

Na ring swoim bujnym krokiem wbiega Jeff Hardy, Wychodzi na drugą Line i pokazuje swój znak publiczności a ta obdarza go Głośnym cheerem…

witaj Krakowska widownio… Co tam u was? Bo ja czekałem na tą walkę z dużym zniecierpliwieniem zrobię wszystko aby walczyć o pas PWC Europen Champion … hmm zastanawiam się kto będzie moim dzisiejszym przeciwnikiem, Ale to bez znaczenia. I tak go znisz…

Na ring wchodzi postać ze znanym nam wszystkim czarnym płaszczem i kapeluszem… Wchodzi na ring nad 3 liną . Staje i ściąga kapelusz, i bierze mikrofon…

Jeff Hardy… niewiele razy mogłeś posmakować Piledrivera albo Heel’s Gate Ale ja mówię do ciebie tu i teraz… Że posmakujesz moich akcji… A potem twoja Dusza Będzie należeć do mnie…

Sędzia daje zna na rozpoczęcia walki.Start… Undertaker blokuje uderzenia Jeffa, A następnie chwyta go i rzuca na liny a następnie Jeff prześlizguje się pod Dead Men’em i wyskakuje wysoko i robi Dropkick, Undertaker chwieje się na nogach jeff próbuje rzucić się i przewrócić przeciwnika ale ten chwyta go na ChockeSlam lecz Jeff kopie go w Brzuch i robi DDT undertaker po akcji jeffa cierpi na macie a jeff wychodzi na drugą linie i wykonuje swój znak ( Publiczność nagradza Dużym cheerem )

Lecz ten nie robi swanton bomb lecz wykonuj moonsault lecz Dead men Ucieka z pod ataku przeciwnika a ten spada na mate z dużej wyskokosci. Jeff zwija się z bólu a Undertaker pokazuje Jeff’owi że to juz koniec. Jeff Czeka na to co nieuniknione Underataker chwyta go za gardło podnosi do ChockeSlamu lecz ten wyrywa się i wykonuje twist of fate. Spina się na trzecią linę aby wykonać Swanton bomb skacze lecz undertaker łapie go i wykonuje TombstonePiledriver i przystępuje do pinowania

---1---

---2—-

--…

To musi być koniec …Ale nieee jeff wyrywa się lecz uundertaker podnosi się i robi mu Gogoplate czyli Heel’s Gate … Jeff nie może tego wytrzymać i pasuje…

Widze że Dead Man Wykonał to co obiecał … jeff poznał smak akcji Undertakera…

tak tak… szkoda mi Jeffa bardzo wycierpiał w tym pojedynku ale cóż tak mają wrestleży …

tak… to prawda… A ja zapraszam na przerwę

13618595004ed784dacadc0.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakeR

1

• Karpin

1

• Superboy98

1

• Ceadus

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gala bardzo słaba. Liczne powtórzenia czy błędy ortograficzne. Dobór kolorów do pisania tekstów nie potrzebny, wystarczyłby np. czarny i zielony. Walki są zdecydowanie zbyt krótkie, mało porywających speechów etc.

Czasai trzeba myśleć!To nie szkodzi.

Christian Cage-Christian

6051651874bda81af7d2c2.gif

Można to nominować do hall of fool? ;P

Według mnie może się nadać :D
fin de siècle
  • 2 tygodnie później...

haha nie pogłem wytrzymać ze smiechu HARDY WSTAŁ PO TOMBSTONIE HAHAHA. Chłopie takie rzeczy to tyko na dłuuuugich feudach. a zresztą jak juz wstał to moze jakis zwrot akcji tylko nie np. "nagle zaczął okładać undertakera twist of fate swatnon bomb 1 2 3 HARDY WIN". troche opanowania. ocaniem gale na 4/10 ale czekam na następne.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

• Urządzenie:  Windows

marsh, ale Shawn wstał na Wrestlemani, po feudzie, który był, w prawdzie krótki, ale mocno intensywny i do tego nie żeby po 5 sekundach odklepać po Gogoplacie, a żeby przejąc na jakiś czas inicjatywę w pojedynku więc to trochę co innego niż wstanie tak po prostu na pierwszej gali, bez żadnego "powodu" :)

BTW. Gala krótka, nudna, przewidywalna, słaba... coś jeszcze? Właściwie tak... fatalnie się czyta ze względu na wspomniane dobranie kolorów :)

• 1 miesiąc temu...

Po Tombstone wstał m.in. (żeby daleko nie szukać) Shawn Michaels, więc nie jest to takie niemożliwe.
żeby daleko szukać, to może ci trochę długo zająć to szukanie - Shawn Michaels vs Undertaker to była walka na Wrestlemanii a na taką galę czeka się cały rok, a nie, żeby pierwsza stworzona gala - Main Event i już "Jeff wstał po Tombstonie"... a nawet jeśli to tak jak mówił małysz22ziom powinien być jakiś zwrot akcjii... Ogólnie to pierwsza walka, zero jakiś bolesnych akcji - jedno przypięcie i Pin-Fall, ale jeszcze była zdecydowanie lepsza od drugiej... ogólnie oceniam 4,5/10 i życzę powodzenia w pisaniu następnych gali...

8407598924ba0fe619b015.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...