Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Walka Adamek vs. Gołota

Kto wygra walkę Adamek-Gołota  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra walkę Adamek-Gołota

• Adamek
      31
    • Gołota
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Również wole Andrew przez sentyment, ale jeśli chodzi o sam wynik to zdecydowanie Adamek. Szybkość i kondycja zdecydowanie na korzyść Tomka. Jeśli chodzi o lucky shoot gabloty, to rzeczywiście, może znokautować Adamka jednym ciosem, ale tak jak napisał Bonki, Andrew stalowej szczeny też nie ma. Wydaje mi się, że walka zakończy się w okolicach trzeciej rundy przez (T)KO dla Tomka, chociaż w bukmacherze bym na niego nie postawił, bo wszyscy wiemy, że Andrzej potrafi zaskoczyć. Dochodzi jeszcze presja postawiona na Adamku. Jeśli przegra, to jemu będzie wstyd, że dostał od gościa prawie 10 lat starszego. Gołota jeśli przegra, to nikt nie będzie miał mu tego za złe, bo wszyscy wiedzą ile zrobił dla polskiego boksu, ale już nie te lata.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marsko07

7

• Longer

3

• Tupak

3

• Bonkol

2

Top użytkownicy w tym temacie

Oficjalne ważenie zawodników: Gołota 116kg,Adamek 97kg.

A więc:

To że Adamek będzie miał szybkość w tej walce to nie mam żadnych wątpliwości,siłę ciosu też będzie nie małą miał.

Ale jeżeli Andrew będzie miał w miarę niezłą dynamikę w pierwszych rundach i pójdzie ostro od pierwszego gongu i przyciśnie Adamka(chociaż przez pierwsze sekundy do obrony wyprowadzając ciosy nawet na gardę,korpus to może być interesująco od początku...[dreams... I know :P ]

Moim zdaniem jeżeli wygra Adamek to na punkty,jeżeli Gołota to TKO max. w 9 rundzie.

Mam nadzieję że Andrew nie zapomniał o swoim odpowiednim lewym prostym. :D

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Gołota

Gratuluje napisales teraz najkrotszy i chyba najmniej wnoszący post w historii forum

co mi daje twoj post ??? chyba to ze zawsze wchodze w glupio odswiezony temat oczekując czegos ciekawego i co najwazniejsze cos wnoszącego a tutaj takie kwaitki za cos takiego powinien byc z miejsca warn (chociaz watpie ze to cos pomoze)

Ja stawiam i raczej bede kibicowal andzrejowi anwet z samego szacunku (chociaz nie ujmuje adamkowi) mam nadzieje ze wkoncu pokaze ze nie jest tylko przypakowanym betonem nadajacym sie tylko na ochroniarza (co slyszalem wielokrotnie) no i pokaze kawal dobrego boksu jesli sie nie zepnie na poczatku i wejdzie na luzie (co mu rzadko ostatnio wychodzi) i trafi swoim magicznym lewym prostym to Adamek bedzie mial nie lada klopoty. No i dobrze nie chce ogladac jednostronnego pojedynku ktory bedzie mozna puscic w teleexpresie...

9118604194b92af51af97c.jpg

No i po wszystkim, tyle było szumu o zwykłe 5 rund ,w których Adamek pokazał swą szybkość i góralskie serce. Szkoda, że walka była tak krótka. Prawdę mówiąc rozbawił mnie trochę ten pierwszy nokaut, gdzie wyraźnie było widać jak Tomasz odepchnął Andrzeja. Druga runda również należała do Tomka, lecz w trzeciej widać było jak Adamek tracił szybkość. Czwarta była już dla mistrza Polsatu no i w 5 rundzie zakończenie. Gołota trochę za pewny siebie wyszedł na ring, ponieważ nawet nie pokazał jakiegoś przyjacielskiego gestu do Adamka, ale cóż. Edytowane przez Longer

• Urządzenie:  Windows

TKO w piątej... w sumie bym obstawił, że skończą gdzieś w połowie. Pierwsze dwie rundy zdecydowanie dla Tomka, Gołota niczym worek stał i nie oddawał, trzecia na remis i tu miałem nadzieję, że coś się stanie i, że Andrew zacznie żyć, czwarta znów dla Adamka i moje nadzieję prysnęły, a w piątej to już wiemy... najpierw Andrzej na deskach, a chwilę potem mieliśmy już Techniczny KO.

