Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ballady muzyczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To ja trochę z innej beczki. Pojawił się SOAD, ale zabrakło mi utworu ATWA.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

3

• marcel

3

• filomatrix

2

• Rated R Lukasz

2

Top użytkownicy w tym temacie

Kowal na jakiejś starej gali sportów walki bodajże KSW Maciec wchodził przy utworze Honoru sławiającym neonazi organizację Blood&Honor :D

http://www.youtube.com/watch?v=ehd3_kjJJSM&feature=player_embedded

Genialne

http://www.youtube.com/watch?v=rqtXYrJrx5M

Cut my life into pieces this is my last resort

488890395537658f580056.jpg

• 3 miesiące temu...

• Reputacja:   1

Jeśli o balladach mowa to już 10 listopada tego roku światło dzienne ma ujrzeć nowy album grupy Queen z balladami (lub raczej składanka) z wokalem nieodżałowanego Freddiego Mercury. Przy okazji w zeszły piątek światło dzienne ujrzały trzy utwory które nigdy wcześniej się nie pojawiły na żadnym ich albumie (Let Me In Your Heart Again absolutnie podbiła moje serce :) )

http://www.youtube.com/watch?v=FJS5h4Ww3K8

http://www.youtube.com/watch?v=awgku1zaJVs

http://www.youtube.com/watch?v=inGaWCLCPTk

Dwa pierwsze utwory bardzo dobre. Trzeci (głównie poprzez wstawki w środku) średnio mi się podobał. Skoro Taker odkopał ten temat, to ja dorzucam Vast - Flames

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Jak już TakerFanKrk wspomniał o nowym albumie Queen, to ja dodam tylko, że na oficjalnym kanale pojawiły się tekstówki do 4 utworów. Nie zapowiada się na wydawnictwo zbliżone do "Made in Heaven" i żaden z tych utworów raczej nie stanie się hitem (najlepiej brzmi "Gimme the Prize, jednak jest to niemal kopia "Princes of the universe"), ale na pewno jest to fajna gratka dla fanów Mercury'ego, do których sam się zaliczam.

https://www.youtube.com/channel/UCiMhD4jzUqG-IgPzUmmytRQ

Edit/ Gafę walnąłem. Z góry założyłem, że to są utwory, które znajdą się na "Queen Forever", a oni po prostu wrzucili tekstówki do swoich starych kawałków. Pojawiło się ich jeszcze więcej.

Edytowane przez marcel
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

marcel, ja już od dawna napalałem się na Queen Forever (czego tam miało nie być...) ale po tym co zobaczyłem to odstawili zwykłą bumelkę. Kupować całą płytę dla trzech utworów? Chyba kpią... Liczyłem że dadzą tak nieznane utwory jak Victory z MJ, Play The Game z Andy Gibbem, słynnego Assassina czy Let Me Live z Rodem Stewartem (podobno istnieją w archiwach) a tu klops (a jeszcze kilka tygodni temu uraczyli mnie świetnym koncertem Rainbow 1974). Ode mnie na kasę nie mają co liczyć, zresztą wątpię czy May i Taylor wydadzą jeszcze coś nowego za ich życia...

Też się naczytałem, czego to oni nie odnaleźli w archiwach i nakręcałem się na nowy album. Wyjdzie z tego straszna kaszanka, bo zamiast świeżego materiału (trzech utworów na płycie nie można nazwać nowym wydawnictwem), będzie to kolejna kompilacja przebojów. Marnie to wygląda, szczególnie jeśli porównamy to z tym, co na koniec roku szykuje Pink Floyd.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Ja się tylko cieszę że nie podkusiło ich żeby wrąbać do tych trzech kawałków wokalu Lamberta. To już byłaby kompletna kaplica...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...