Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Archiwum 2007 - UFC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

a myślałem, że znasz się na tym sporcie widząc zapał do wrzucania dyskusji o kolejnych galach UFC itd. ;)

O to to już ty się nie bój znam się dobrze na tym sporcie.

Min-Soo Kim zdobył na Olimpiadzie w 1996 roku srebrny medal w Judo, więc mimo jego słabego rekordu w MMA, proszę Cię, przestań pierdzielić mi tu o jakichś kelnerach. Z góry dziękuję.

Może i zdobył srebrny medal w judo na Olimpiadzie ale w MMA nie ma dużych osiągnięć i o to mi chodzi.

Postawisz na to pieniądze?

Postawiłbym na to hajs niezastanawiając się zbyt długo.

Edytowane przez Georgy
  • Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

26

• Scythe

22

• mnih

15

• Romo

14

Top użytkownicy w tym temacie

to ja oficjalnie przyjmuję Twoje wyzwanie, jeśli walka dojdzie do skutku :) Nie wiem ile jesteś w stanie postawić, mi to wisi :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Może i zdobył srebrny medal w judo na Olimpiadzie ale w MMA nie ma dużych osiągnięć i o to mi chodzi

Po pierwsze na pewno nie jest kelnerem . Po drugie ta walka raczej na pewno nie była ustawiona .Sam powiedz jaki to by miało sens ??Brock zdecydował się na taką walke aby sie sprawdzić .Bo co ustawiali by mu walki ,żeby spotkał się z zawodnikiem z czołowki i przegrał w 10 sekund ??

Jako gracz w buka ostrzegam cie przed tym :)

Po pierwsze na pewno nie jest kelnerem.

Min Soo Kim w MMA jest kelnerem gdyż nic wielkiego nie osiągnął,a jego rekord to 3-6.

Jako gracz w buka ostrzegam cie przed tym :)

Też jestem osobą która bardzo często gra w bukmacherke i wcale słabym graczem nie jestem ;)

[ Dodano: 2007-10-23, 21:49 ]

Brock Lesnar vs...

No właśnie kto ? Na razie słyszałem o dwóch potencjalnych przeciwnikach. Pierwszy to znany z tego że pojechał w UFC Heatha Herringa Jack O’Brien. Informację tą ujawnił jego agent Ken Pavia :

„Jake O’Brien zadzwonił do mnie I błagał abym zorganizował tą walkę. Musiałem mu przypomnieć że dopiero co to wstawiono mu tytanowe płytki do karku i że jest wyłączony z gry na przynajmniej 6 miesięcy”

Hehe więc Jack odpada.

Drugi zawodnik to Brad Imes. Serwis MMAScoops doniósł że UFC już skontaktowało się z Bradem w sprawie walki z Brockiem w lutym 2008 roku. Brad mimo że przegrał wszystkie swoje trzy walki w UFC to ponoć od tego czasu znacznie poprawił swoje umiejętności parterowe co widać na załączonym zdjęciu gdzie wygrał wzorem Diaza i Aokiego przez gogoplate.

źródło: mmarocks.pl

jestem osobą która bardzo często gra w bukmacherke i wcale słabym graczem nie jestem

Nie mowie że jestes słabym graczem :) .Po prostu ja bym nad typowaniem takiej walki głeboko się zastanowił i nie koniecznie stawiał przeciwko Brock'owi .Chciałbym aby doszło do takiej walki wtedy rozstrzygneły by się nasz racje :)

Niby plotki, ale nawiązuje do tego malutkiego sporu :)

Żródło: MMA ROCKS

"A propo Lesnara jeszcze. Brock trenował przez jakiś czas w MFS gdzie trenował również Tim Sylvia. Podobno podczas sparingów Brock przez cały czas nieźle obijał Tima Sylvię. Plotka niesie też że Matt Hughes był jedynym który potrafił poddać Lesnara."

Do It Like A BOSS !

Scythe jeżeli chodzi o trening,a prawdziwą walkę to jak pewnie wiesz jest różnica. Zresztą prawdopodobnie będziemy mieli okazje się przekonać kto wygra ten pojedynek bo znając Dane White'a to doprowadzi do takiej walki.

Scythe jeżeli chodzi o trening,a prawdziwą walkę to jak pewnie wiesz jest różnica

jest i to ogromna i dlatego wkleiłem to z dużym przymrużeniem oka ;) W każdym razie, ja ewidentnie czekam na taki pojedynek. Szkoda, że nie dojdzie do tego już w lutym, bo Sylvia prawdopodobnie dostanie teraz walkę z Kongo (ewentualnie z Nogiem o pas, ale jakoś nie wykazuje zbyt dużego zainteresowania tą opcją chwilowo :))

Do It Like A BOSS !

