Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Archiwum 2007 - UFC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

-Raven- napisał(a):
to jeszcze Brazylijczykowi nie udało się go nawet sprowadzić do parteru (a Arona uchodzi za osobę, która potrafi sprowadzić na glebę każdego)

Raven, daj spokój Aronie. Dostał szansę na tylko jedną próbę sprowadzenia do parteru, bo już po 2 minutach oglądał sufit hali :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

26

• Scythe

22

• mnih

15

• Romo

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   270
  • Urządzenie:  Android

Scythe napisał(a):
Raven, daj spokój Aronie. Dostał szansę na tylko jedną próbę sprowadzenia do parteru, bo już po 2 minutach oglądał sufit hali

Taaak, ale przed walką pyszczył straszliwie czego to nie zrobi afrykańczykowi a po walce... tłumaczył się, że był w ten wieczór chory a Sokoudjou uważa nadal po prostu za farciarza :lol: Reasumując - pewność siebie bywa zgubna i myślę, że także IceMan boleśnie może się o tym przekonać.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Scythe napisał(a):
  Triple H napisał(a):
Wiem A Stawiałem Na CroCopa

A Tu Taka Niespodzianka Ze Tak Go Zjechał

Stawiaj dalej na Liddell'a, to będziesz miał dwie niespodzianki pod rząd w UFC :P

Oczywiście to tylko ironiczny żart z mojej strony :D Chociaż, czy tego chcesz, czy nie, Rampage już niedługo pobuja się w nowym złocie :D

I Bede Stawiał :D

Tak Jak Wczesniej Pisałem Stawiam Na KO W 3 Rundzie :)

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

Pytanie brzmi, czy Liddell ma dobrą pamięć i pamięta, że Rampage już raz mu dupsko skroił w Pride - czy zbagatelizuje sprawę i wyjdzie z założenia, że Quinton miał taki rozbrat z MMA, że teraz nie będzie dla niego stanowił żadnego problemu (skoro mu tak wszyscy w UFC trąbią, że jest najlepszym fighterem tej organizacji).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

-Raven- napisał(a):
Pytanie brzmi, czy Liddell ma dobrą pamięć i pamięta, że Rampage już raz mu dupsko skroił w Pride - czy zbagatelizuje sprawę i wyjdzie z założenia, że Quinton miał taki rozbrat z MMA,

Chuck stwierdził w wywiadzie, że chce udowodnić, że wynik tamtej walki był pomyłką, zresztą powiedział również, że teraz jest o wiele lepszym i bardziej doświadczonym zawodnikiem, dzięki czemu nie powinien mieć problemu z pokonaniem Rampage'a. Ogólnie Liddell podchodzi do sprawy tak, jakby jego zwycięstwo było już przesądzone. Zamiast skupiać się na obronie tytułu, mówił, że po tej walce zaczyna nowy etap w swojej karierze, bo pokona już wszystkich, którzy kiedyś zlali mu dupsko. Coś tam mówił, ze po tej walce zacznie skupiać się na nowych wyzwaniach. Pozostaje życzyć szcześcia...Lubiłem zawsze Liddell'a, ale powolutku zaczyna stawać się "gwiazdą", tak jak zrobił to kiedyś Ortiz (według mnie przynajmniej).

Do It Like A BOSS !

Scythe napisał(a):
Ogólnie Liddell podchodzi do sprawy tak, jakby jego zwycięstwo było już przesądzone. Zamiast skupiać się na obronie tytułu, mówił, że po tej walce zaczyna nowy etap w swojej karierze, bo pokona już wszystkich, którzy kiedyś zlali mu dupsko.

