Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Luk napisał(a):
  Cytat
Jednym słowem mówiąc SZOK! Ciekawe jak teraz czują się Ci wszyscy, którzy postawili grubą kasę za Hiszpanów. ;)

Chujowo.

Gruba moze i kasa nie byla, ale zmusila po raz drugi w karierze zwinąć interes jesli chodzi o bukmacherskie zaklady

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem, czy zauważyliście, ale podczas wczorajszego meczu Korea Pł. - Brazylia jeden fan miał maskę Reya Mysterio.

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

Urugwaj starl troche plame jaka dal w meczu z Francja i pokazal, ze warto na nich stawiac. Z grupy powinni awansowac.. do czego dojdzie najpewniej na koniec.. bramkowo remisujac z Meksykiem. Suarez sie nie przewracal tym razem o wlasne nogi i mimo braku udokumentowania dobrej gry nie zawiodl. Za te trabki na trybunach RPA musi odpasc.

No i moi rodacy dojebali gospodarzom mocno:) Jeszcze nigdy się chyba nie cieszyłem tak jak dziś :) . Karny był może nie naciągany, ale czerwona kartka to imo zdecydowanie za dużo dla bramkarza. Dzięki temu Francja będzie miała o wiele łatwiej z bafana-bafana.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Nie da się ukryć że przy tej drugiej bramce był spalony .

Oczywiście był rykoszet ale to był rykoszet od Urugwajczyka a nie obrońcy gospodarzy więc gdyby nie ta sytuacja to końcówka była by ciekawa.

Co do Hiszpanów żałowałem że im drugiej bramy Szwajcarzy nie strzelili kiedy walnęli w słupek to by było piękne.

Tak to jest jak się wychodzi i chce wygrać na stojąco.

Na koniec powiem że oglądając wszystkie mecze mistrzostw muszę stwierdzić że poziom meczy jest marny.

Wszystkie drużyny klepią tą piłką i klepią więcej do tyłu niż do przodu.

Bardziej styl defensywny stosowany niż taka radosna gra w otwarte akcje.

Żyj każdego dnia tak jakby był tym ostatnim.

Brawo Urugwaj!! ;D

Zagrali super, Forlan w 1szym meczu byl najlepszy na boisku, za to co robil dzisiaj to jest imo poki co z 1 najlepszych pilkarzy tych ms: podawal, asystowal, stzrelal, wykonywal wolne, rozne, karnego, czlowiek orkiestra:)

RPA wcale nie gralo tak zle i nie mam nic przeciwko zeby rozjebali Francuzow:)

mecz Hiszpanow ze Szwajcaria imo najlepsyz na mistrzostwach poki co, wynik sensacja, Szwajcarzy stzrelili fartowna bramke ale trzeba przyznac ze bronili sie umiejetnie...

Co do Hiszpanow to w przeciwienstwie do Anglikow, Wlochow i Brazylii grali piekna pilke, ale co z tego skoro nie zdobyli nawet punktu? Mam nadzieje, ze to jednorazowa wpadka bo mimo, ze przegrali uwazam, ze oprocz Niemcow grali poki co najladniejsza pilke

Dzisiejszy dzień można uznać za naprawdę udany. Wszystkie mecze były bardzo fajne, wygrały odpowiednie drużyny, po prostu super ;) Ale może parę słów o każdym meczu z osobna:

Chile - Honduras - Chile to tacy moi cisi faworyci na zostanie czarnym koniem tych mistrzostw. Pokazali się z dość fajnej strony, choć liczyłem na więcej bramek, ale ok, niech siły zostawiają na ostatni mecz z Hiszpanią i wyeliminują ich z mistrzostw :P

Szwajcaria - Hiszpania - Mimo, iż życzyłem Hiszpanii przegranej, to sam w to nie wierzyłem, bo jakoś Szwajcaria nie wydawała mi się drużyną która może coś z nimi osiągnąć. Hitzfeld bardzo mądrze ustawił zespół, a Hiszpania... grała jak Hiszpania, choć można było mieć wrażenie, że wolniej niż zawsze.

Co tu dużo mówić, wynik bardzo mnie cieszy, bo: a) uwielbiam niespodzianki, zwłaszcza, gdy przegrywa drużyna, na którą wszyscy stawiają i wszyscy im kibicują :P b) wygrywa niemiecka myśl szkoleniowa Hitzfelda (choć po meczu Niemców, czy nie trzeba mówić, że jest to Szwajcarska myśl szkoleniowa?)

Urugwaj - RPA - tutaj także jestem bardzo zadowolony, choć drużyną, której naprawdę kibicuję w tej grupie jest Francja. Urugwaj zagrał bardzo fajnie, Forlan pokazał, że jest w bardzo dobrej formie, no i cóż, poczekajmy do jutra, by porządnie ocenić sytuację w tej grupie.

