Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hulk Hogan i Bischoff w TNA!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wszystko wskazuje , że Hogan i Bischoff podpisali kontrakt z TNA! Wszystko wyjaśni się na konferencji prasowej w New York City w Madison Square Garden. Podobno nie mają oni "przejąć" federacji , ani Russo (z którym jak wiemy Hogon ma tragiczne stosunki) nie zostanie zwolniony. Kontrakt Hogana negocjował Bischoff .

Czy to dobrze?

I tak i nie. Wiadomo , że TNA potrzebuje gwiazd ,tak by nawiązać jakąkolwiek walkę z WWE.

Czy te nazwiska mogą im w tym pomóc? Hogan to wielka marka w USA i niewątpliwie przyciągnie on sporą grupę ludzi. Jednakże , wydawało się , że TNA ma zamiar promować swoje gwiazdy , a przybycie Halkstera to pewnie przystopuje. Dziarski staruszek w ringu nic pewnie nie pokaże, ale kto wie?

Edit: To już wiadomość oficjalna "Hulkamania" is back!

Dixie Carter:"Hulk Hogan to jedna z z największych ikon popkultury i największa gwiazda wrestlingu. Jesteśmy niesamowicie podnieceni tym , że wstępuje do naszej rodziny."

Hogan:"Jestem zachwycony powrotem do świata wrestlingu. Moi fani nieustanie pytali mnie kiedy wrócę do biznesu , ale nigdy nie było dogodnego czasu , aż do tech chwili. TNA Wrestling to wspaniała federacja , która ma już doskonałych fanów , biznes i transmisje w telewizji. Wieże , że nadszedł czas zmiany w TNA , mogą wskoczyć na wyższy poziom i chce pomóc Dixie w osiągnięciu tego celu.

Widze , że temat zdublowałem , widać kiedy tłumaczyłem newsa to pojawił się na forum , także , proszę jakiegoś moda o połączenie.

Edytowane przez Miolli

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

https://forum.wrestling.pl/topic/17526-hulk-hogan-i-bischoff-w-tna/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

1

• Streetovs

1

• Miolli

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

nieszczescia chodza parami :(

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/17526-hulk-hogan-i-bischoff-w-tna/#findComment-155848

juz jest temat "Hulk Hogan w TNA" założony jako pierwszy.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/17526-hulk-hogan-i-bischoff-w-tna/#findComment-155852

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MissApril
    • MissApril
    • MissApril
    • MissApril
    • MattDevitto
      Też mi trochę ten timing nie pasuje, bo z Takeshty jako mistrza nic nie wycisnęli, jednak tak jak piszesz historia pisze się tutaj sama. Jak chcą kogoś wypromować na już to lepszej okazji nie będzie, a Yota wydaje się, że jest do tego idealnym kandydatem. Obecnie nie widzę lepszej postaci w rosterze biorąc pod uwagę wiek czy doświadczenie. No właśnie, ale tak jak już pisałem wyżej przy obecnym produkcie New Japan wydaje się to aż za idealne. Do tego na pewno będą chcieli mocno promować galę w US
  • Dodaj nową pozycję...