Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nawet gdyby Niemcy przegrali i grali by o 3 miejsce , to tam na 100% wygrali by z Urugwajem nie oszukujmy się ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190334

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Mechaniczna Pomarancza z lekka pomoca sedziego .. ale dala rade wejsc do finalu. Giovanni jaka bramke strzelil.. az uwierzyc nie moglem, ze lewy defensor Holandii tak potrafi. Od nich z takimi bramkami kojazyl mi sie zawsze Clarence Seedorf. Za to Diego Forlan wreszcie pokazal innym druzynom jaki jest slaby punkt "Oranje". Stekelenburg to najslabsze ogniwo jedenastki i idzie to wykorzystac.

Dzisiaj mam nadzieje, ze Hiszpania pojedzie Niemcow, ale jak przychodzi mi racjonalnie podejsc do sprawy i przypomniec sobie poprzednie mecze obu ekip to juz nie jest tak kolorowo.

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190348

Chrystian, Forlan trafił z akcji indywidualnej. Muslera przy wszystkich bramkach nie miał nic większego do powiedzenia. Bramka Gio moim skromnym zdaniem, najpiękniejsza na tych MŚ. Jestem pod wielkim wrażeniem wczorajszego występu Celestes. Nie do dziś wiadomo, że Urugwaj jest b. dobrą i solidną drużyną, ale ta determinacja i wola walki cholernie mi zaimponowały. Te trzy minuty Pomarańczy były kluczowe, bo trochę podcięły skrzydła Forlanowi i spółce. Bardzo bym się ucieszył, gdyby jeszcze zdobyli ten brązowy medal.

A co do dzisiejszego hiciora, ja nie skreślałbym Hiszpanów, choć na tym Mundialu grają średnio. Też nie można dawać większych sznas La Furia Roja, tylko ze względu na to, że nie ma Mueller'a. Nie lubię Niemców i bardzo bym chciał, aby został im tylko finał pocieszenia, w którym zostaną pożarci przez Urugwaj. Ale Villa i spółka muszą się sprężyć na ten mecz, jak nigdy wcześniej. Obrona Germanów jest do przejścia, Hiszpania dysponuje zawodnikami tak klasowymi, że ten Die Deutsche Mauer powinien legnąć w gruzach. Jednak kto by nie awansował, przeczucie mi mówi, że Latające Holery zgarną puchar.

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190350

Mam ogromną nadzieję że niemcy odpadną to znaczy reprezentacja niemiec czyli kilku niemców, hiszpan, turkowie, polacy, ghanijczyk i kilku innych :P A tak na powaznie niestety Niemcy jak na razie jadą wszystkich, od zawsze jak nie ma polaków jestem za wszystkimi kto wyeliminuje niemców, i tym razem będę wychwalał drużynę co ich wyeliminuje i powstrzyma przed katastrofą jaką było by zdobycie pucharu przez nich. CO do meczu był przepiękny, ta końcówka, brameczki cud, mimo że nie lubię klubów w jakich grają sneijder i robben co równa się z tym że czuję do nich niechęć to pokazali się fantastycznie, a bramka Gio tylko ozdobiła jakże piękne spotkanie. Liczę jednak że jedyny finał w jakim zagrają niemcy to finał pocieszenia, no i przegrają :D Lecz niestety wszystkie znaki na niebie pokazują że to właśnie niemcy zdobędą złoto :( :( :( :( :( :(
https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190362

az uwierzyc nie moglem, ze lewy defensor Holandii tak potraf

To nie jego pierwsza taka bramka, w Feyenoordzie kilka takich zaliczył, np.

:-)
https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190370

Mam ogromną nadzieję że niemcy odpadną to znaczy reprezentacja niemiec czyli kilku niemców, hiszpan, turkowie, polacy, ghanijczyk i kilku innych :P