Cieszy mnie porażka RPA, biali zbudowali czarnym kraj, a ci teraz chcą wladzy i syf robią na każdym metrze, bez nich byliby w dupie jak reszta afryki. Logiczne, że trąbki będą na mistrzostwach do końca, ale chyba już powoli się przyzwyczajam. Przy odrobinie szczęścia Urugwaj może wyjść i na pierwszym miejscu z grupy.

N!KO napisał(a):
  Luk napisał(a):
  Cytat
Jednym słowem mówiąc SZOK! Ciekawe jak teraz czują się Ci wszyscy, którzy postawili grubą kasę za Hiszpanów. ;)

Chujowo.

Gruba moze i kasa nie byla, ale zmusila po raz drugi w karierze zwinąć interes jesli chodzi o bukmacherskie zaklady

Ostatnie pobrzdekujace w sakiewcie miedziaki postawilem na druga kolejke i jak nic nie wpadnie robie to samo. ;)

RPA - Urugwaj - Bardzo ciekawy mecz, dużo groźnych sytuacji z jednej i drugiej strony. Wynik jest jak najbardziej sprawiedliwy, bo Urugwaj był po prostu lepszy w tym meczu. Forlan pokazał, że jest bardzo dobrym zawodnikiem, a jego forma stoi cały czas na bardzo wysokim poziomie. Teraz piłkarze Bafana-Bafana mogą się pożegnać z grą w 1/8 finału, gdyż nie wierzę w to, że pokonają Francuzów wysokim wynikiem, a Francuzi dziś zremisują z Meksykanami. Urugwaj krótko mówiąc pokazał zajebisty futbol i potwierdził to, że będą się liczyć w grupie A, a nawet w dalszych fazach, jeżeli oczywiście przejdą. Ogólnie muszę przyznać, że w końcu coś zaczęło się dziać w tej drugiej rundzie. Przede wszystkim padło dużo bramek.

Argentyna zagrala bardzo ladnie;]

nie stawiam na nich w dalszym ciagu, ale dzis pokazali piekny futbol;]

pewnie wywolam kontrowersje ale imo najgorszy z ofensywnych graczy byl... Higuain;]

To co on strzelil to i wiekszosc z nas by stzrelila a zmarnowal drugie tyle sytuacji, zreszta w 1szym meczu podobnie, chcialbym zobaczyc Milito zamiast niego.

Tevez tez nie zachwyca, wszedl Kun i wypracowal 2 gole;]

btw wynik 4:1 dosyc krzywdzacy dla Koreanczykow ktorzy zagrali calkiem dobrze i maja w dalszym ciagu spore szanse na wyjscie z grupy

Cytat
nie stawiam na nich w dalszym ciagu, ale dzis pokazali piekny futbol;]

Na razie graja naprawde ladnie dla oka, smialbym powiedziec, ze wraz z Niemcami na razie prezentuja sie najkorzystniej. Hiszpanie grali ladnie pilka, ale nic z tego nie wynikalo, bardzo niewiele stwarzali sobie sytuacji podbramkowych. Argentyna ma bardzo powazny problem w defensywie, nie wiem co tam robi Demichelis i Gutierez, Maradonie moze sie odbic czkawka niepowolanie Milito i Zanettiego.

Rozbili Koreanczykow. Tych samych, ktorzy na tle Grecji prezentowali sie bardzo ciekawie. Tutaj tez bylo blisko wyrownania, ale po 3ciej bramce ze spalonego bylo po zawodach i doczekalismy sie wreszcie naprawde ladnej bramki (na 4-1) na tych MŚ. Mam nadzieje, ze teraz Nigeria sobie poradzi ze slabymi Grekami i bedziemy mieli ciekawy bój o awans w trzeciej kolejce tej grupy.

