Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zadna ciekawa grupa, juz wiadomo ze awansuja Włochy i Paragwaj.

Słowacja i Nowa Zelandia z tym jednym punktem skończa.

Jestem ciekaw dziś Korei Północnej, ten mecz obejrze.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

WKS 0-0 Portugalia

Za jakieś 40 min. opisze moje doznania po meczu. W SPOILERU WYNIK MECZU !

Włochy vs Paragwaj

Włosi jak zawsze chamsko grali, dlatego bardzo kibicowałem Paragwajowi. Mecz nawet dobry, ale jak narazie nic nie przebije meczu Niemiec.

Słowacja vs Nowa Zelandia

Jeden z nudniejszych meczy na tych mistrzostwach. Od razu widać kto przejdzie z tej grupy ( Włochy, Paragwaj )

WKS vs Portugalia

Mecz pomimo tego, że nie było dużo strzałów okazał się nawet dobry. Było kilka akcji, z których mogła paść bramka. Cieszy mnie fakt, że Drogba wszedł na boisko, choć za wiele nie pokazał, ale to raczej z tego, że ma kontuzje.

Dziś jeszcze mecz Brazylia vs Korea Płn to napewno będzie ciekawy mecz. Liczę, że z tej grupy wyjdą WKS i Brazylia.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Zawiodłem się bardzo na meczu WKS-Portugalia. Oglądałem go z rozdwojoną uwagą i mimo to jestem niezadowolony. Było co prawda kilka ciekawych akcji ale zabrakło wykończenia. To był mój typ na jeden z najlepszych meczy w fazie grupowej ale się przeliczyłem. Skoro tak się stało to teraz mam nadzieję, że wszystko rozstrzygnie się w ostatniej kolejce.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

King, chyba nie musze Ci pisac, ze masz przejebane? :D

Po raz drugi w tym turnieju zawiedli mnie afrykanczycy. Wczoraj Kamerun mial wygrac, to przegral, dzis WKS mial przegrac, to zremisowal. :evil:

Prawdę mówiąc to zawiodłem się ostro wynikiem tego spotkania, niby grupa śmierci i w ogóle, a wynik remisowy i to w takim starciu. Portugalczycy nie pokazali nic prócz jednego groźnego strzału Ronaldo, natomiast piłkarze z Wybrzeża Kości Słoniowej grali znacznie, a szczególnie w końcówce, lecz również nie pokazali praktycznie nic. Mecz ogólnie mnie zawiódł spodziewałem się zwycięstwa WKS, a tu taka porażka. Teraz to będzie bardzo ciężko wyjść Portugalii oraz piłkarzom WKS'u, ponieważ przy takiej dyspozycji tych drużyn ciężko będzie wygrać, a nawet zremisować z Brazylijczykami, którzy zawsze grają dobry futbol. Poczekajmy jednak na mecz Brazylii z Koreą, bo przy ewentualnym remisie lub zwycięstwie Korei zrobi się bardzo gorąca, a ja przy remisie wygram 50zł, bo postawiłem złotówkę przy kursie 50 ;)

• Urządzenie:  Windows

Poczekajmy jednak na mecz Brazylii z Koreą, bo przy ewentualnym remisie lub zwycięstwie Korei zrobi się bardzo gorąca, a ja przy remisie wygram 50zł, bo postawiłem złotówkę przy kursie 50

Brazylie to mam na kuponie postawionym za 50zl, wiec niech nie szaleja. Asekuracyjnie dalem Holandie, Brazylie i Hiszpanie, zeby odrobic pieniadze za piekna wpadke Greena.

Mecze dzisiejsze ogladalem po trochu. Amatorzy z Nowej Zelandii dali rade wyciagnac punkt z ekipa, ktore zdeklasowala Polske w eliminacjach... ... ... Tyle na ten temat bo i obie ekipy na tym zakoncza swoje zdobycze punktowe.

Portugalia i WKS zawiodly. Potwierdzily moja teorie, ze te Mistrzostwa Swiata sa cholernie nudne. Mam nadzieje, ze to tylko taka gra na rozeznanie w terenie przy okazji pierwszych kolejek...

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Poczekajmy jednak na mecz Brazylii z Koreą, bo przy ewentualnym remisie lub zwycięstwie Korei zrobi się bardzo gorąca, a ja przy remisie wygram 50zł, bo postawiłem złotówkę przy kursie 50 ;)

Chyba zakladajac sie z tata. Zaden bukmacher nie ma w ofercie kursu na remis wyzszego, niz 10 zł., wiec przestan pisac bajki.

Chyba zakladajac sie z tata. Zaden bukmacher nie ma w ofercie kursu na remis wyzszego, niz 10 zł., wiec przestan pisac bajki.

Zapomniałem dodać, że ten typ postawiłem w grze... Fakt, mój błąd.

Hmm, szczerze mówiąc Brazylia troszeczkę mnie rozczarowała. Oczywiście grali ładną, dynamiczną piłkę, ale brakowało tego wykończenia. Luis Fabiano spieprzył kilka dobrych sytuacji albo był na spalonym. Chwalić można Robinho dla mnie najlepszy Brazylijczyk na boisku w tym meczu. Pod koniec Brazylia już się bawiła i moment nie uwagi i strata bramki. No nic czekam na mecz następnego faworyta, czyli Hiszpanii.

