Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Hulk Hogan i Bischoff w TNA!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wszystko wskazuje , że Hogan i Bischoff podpisali kontrakt z TNA! Wszystko wyjaśni się na konferencji prasowej w New York City w Madison Square Garden. Podobno nie mają oni "przejąć" federacji , ani Russo (z którym jak wiemy Hogon ma tragiczne stosunki) nie zostanie zwolniony. Kontrakt Hogana negocjował Bischoff .

Czy to dobrze?

I tak i nie. Wiadomo , że TNA potrzebuje gwiazd ,tak by nawiązać jakąkolwiek walkę z WWE.

Czy te nazwiska mogą im w tym pomóc? Hogan to wielka marka w USA i niewątpliwie przyciągnie on sporą grupę ludzi. Jednakże , wydawało się , że TNA ma zamiar promować swoje gwiazdy , a przybycie Halkstera to pewnie przystopuje. Dziarski staruszek w ringu nic pewnie nie pokaże, ale kto wie?

Edit: To już wiadomość oficjalna "Hulkamania" is back!

Dixie Carter:"Hulk Hogan to jedna z z największych ikon popkultury i największa gwiazda wrestlingu. Jesteśmy niesamowicie podnieceni tym , że wstępuje do naszej rodziny."

Hogan:"Jestem zachwycony powrotem do świata wrestlingu. Moi fani nieustanie pytali mnie kiedy wrócę do biznesu , ale nigdy nie było dogodnego czasu , aż do tech chwili. TNA Wrestling to wspaniała federacja , która ma już doskonałych fanów , biznes i transmisje w telewizji. Wieże , że nadszedł czas zmiany w TNA , mogą wskoczyć na wyższy poziom i chce pomóc Dixie w osiągnięciu tego celu.

Widze , że temat zdublowałem , widać kiedy tłumaczyłem newsa to pojawił się na forum , także , proszę jakiegoś moda o połączenie.

Edytowane przez Miolli
https://forum.wrestling.pl/topic/17526-hulk-hogan-i-bischoff-w-tna/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

1

• Streetovs

1

• Miolli

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

nieszczescia chodza parami :(
https://forum.wrestling.pl/topic/17526-hulk-hogan-i-bischoff-w-tna/#findComment-155848

juz jest temat "Hulk Hogan w TNA" założony jako pierwszy.
https://forum.wrestling.pl/topic/17526-hulk-hogan-i-bischoff-w-tna/#findComment-155852

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Za czasów świetności backyard wrestlingu to oglądałem tylko PXW bo mieli ring. Rzucanie się po materacach mnie nie interesowało. PXW także mieli tygodniówki Kurde, gdybym wtedy był mądrzejszy i wiedział , że Shadow wszystko skasuje to na bieżąco bym ściągał na dysk ich gale.
    • IIL
      Dzięki, @ Mr_Hardy  Będzie oglądane.  Rozglądałem się są tym dzisiaj rano, ale natrafiłem jedynie na ich last man standing match z MZW.  W PpW znalazłyby się też jakieś perełki. Warto zgłębić temat.
    • Mr_Hardy
      Pogrzebałem jeszcze i znalazłem. To jest chyba ta walka. Niestety z komentarzem osób trzecich, ale lepsze to niż wcale. @ IIL      
    • IIL
      Wczoraj miała miejsce gala GCW w Hammerstein Ballroom. Wygląda dosyć smakowicie i jedna z głośniejszych akcji było połamanie pasa TNA przez PCO. Czyżby AEW wzięło go do siebie? Oby.    Z innej beczki w nadchodzący weekend wybieram się na galę BZW vs GCW w Francji. Ma być ultraviolent i sporo importów z Japonii i GCW, m.in. Maki Itoh w intergender matchu   Moje relacje z poprzednich wypadów na BZW:        
    • Mr_Hardy
      Kiedyś próbowałem znaleźć, ale nie udało się. Nie ma nic z PXW w necie. Przynajmniej ja nie znalazłem. Trzeba by było się pytać samego Shadowa 🤣
  • Dodaj nową pozycję...