Argentyna - Korea Południowa - Piękny futbol w wykonaniu Argentyńczyków. Wszystko im dzisiaj tak na prawdę wychodziło, prócz tego jednego błędu w obronie, po którym padł gol dla Korei. Higuian pokazał się z dobrej strony, lecz tak na prawdę to tylko jedna bramka, którą zdobył była jego, a chodzi mi o pierwszego gola w jego wykonaniu. Postawa El Pipity wciąż mnie nie zadowala, i nadal twierdzę, że najlepiej byłoby dać szansę dla Diego Milito, który jest nie doceniany przez jego imiennika Diego Maradonę. Messi w dzisiejszym meczu nie chciał strzelić, a raczej starał się rozgrywać co bardzo dobrze mu wychodziło, lecz mimo wszystko zasługuję już na bramkę. Bardzo dobrze zagrał Aguero, który po wejściu na boisko ożywił się i przyczynił się do zdobycia gola. Podsumowując całe spotkanie to z czystym sumieniem twierdzę, iż Maradona oraz jego piłkarze mogą zdobyć Puchar, bo jak narazie najlepiej się prezentują na tym turnieju. Mam również nadzieję, że nie będzie głupiej zazdrości jeżeli chodzi o gole u piłkarzy, która często się pojawia w tak dobrych drużynach.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • Bastian
      Zelina Vega vs Chelsea Green - walka z zaledwie tygodniówkowym potencjałem, dodana w ostatniej chwili i mam nadzieję, że to będzie ostatnia walka obu pań w najbliższym czasie. Green mogłaby spróbować zaatakować główny tytuł, ma stajnie i jest dobra w byciu irytującą.  A Vega niech jeszcze trochę ten tytuł ponosi i odda komuś, komu przyda się bardziej. Damian Priest vs Drew McIntyre - to może być najlepsze starcie SNME. Priest przegrał na WM, więc na logikę powinien tutaj wygrać, a decydujące starcie odbędzie się na MITB, oby z triumfem Szkota. CM Punk & Sami Zayn vs Seth Rollins & Bron Breakker - nowej stajni potrzebne jest zwycięstwo. Nic więcej o tej walce nie piszę, bo otwiera się tutaj tak dużo nitek (Reigns, Jey Uso, ew. turn Zayna), że nawet nie bardzo wiadomo, w którą stronę to pójdzie. John Cena vs R-Truth - nie widzę tutaj innej opcji niż łatwa wygrana Ceny. Jasiu wygrał mocarnie obsadzony EC, przerwał ponad roczny title run Rhodes na WM, wygrał z odwiecznym rywalem Ortonem, a teraz ma przegrywać z ringowym błaznem, nawet przez interwencję? Jeśli R-Truth wygra (z pomocą wracającego Cody' ego?) to na logikę powinien dostać drugą walkę, i to o pas.  Jey Uso vs Logan Paul - chciałbym zobaczyć tę walkę, ale jako cashing MITB, gdzie znienawidzony Paul kroi z pasa uwielbianego Uso. Tym bardziej, gdy WWE ma wywalone w jakość programów i walk, i liczą się dla nich tylko viralowe momenty.  Niech się obaj sprężą, bo ich walki na WM nie porwały. W Tampie powinien wygrać Jey, niedawno przecież zdobył tytuł. Zwłaszcza, że ręce po pas wyciągają Gunther i Rollins.
    • Bastian
      Giulia wchodzi do MITB kosztem Charlotte  Zgodnie z przewidywaniami, przypięta została Vega, te pasy midcardowe kobiet znaczą tyle co 24/7 Title  Sama walka jakaś taka niestrawna, miło, że przez 90 % czasu wszystkie panie były w ringu, ale jakoś nie bardzo miały pomysł, co z tym zrobić. Starcie kobiet o walizkę będzie starciem utytułowanych zawodniczek z młodymi talentami i według mnie to właśnie Perez i Giulia opuszczą MITB z walizką... Za tydzień wraca Bianca... Idzie na Stratton, a może pozbawia Jade miejsca w MITB? Wyciągnęli z lodówki Nakamurę, żeby LA Knight zgarnął na nim pin, wszedł do MITB, a Aleister Black za bardzo nie ucierpiał. Może w końcu pora wypchnąć Rycerza wyżej dzięki walizce, skoro kilkanaście miesięcy temu szalona reakcja fanów na niego nic nie dała? Street Profits i Fraxiom jak zwykle dali radę, ale dywizji TT na Smackdown przydałaby się świeża krew, nawet z tych nieco na siłę sklejonych ekip jak Hayes/Miz czy nawet Bloodline. Wyatt Sicks wrócili... Fajnie, tylko niech się jakoś to rozwinie, bo bez charyzmatycznego lidera w postaci dużego nazwiska utkną w midcardzie.    
    • Mankind89
      1. Megan Bayne and Penelope Ford 2. Mercedes Moné  3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF)  4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) 6. Ricochet 7. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson)  8. Kazuchika Okada (c) 9. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) 10.Will Ospreay  
    • Mr_Hardy
      1. Megan Bayne and Penelope Ford 2. Mercedes Moné  3. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) (with MVP and MJF)  4. "Timeless" Toni Storm (c) (with Luther) 5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (with Stokely) 6. Ricochet 7. Death Riders (Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, and Wheeler Yuta) and The Young Bucks (Matthew Jackson and Nicholas Jackson)  8. Kazuchika Okada (c) 9. The Don Callis Family (Konosuke Takeshita, Kyle Fletcher, and Josh Alexander) (with Don Callis) 10.Will Ospreay
  • Dodaj nową pozycję...