Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa Świata 2010 - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zadna ciekawa grupa, juz wiadomo ze awansuja Włochy i Paragwaj.

Słowacja i Nowa Zelandia z tym jednym punktem skończa.

Jestem ciekaw dziś Korei Północnej, ten mecz obejrze.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 544
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Longer

48

• Euz

47

• N!KO

38

• Point

30

Top użytkownicy w tym temacie

Pokaż ukrytą zawartość

Za jakieś 40 min. opisze moje doznania po meczu. W SPOILERU WYNIK MECZU !

Włochy vs Paragwaj

Włosi jak zawsze chamsko grali, dlatego bardzo kibicowałem Paragwajowi. Mecz nawet dobry, ale jak narazie nic nie przebije meczu Niemiec.

Słowacja vs Nowa Zelandia

Jeden z nudniejszych meczy na tych mistrzostwach. Od razu widać kto przejdzie z tej grupy ( Włochy, Paragwaj )

WKS vs Portugalia

Mecz pomimo tego, że nie było dużo strzałów okazał się nawet dobry. Było kilka akcji, z których mogła paść bramka. Cieszy mnie fakt, że Drogba wszedł na boisko, choć za wiele nie pokazał, ale to raczej z tego, że ma kontuzje.

Dziś jeszcze mecz Brazylia vs Korea Płn to napewno będzie ciekawy mecz. Liczę, że z tej grupy wyjdą WKS i Brazylia.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Zawiodłem się bardzo na meczu WKS-Portugalia. Oglądałem go z rozdwojoną uwagą i mimo to jestem niezadowolony. Było co prawda kilka ciekawych akcji ale zabrakło wykończenia. To był mój typ na jeden z najlepszych meczy w fazie grupowej ale się przeliczyłem. Skoro tak się stało to teraz mam nadzieję, że wszystko rozstrzygnie się w ostatniej kolejce.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

King, chyba nie musze Ci pisac, ze masz przejebane? :D

Po raz drugi w tym turnieju zawiedli mnie afrykanczycy. Wczoraj Kamerun mial wygrac, to przegral, dzis WKS mial przegrac, to zremisowal. :evil:

Prawdę mówiąc to zawiodłem się ostro wynikiem tego spotkania, niby grupa śmierci i w ogóle, a wynik remisowy i to w takim starciu. Portugalczycy nie pokazali nic prócz jednego groźnego strzału Ronaldo, natomiast piłkarze z Wybrzeża Kości Słoniowej grali znacznie, a szczególnie w końcówce, lecz również nie pokazali praktycznie nic. Mecz ogólnie mnie zawiódł spodziewałem się zwycięstwa WKS, a tu taka porażka. Teraz to będzie bardzo ciężko wyjść Portugalii oraz piłkarzom WKS'u, ponieważ przy takiej dyspozycji tych drużyn ciężko będzie wygrać, a nawet zremisować z Brazylijczykami, którzy zawsze grają dobry futbol. Poczekajmy jednak na mecz Brazylii z Koreą, bo przy ewentualnym remisie lub zwycięstwie Korei zrobi się bardzo gorąca, a ja przy remisie wygram 50zł, bo postawiłem złotówkę przy kursie 50 ;)

• Urządzenie:  Windows

longer napisał(a):
Poczekajmy jednak na mecz Brazylii z Koreą, bo przy ewentualnym remisie lub zwycięstwie Korei zrobi się bardzo gorąca, a ja przy remisie wygram 50zł, bo postawiłem złotówkę przy kursie 50

Brazylie to mam na kuponie postawionym za 50zl, wiec niech nie szaleja. Asekuracyjnie dalem Holandie, Brazylie i Hiszpanie, zeby odrobic pieniadze za piekna wpadke Greena.

Mecze dzisiejsze ogladalem po trochu. Amatorzy z Nowej Zelandii dali rade wyciagnac punkt z ekipa, ktore zdeklasowala Polske w eliminacjach... ... ... Tyle na ten temat bo i obie ekipy na tym zakoncza swoje zdobycze punktowe.

Portugalia i WKS zawiodly. Potwierdzily moja teorie, ze te Mistrzostwa Swiata sa cholernie nudne. Mam nadzieje, ze to tylko taka gra na rozeznanie w terenie przy okazji pierwszych kolejek...

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

longer napisał(a):
Poczekajmy jednak na mecz Brazylii z Koreą, bo przy ewentualnym remisie lub zwycięstwie Korei zrobi się bardzo gorąca, a ja przy remisie wygram 50zł, bo postawiłem złotówkę przy kursie 50 ;)

Chyba zakladajac sie z tata. Zaden bukmacher nie ma w ofercie kursu na remis wyzszego, niz 10 zł., wiec przestan pisac bajki.

Luk napisał(a):
Chyba zakladajac sie z tata. Zaden bukmacher nie ma w ofercie kursu na remis wyzszego, niz 10 zł., wiec przestan pisac bajki.

