Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cechy Polaków??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No to pojechał po mnie nie źle:DSmile.... Polak hehe

nie ja po Tobie nie pojechałem... sam to zrobiłeś, robiąc ogromny, przeogromny błąd ortograficzny... czy tacy są właśnie Polacy? Nie znają własnego języka? hmm tu mogę się zgodzić, że zdecydowana wiekszość Polaków ma problemy z ortografią (ja też niestety :) )

drugiej części tego zdania totalnie nie ogarniam... negujesz moją polskość?

A Ja obstaje nadal przy swoim. Wymieniać lub nie wymieniać, ale nie odbiegać od tego co jest pod tematem postu.

A ja proszę się porządnie zastanowić nad poprawnością merytoryczną tematu... najlepiej przed jego rozpoczęciem.

Rozumiem, że linki, które podałeś są tymi badaniami naukowymi o ktorych wspominałeś?

Klikam na pierwszy odnośnik i co widzę? "Jak nas widzą?"

No tak, to jak nas widzą narody, których obywatele sami przyznaja, ze mało o nas wiedzą, jest jak najlepszym opisem cech Polaków. Czy Ty sam nie widzisz, że Twoje rozumowanie jest błędne? JEST PO PROSTU GŁUPIE!

A ten drugi link... no właśnie, domysleam się, że chodzi Ci o tę drugą część. Zaznaczmy zdanie napisane przez samego autora raportu/artykułu:

"Prezentowane w poniższych tabelach opinie respondentów na temat cech typowego Polaka i typowego Europejczyka traktujemy oczywiście jako postrzeganie stereotypów."

A zresztą to nieważne. Wiesz jaki jest problem tego typu badań? Po pierwsze pytają małą liczbe osób (tu chyba nie więcej niż 1000) w stosunku do populacji.

Drugi problem, że pytają ludzi takich jak Ty. Ludzi którzy idąc drogą widzą kilku malolatów pijących wino, a nie widzą setki innych grających w tym czasie w pilke, odrabiajacych lekcje, uczących się języków obcych, czy uczeszczajacych na róznego typu koła w szkole... Bo co jak co tu musze się zgodzić, prawie każdy Polak jest marudą i pesymistą. To jest nasz najwiekszy problem, wiecznie narzekamy. Twój post to też taki lament. I co z tego wynika? Wielkie nic, wielkie gowno!

Wiesz co od Twojego pierwszego postu wiedziałem, że jesteś głupi. Twoje posty po prostu były głupie. Teraz też są, ale chcesz wyjśc na inteligenta zadając Twoim zdaniem mądre pytania. Otóż one nie są mądre!

Ty nawet nie rozumiesz co się do Ciebie pisze. Kolumbów poleciłem Ci nie tylko po to, byś poczytał o heroiźmie powstańczej Warszawy, ale także po to, a raczej przede wszystkim po to byś sobie uświadomił co doprowadzilo Polaków do takiego stanu jaki teraz mamy (czyli poczucie beznadziejności i wrodzonego nieszczęści)... oraz dlaczego za granicą poszczegaja nas tak a nie inaczej.

Za stare dane. Dobre sobie.

Przepraszam, jak jakieś moje wywody są troche niezrozumiałe - znaczy, że zdania są źle zmontowane, ale śpieszę się, bo zgubiłem legitymacje i musza ją znaleźć :P

Hasta pronta

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• bignash

9

• mnih

7

• Przemk0

2

• Tommy

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ty poprostu jesteś chujem który próbuje zrobic z człowieka idiotę.

Kolumbowie są tyle warci w dzisiejszych czasach co Twoja gadanina...

..i moja (wyręcze Ci żebys nie musiał tego powtarzać) z resztą też.

Ciekawe kto jest wiekszym idiotą - ten którego takim nazywają czy ten który tego człowieka idiotą nazywa.

w związku z czym jeśli ja jestem takim idiotą i sam nie wiem co pisze, czyli bez zastanowienia... no to popatrz na siebie hamie.

Widać też nie odbiegasz od reszty idiotów, w tym i mnie, ponieważ w Twoich odpowiedziach nie ma za grosz pohamowania, umiaru.

Wybaczcie, nie zdzierżyc, tego co ten koleś wypisuje...

Ty poprostu jesteś chujem który próbuje zrobic z człowieka idiotę.

Kolumbowie są tyle warci w dzisiejszych czasach co Twoja gadanina...

..i moja (wyręcze Ci żebys nie musiał tego powtarzać) z resztą też.

Może i jestem "chujem", ale doprawdy Ty sam robisz z siebie idiotę! Jak mozna takie cos napisać? Noż qrwa Baczyński się w grobie przewraca... poważnie... nie wiem dlaczego, ale wstyd mi za Ciebie :/

Kolumbowie to chyba najwybitniejsze pokolenie w historii tego kraju... troche szacunku śmieciu... jebany smarkacz.... co to za czasy? Powrót do sarmackiej Polski? Chyba tak... powrót kosmopolitan zapatrujących się na zachód... bo Polacy są źli, są zapijaczeni a przy tym próżni... a Ameryka i Europa jest wspaniała? Dlatego gardzisz tymi, którzy walczyli ze złem i faszyzmem? Wolisz życ w takiej Francji, która krócej się broniła od Warszawy? TO WYPIERDALAJ WPIERDALAĆ ŻABY, ALE TO JUŻ!