Jérome Boateng- Urodzony w Berlinie

Mesut Ozil- Urodzony w Gelsenkirchen

Sami Khedira- Urodzony w Stuttgarcie

Dennis Aogo- Urodzony w Karlsruhe

Serdar Tasci- Urodzony w Esslingen

Gdzie ty tu widzisz obcokrajowców? Niby czemu mieli grać dla innej reprezentacji skoro urodzili się w Niemczech, niemieckie kluby pomogły im w rozwoju piłkarskim, całe życie spędzili u naszych zachodnich sąsiadów? Rozumiem, że mają ghańskie, tureckie, polskie korzenie, ale to są Niemcy! Jedynymi obcokrajowcami w drużynie niemieckiej to: Cacau i Podolski! Trochowski i Klose może urodzili się w Polsce, ale nie mają nic wspólnego z naszym krajem (przynajmniej w przypadku Miroslava). Dlaczego nie ma takiej nagonki w przypadku Francji? Przecież większość piłkarzy z tamtego kraju ma afrykańśkie korzenie! Już zapomnieliście o korzeniach Zidane? Jestem pewien, że wiecie o korzeniach Evry, Sagny, Mandandy, Diabyego czy też Cissego... Gdyby media nie wspomniały o "zagranicznej" kadrze Niemiec na pewno nie byłoby na nich takiej nagonki... Rozumiem, że to iż w naszej kadrze gra Obraniak, a za jakiś czas dołączy Kościelny również wam przeszkadza? Mam nadzieję, że dzisiaj Niemcy pojadą symulantów z Hiszpanii ( z Torresem na czele...).

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190374

Kosa, może większość urodziła się w Niemczech, ale ojcami są obcokrajowcy, a Niemka ich jedną matką :P Nagonka na Francuzów była, szczególnie na Onecie :D Przed i po meczu z RPA pisali np. "Africa vs South Africa" - ten tekst pojawiał się nie raz.

Bramka Gio na filmiku, który nadesłał Matoz jest indentyczna do tej, którą zdobył wczoraj. Nawet gdyby ta na filmiku była ładniejsza, to ta ze wczoraj jest cenniejsza.

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190377

Finał MŚ 2010 to będzie Holandia - Niemcy, chciałbym aby Urugwaj miał 3 miejsce, ponieważ zagrali świetnie z Holandią i mogą zagrać jeszcze lepiej z Hiszpanią.

Co do finału chcę i pewnie tak będzie że wygrają Niemcy, bo oni prezentują najlepszą grę drużynową.

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190381

Mam nadzieję, że dzisiaj Niemcy pojadą symulantów z Hiszpanii ( z Torresem na czele...).
https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190384

Kosa napisał/a:

Mam nadzieję, że dzisiaj Niemcy pojadą symulantów z Hiszpanii ( z Torresem na czele...).

i ja :)

W ogóle, przeceniacie tą Hiszpanie strasznie i rzygam już tym. Przed mundialem wszyscy finał Brazylia vs Hiszpania bla bla, a oni na fuksie wyszli z grupy. Gdyby Chile nie grało w 10tkę to byłby remis i adios amigos. Na fuksie też doszli do tego półfinału (z resztą to samo Urugwaj), a Niemcy .. chyba wszyscy widzieli w jakim stylu grali na tych Mistrzostwach.

Co do nieobecności Mullera, to myślę, że Marin byłby najlepszy. Mały, zwinny, szybki piłkarzyk mógłby ładnie namieszać w linii defensywnej gejów.

Ps. jeszcze się zdziwicie jak Urugwaj skopie im dupe w sobotę :)

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190395

Co do nieobecności Mullera, to myślę, że Marin byłby najlepszy. Mały, zwinny, szybki piłkarzyk mógłby ładnie namieszać w linii defensywnej gejów.

Marin na mundialu prezentuje się średnio, dużo lepiej jego gra wygląda w barwach klubowych. Czytałem ostatnio, że Mullera ma zastąpić Piotr Trochowski więc nasi zachodni sąsiedzi nie powinni na tym dużo stracić :) Nie mogę się doczekać komentarza Szpakowskiego i wychwalania panienek pod niebiosa, tak jak to było w ostatnich meczach Hiszpanów. Przykładem jest mecz z Chile- gdy Torrrrres symulował Szpakowski z Lubańskim nie mogli zrozumieć jak można tak chamsko sfaulować, gdy to samo zrobił De Rossi w meczu z Paragwajem okrzyknęli Włocha oszustem... I gdzie tu profesjonalizm? Rozumiem, że o Hiszpanii teraz dużo mówi się w bravo sporcie, ale bez przesady... Powoli zaczynam tęsknić za wuwuzelami zagłuszającymi komentatorów.

