Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

rezultaty: Strikeforce - Fedor vs. Rogers

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wybacz Mnihu, że nie wrzucam newsów z mmarocks.pl, ale skoro chciałbym poczytać coś z innej strony, to raczej wpiszę tamten adres bez konieczności świecenia przykładem na attitude. Dlaczego? bo to mija się z celem.

Poza tym to nie tylko moja opinia. :)

Tyle ode mnie.

Saryang-Heika :?

https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157657

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

14

• -Raven-

11

• Ja Myung Agissi

5

• Bonkol

3

Top użytkownicy w tym temacie

Nie Twoja opinia odnośnie czego?

Nie uważam by wrzucanie newsów należało do funkcji moderatora. I proszę, nie stwarzaj wrażenia jakobym się tylko tym zajmował tak jak próbowałeś stworzyć wrażenie, że Ty lepiej poprowadziłbyś typera przy okazji mojego błędu przy SF, bo to Ty wprowadziłeś tam zamieszanie odnośnie punktowania walki Mameda i to Ty zaspałeś z tym typerem.

https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157661

Nie Twoja opinia odnośnie czego?

Odnośnie zbędnego pojawiania się newsów rodem z mmarocks.

I proszę, nie stwarzaj wrażenia jakobym się tylko tym zajmował tak jak próbowałeś stworzyć wrażenie, że Ty lepiej poprowadziłbyś typera przy okazji mojego błędu przy SF, bo to Ty wprowadziłeś tam zamieszanie odnośnie punktowania walki Mameda i to Ty zaspałeś z tym typerem.

Całkiem zacna wypowiedz, gdyż głównym tytułem typera jest? "Typer UFC" Inne federacje można rzucać w wyjątkowych wypadkach. Ten typer mógł się pojawić, ale nie musiał. Poza tym sam napisałeś, ze to tylko zabawa... choć odnoszę teraz inne wrażenie. Gdy nie było 3 typerów z rzędu, to jakoś nie widziałem "fochów" w kierunku Scythera. :lol: W każdym razie to ja dałem dupy, moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. :)

Do godziny 15 zobaczysz te upragnione wyniki.

https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157662

Po pierwsze w ogóle nie powinienem z Tobą dyskutować bo jaja Ci jeszcze nie obrosły skoro musisz się podpierać zdaniem swoich rozmówców, których i tak nie zdradzisz. Ja też mogę napisać co o Tobie się mówi (wierz mi, niezbyt dobrze), tylko czemu to ma służyć?

Po drugie, ja doskonale sobie zdaję sprawę z tego, że dla Ciebie i Twoich rozmówców wklejanie niusów czy ich pisanie jest zbędne. Ja wiem, że dla Ciebie ten dział mógłby zostać ograniczony do tematu z typerem (najlepiej pod Twoimi skrzydłami) byś mógł się ścigać na punkty (i faworyzować siebie w tym wyścigu). Uwaga wyjaśniam: typer ma służyć zabawie i promowaniu tego działu, tak jak niusy, które wrzucam mają pobudzać do dyskusji i szerzyć zainteresowanie tym sportem (inna sprawa, że rezultatu to praktycznie nie daje). Kopiuję tylko te niusy, które już się ukazały i zostały bardzo dobrze napisane, gdyż nie widzę sensu pisania ich na nowo bo i tak wyszłyby podobnie.

Trzecia kwestia, czyli typer. Zgadza się, typer mógł być, ale nie musiał. Inaczej, ten typer powinien być, a jeżeli uważasz inaczej to znaczy, że się nie nadajesz do prowadzenia tej zabawy. Jeżeli nie miałeś chęci organizować tego typera to po co zabierałeś głos i straszyłeś o nie zaliczaniu głosów Mameda?

Nie rób mi łaski z wynikami, one powinny być zaraz z rezultatami gali. Jeżeli nie masz czasu się tym zajmować czy też nie oglądasz gal na bieżąco to zostaw to komuś, kto zrobi to lepiej od Ciebie (Bonkol, Grim czy Raven przeważnie jako pierwsi komentują wyniki).

Scyther olał sprawę, ale co z tego? Czy to Cię w jakikolwiek sposób tłumaczy? Jeśli idzie o mnie to mody zarówno dla niego jak i dla Ciebie są tu zbędne, bo się nie wywiązujecie z roboty, którą Wam powierzono. Poza tym Scy nie pisał do mnie, że wchodzę w jego kompetencje, że bardzo zależy mu na prowadzeniu typera...

