Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatni strzał Forlana , myślałem że wpadnie a tu poprzeczka ahh.. :( Jutro finał :D

19384684484c3629eed1c1a.jpg

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobry mecz. Urusi mogli to wygrac. Emocji nie zabraklo do ostatniej sekundy, bo swietnym strzalem popisal sie Forlan. Moim zdaniem to Suarez mogl strzelic 2 gole i byloby po sprawie. Niemcy pokazali futbol i przede wszystkim serce do walki. MS powoli dobiegaja konca, jutro final i za 2 lata wstyd :)

longer fajnie to ująłeś za dwa lata wstyd .. nie do końca może te ME będą udane bądź dobrej myśli , Jutro Pomarańcza wygra :D 2:1 po dogrywce 8)

Mecz stał na wysokim poziomie do samego końca liczyłem na zwycięstwo Urugwaju. Zgadzam się z longerem za dwa lata wstyd. Chociaż my tak samo jak Niemcy mamy teraz młodą reprezentację tylko z tą różnicą, że za dwa lata będą grali już jak dziadki. Ale wracając do tematu to Forlan popisał się świetnym golem a nawet golem mistrzostw. Mam nadzieje, że się nie mylisz Point, bo po porażce i wyjeździe do domu przez Argentynę mam nadzieje, że to Holendrzy zdobędą złoto bo na pewno bardziej na nie zasługują niż Hiszpanie.

10771641474c446763479cb.jpg

Eh ja się bardziej przejmuję organizacją ME w 2012 niż naszą reprezentacją. Niemcy pokazali dziś, że są przed nami o lata świetlne i nie widać u nas jakiegokolwiek progresu. Zero pojęcia = zero wyników. Decydują też fundusze, które posiada polski rząd i federacja piłkarska. Ale z tymi funduszami to już jest tak pokiełbasione, że 38 mln Polaków zbaraniało.

Dzisiejszy mecz - naprawdę dobry, znów, bo grał Urugwaj. Mieli pretensje do Muslery. Cóż, wg mnie mógł zachować się lepiej przy 1 i 2 bramce dla Niemców, no ale to nie był jego dzień, jednak on jak i cała reprezentacja mogą wracać z podniesionym czołem, bo przecież bycie 4 drużyną na świecie, to jednak budzi respekt. Przy tej ostatniej akcji, kiedy był wolny i uderzał Forlan, zamarłem. Gdy widziałem, że ta piłka zmierzała do bramki Butt'a, wyskoczyłem i... poprzeczka i wielki zawód. Ale jestem pełen szacunku na Urugwaju - 3,5 mln mieszkańców, mały kraj i konkurują z Niemcami, którzy zdobyli najwięcej medali w historii MŚ jak równy z równym. My Poloczki możemy się tylko schować i zdążyć ze stadionami na JUEJFA JUROŁ 2012.

No cóż Suareza dopadła Karma, za tą rękę z Ghaną. Szkoda, że Urugwaj przegrał, grali ładną piłkę, przyjemną dla oka. Wg mnie w pełni zasłużyli na brązowy medal.

Co do finału, to liczę że Holendrzy przełamią passe ośmiornicy i pokonają Hiszpanów, najlepiej po karnych.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Szkoda,że Urugwaj przegrał.Grał bardzo dobry futbol.Urusi walczyli do końca.Ta poprzeczka Forlana w samej końcówce.Diego minimalnie się pomylił.Wielka szkoda.Jutro wielki finał.Liczę na dobre widowisko i zwycięstwo Holendrów.

:)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Zgadzam się z tym, że mecz stał na wysokim poziomie. Niemcy zasłużyli na wygraną, przeważali, choć to Urugwaj miał ciekawsze sytuacje. W końcówce widać było jednak, że Urugwaj spuchnął, bo Niemcy przez dobre 20 minut cały czas byli przy piłce i atakowali.

Do końca wierzyłem też, że Muller strzeli jeszcze jedną bramkę, bo wtedy według mnie mógłby być pewny króla strzelców i udowodniłby, że powinien znaleźć się w nominacji na Złotą Piłkę, a nie tylko na młodego piłkarza mistrzostw.

Ogólnie czuję jednak niedosyt, bo wolałbym widzieć Niemców w finale, ale lepsze to niż nic ;)

maly619 napisał(a):
Ogólnie czuję jednak niedosyt, bo wolałbym widzieć Niemców w finale, ale lepsze to niż nic ;)

Kolega z opolskiego?

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Marcin napisał(a):
  maly619 napisał(a):

Kolega z opolskiego?

Jak widać po podanej miejscowości ;)

Jutro Holandia vs Hiszpania , najlepszy mecz mundialu , wydaje mi się że Holandia będzie mistrzem ;) nigdy nie wygrali MŚ a teraz jest wielka szansa , którą myślę wykorzystają no taką mam nadzieje. Robben mam wrażenie że coś ukłuje , i Kuyt , a dla Hiszpanów Villa.

Ale szykuje nam się widowisko :D Jeszcze TNA Victory Road mm... jest co oglądac ;)

• Urządzenie:  Windows

Muslera Urugwajczykom zawalil mocno mecz. Przyjemne spotkanie do ogladania. Szkoda, ze Germany wraca do kraju z medalem, ale jestem w stanie sie ostatecznie na taki medal dla nich zgodzic. Ladnie klepali. Piekna by byla historia gdyby Forlan trafil w ostatnich sekundach i doprowadzil do dogrywki.

Dzisiaj moze nie byc i Sneijdera i Villi... ... ... Najgorsze w tym jest to, ze jesli oni nie zagraja to ... ... Muller zostanie krolem strzelcow...

50608915156a3743c1fa34.jpg

No gdyby Muller był królem strzelców było by źle ,a i bardzo prawdopodobne jest to że Sneider zagra :) Nie wiadomo co z Villą ..

Point napisał(a):
No gdyby Muller był królem strzelców było by źle ,a i bardzo prawdopodobne jest to że Sneider zagra :) Nie wiadomo co z Villą ..

Dlaczego niby byłoby źle?

Bo Muller nie za sługuje na króla strzelców ;) Moim zdaniem na króla strzelców za sługuje właśnie Senider ( mały619 to jest tylko moje zdanie 8)) możesz się z nim nie zgodzic