Ps. jeszcze się zdziwicie jak Urugwaj skopie im dupe w sobotę :)

Było by pięknie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190398

Haha, to jest fakt a'propos panienek. Ale mam nadzieje, że Fernando będzie dziś grał cały mecz. Zawodnik w tak beznadziejnej formie i z taką żenującą skutecznością oddali pragnienia Hiszpanów. Nie ma to jak stawiać na kogoś za jego nazwisko, w jakiej formie by nie był :)
https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190406

Ale mam nadzieje, że Fernando będzie dziś grał cały mecz.

Musze Cię zmartwić, w podstawowej 11 Torrrrrresa najprawdopodobniej zastąpi David Silva, ale na jego świetny występ również nie ma co liczyć- sezon miał mało udany, często był nękany kontuzjami, a w dotychczasowych meczach na mundialu spisywał się słabo. Jeżeli sędziowie nie pomogą Hiszpanom Niemcy spokojnie powinni ich pokonać. Jedynym zagrożeniem dla niemieckiej obrony może być Villa który pokazał już na tym mundialu, że wie o co chodzi.

P.S spryskiwacze tym razem nie zostaną włączone, jestem ciekaw jak Hiszpanie poradzą sobie z widokiem świetujących Niemców :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190409

• Urządzenie:  Windows

P.S spryskiwacze tym razem nie zostaną włączone, jestem ciekaw jak Hiszpanie poradzą sobie z widokiem świetujących Niemców

Ciekawe - pierwsze słyszę, żeby pokonani mieli zamiar świętować po meczu (nie licząc Bułgarów po półfinale w 1994) ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/17751-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2010-dyskusja/page/27/#findComment-190416

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Śmiało można mówić, iż premierowe Raw na Netflixie to spory sukces, przynajmniej pod względem zainteresowania. Netflix przekazał, że epizod z 6 stycznia międzynarodowo zebrał 4,9 miliona widzów. W samych Stanach Zjednoczonych show oglądało 2,6 miliona osób. Te statystyki robią wrażenie, bowiem to wzrost aż o 116% względem najchętniej oglądanego odcinka Raw z 2024 roku. Trzeba jednak mieć na uwadze, że ostatni epizod poniedziałkowej tygodniówki był mocno promowany. I sporo osób było zainteresowanych tym, jak będzie to teraz wyglądać na Netflixie. Wkrótce przekonamy się, czy te liczby to będzie mniej więcej stały trend. Eric Bischoff w najnowszej odsłonie swojej audycji "83 Weeks" odniósł się do reakcji publiczności podczas wspomnianego Raw na pojawienie się Hulka Hogana. Rzuciło się w uszy, to jak ikona została wybuczana w Intuit Dome. Bischoff próbował wyjaśnić tę sytuację. Zwrócił uwagę, że wiele osób, których nie było do tej pory w Kalifornii nie jest świadome, jak politycznie nastawiony jest ten stan. A po ostatnich wyborach prezydenckich w USA, Hogan i Donald Trump są jakby "zrośnięci" ze sobą w oczach wielu. Bischoff przyznał, iż Hulk może być rozczarowany. Ale nie powinien być zaskoczony czy zszokowany taką, a nie inną reakcją publiczności na jego osobę. Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Spadek w jakości kart niestety już był zauważalny w poprzednich miesiącach - szkoda, że z ciekawej, trochę innej federacji od reszty powstaje kolejny identyczny produkt.
    • Grins
      Co ten Lauderdale odpierdala... Może do Allie nic nie mam ale Effy to dno a nie zawodnik, nie chciałem tego widzieć może i dobrze że nie ma już tyle czasu tego śledzić, teraz gdy Gage odszedł z GCW raczej już nie będę tak zerkał na ten produkt tym bardziej jeśli ktoś taki jak Effy jest brany pod uwagę jako Main Eventer gali, pojebało totalnie Brett'a że stawia na ten odpad.   
    • Mr_Hardy
      Private Party te panie do świętowania mogli wybrać ładniejsze... Haha, fajny trolling z wejściem Stricklanda. Te zawiedzione miny 🤣. Genialny motyw z przerzucaniem Ricocheta między Archerem i Hobbsem. 🤣 Harley nie dość, że bardzo ładna, to jeszcze przezabawna. Śmiechłem ja Dax Harwood poślizgnął się i wywinął orła. Przewijałem kilkukrotnie. Bardzo fajne Dynamite, pełne dynamicznej akcji. Te niecałe dwie godziny minęły mi bardzo szybko. Super się to oglądało!
    • Mr_Hardy
      EDIT: Oj nie w tym temacie. Proszę skasować.
  • Dodaj nową pozycję...