Bierzesz się za coś to rób to porządnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157693

Po pierwsze w ogóle nie powinienem z Tobą dyskutować bo jaja Ci jeszcze nie obrosły skoro musisz się podpierać zdaniem swoich rozmówców, których i tak nie zdradzisz.

Strasznie dotkliwe, straasznie. Zwłaszcza, że dzieckiem już nie jesteś, a napisałeś jak zwykły "napinacz".

Ja też mogę napisać co o Tobie się mówi (wierz mi, niezbyt dobrze), tylko czemu to ma służyć?

Zauważyłem pewną tendencję, Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś, to rzuć okiem podstronę w tył, gdzie nie zrozumiałeś prostego przekazu Ravena. To, co kto o mnie myśli jakoś szczególnie mnie nie interesuje, zwłaszcza, że jesteś dla mnie nic nie znaczącym szeregiem literek.

Po drugie, ja doskonale sobie zdaję sprawę z tego, że dla Ciebie i Twoich rozmówców wklejanie niusów czy ich pisanie jest zbędne.

Nie chodzi o to, że jest to zbędne, ale wrzucanie posta pod postem, tylko po to aby pokazać nowy swieży plakat mija się z celem. To coś wnosi do dyskusji? nie sądzę, same newsy są interesujące, ale nie na zasadzie ctrl+c, ctrl+v.

Ja wiem, że dla Ciebie ten dział mógłby zostać ograniczony do tematu z typerem (najlepiej pod Twoimi skrzydłami) byś mógł się ścigać na punkty (i faworyzować siebie w tym wyścigu).

Jakoś przed uzyskaniem przez Ciebie moderki, tematy się pojawiały, nie ograniczały się tylko do wyników i był święty spokój. Argument z faworyzowaniem samego siebie jest dość zabawny, bo sam kiedyś przyznałeś, że Ci o 2 pkt za dużo naliczyłem, bardzo się faworyzuje, bardzo. Typer "odziedziczyłem" po Scytherze, który nie miał na to czasu, kiedyś tematy pojawiały się 2 dni przed galą i nikt nie protestował. Powód? użytkownicy tego działu, to bardzo mała grupka i jeśli kogoś interesuje dany typer/gala, to swoje typy/zdanie zostawi.

Uwaga wyjaśniam: typer ma służyć zabawie i promowaniu tego działu, tak jak niusy, które wrzucam mają pobudzać do dyskusji i szerzyć zainteresowanie tym sportem (inna sprawa, że rezultatu to praktycznie nie daje).

Owszem, typer jest tylko zabawą, dodatkowo bez żadnej nagrody, lecz to nie ja, a Ty zacząłeś uroczo bombardować mnie w swych ironicznych postach "bo wyników nie ma!".

Trzecia kwestia, czyli typer. Zgadza się, typer mógł być, ale nie musiał. Inaczej, ten typer powinien być, a jeżeli uważasz inaczej to znaczy, że się nie nadajesz do prowadzenia tej zabawy. Jeżeli nie miałeś chęci organizować tego typera to po co zabierałeś głos i straszyłeś o nie zaliczaniu głosów Mameda?

Chciałbym tylko zauważyć, że tego typera mogło w ogóle nie być, a jedynym winnym tego zamieszania de facto jesteś Ty, bo niedokładnie określiłeś temat. Ja tego nie zalożyłem, dodałem od siebie jedynie, że powyżej pewnej godziny gala już trwała. Tak jak wcześniej napisałem, tym zawsze zajmowała się jedna osoba a nie 100.

Nie rób mi łaski z wynikami, one powinny być zaraz z rezultatami gali. Jeżeli nie masz czasu się tym zajmować czy też nie oglądasz gal na bieżąco to zostaw to komuś, kto zrobi to lepiej od Ciebie (Bonkol, Grim czy Raven przeważnie jako pierwsi komentują wyniki).

Jakbyś jeszcze nie zauważył, to do czasu UFC 104, wyniki typera pojawiały się bezpośrednio po gali. Wyobraz sobie, że człowiek może nie mieć przez jakiś czas internetu, poślizgi to rzecz naturalna.

Bierzesz się za coś to rób to porządnie.

Bardzo irracjonalnie to brzmi w obliczu ostatniego typera.

