Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatni strzał Forlana , myślałem że wpadnie a tu poprzeczka ahh.. :( Jutro finał :D

19384684484c3629eed1c1a.jpg

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobry mecz. Urusi mogli to wygrac. Emocji nie zabraklo do ostatniej sekundy, bo swietnym strzalem popisal sie Forlan. Moim zdaniem to Suarez mogl strzelic 2 gole i byloby po sprawie. Niemcy pokazali futbol i przede wszystkim serce do walki. MS powoli dobiegaja konca, jutro final i za 2 lata wstyd :)

longer fajnie to ująłeś za dwa lata wstyd .. nie do końca może te ME będą udane bądź dobrej myśli , Jutro Pomarańcza wygra :D 2:1 po dogrywce 8)

Mecz stał na wysokim poziomie do samego końca liczyłem na zwycięstwo Urugwaju. Zgadzam się z longerem za dwa lata wstyd. Chociaż my tak samo jak Niemcy mamy teraz młodą reprezentację tylko z tą różnicą, że za dwa lata będą grali już jak dziadki. Ale wracając do tematu to Forlan popisał się świetnym golem a nawet golem mistrzostw. Mam nadzieje, że się nie mylisz Point, bo po porażce i wyjeździe do domu przez Argentynę mam nadzieje, że to Holendrzy zdobędą złoto bo na pewno bardziej na nie zasługują niż Hiszpanie.

10771641474c446763479cb.jpg

Eh ja się bardziej przejmuję organizacją ME w 2012 niż naszą reprezentacją. Niemcy pokazali dziś, że są przed nami o lata świetlne i nie widać u nas jakiegokolwiek progresu. Zero pojęcia = zero wyników. Decydują też fundusze, które posiada polski rząd i federacja piłkarska. Ale z tymi funduszami to już jest tak pokiełbasione, że 38 mln Polaków zbaraniało.

Dzisiejszy mecz - naprawdę dobry, znów, bo grał Urugwaj. Mieli pretensje do Muslery. Cóż, wg mnie mógł zachować się lepiej przy 1 i 2 bramce dla Niemców, no ale to nie był jego dzień, jednak on jak i cała reprezentacja mogą wracać z podniesionym czołem, bo przecież bycie 4 drużyną na świecie, to jednak budzi respekt. Przy tej ostatniej akcji, kiedy był wolny i uderzał Forlan, zamarłem. Gdy widziałem, że ta piłka zmierzała do bramki Butt'a, wyskoczyłem i... poprzeczka i wielki zawód. Ale jestem pełen szacunku na Urugwaju - 3,5 mln mieszkańców, mały kraj i konkurują z Niemcami, którzy zdobyli najwięcej medali w historii MŚ jak równy z równym. My Poloczki możemy się tylko schować i zdążyć ze stadionami na JUEJFA JUROŁ 2012.

No cóż Suareza dopadła Karma, za tą rękę z Ghaną. Szkoda, że Urugwaj przegrał, grali ładną piłkę, przyjemną dla oka. Wg mnie w pełni zasłużyli na brązowy medal.

Co do finału, to liczę że Holendrzy przełamią passe ośmiornicy i pokonają Hiszpanów, najlepiej po karnych.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Szkoda,że Urugwaj przegrał.Grał bardzo dobry futbol.Urusi walczyli do końca.Ta poprzeczka Forlana w samej końcówce.Diego minimalnie się pomylił.Wielka szkoda.Jutro wielki finał.Liczę na dobre widowisko i zwycięstwo Holendrów.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Zgadzam się z tym, że mecz stał na wysokim poziomie. Niemcy zasłużyli na wygraną, przeważali, choć to Urugwaj miał ciekawsze sytuacje. W końcówce widać było jednak, że Urugwaj spuchnął, bo Niemcy przez dobre 20 minut cały czas byli przy piłce i atakowali.

Do końca wierzyłem też, że Muller strzeli jeszcze jedną bramkę, bo wtedy według mnie mógłby być pewny króla strzelców i udowodniłby, że powinien znaleźć się w nominacji na Złotą Piłkę, a nie tylko na młodego piłkarza mistrzostw.

Ogólnie czuję jednak niedosyt, bo wolałbym widzieć Niemców w finale, ale lepsze to niż nic ;)

Ogólnie czuję jednak niedosyt, bo wolałbym widzieć Niemców w finale, ale lepsze to niż nic ;)

Kolega z opolskiego?

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Kolega z opolskiego?

Jak widać po podanej miejscowości ;)

Jutro Holandia vs Hiszpania , najlepszy mecz mundialu , wydaje mi się że Holandia będzie mistrzem ;) nigdy nie wygrali MŚ a teraz jest wielka szansa , którą myślę wykorzystają no taką mam nadzieje. Robben mam wrażenie że coś ukłuje , i Kuyt , a dla Hiszpanów Villa.

Ale szykuje nam się widowisko :D Jeszcze TNA Victory Road mm... jest co oglądac ;)

• Urządzenie:  Windows

Muslera Urugwajczykom zawalil mocno mecz. Przyjemne spotkanie do ogladania. Szkoda, ze Germany wraca do kraju z medalem, ale jestem w stanie sie ostatecznie na taki medal dla nich zgodzic. Ladnie klepali. Piekna by byla historia gdyby Forlan trafil w ostatnich sekundach i doprowadzil do dogrywki.

Dzisiaj moze nie byc i Sneijdera i Villi... ... ... Najgorsze w tym jest to, ze jesli oni nie zagraja to ... ... Muller zostanie krolem strzelcow...

50608915156a3743c1fa34.jpg

No gdyby Muller był królem strzelców było by źle ,a i bardzo prawdopodobne jest to że Sneider zagra :) Nie wiadomo co z Villą ..

No gdyby Muller był królem strzelców było by źle ,a i bardzo prawdopodobne jest to że Sneider zagra :) Nie wiadomo co z Villą ..

Dlaczego niby byłoby źle?

Bo Muller nie za sługuje na króla strzelców ;) Moim zdaniem na króla strzelców za sługuje właśnie Senider ( mały619 to jest tylko moje zdanie 8)) możesz się z nim nie zgodzic

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
    • Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
    • MattDevitto
      Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia
    • GGGGG9707
      Pipe Bomb ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko   Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności. Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie   
    • Nialler
      Może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła nagła popularność Kariona Krossa? Typ ledwo co dostaje czas antenowy, Final Testament to wielki niewypał. Wtapia niemalże wszystkie walki. Jego segmenty na backu są....dziwne i de facto nic nie wnoszące (przynajmniej dla mnie) a tu nagle #1 sell merchandise i każdy się nagle znikąd nim podnieca? Ja wiem, że w TNA (którego nie oglądam) był chyba topową gwiazdą (a przynajmniej miałem go zawsze w grze WWE) i lubię typa dzięki NXT, ale on obecnie jest w sumie nikim. Skąd nagle taki jego fenomen? Coś przeoczyłem?
  • Dodaj nową pozycję...