Taaaa, Cro Cop tak samo już wcześniej planował jak to będzie walczył z The Naturalem o tytuł HW po tym jak - niczym walec - zmiażdży "tego jakiegoś" Gonzagę :lol:

• Urządzenie:  Windows

Ja zawsze uwazalem , ze zamiast tyle gadac lepiej by sie do roboty wzial taki chwalipieta i tyle .
Scorpion Death Lock

-Raven- napisał(a):

Taaaa, Cro Cop tak samo już wcześniej planował jak to będzie walczył z The Naturalem o tytuł HW po tym jak - niczym walec - zmiażdży "tego jakiegoś" Gonzagę :lol:

Możesz przytoczyć dokładny cytat? Z jakiego to wywiadu? Wydaje mi się,że wkładasz w usta Mirka słowa fanów...

Co do walki Chucka z Quintonem. Forma jaką prezentuje ostatnio Jackson nie jest zadowalająca. Z drugiej strony Chuck ostatnimi czasy łatwo pokonywał bardzo dobrych zawodników, jak Tito czy Babalu. Ważne jest to, iż oni, będąc parterowcami, wdawali się w walkę w stójce. Rampage jest lepszym strikerem od obu i wydaje mi się, że jest zdecydowanie lepszy w parterze niż Liddell. Myślę, że UFC będzie miało nowego mistrza LHW.

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

mnih napisał(a):
-Raven- napisał/a:

Taaaa, Cro Cop tak samo już wcześniej planował jak to będzie walczył z The Naturalem o tytuł HW po tym jak - niczym walec - zmiażdży "tego jakiegoś" Gonzagę

Możesz przytoczyć dokładny cytat? Z jakiego to wywiadu? Wydaje mi się,że wkładasz w usta Mirka słowa fanów...

Gdziś na necie czytałem wywiad z Mirkiem z którego - może nie powiedział tego wprost - ale wynikało jasno, że przyszedł do UFC tylko i wyłącznie po pas HW a Gonzaga to tylko niewielka przeszkoda w drodze po to co przecież nieuniknione. Przynajmniej taki był wg mnie kontekst.

• 2 tygodnie później...

Wilson Gouveia pokonał Carmelo Marrero przez poddanie (gilotynowe duszenie) w rundzie 1szej (3:06)

Din Thomas pokonał Jeremy'ego Stephens'a przez poddanie (armbar) w rundziej 2giej (2:44)

Alan Belcher pokonał Sean'a Salmon'a przez poddanie (gilotynowe duszenie) w rundzie 1szej (0:53)

Thiago Silva pokonał James'a Irvin'a przez TKO (kontuzja kolana) rundzie 1szej (1:06)

Kalib Starnes pokonał Chris'a Leben'a jednogłośną decyzją sędziowską

Houston Alexander pokonał Keith'a Jardine'a przez TKO (uderzenia) w 1szej rundzie (0:48)

Terry Martin pokonał Ivan'a Salaverry przez TKO (uderzenia) w 1szej rundzie (2:04)

Karo Parisyan pokonał Josh'a Burkman'a jednogłośną decyzją sędziowską

Quinton Jackson pokonał Chuck'a Liddell'a przez KO (prawy sierpowy + G&P) w 1szej rundzie (1:53)

Edytowane przez mnih

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

mnih napisał(a):

Wilson Gouveia pokonał Carmelo Marrero przez poddanie (gilotynowe duszenie) w rundzie 1szej (3:06)

Din Thomas pokonał Jeremy'ego Stephens'a przez poddanie (armbar) w rundziej 2giej (2:44)

Alan Belcher pokonał Sean'a Salmon'a przez poddanie (gilotynowe duszenie) w rundzie 1szej (0:53)

Thiago Silva pokonał James'a Irvin'a przez TKO (kontuzja kolana) rundzie 1szej (1:06)

Kalib Starnes pokonał Chris'a Leben'a jednogłośną decyzją sędziowską

Houston Alexander pokonał Keith'a Jardine'a przez TKO (uderzenia w parterze) w 1szej rundzie (0:48)

Terry Martin pokonał Ivan'a Salaverry przez TKO (uderzenia w parterze) w 1szej rundzie (2:04)

Karo Parisyan pokonał Josh'a Burkman'a jednogłośną decyzją sędziowską

Quinton Jackson pokonał Chuck'a Liddell'a przez KO (prawy sierpowy + G&P) w 1szej rundzie (1:53)

Fuck :/ IceMan Dostał....