Zapomniałem dodać, że ten typ postawiłem w grze... Fakt, mój błąd.

Hmm, szczerze mówiąc Brazylia troszeczkę mnie rozczarowała. Oczywiście grali ładną, dynamiczną piłkę, ale brakowało tego wykończenia. Luis Fabiano spieprzył kilka dobrych sytuacji albo był na spalonym. Chwalić można Robinho dla mnie najlepszy Brazylijczyk na boisku w tym meczu. Pod koniec Brazylia już się bawiła i moment nie uwagi i strata bramki. No nic czekam na mecz następnego faworyta, czyli Hiszpanii.

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Bardzo byłem ciekaw meczu Korei Północnej z Brazylią, głównie ze względu na reprezentację Korei. Jestem mile zaskoczony tym, że mecz był bardzo kulturalny, respekt dla obu drużyn. Kibicowałem Korei i szkoda, że chłopaki przegrały. Bardzo mnie wkurzał komentarz Szpakowskiego, było widać, że Brazylia się podkłada, nie chciała nastukać 5 bramek. Chwała im za ten gest. A jak się mylę i gra Canarinios się nie zmieni, to nie wróże im sukcesu na mundialu

Pierwszy wczorajszy mecz bardzo słaby ale jakoś nie spodziewałem się wielkiego widowiska po Słowacji i Nowej Zelandii, podział punktów w tym meczu świadczy tylko o tym że obie drużyny nie rozstrzygnęły kto zajmie trzecie miejsce w grupie bo z taką grą nie wróżę obu drużynom sukcesu, mimo iż Włosi nie są w najwyższej formie nie powinni mieć problemów z Nową Zelandią czy Słowacją a jeżeli chodzi o Paragwaj to ta drużyna skoro postawiła opór Włochom, to wydaje mi się że powinna ograć pozostałych rywali grupowych.

Po drugim meczu czyli WKS vs Portugalia można było dużo się spodziewać ale niestety mecz zawiódł, szczególnie pierwsza połowa w której sytuacji było jak na lekarstwo i praktycznie jedyną rzeczą godną uwagi w pierwszej połowie był strzał w słupek Cristiano Ronaldo który jakoś szczególnie nie zachwycił w tym meczu i w pojedynku C. Ronaldo vs Messi jest 1:0 dla Messiego. W drugiej połowie już działo się więcej, bardzo widoczny Gervinho ale za dużo to nie pomogło, komentatorzy kładli duży nacisk na wejście Drogby, że Didier może zmienić oblicze meczu ale Drogba też nie zmienił losów tego meczu, tak naprawdę typowy mecz na 0:0 i jak dla mnie bramka mogła paść tylko po jakimś przebłysku geniuszu któregoś z piłkarzy czy indywidualnego błędu.

Brazylia- Korea płn. Brazylia w pierwszej połowie zagrała po prostu jak nie na Brazylię przystało, piłkarze Brazylii grali statycznie, mało wychodzili do prostopadłych piłek, grali bardzo spokojnie ale za spokojnie i na pewno taka gra dała Koreańczykom rozwinąć skrzydła w miarę ich możliwości, dość widoczny był Tae Wo (nie wiem czy dobrze napisałem, nie mam pamięci do takich nazwisk, ten co popłakał się podczas hymnu) ale oprócz kilku indywidualnych zrywów zakończonych strzałami po ziemi w środek bramki więcej nie wskórał. Druga połowa już była ciekawsza, Brazylia zagrała w miarę tak jak na nich przystało, ładny gol Maicona, który był bardzo widoczny w tym meczu, Michel Bastos również sporo strzałów oddał tak z odległości 16-20 metrów. Miło że Koreańczycy strzelili gola, w sumie zasłużyli na to za dzielną postawę ale cudu nie mogli sprawić. Pozostaje nadzieja że mecze na linii Portugalia- Brazylia, Brazylia- WKS będą ciekawsze niż Portugalia- WKS i że Korea postawi taki opór WKS i Portugalii jak Brazylii.

• Urządzenie:  Windows

Brazylia była wczoraj cienka, jak dupa węża. Gol Maicona ładny, ale fuksiarski, bo 99 na 100 bramkarzy kryłoby słupek i nic by z tego strzału nie wpadło. Kibicowałem Koreańczykom - nie państwu, kretyńskiemu Kim Dzong Ilowi czy innym pojebom, ale tym 11 chłopakom, którzy być może grali o uniknięcie obozów pracy:/ Brazylia nie pokazała nic, Kaka grał piach, Luis Fabiano grał piach, tylko Robinho, Elano, Maicon no i w miarę Bastos coś pokazali. Z taką grą Kanarki nie wyjdą z grupy. Żałuję, że Koreańczykom nie udało się dłużej obronić remisu.

Wczoraj widzialem niestety tylko 1 mecz, ale w 100% popieram Grima.

