Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka na WM21

Najlepsza walka WrestleManii 21  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza walka WrestleManii 21

• Rey Misterio vs Eddie Guerrero
      2
    • Money In The Bank Ladder Match
      15
    • Randy Orton vs Undertaker
      1
    • Women's Championship - Trish vs Christy
      2
    • Sumo match - Big Show vs Akebono
      0
    • Kurt Angle vs Shawn Michaels
      19
    • World Heavyweight Championship - Triple H vs Batista
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Money In The Bank Ladder Match - najlepsza walka.

Pomimo wszystko gala mnie trochę zawiodła. Szykowałem się na coś naprawdę dobrego, a wyszło tylko dobrze biorąc pod uwagę ogólny poziom WWE.

117380471846b21e8779201.gif

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mefisto

4

• Hartfan

2

• Strong Fan

2

• Romo

2

Top użytkownicy w tym temacie

[ Dodano: 2005-04-08, 12:02 ]

Ja oddałem głos na Money In The Bank Ladder Match,szybka na wysokim poziomie walka duzo efektownych akcji ..

Zagłosował bym na Angel vs HBk gdyby nie poczatek tej walki (10-12minut)no ale końcowe 7-8 minut wymiatało

najgorsza walka zedecydowanie Cena-JBl dobrze że trwała tak krótko..

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Angle vs HBK świetna walka podobała mi się chociaż walka Batisty vs Triple HHH też może być ale lepsza Angle vs HBK :twisted:

• Urządzenie:  Windows

zdecydowanie Angle vs HBK

Niestety w moim odczuciu gala nieudana wszystko bylo ok byle nie dwie walki Jbl vs Cena i orton vs undertaker ale oczywiscie najgorsza walka to ceny i jbl .Za to nie rozczarowalem sie ME ktory byl niezly spodziewalem sie gorszego :]

to byla moja pierwsza Wrestlemania od 4 lta... nie zawiodlem sie bo zrobili niezle show ( hulkomanai rulez:P ) fatalna byla walka Ceny z JBL. Oddalem glos na angle vs hbk chociaz poczatke rzeczywiscie debilny. Ladder match byl calkiem efektowny luboe takie mega pod publiczke meczyki , przypominaja mi sie stare dobre mecze z udezialem hardyz i edge&christian. Sumo matcvh to bylo nie porozumienie co to w ogole? i to lamerskie podanie sobie reki to ma byc feud?:P

Tejker-orton przewidywalna do bolu walka, tejker ma fajne wejscie ale jesli chodzi o styl to jush jest...

Batista-hhh hmmm clakiem ciekawe fajna ta krefka byla... kilka fajnych spine busterow nic pozatym:)

eddi- rey rey takie obmacywanie sie "przyjacielskie".:)

to chyba tyle jesli sa jakies bledy to sorki ale jestem troche zmeczony...

www.pioro1986.blog.onet.pl moj blog wchodzcie:))

1129067717453a6bc46302d.jpg

jesli sa jakies bledy to sorki ale jestem troche zmeczony...

Byłeś zmęczony to ci tego " Tejkera" i " Eddiego" wybaczę :P

20003137424285fb9541ec1.jpg

najlepsza musiala byc i byla walka Angle - HBK , lepsza byla dlatego ze ich bylo tylko 2 w walce , gdzie w ladder matchu bylo 6 uczestnikow i przez to mozliwa byla ciaglosc akcji , 2 spada z drabiny poza ring , dwoch kolejnych wchodzi , i tak w kolko ,
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Zagłosowałem na Ledder Match, lubie gdy się dużo dzieje :razz: ale jako druga oczywiście jest HBK - Angle.

najlepsza musiala byc i byla walka Angle - HBK , lepsza byla dlatego ze ich bylo tylko 2 w walce , gdzie w ladder matchu bylo 6 uczestnikow i przez to mozliwa byla ciaglosc akcji , 2 spada z drabiny poza ring , dwoch kolejnych wchodzi , i tak w kolko ,

I dla tego Ladder mecz mi sie bardzo podobał..bo sie CAŁY CZAS COS DZIAŁO :P

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kurt Angle vs Shawn Michaels ( miejsce 1 )

Najlepsza walka tej gali. Choć słabo się rozpoczęła , ale trzymałama w napięciu do końca. Poprostu kawał dobrego wrestlingu.

Money In The Bank Ladder Match ( 2 )

Trudno ten mecz porównać z powyższym, ale na nim też się nie zawiodłem.

World Heavyweight Championship - Triple H vs Batista ( 3)

Bardzo dobra walka tylko jednak trochę za krótka.

Randy Orton vs Undertaker ( 4 )

Świetna końcówka tylko szkoda , że przed walką pojawiły się głosy, że Orton ma mieć 6 miesięczną przerwę co trochę popsuło zabawę.

Rey Misterio vs Eddie Guerrero ( 5 )

Też bardzo dobra walka tylko , że to był opener i zbyt dużo czasu na nią nie poświecono. No i zabrokło feudu.

Cena - JBL ( 6 )

Ta walka to poprostu skandal. Nic wielkiego się po niej nie spodziewałem , ale mogłaby byc jakaś ciekawsza końcówka.

Women's Championship - Trish vs Christy ( 7 )

Zastanawiałem się tutaj nad numerem 6 , ale po pierwsze to divas mecz , a po drugie był słaby.

Meczu sumo nie brałem pod uwagę w kategorii walk wrestlingowych.

1575893877482df76acc17a.jpg

Angle vs Shawn Michaels mi sie podobala, ale w drugiej polowie walki...bo na poczatku to strasznie sie to ogladalo...przez polowe walki sie trzymali na zmiane...

Koncowka swietna ;) Chociaz Rey vs Eddie, Taker vs Orton i Ladder Match tez niczego sobie...

Za to JBL vs Cena naprawde fatalna...Na wcwfans jak wszyscy zobaczylismy ile trwala walka i w ogole w jakim tempie sie toczyla to tylko lecialy przeklenstwa:P

Ogolnie rzecz biorac WMania nie ssala tak jak wielu mowi. Wyglada na to, ze WWE stac na baaaaardzo duzo, ale bookerzy i Vince nie potrafia jakos wycisnac z siebie wiecej...

[ Dodano: 2005-04-09, 16:17 ]

aaa...i nie zdziwie sie, jesli Batista straci pas na najblizszym PPV na rzecz Triple H...

Do ankiety wogóle zapomniałem dać walki Cena vs JBL, ale i tak byście na nią nie głosowali :P

20003137424285fb9541ec1.jpg

Ja bym głosował... a co ?

[ Dodano: 2005-04-11, 15:57 ]

Bez przesady nie była jeszcze wcale taka słaba a już napewno lepsza od Trish vs Christy

175399202844658d164bb2d.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

No na pewno... co nie zmienia faktu, że byla to najgorsza walka na WrestleManii, walk kobiet nie ma sensu brac pod uwage. Walka mistrzowska z jednym finisherem...

1005187806541accfacb3d6.jpg

A ja bylem jednyna osoba ktora zaglosowala na Taker vs Orton ,ktora jak dla mnie byla najlepsza walka na ostatniej ( moim zdaniem bardzo slabej) WManii .

Zaglosowalbym na HBK vs Kurt Angle ,ale poczatek walki mi osobiscie popsul cala zabawe ,rest hold za rest holdem. Ja sie osobiscie bardzo zawiodlem na tej walce ,ale to tylko moja opinia.

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...