Myślałem że Gołota będzie szybszy wiele wiele razy szybszy. W niektórych momentach jak patrzałem na rękę Gołoty czułem się jakbym wcisnął jakiś przycisk slow motion. W sumie się zdziwiłem że walka była aż 5 rund owa ;P 1 Scenariusz miałem taki że Adamek od początku zacznie masakrować Gołotę i walka skończy się w pierwszej może drugiej rundzie. A drugi miałem taki, że Gołota coś pokarze trochę dostanie ale "zknockoutuje" Adamka. Jak już Adamek się już cieszył po walce i jak w każdym rogu się wychylał to myślałem że pod koniec uściśnie sobie dłonie z Gołotą a ten przeszedł obok w róg i olał całkowicie Gołotę trochę nie przyzwoite a może przegapiłem ten moment.

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

Widząc taki niestety "cień cienia" Andrzeja w ringu liczyłem tylko i wyłącznie na jakiś mocny prosty rozpaczy :(

Nie mógł Andrew wygrać tej walki w takiej słabej kondycji jak na boksera.

Adamek był po prostu lepszy,ale nie mam aż tak wielkiego podziwu dla (z całym szacunkiem) Adamka że wygrał bo po prostu w tej walce nie mogło stać się inaczej.

Trzeba przede wszystkim pogratulować Adamkowi dobrego przygotowania do walki,bo w samej walce nie miał wymagającego przeciwnika niestety. :neutral:

Mam nadzieję że następny przeciwnik wyzwany do walki z Tomkiem nie będzie bokserskim emerytem po ciężkiej kontuzji. :twisted:

Na pocieszenie powiem, że nie było by tak słodko-lekko Adamkowi w walce z Gołotą o np.12lat młodszym. :D

@UP

Zaku1234 nic takiego nie przegapiłeś,nie podał ręki w ringu po walce to fakt.

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

Jak już Adamek się już cieszył po walce i jak w każdym rogu się wychylał to myślałem że pod koniec uściśnie sobie dłonie z Gołotą a ten przeszedł obok w róg i olał całkowicie Gołotę trochę nie przyzwoite a może przegapiłem ten moment.

Zaku1234 nic takiego nie przegapiłeś,nie podał ręki w ringu po walce to fakt.

Adamek po walce poklepał Andrzeja po plecach gdy zmierzał ku jego narożnikowi. Gdy już wszedł na narożnik, żona Gołoy "uderzyła" go i rozmawiali o czymś, ale nie skumałem o czym.

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

• Urządzenie:  Windows

to był narożnik Gołoty, mariolcia nawrzucała Adamkowi ze cieszy sie w Jego narożniku.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Zwycięzca w tej walce mógł być tylko jeden, mimo, że jestem wielkim fanem Gołoty to nie spodziewałem się tego, że wygra. Ciężko się oglądało Andrzeja wczorajszego wieczoru widać, że wiek zrobił swoje. Tak jak powiedział marsko07, Adamek nie pokazał nic specjalnego, ale mimo to na Gołotę wystarczyło. Mam nadzieję, że to zwycięstwo nie odbierze "Góralowi" rozumu i w najbliższym czasie daruje sobie walki z braćmi Kliczko :)

Na pocieszenie powiem, że nie było by tak słodko-lekko Adamkowi w walce z Gołotą o np.12lat młodszym. :D

Jestem tego samego zdania jestem niemalże pewien, że Gołota nie zszedł by taki zadowolony po walce z młodszym Gołotą :)

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Tragedia.

Byłem całym sercem za Gołotą, ale jak kamerzysta wszedł do szatni, i zobaczyłem Andrewa, to wiedziałem, że przegra. W ringu Gołota kompletnie nic nie pokazał, jedynie dobry balans ciałem, zero szybkości i zero lewego prostego. Adamek robił z nim co chciał.

Mam nadzieję, że kariera Tomka w wadze ciężkiej będzie wyglądała lepiej niż Gołoty.

Mariola G. wykrzyczała tylko jedno słowo, klepiąc Adamka gdy ten stał na narożniku, wyraźnie było słychać że powiedziała " Gratulacje".

Trzy sprawy:

1. Adamek number ONE.

2. Gołota do lamusa.

3. Ibisz nie nadaje się do zapowiadania gal bokserskich.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...