Nie rozumiem tylko jednego. Mając taką niesamowitą pakę w dywyzji 205, UFC daje title shot'a zwycięzcy pojedynku Evans vs Bisping. Evans remisując z Ortizem nie pokazał nic specjalnego w tym pojedynku (później okazało się, że nawet by ją przegrał, gdyby nie polecieli Ortizowi po punktach za przytrzymanie się klatki). Co do Bispinga, według mnie słabiutki technicznie i ewidentnie przegrał pojedynek z Hamill'em, co było widać gołym okiem. Sędziowie dali wtedy niesamowicie dupy. Więc podumowując:

Evans - remis z Ortizem, który ostatnio formy nie ma wcale.

Bisping - teorytyczne zwycięstywo z Hamill'em, a w praktyce sromotna porażka. (sędziowie oglądali chyba zupełnie inny pojedynek).

Jaki z tego morał? Quinton zaliczy sparing na PPV :)

Do It Like A BOSS !

tylko jestem ciekawy jak poradzi sobie Chonan . Lubie "Piranię" i mam nadzieje, że wygra.
...

• Reputacja:   273
  • Urządzenie:  Windows

Nie byłbym taki pewny. Widziałeś pierwszą walkę Brock'a? Zresztą, z całym szacunkiem do Tim'a Sylvii (którego swoją drogą o dziwo lubię i nie mam do niego żadnych uprzedzeń, jak 90% fanów MMA), ale wydaje mi się, że Brock zjadłby Tim'a na śniadanie w Octagonie (może się mylę, ale to tylko moje prywatne przeczucie), a to w końcu były mistrz UFC.

Ja widziałem tą walkę, Scy - powiem Ci tyle, że Lesnar nic w niej nie pokazał (bo też nie mógł). Jego przeciwnik od pierwszej sekundy zesrał się w gacie i unikał walki jak tylko się dało a Brock jedynie spełnił jego życzenie (oby to się jak nakszybciej skończyło! :twisted: ). Co do Sylvi, to nie wiem czy Lesnar nie udławiłby się próbując go "zjeść na śniadanie". Nie przepadam za Tim'em i nie specjalnie cenię jego umiejętności, ale skoro Couture'owi nie udało się go wykończyć w parterze to i Brock by tu się osrał. Co do stójki, to myślę, że gdyby Lesnar był na tyle głupi by się wdać w wymianę - to Sylvia by go po prostu zabił (kolo stójkę ma niczego sobie a nie sądzę, by Lesnar w kilka miesięcy stał się jakimś zajebistym striker'em). Tak więc reasumując - myślę, że na razie ciężko będzie Brock'owi w ogóle zaistnieć w bardzo silnej dywizji HW w UFC a co dopiero myśleć o zakasowaniu byłych Champ'ów, nawet pokroju Tim'a Sylvi.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja widziałem tą walkę, Scy - powiem Ci tyle, że Lesnar nic w niej nie pokazał (bo też nie mógł).

Według mnie pokazał - efektowny i błyskawiczny takedown.

ale skoro Couture'owi nie udało się go wykończyć w parterze to i Brock by tu się osrał

jeden i drugi jest zapaśnikiem, i Couture i Lesnar mają sporo osiągnięć w amateur wrestlingu. Couture ma doświadczenie - fakt, ale Sylvia to kurewsko ogromne bydło, które po prostu ciężko wykończyć w parterze nie próbując stosować żadnych submission moves. Lesnar ma jednak coś, czego Couture nie ma: masa i większa siła. Gdyby miał za sobą chociażby 4 pojedynki w UFC, byłbym pewien, że Sylvia w parterze z Brockiem nie miałby żadnych szans. Jednak niestety, brak doświadczenia Lesnara mimo wszystko robi swoje.

Ja osobiście wierzę w to, że Lesnar na serio może się sprawdzić w MMA, za to kompletnie nie wierzyłbym w udane występy Angle'a. Brock jest młody, świeży, głodny zwycięstw, a Angle tylko pieprzył bzdury, chociaż naprawdę dobrze wiedział, że nigdy by nie wszedł do Octagonu razem z Liddell'em, Ortizem, czy Quinton'em.

Do It Like A BOSS !

Według mnie pokazał - efektowny i błyskawiczny takedown.

Tak, ale na gościu który był sztywny ze strachu. Ciężko powiedzieć czy by mu to wyszło z kimś kto CHCIAŁBY walczyć...

Z czasem Lesnar może i coś osiągnie w UFC (nie trawię typa za to co odwinął w WWE - ale obiektywnie patrząc, ma szanse), ale na dzień dzisiejszy "nawet" (bo w kategorii HW w UFC jest wielu lepszych) taki Sylvia zrobłby mu z dupy durszlak. Nie mówię już nawet o tym gdyby trafił na kogoś kto jest bardziej przekrojowy (parter + stójka), bo wtedy Brock by po prostu nie istniał. Prawda jest taka, że UFC ma bardzo mocną dywizję HW i Lesnar musi złapać jeszcze sporo doświadczenia, by móc na serio coś tam zwojować. Nie powinni go na początek rzucać na zbyt głębokie wody, bo się utopi jak Nastula.

