Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Antyfutboliści z Włoch to ciekawy team.

Euz, z tymi "antyfutbolistami" nie przesadzałbym. Na ostatnim mundialu grali zdecydowanie najładniejszy futbol, zdobyli najwięcej bramek, zresztą bodajże aż 10 zawodników (to chyba był rekord MŚ) wpisało się na listę strzelców. Co do ich obecnej dyspozycji - nie śledziłem poczynań Squadra Azurra w eliminacjach MŚ, faktem jest, że nie zagra Del Piero, który, jak dla mnie, był ostatnim wielkim włoskim "fantasista", w dodatku jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, wpadną na Hiszpanię (w 1/4), w gorszym dla nich wypadku na Holandię (w 1/8) i pa pa, finały ;)

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

Anglików skreślam od razu, bo nie zapominajmy, że gramy w RPA, gdzie temperatura stoi na 30(takie małe udekorowanie)

W RPA jest teraz zima. Jest chłodniej niż u nas.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

Jeśli chodzi o reprezentacje to jestem fanem Francji i Niemiec (wiem, niezbyt popularne drużyn, jeśli chodzi o kibicowanie im w Polsce). Co do Francji, to wydaje mi się, że może zrobić niespodziankę, ale in minus i nie wyjść z grupy (a co do ich przegranej w pierwszym meczu z Urugwajem, to jestem gotów postawić na to kasę :P).

Niemcy? Mają bardzo mody zespół, choć oglądając mecze towarzyskie widać, że brakuje im Ballack'a. Mam jednak nadzieję, że uda im się złożyć niezłą ekipę, no i napastnicy, którzy są w fatalnej formie zaczną strzelać bramki.

Co do drużyn, którym daję szansę na wygraną tych mistrzostw, to stawiam na Brazylię lub Holandię.

Kompletnie nie wierzę w Argentynę, a nawet mam nadzieję, że im te mistrzostwa nie pójdą, bo z Maradony żaden trener.

Druga drużyna, która jest wszędzie głównym faworytem to Hiszpania. Tutaj także nie wierzę, żeby wygrali. Jest zbyt dużo szumu, że to oni wygrają i myślę, że ta presja nie da im wygranej, choć dojdą dość wysoko.

Jak wiadomo nie ma mistrzostw bez czarnego konia. Wydaje mi się, że taką drużyną będzie Urugwaj lub Chile.

Niestety nie uczestniczę w dyskusji od początku z powodu braku czasu, ale myślę, że spokojnie odnajdę się w temacie. :)

Na kogo stawiam ? 4 drużyny, które są dla mnie faworytami to Argentyna, Hiszpania, Anglia, Holandia. Zaraz za nimi lub zamiast nich spodziewał bym się takich zespołów jak Włochy, Niemcy, Francja i oczywiście Brazylia.

Wątek, który w swoim poście zaczął maly619, to "czarny koń". Dla mnie może być to WKS. Co prawda drużyna Drogby trafiła na zespoły, które są teoretycznie lepsze, ale i tak wydaje mi się, że sporo namieszają na tych mistrzostwach.

Pamiętam, że od kiedy zacząłem interesować się futbolem, kibicowałem Holendrom i tak też będzie na tej imprezie. Co do faworytów to zdania swego nie mam, bo ostatnimi czasy poświęciłem mało czasu na oglądanie futbolu i nie wiem jakiej gry można się spodziewać po tych najlepszych. Myślę jednak, że można spodziewać się wysoko Hiszpanii. Na Argentynę bym mimo wszystko nie stawiał, a co do kibicowania słabszym drużynom - mam nadzieję, że Korei Północnej choć ten jeden punkt się uda ugrać. A rewanż z Portugalią za mecz z 1966? Trudne do wykonania, ale nie niemożliwe...

Moje typy są bardzo mało prawdopodobne,ale ile ja bym oddał żeby się sprawdziły :oops: 8)

http://www.ktowygramundial.pl/Noface

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

ja typuje tak:

http://www.ktowygramundial.pl/brutal

nie jest to moj wymarzony scenariusz, ale imo bardzo prawdopodobny

powtorze sie po raz kolejny, ze moge postawic kase na to, ze Argentyna i Francja bardzo szybko odpadna ze wzgledu na miernych trenerow ;P

Jak kogoś ciekawi jak widziałbym całe mistrzostwa to zapraszam:

http://www.ktowygramundial.pl/Pinio

Jak widać po finale i meczu o 3 miejsce lubię długie mecze ;)

Jak zawsze wierzę, że wygrają Anglicy. Mam nadzieję, że w końcu zdobędą puchar. Jak nie puchar to chociaż medal. Długo już nic nie osiągnęli. Kontuzja Ferdinanda na pewno da się we znaki i do tego bramkarze... Katastrofa... Jednak jestem dobrej myśli i będę wierzył do końca w Anglików!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Moje typy : http://www.ktowygramundial.pl/LeViathan

Trochę tu zaszalałem, szczególnie jeśli chodzi o Francję. Francja wg. mnie powtórzy wyczyn z 2002 roku, gdzie nie wyszli z grupy, tyle, że teraz zajmą zaszczytne 3 miejsce w tejże grupie. Większość typów szła na spontanie.

Ja uważam że w Wielkim Finale znajdą sie Hiszpania oraz Portugalia.

To są moi 2 faworyci.

Na 3 miejscu widzi mi sie Brazylia.

Włochy teraz nie mają kondycji i nie mają co liczyć na jakieś dobre miejsce.

Zdaje mi sie tez że Niemcy mogę\ą dobrze wypaść ;)

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja uważam że w Wielkim Finale znajdą sie Hiszpania oraz Portugalia.

To są moi 2 faworyci.

Na 3 miejscu widzi mi sie Brazylia.

Fizycznie niemożliwe: już w 1/8 finału będzie mecz Hiszpania-Brazylia lub Hiszpania-Portugalia (zakładając, że WKS nie wyjdzie z grupy), więc szanse na Twoje wymarzone podium są niestety zerowe ;)

Co do turnieju to na pewno będę kibicował Holendrom, choć bardzo prawdopodobne, że sprawdzi się powiedzenia " Grają jak nigdy, odpadają jak zawsze". Myślę że rewelacją mundialu może być gospodarz RPA, groźne również może być Chile, które przeszło jak burza przez eliminacje (choć przyczynił się też do tego ich stadion).

Pozwolę sobie przedstawić moje dwa kupony na mundial, chętnie posłucham rad i wskazówek, bo jeszcze ich nie puściłem.

1-szy kupon - wyjścia z grupy:

5701 Holandia M (Z/1-2) 1 1.65 (Holandia musi wygrać grupę, reszcie wystarczy drugie miejsce)

5692 USA M (Z/1-2) 0 1.65

5687 Nigeria M (Z/1-2) 0 1.90

5717 Chile M (Z/1-2) 0 1.65

5682 Meksyk M (Z/1-2) 0 1.90

2-gi kupon na pojedyncze mecze fazy grupowej:

2271 Holandia-Dania 1 1.62

4871 Honduras-Chile 2 1.65

2341 Japonia-Kamerun 2 2.10

4211 Nowa Zelandia-Słowacja 2 1.46

1851 Niemcy-Australia 1 1.53

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...