Brazylia grala zle, w 1szej polowie wrecz tragicznie. Kaka do zmiany po pol godzinie, jedyni ktorzy grali dobrze to strzelcy bramek. Jak Korea strzelila bramke to sie ucieszylem, na 2ga zabrkalo czasu i umiejetnosci niestety:/

Duzo krytykuje trenerow, Dunga po takim meczu zasluguje na duza krytyke, mam nadzieje ze WKS utrze im nosa;]

dzisiaj Hiszpanie- licze na swietny mecz i rozgromienie Szwajcarow;]

Co ciekawe bramkarz Koreański był nominowany do nagrody najlepszego piłkarza Azji :) Wczoraj się nie popisał i kto wie jakby się skończył mecz gdyby krył ten słupek. Brazylia grała jak to napisał Grim, szczególnie przez cała 1 połowę. Szkoda, że faworyci turnieju jak właśnie Canarinhos czy Squadra Azzura nie powalają jak to ma zawsze miejsce na mundialu.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Ale bym zobaczył takie John Cena & Travis Scott & Logan Paul vs Cody Rhodes & The Usos....ale przypadek akurat taka walka jest planowana na Money In The Bank xDDDD
    • Giero
      Tym razem wyjątkowo w czwartek wyemitowano najnowsze AEW Collision. Ostatnią tygodniówkę przed niedzielnym AEW Double or Nothing 2025. Poniżej skrót z tego show: Zapowiedź Double or Nothing 2025 Karta gali Double or Nothing 2025 * Men’s Owen Hart Tournament Finals: Hangman Page vs. Will Ospreay * Women’s Owen Hart Tournament Finals: Jamie Hayter vs. Mercedes Mone * Anarchy in the Arena Match: Kenny Omega, Swerve Strickland, Willow Nightingale, Samoa Joe, Powerhouse Hobbs & Katsuyori Shibata vs. Jon Moxley, Claudio Castagnoli, Marina Shafir, Wheeler Yuta & The Young Bucks * AEW Women’s World Championship: Toni Storm vs. Mina Shirakawa * AEW World Tag Team Championship: The Hurt Syndicate vs. Sons Of Texas * AEW Continental Championship Match: Kazuchika Okada vs. Mike Bailey * Stretcher Match: Mark Briscoe vs. Ricochet * FTR vs. Nigel McGuiness & Daniel Garcia * Megan Bayne and Penelope Ford vs. Harley Cameron & Anna Jay * Adam Cole, Kyle O’Reilly, & Roderick Strong vs. Josh Alexander, Konosuke Takeshita, & Kyle Fletcher
    • Giero
      WWE rzadko tak zmienia plany odnośnie lokalizacji „Największej Sceny ze Wszystkich”. Zwłaszcza na rok przed wydarzeniem. Ma to jednak nastąpić wobec WrestleManii 42. Pierwotnie przyszłoroczna WrestleMania miała gościć w Nowym Orleanie. The Rock zresztą zdążył już to ogłosić podczas jednego z epizodów SmackDown na początku 2025 roku. Jednakże w czwartek pojawiły się pierwsze spekulacje, że WM 42 może mieć miejsce w innej lokalizacji. Były nawet plotki, iż może się odbyć poza Stanami Zjednoczonymi. Kolejne, piątkowe doniesienia portalu NOLA.com wskazują już na… Las Vegas. Byłby to wyjątkowy przypadek, gdy te same miasto jest gospodarzem WrestleManii rok po roku. WWE było ponoć bardzo zadowolone z biznesowego sukcesu WrestleManii 41. Stąd taki wybór. Do tego sama organizacja chciałaby sprawdzić reakcję fanów na tego typu decyzję. Tymczasem nie jest wykluczone, iż WrestleMania zagości w końcu w Nowym Orleanie w najbliższych latach. Ale nie wcześniej niż w 2027 roku.
    • Giero
      SmackDown w tym roku przeszło na format trzygodzinny. Początkowo spodziewano się, iż w czerwcu niebieska tygodniówka wróci do dwóch godzin. Miało to nastąpić 6 czerwca. Wygląda jednak na to, że nastąpiła korekta w tej kwestii. „PWInsider Elite” stwierdziło, iż ten ruch może zostać opóźniony i w czerwcu będziemy mieli jeszcze wydłużone odcinki. Trzeba mieć na uwadze, że ani od samego WWE, ani USA Network nie padł do tej pory komunikat w tej sprawie. Tymczasem „WrestleVotes” skupiło się na statusie Travisa Scotta w WWE. Wygląda na to, iż teraz zobaczymy go w akcji na Money in the Bank, 7 czerwca. Było to w planach organizacji jeszcze przed WrestleManią 41. Nie wiadomo jeszcze, co konkretnie Travis będzie robił, ale coraz więcej wskazuje na jakiś tag team match, gdzie będzie tworzył drużynę z mistrzem WWE Johnem Ceną.
    • Mr_Hardy
      Karta wygląda wyśmienicie. Nie mogę się doczekać aż obejrzę to PPV.
  • Dodaj nową pozycję...