Temat Angle'a w UFC przemilczę, bo to jeden wielki żart. Kurt nie wytrzymałby minuty z którymkolwiek z gości (Liddell, Ortiz itp.), którym się odgrażał.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Ja sie ciesze, że zobaczymy Lesnara w UFC. Przynajmniej pokazał, że "ma jaja" a nie jak Goldberg który co trochę przebąkiwał o mma a skończyło się na tym, że przeprowadza wywiady po walkach w jednej z organizacji :) Angle'a na pewno nie zobaczmy w UFC, za stary, to nie Randy.
...

Z tym, że Goldi nie miał żadnego zaplecza (Brock przynajmniej kiedyś dawał radę w zapasach), by wystartować w MMA. Tam samo przykoksowanie by mu nie wystarczyło, by przeżyć :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 100 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 016 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 702 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 573 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Mi akurat one średnio zawsze podchodziły - wolę gale w Japonii. Przy New Japan trzymają mnie już tak naprawdę turnieje, które lubię (BOSJ, Climax, drużynowe), aczkolwiek ich poziom też bywa ostatnio różny.
    • Bastian
      Stand and Deliver nieźle się zapowiada, dużo walk wieloosobowych, WWE umie w takie starcia. Pokazalo to nawet starcie wygrane na ostatniej gali przez Page'a. Walki mistrzowskie kobiet zapowiadają się wręcz mocarnie, ale co z tego, skoro mistrzowie rządzą tam krótko i chyba żaden pas nie zmieni posiadacza? Wyjątkiem Ladder Match. Nutka niepewności taka, że to NXT i możliwe są awanse do głównego rosteru.
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #289 - Spring BreakThru - Dzień 1 Data: 16.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Boston, Massachusetts, USA Arena: MGM Music Hall at Fenway Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Tony Schiavone & MVP Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Mr_Hardy
      Aaa zapomniałem. Miałem napisać jeszcze, że najbardziej podobają mi się ich gale w USA. To chyba jedyne co im wychodzi.
    • Attitude
      New Japan Pro Wrestling potwierdziło w środę, iż z organizacji odejdą Tetsuya Naito i Bushi. Naito kończy się umowa wraz z końcem 2025 roku, tym samym opuści NJPW po blisko dwudziestu latach. Ostatnio był tam jedną z topowych postaci. Bushi natomiast poprosił o zakończenie współpracy i jego ostatni występ będze miał miejsce na początku maja. W kontekście potencjalnego transferu Naito, to media raczej nie spodziewają się, by dołączył do All Elite Wrestling. Z kolei WWE obserwowało jego sytuację w 2018 roku, ale wtedy odrzucił propozycję. Ciekawe zatem, czy ten temat wróci po kilku latach. Warto jeszcze odnotować, że nie jest wykluczone, iż dojdzie do kolejnych odejść z NJPW. Bowiem ma być jeszcze kilka osób, które pracują tam bez stałych kontraktów. W czwartek po TNA Impact! odbędzie się gala Unbreakable w Las Vegas. X-Division Champion Moose zapowiedział open challenge na to PPV. Mistrz liczy na to, że zawalczy z topowym high-flyerem. Dodał, iż jeżeli jego przeciwnik wygra, to wkrótce otrzyma title shota na X-Division Championship. Aktualna karta Unbreakable: * Barbed Wire Massacre: Sami Callihan vs. Mance Warner * TNA International Title Tournament First Round Match:: Eddie Edwards vs. Steve Maclin vs. Ace Austin * TNA International Title Tournament First Round Match:: Eric Young vs. JDC vs. Zachary Wentz * TNA International Title Tournament Finals: AJ Francis vs. TBD vs. TBD * Open Challenge: Moose vs. TBA * Mike Santana & The Hardys vs. Mustafa Ali & The Nemeths * Frankie Kazarian & Tessa Blanchard vs. Joe Hendry & Masha Slamovich Tymczasem Masha Slamovich będzie broniła mistrzostwa Knockouts poza TNA. W ten piątek zawalczy na evencie Tokyo Joshi Pro-Wrestling w Las Vegas z Miu Watanabe. Cedric Alexander powoli zapełnia kalendarz występów po jego odejściu z WWE. Występ tego zawodnika potwierdziła organizacja The Crash Lucha Libre na 16 maja. Gala odbędzie się w meksykańskiej Tijuanie. Póki co nie potwierdzono jego rywala.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
  • Dodaj nową pozycję...