Tym miłym akcentem zakończyłem z mojej strony tę jałową dyskusję, fakt jest taki, że od dłuższego czasu w dziale jest prosty układ. Kto się z Tobą zgadza jest "cacy" jeśli ktoś ma odwagę mieć własne zdanie, z góry zaczyna się średnio obiektywny pojazd. Nie wierzysz? to rzuć okiem co sam piszesz do Ravena. Gale oglądam na bieżąco, nie mam po prostu ochoty zostawiać swoich myśli w Twoich tematach, bo z góry jest wiadome, że udowodnisz mi na 100 sposobów jak bardzo jestem z poziomem wiedzy za Tobą.

EOT

https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157697

Być może napisałem jak napinacz, Ty za to napisałeś jak ciota powiększając sobie plecy o opinię innych. Damn it, znów się napinam!

Być może nie potrafię czytać ze zrozumieniem, być może to jednak coś innego. Wtedy nie chciałeś zabrać głosu w tamtej dyskusji, ale skoro teraz się za to bierzesz to bądź tak łaskaw i wyjaśnij mi jaki to był ten prosty przekaz Ravena.

Zastada ctrl+c/ctrl+v? WTF? Skoro Ty tak biegle czytasz ze zrozumieniem to czego nie zrozumiałeś, gdy post wyżej tłumaczyłem kiedy kopiuję niusy? Takie ubogie posty jak te z plakatami używam do odświeżenia dyskusji. Przecież nie napiszę: "no dalej, wypowiedz się ktoś".

Czyli to moja wina, że teraz tematy ograniczają się do zapowiedzi i wyników? Litości...

użytkownicy tego działu, to bardzo mała grupka i jeśli kogoś interesuje dany typer/gala, to swoje typy/zdanie zostaw
Ja staram się właśnie poszerzyć tę grupkę, by osoby które mają jakiś temat do zapodania nie rezygnowały, gdy widzą, że ich wcześniejsze akcje nie cieszą się zainteresowaniem.

Bombardować? Dobre sobie. Raz wspomniałem.

Typer to zabawa, która ma polegać na przewidywaniu przebiegu walk w oparciu o swoje przeświadczenie. Ty dodatkowo patrzysz jak typuje Bonkol i ja, tylko po to by być na prowadzeniu. Nie zdziwię się jak dziś obstawisz tak jak on, tylko po to by pozostać na prowadzeniu.

Zamieszanie rozwiązałbym sam, gdybyś się nie wtrącał, ale Ty musiałeś zrobić swoją akcje propagacyjno-wyborczą. Na to miałeś czas, na podliczenie już nie.

Bardzo irracjonalne brzmi słowo "uroczo" w ustach faceta.

Układ? Znaczy ja kontra Ty/Raven? O jakich układach chcesz ze mną dyskutować skoro to Ty obgadujesz moje poczynania w prywatnych rozmowach?

Jeżeli wyśmiewanie w upieraniu się przy stanowisku, że SF znacznie zyskało na zwycięstwie Werduma (celowo nie nazwę tego dosadniej by znów nie wzbudzić dyskusji) to średnio obiektywny pojazd, to cóż - jestem średnio obiektywny.

Nie musisz się mnie bać. Jakoś ze wszystkich komentarzy, które dotyczyły tamtej gali przyczepiłem się tylko do dwóch zdań Ravena i do jednego zdania Bonkola.

Jeszcze jedno. Jeśli możesz to proszę wyjaśnij mi (choćby przez PW) skąd u Ciebie to parcie na prowadzenie typera?

Edytowane przez mnih
https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157703

Panowie, nie chcę się wcinać, ale wolałbym, żebyście te brudy prali za opadniętą kurtyną. Piszę "brudy", bo pojawiło się wiele argumentów ad personam i nie sposób już tego nazwać dyskusją. Nie wnikam, kto zaczął, ale wiem, że niemiło się czyta takie rzeczy, zwłaszcza, kiedy przepychają się dwaj moderatorzy.

Nie usuwam Waszych dotychczasowych postów, bo sądzę, że będziecie się do nich odwoływać, kiedy będziecie sobie wyjaśniać różne sprawy. Ale następne posty, o ile nie zapomnę, będę po prostu wywalał. To jest ten moment, w którym ta pyskówka przenosi się na PW.

https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157704

SixKiller, wiem że nieprzyjemnie czyta się takie posty, dlatego resztę swoich stanowisk skieruję tam gdzie to powinno się rozegrać, czyli via PW.
https://forum.wrestling.pl/topic/17659-rezultaty-strikeforce-fedor-vs-rogers/page/3/#findComment-157705