Ciekawe kto jest wiekszym idiotą - ten którego takim nazywają czy ten który tego człowieka idiotą nazywa.

Coś podobnego stwierdziłeś na początku tego tematu... często słyszysz, że jesteś głupi? Zapewne... wtedy zaciskasz małe pięści, tupiesz drobnymi stupkami, odwracasz się i idziesz płakać do kąta... myslisz sobie: gdybym był taki wielki jak Kevin Nash... powaliłby ich tym zajebistym Powerbombem... zamiast po prostu zastanowić się dlaczego ktoś tak powiedzial, że jesteś głupi... nie to on jest głupi!

A ja Ci mówię, że z głupotą trzeba walczyć i trzeba ją nazywać po imieniu.

w związku z czym jeśli ja jestem takim idiotą i sam nie wiem co pisze, czyli bez zastanowienia... no to popatrz na siebie hamie.

Może i piszesz po zastanowieniu, ale może poprostu źle myslisz? Bardzo prawdopodobne, patrząc na powyższy post... malo tego nie uczysz sie na błędach: nie hamie, tylko chamie.

Widać też nie odbiegasz od reszty idiotów, w tym i mnie, ponieważ w Twoich odpowiedziach nie ma za grosz pohamowania, umiaru.

Hmm byłbym idiotą (dla jasności nie twierdzę, że nie jestem), gdybym napisał cos głupiego... może i tak zrobiłem, może się myle... ale wykaż mi to... a nie wklejasz linki nie na temat...

A to, że nie w moich opowiedziach nie ma pohamowania (zapewniam Cie, że jest...) czy umiaru świadczy co najwyżej o moim roztrzepaniu i CHAMSTWIE :P ..

sam widzisz, nawet nie potrafisz zdefiniować idiotyzmu :/ smutne

Adios!

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

1- gówniarzem sam jesteś.. ciesze sie że mature zaliczyłeś (niedawno)... widać to przynajmniej po tym że czytasz Baczyńskiego.. i po tym że ortografię znasz (nic innego tego nie potwierdza).

2 - Kolumbowie mogą sie przerwacać w grobie skoro już tak mówisz że tak by było... nie interesuje mnie ich dokonania... nie mam nic do Baczyńskiego. Poprostu mnie nie interesuje to co napisał!!!!!

3 - pytam o teraźniejszość, więc jego twórczość nie ma największego znaczenia tutaj.. i nie wiem po jaką cholerę wymieniłeś tą pozycję... a już tymbardziej o co Ci biega tym bardziej że nikogo nie ataowałem

4 - sam juz mówiłeś że walę błędy ortograficzne.. przyznaję się...

5 - dławisz kogoś i nie przechodzi CI przez łeb że nie znalazłeś jeszcze dobrego powodu ku temu tylko wyżywasz się na jednej osobie cholera wie za co :| . Mnie wkurwiają Twoje słowa dlatego pisze takie rzeczy. I nie zastanawiam sięnad tym co piszę... To co mam na języku "jadę" na klawiszach.

6 - idiota - głupiec, bałwan, dureń. Podobny do Ciebie.

P.S. Też się przyznaje hehe iiiiiiiiiiiiii.... i nic z tego nie wynika... 8)

... i sprawdź w słowniku co znaczy głupiec... przeczytaj... i wiedz że nie znając mnie NIE MASZ PRAWA TAK MÓWIĆ gówniarzu!!

Co innego podporządkować najczęściej występujące cechy polaków do ogółu - STATYSTYKA!!

..a co innego nazwać kogoś głupcem, ale...

.. i tak mam gdzieś to Twoje gadanie.

pozdrawiam

ehh brak mi słów... z każdym Twoim słowem lawina robi się poteżniejsza... lawina Twojej głupoty, oczywiście...

hmm ale tak sobie mysle, że masz rację: niepotrzebnie się przyczepiłem, bo Ty i tak nie sluchasz. Byłem głupi :P Whatever...

w tym momencie sobie odpuszczam... Ty też tak zrób... wykonaj powerbomba na swoim małym przyrodzeniu i idź spać...

Adios

[you] zostań bohaterem,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

...widać że masz tylko 19 lat...

Przytul misia do podusi i lulu.. taaak.. tak...

Dobranoc:)

Chłopcy, dajcie sobie spokój, bo się zarumienicie i będzie głupio... :? Nie doj, że robicie ogromne off'topici, to jeszcze robicie z siebie pośmiewisko, wyzywając się na wzajem... Nie wypada, peace! :)

Mógł odpowiedzieć na to co pytałem... albo nie odpowiadać wogóle... to zaczął prawić, co mi wolno a co nie, itp.

U mnie jest "kropka" i tak obojętny jestem na jego słowa. Nie wpłynąłby na mnie gdyby miał taki zamiar, a tym bardziej gdyby takiego zamiaru nie miał.

Jak to ujął... "WHATEVER"...

PEACE x 2

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

zamykam.. bo przeniesliscie dyskusje juz na bluzgi..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Lubię to
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 4 Data: 15.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.365 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Walki były na odpowiednim poziomie. Main Event z Paniami był świetny. Otwarcie RAW dobre. Pogadanka od Becky więcej niż dobra. Spokojnie za całość takie 7,5 na 10 można wystawić. 
  • Dodaj nową pozycję...