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Bardzo byłem ciekaw meczu Korei Północnej z Brazylią, głównie ze względu na reprezentację Korei. Jestem mile zaskoczony tym, że mecz był bardzo kulturalny, respekt dla obu drużyn. Kibicowałem Korei i szkoda, że chłopaki przegrały. Bardzo mnie wkurzał komentarz Szpakowskiego, było widać, że Brazylia się podkłada, nie chciała nastukać 5 bramek. Chwała im za ten gest. A jak się mylę i gra Canarinios się nie zmieni, to nie wróże im sukcesu na mundialu

Pierwszy wczorajszy mecz bardzo słaby ale jakoś nie spodziewałem się wielkiego widowiska po Słowacji i Nowej Zelandii, podział punktów w tym meczu świadczy tylko o tym że obie drużyny nie rozstrzygnęły kto zajmie trzecie miejsce w grupie bo z taką grą nie wróżę obu drużynom sukcesu, mimo iż Włosi nie są w najwyższej formie nie powinni mieć problemów z Nową Zelandią czy Słowacją a jeżeli chodzi o Paragwaj to ta drużyna skoro postawiła opór Włochom, to wydaje mi się że powinna ograć pozostałych rywali grupowych.

Po drugim meczu czyli WKS vs Portugalia można było dużo się spodziewać ale niestety mecz zawiódł, szczególnie pierwsza połowa w której sytuacji było jak na lekarstwo i praktycznie jedyną rzeczą godną uwagi w pierwszej połowie był strzał w słupek Cristiano Ronaldo który jakoś szczególnie nie zachwycił w tym meczu i w pojedynku C. Ronaldo vs Messi jest 1:0 dla Messiego. W drugiej połowie już działo się więcej, bardzo widoczny Gervinho ale za dużo to nie pomogło, komentatorzy kładli duży nacisk na wejście Drogby, że Didier może zmienić oblicze meczu ale Drogba też nie zmienił losów tego meczu, tak naprawdę typowy mecz na 0:0 i jak dla mnie bramka mogła paść tylko po jakimś przebłysku geniuszu któregoś z piłkarzy czy indywidualnego błędu.

Brazylia- Korea płn. Brazylia w pierwszej połowie zagrała po prostu jak nie na Brazylię przystało, piłkarze Brazylii grali statycznie, mało wychodzili do prostopadłych piłek, grali bardzo spokojnie ale za spokojnie i na pewno taka gra dała Koreańczykom rozwinąć skrzydła w miarę ich możliwości, dość widoczny był Tae Wo (nie wiem czy dobrze napisałem, nie mam pamięci do takich nazwisk, ten co popłakał się podczas hymnu) ale oprócz kilku indywidualnych zrywów zakończonych strzałami po ziemi w środek bramki więcej nie wskórał. Druga połowa już była ciekawsza, Brazylia zagrała w miarę tak jak na nich przystało, ładny gol Maicona, który był bardzo widoczny w tym meczu, Michel Bastos również sporo strzałów oddał tak z odległości 16-20 metrów. Miło że Koreańczycy strzelili gola, w sumie zasłużyli na to za dzielną postawę ale cudu nie mogli sprawić. Pozostaje nadzieja że mecze na linii Portugalia- Brazylia, Brazylia- WKS będą ciekawsze niż Portugalia- WKS i że Korea postawi taki opór WKS i Portugalii jak Brazylii.

• Urządzenie:  Windows

Brazylia była wczoraj cienka, jak dupa węża. Gol Maicona ładny, ale fuksiarski, bo 99 na 100 bramkarzy kryłoby słupek i nic by z tego strzału nie wpadło. Kibicowałem Koreańczykom - nie państwu, kretyńskiemu Kim Dzong Ilowi czy innym pojebom, ale tym 11 chłopakom, którzy być może grali o uniknięcie obozów pracy:/ Brazylia nie pokazała nic, Kaka grał piach, Luis Fabiano grał piach, tylko Robinho, Elano, Maicon no i w miarę Bastos coś pokazali. Z taką grą Kanarki nie wyjdą z grupy. Żałuję, że Koreańczykom nie udało się dłużej obronić remisu.

Wczoraj widzialem niestety tylko 1 mecz, ale w 100% popieram Grima.

Brazylia grala zle, w 1szej polowie wrecz tragicznie. Kaka do zmiany po pol godzinie, jedyni ktorzy grali dobrze to strzelcy bramek. Jak Korea strzelila bramke to sie ucieszylem, na 2ga zabrkalo czasu i umiejetnosci niestety:/

Duzo krytykuje trenerow, Dunga po takim meczu zasluguje na duza krytyke, mam nadzieje ze WKS utrze im nosa;]

dzisiaj Hiszpanie- licze na swietny mecz i rozgromienie Szwajcarow;]

Co ciekawe bramkarz Koreański był nominowany do nagrody najlepszego piłkarza Azji :) Wczoraj się nie popisał i kto wie jakby się skończył mecz gdyby krył ten słupek. Brazylia grała jak to napisał Grim, szczególnie przez cała 1 połowę. Szkoda, że faworyci turnieju jak właśnie Canarinhos czy Squadra Azzura nie powalają jak to ma zawsze miejsce na mundialu.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 045 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
  • Dodaj nową pozycję...