Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WrestleMania 21

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

witam

wlasnie obejzalem, wrestlemania numer 21 i hmmm mieszane uczucia, ale po kolei :)

Na poczatku mamy jakas pies chwalaca usa, blablabla, przewijamy:) potem urywki ze spotow, reklamowka z Austinem jako Gladiator iiiii sie zaczyna :).

walk nie bede szczegolow omawial bo pewnie kazdy z was je obejzy (sorki jak zle napisalem nazwy ciosow/chwytow/rzutow :) )

1. Guerrero - Mysterio

walka nawet spoko, ale poraz n=ty wygrywa Mysterio :/ Rey musi byc bardzo dobrym kumplem Eddiego, jak ten mu sie tak daje:) Szkoda mi Guerrero, rok temu trzymal pas WWE championa, a teraz przegrywa w rozpoczynajacej WM walce.JBL & Orlando spotykaja Triple H i Flaira i pieprza glupoty o tym jacy sa dobzi

2. Jericho - Benoit - Edge - Kane - Benjamin - Christian

Uwielbiam ladder matche, wiec na te walke czekalem chyba najbardziej. Ogladam, ogladam micha mi sie cieszy, ze sie powoli rozkreca ta walka, jest kilka sytuacji. Benoit z Kanem walcza na drabinie, Benoit nawala maszyne glowkami, Kane spada, podbiega Edge, napierdala krzeslem Benoita (ja zadowolony, ze juz sie ladnie rozkrecila wala) wchodzi na drabine i sciaga waliske ! no kurwa sie zwawiodlem, dopiero sie rozkrecilo a tu juz koniec :/ trwalo niecale 20 min. Jak na WM to sie zawiodlem baaaaaaardzo.

3. Eugene wlazi na ring, gada glupoty, wlaza Araby, pieprza glupoty i atakuja Eugena, wbiega Hogan, rozwala arabow (nic nie mowi, nie robi leg dropa) Goooowno!

4. Orton - Undertaker

Legendarny Undertaker dalej nie pokonany na WM i bardzo dobrze. Takerek dawal rade :) Do walki wieszal sie ojciec Ortona. Takerek wstal po rko (chcial zrobic chockslama, ale Randy skontrowal na RKO), pozniej Orton chce wykonac tombstona, ale Dead Man kontruje i wykonuje go na Randym i jeee Undertakerek niepokonany na Wm :) Ogolnie nie bylo zle :)

aha Taker chcial wykonac last ride i nie wiem czy bylo to zamierzone, ale mu nie wyszlo :D obejzycie to zobaczycie o co mi chodzilo :)

5. Teraz "walka" dup to przewijamy, wygrala Trish

6. Angle - HBK

Lubie Kurta, jest jednym z najlepszych czy nawet najlepszy wrestlerem w WWE :) Za HBK nie przepadam i uwazam, ze zwyciestwo sie nalezy Kurtowi. I nie mylilem sie :) bazle sie ze HBK jeden z ulubiencow vince wygra te walke, ale uffff wwe zrobilo dobrze :) Angle wygrywa po angle locku ktorego trzymal w cholere czasu, ze 4 min (co mnie wkurzylo, bo pokazuje to ze HBK to mega twardziel, bez przesady). Trzymal rozne warianty, ze tak to nazwe angle locka :) Podobalo mi sie, jak na razie najlepsza walka na wm21.

7. Segment z Piperem i Austinem

gadaja glupoty, wchodzi carlito cool, Piper zabiera mu jablko, i pluje w Carlita :) potem Stunner :) leca hektolitry browcow (btw. kiedys tak sie napije browca jak to robi Austin) a na koniec stunner na Piperze :) ten fragment pokazuje czego brakuje WWE, brakuje jej AUSTINA (mam nadzieje, ze sie jeszcze pojawi w wwe). Brakuje takiej gwiazdy jak on czy Rock. Jednynie z obecnych to Undertaker sie moze z nimi rownac (nawet przewyzszac), ale ma juz swoje lata :( a Austin jeszce by pociagnol ten biznes :) Fajnie zobaczyc znow Austina :)

8. Sumo

Akebono (wielki mistrz sumo, obecnie niestety probuje, ze slabymi skutkami sil w k-1 ) z Big Showem hehe komedia, przepychanie wygrywa Akebono, ogolnie po cholere to zrobili to nie wiem. Giant smiesnie wygladal w mawashi (czy jak ten pas sie nazywa).

9. JBL - Cena

No i duuupa blada, Cena zdobywa tytul. NIe podobalo mi sie, nudy i koncowka taka zwyczajna :/ JBL nawet nie wstal po finisherze, takie walki to mozna na zwyklych ppv dawac czy na raw/smackdown. Laczcie raw i smackdown to nie bedzie takich gniotow o mistrzostwo.

10. Batista - Triple H

PO zanudzaniu w ostatniej walce nadchodzi main event :) na zywko zagral Motorhead i wychodzi Triple H, potem Batista i sie zaczyna :) Bija sie , rzucaja, spoko, jakos to idzie. triple H sie zakrwawil hehe :) Flair w miedzy czasie dostaje spoinebustera (czy jak to sie pisze :)) Podobala mi sie koncowka Hunter probuje wykonac pedigre, ale Batista sie nie daje, podnosi HHH i jednie nim o ziemie :) a potem juz powerbomb i 1,2,3 Batista wygrywa World Title !!:) Bestia patrzac sie na zakrwawionego Huntera drze ryja i triumfuje :D i barrrrdzo dobrze :) teraz tylko by potrzymal ten tytul dluzej niz Orotn :)

Batista jako taki zwierz, to jest mistrz a nie kurde taki Cena :)

Ogulnie rozczarowanie,gorsza niz rok temu, spodziewalem sie czegos lepszego. Najlepsza walka to Angle z HBK, ladder metch, choc dobry to i tak nie dorasta do piet temu co pokazuja w NWA-TNA Danniels, Styles i reszta gromadki z X-Division.

Widzielismy juz duzo lepsze ladder matche w WWE. Dobrze, ze choc Batista wygral.

no to na koniec plus/minus

+ Batista wygrywa CZYSTO!! (musi sie dobrze kumplowac z Triple H, bo nie wierze by Hunter sie zmienil)

+ Orton nie przerywa pasma zwyciestw na WM Undertakera

+ walka Angle - HBK, wygrana przez tego pierwszego (co jest kolejnym plusem)

+ AUSTIN !!

- to co robia z Guerrero

- rozczarowanie ladder matchem

- sumo (taka zapchaj dziura)

- JBL-Cena, to maja byc mistrzowie :/

- gadka szmatka Eugena i araba (co to wrestlemania czy raw ?)

- Hogan bez leg-dropa i nawet slowa nie powiedzial

- women title, one nadaja sie do jednego ;-)

I to by bylo na tyle, prosze niech dyskusje o wm21 odbywaly sie w tym poscie :) (po co tworzyc kolejny? )

...
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Romo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie