Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler października

Kto zasługuje na ten tytuł?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł?

• Kofi Kingston
      8
    • The Miz
      17
    • The Undertaker
      13
    • Chris Jericho
      7
    • Christian
      3
    • AJ Styles
      2
    • Desmond Wolf
      12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Miz - koleś zrobił niesamowity postęp, otrzymał szanse od Vinca i myślę, że dobrze ją wykorzystał. Czekam z niecierpliwością na dalsze wydarzenia oraz postępy związane z tym wrestlerem, bo jak już -Raven-, powiedział można z niego zrobić naprawdę FANTASTYCZNEGO ME. Oby Vince nie zrobił z niego drugiego Ortona :/

Kofi - absolutnie nie! Frajerski miesiąc dla tego zawodnika, stracił pas (już wcześniej, ale się liczy). Zaczyna się jego feud z Ortonem, jednak sądzę, że na dłuższą metę nic fajnego z tego nie wyniknie :/ BTW: Jego "żarty" to porażka!!

Y2J - stary, dobry Y2J... przez ostatni miesiąc wszędzie było go PEŁNO odwalał mnóstwo roboty i bywa stałym gościem przeciwnych brandów. Postawiłbym go na równi z Mizem, jednak nie mam takiej możliwości w ankiecie. Właśnie jego wybrałem.

Christian - dobry w ringu i ogólnie, ale bez rewelacji. Walka z Yoshi całkiem niezła. Czekam na jego transfer do innego brandu.

Undertaker - to samo co Christian, kilka dobrych walk, jednak nie wyniesie go to na szczyt tej ankiety. :twisted:

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Simson

1

• Mr.Urbeer

1

• nikodynek

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem Christiana, ponieważ w październiku niemal na każdym ECW pokazywał dobre walki i należy mu się to. Myślałem jeszcze nad Mizem ale jednak walka na Bragging Rights z morrisonem az tak nie zachwyciła mnie jak się spodziewałem.

Mój skromny głos idzie na Desmond Wolf'a, ponieważ dołączył do TNA i od razu dobrze sobie radzi.

Zagłosowałem na Miz'a ponieważ utrzymuje się na szczycie (Pas US) prezentuje bardzo wysoki poziom walk i jest świetny przy mikrofonie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Turniej AAA Rey de Reyes startuje już dzisiejszego wieczoru na żywo na Fox w Ameryce Łacińskiej oraz na YouTube i Facebooku w pozostałych regionach. Główne mecze dzisiejszej gali to m.in. pojedynek o AAA Mega Championship, w którym Dominik Mysterio broni pasa przed El Hijo del Vikingo. Stypulacja jest jasna: jeśli Mysterio wygra, Vikingo nie dostanie już strzału na tytuł, póki Dominik jest mistrzem. Jeśli jednak Dominik przegra, będzie musiał na zawsze opuścić AAA. Finał turnieju Rey de Reye
    • Grok
      AEW Collision w sobotę, 14 marca 2026 roku, to odcinek go-home przed niedzielną galą pay-per-view Revolution. Odcinek został nagrany w środowy wieczór w San Jose Civic w San Jose w Kalifornii. Zaplanowano sześć meczów. Ricochet, Bishop Kaun i Toa Liona z The Demand zmierzą się z Ace Austinem, Austinem Gunniem i Juice'em Robinsonem z Bang Bang Gang w walce trójstronnej. Andrade El Idolo zmierzy się z Mascarą Doradą, przygotowując się do starcia z Bandido na niedzielnej gali pay-per-view.
    • Grok
      Mercedes Moné straciła kolejny pas. W sobotę Moné straciła EWA Women’s Championship na rzecz Mili Smidt na evencie BZW x Rixe APOGEE we Francji – to jej trzecia strata tytułu z rzędu w tym miesiącu. Po walce obie pokazały transparent z napisem „MORE WOMEN IN THE RING!” w geście jedności. Moné nie występuje w AEW od czasu utraty TBS Championship na rzecz Willow Nightingale na ostatnim AEW Dynamite w 2025 roku, po czym ogłosiła przerwę. W tym czasie, poza telewizją AEW, wróciła do występów w i
    • Attitude
      Nazwa gali: Rixe/BZW Fan Pass VII Data: 14.03.2026 Federacja: Rixe Catch, Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dreux, Francja Arena: Palais des Sports Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Grok
      Do karty WWE Raw na poniedziałek dodano dwa nowe mecze. Na galę zaplanowano teraz pojedynek Maxxine Dupri z Nattie. WWE ogłosiło tę nowinę za pośrednictwem mediów społecznościowych w sobotę. To będzie ich trzeci singles match, licząc od odcinka Raw z 9 lutego, gdzie ich starcie zakończyło się double countoutem. Dwa tygodnie później Nattie pokonała Maxxine Dupri przez ref stoppage – Dupri została rzucona w słupek ringu, znokautowana i sędzia przerwał walkę już po 1:38. Dodatkowo ogłoszono, że
  • Dodaj nową pozycję...