[*] 1967-2007 Chris Benoit [*]

15892867604680c292362c8.gif

[you] zostań bohaterem,

mnih napisał(a):
Rampage vs. IceMan 2

Dzięki, z chęcią zobaczę :D

Cóż, właśnie otwieram 3 browara, ponieważ 30 minut temu skończyłem oglądać UFC 71 :D Dla mnie mistrzostwo (chodzi o Main Event). Rampage zniszczył Chuck'a jednym ciosem! Chciałbym teraz zobaczyć walkę Wanderlei vs Quinton...i szczerze mówiąc, postawiłbym każdy hajs na Jackson'a, bo wrócił do swojej najlepszej formy i chwała mu za to! Jeśli chodzi o całą galę, według mnie nie było żadnego nudnego pojedynku. Szkoda mi trochę Stephens'a, bo chłopak (mój rówieśnik zresztą) pokazał, że naprawdę ma serce do walki no i niezłe umiejętności, no ale cóż, popełnił błąd, który Thomas bezwzględnie wykorzystał. Dobrze, że Leben znowu nie podłamał się porażką. Mimo przegranej, wyglądał na wyluzowanego i nie zamierzał tym razem płakać. Walczył do końca, mimo, że trochę wolno się poruszał w całej walce. Alexander mnie zaskoczył pokonując Jardine'a. Zresztą, wygrana wygraną, ale po 48 sekundach? Lekki szok dla mnie. No a Team Punishment miał dziś pecha ;) Chyba Ortiz przynosi im pecha ;) Najważniejsze, że mój ulubiony fighter ever w końcu ma pas! Z Hendersonem będzie ciężko, bardzo ciężko, ale z drugiej strony, z Liddell'em też miało być ciężko, a był to spacerek :) Cóż, piję dalej :D
Do It Like A BOSS !

Ja też przed chwilą obejrzałem i szkoda że Main Event był taki krótki . Liczyłem na jakieś mordercze starcie typu Gołota vs Sanders ( krwawa walka ) A tu szybki nokaut :cry: Ogólnie może być....
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 80 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In London 94 Data: 06.04.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: 229 The Venue Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Jeffrey Nero
      Wiem, że to może iść w dwie strony a równie dobrze mogli to tak przedstawić na SD żeby jeszcze bardziej uśpić naszą czujność czyli większa reakcja na WM.
    • Kaczy316
      Zawsze jakiś  tam procent szansy na takie coś jest, lecz patrząc na story jakie jest opowiadane pomiędzy tymi zawodnikami to by nie miało większego sensu, zwłaszcza po promie KO na ostatnim SD, które było dość face'owe wychodzące zdecydowanie poza charakter jego postaci jaką pokazuję w TV, Randy też przyjął to z szacunkiem, a nie było żadnego gadania, że mu nie wierzy i że i tak będzie czekał na niego na WM czy coś nie zaatakował go, no ogólnie nie można wykluczyć tego co napisałeś, ale osobiście uważam, że nie składa się to zbytnio w logiczną całość w kwestii programu.
    • Jeffrey Nero
      1. Nick Wayne and CRU (Action Andretti and Lio Rush) 2. TBA - Singles match 3. Swerve Strickland 4. "Timeless" Toni Storm (c) 5. Kenny Omega (c) 6. Death Riders (Claudio Castagnoli, Pac, and Wheeler Yuta) (c) 7. Bandido (mask) 8. Adam Cole. 9. The Hurt Syndicate (Bobby Lashley and Shelton Benjamin) (c) 10. Will Ospreay 11. Mercedes Moné 12. Kyle Fletcher  
    • Jeffrey Nero
      A mimo wszystko nie uważacie, że istnieje prawdopodobieństwo iż to work jest. Randy czeka w ringu na WM i mówi, że go nie opuści aż nie stoczy walki i pojawia się nie kto inny jak KO.
  • Dodaj nową pozycję...