Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE,Raw,17/11/2009

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam ;) jest to mój pierwszy tekst bookingowy więc proszę o wyrozumiałość ale także czekam na "zrypki", przy okazji chciałbym skierować podziękowania a zarazem pozdrowienia dla Hrystka gdyż on mnie do tej pracy motywował i wspierał :] Dobra to zaczynajmy xD

http://cm1.theinsider.com/media/0/69/8/WWE-image.jpg

-intro WWE-

Komentatorzy : Kurt Angle (KA) i Jeff Jarrett (JJ)

KA:Witamy państwa na co tygodniowej gali WWE!

JJ:Specjalnie dla państwa komentować będą Kurt Angle.

KA:I Jeff Jarrett. Przy okazji chcielibyśmy złożyć najserdeczniejsze życzenia chorej mamie Chrisa Jericho w dniu 60 urodzin, jesteśmy pewni że za kilka tygodni wyjdzie z tej poważnej choroby jaką jest rak.

JJ:Oczywiście nie tylko my jesteśmy dobrej myśli ale i reszta zapaśników! Dobrze teraz przejdźmy do rzeczy najważniejszej w dzisiejszym dniu jakim są walki !

KA:Przed państwem pierwsza walka dzisiejszego wieczoru jaką jest Kane walczący przeciwko Big Show'owi!!

Rozbrzmiewa Theme Song Kane'a!

Kane wchodzi na ring w ręku trzymając mikrofon.

Krzyczy swoim przerażającym głosem - GDZIE JEST TEN BIG SHOW,NĘDZNA GNIDA KTÓREJ NAWET SIĘ MYSZ NIE BOI?! CO ? MÓWCIE ?!

Rozbrzmiewa Theme Song Big Show'a

Big Show również wchodzi na ring z mikrofonem,lecz w połowie drogi staje i krzyczy - TU JESTEM, NĘDZNY NIEWOLNIKU SWOJEJ MATKI!!

Widownia reaguje negatywnie.

Wsciekly The Big Red Monster Machine podbiega do Big Showa, po czym zaczyna go okladac piesciami i Big Show traci równowage.

Big Show wstaje lecz Kane aplikuje mu Chokeslam!

Kane bierze mikrofon do ręki i krzyczy - DO MNIE TO BYŁO ? TY NĘDZNY PROSTAKU?Po czym kopie go kilkanaście razy.Zdenerwowany Big Show wstaje i bierze za szyje Kane'a, po czym ciska nim w barierku i wykonuje chopa niestety nieudanie gdyż Big Red Monster Machine blokuje cios i bije Big Show'a ręką aż The Giant zaczyna się kiwać, Kane bierze za kark Big Showa i wchodzi z nim na ring.

Rozbrzmiewa Theme Song Jeffa Hardego.

KA:Kto to ? czyżby Jeff Hardy wrócił do WWE?

JJ:Tak to Jeff Hardy!!

-Reklama-

Publika szaleje!

Jeff Hardy wbiega na ring i okłada Big Show'a, gdy Big Show leży wchodzi na ring i wykonuje Swanton Bomb.Big Show leży nieruchomo, Jeff Hardy krzyczy do Kane'a -BIERZ GO !! Kane pinuje Big Show'a 1....2....3...!! Jeff Hardy ucieka.

KA:Nie spodziewałem się tego a wy? Czy to wielki powrót Jeffa Hardego ??

JJ: Chyba tak, ale wiemy jedno Jeff Hardy dalej jest w formie!!

KA: Gratulacje dla Kane'a za wygraną walkę, przy pomocy wielkiego gościa Jeffa Hardego.

-Reklama-

KA:Przed państwem walka Div!! Alicia Fox walcząca przeciwko Michelle McCool!!

JJ:Zapraszam przed telewizory głównie mężczyzn gdyż ta walka będzie bardzo podniecająca !! ZAPRASZAM!!!

Rozbrzmiewa Theme Song Alicji.

Alicja wbiega na ring i tańczy swój uroczy taniec.

Rozbrzmiewa Theme Song Michelle.

Michelle wchodzi na ring i śle buziaki wszystkim widzom.

Rozbrzmiewa gong.

Michelle łapie Alicje za włosy i uderza jej głową o ring.

Alicja łapie się za głowę i kopie Michelle aż ta upada.

Alicja bierze rozpęd i skacze na Michelle lecz ta ucieka.

Michelle zdenerwowana skacze na plecy Alicji i okłada ją pięściami po głowie.

Alicja upada, uderzając głową o ring.

Michelle schodzi z pleców Alicji.

Michelle bierze Alicje na nogę, ciągnie na środek ringu,wchodzi na ring i skacze.

Alicja nie ucieka i zostaje bardzo mocno uderzona.

Michelle znów bierze Alicje za nogę i aplikuje Ankle Locka.

Alicja uwalnia się i bije po twarzy Michelle.

Alicja bierze za ręce Michelle i wykonuje Master Lock.

Michelle uwalnia się,rozpędza się od lin i kopie przeciwniczkę,ta upada.

Michelle wchodzi na ring i skacze na Alicje.

Alicja ucieka lecz nie fartownie ponieważ potyka się o własną nogę.

-reklama-

Michelle pinuje przeciwniczkę 1......2......3.

KA:To była bardzo ekscytująca walka. Naprawdę!!

JJ:Masz rację, widać że Michelle jest w formie!

KA:Do kolejnej walki zaprosimy kolejnego komentatora Vince McMahona !!

Wchodzi McMahon,zasiada na miejscu dla komentatora,zakłada słuchawki i mówi - Witam państwa postanowiłem po komentować dla was specjalnie tą walkę !! WALKĘ WIECZORU! jaką będzie: D Generaion x walczące przeciwko Rob Van Dam'owi wraz z Johnem Ceną !!

Rozbrzmiewa Theme song D Generaion X.

HBK i HHH wbiegają na ring z zielonymi pałeczkami.

Przez 4 minuty wykonują swoje pokazy.

Rozbrzmiewa połączony Theme Song Johna Ceny i RVD.

Obydwoje wbiegają i od razu zaczynają okładać D generation X.

John i RVD zostawiają HHH lecz biorą za ubrania HBK zaciągają za kulisy i tam go okładają czym popadnie,sędzie pobiegł za nimi John Cena zaczyna pinować 1......2........3!!

-reklama-

VM:To nie było smaczne, chyba będę musiał sobie z Ceną porozmawiać.

KA:Oj będziesz musiał będziesz.

JJ:Zobaczcie która godzina!Musimy już kończyć!! z Staples Center komentowali Kurt Angle

KA:I Jeff Jarret !! Zapraszam na kolejną tygodniówkę !!

-intro WWE-

Koniec :))

-\/ Widzę że polonista z Ciebie wyrośnie XD, dzięki za miłe słowa :P

Edytowane przez Kimlorek
Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

1

• Longer

1

• Kimlorek

1

• I Need

1

Top użytkownicy w tym temacie

Słabo, słabo i jeszcze raz słabo... Walki są zdecydowanie za krótkie, dużo błędów językowych oraz interpunkcyjnych. Segmenty również nie zadowalają, ale rozumiem, że jest to twoja pierwsza gala i dlatego jestem taki miły :-) Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej.

Longer, Ortografia ani interpunkcja nie ma znaczenia bo to nie konkurs ortografii.Do rzeczy,walki za krótkie i mało ekscytujące.Tylko walenie garściami i ciąganie za nogi.

Chyba najlepszą akcja tego RAW był chokeslam. Popracuj chłopie troszkę i może będą z tego ludzie. Moja ocena jak na początkującego to 4/10

16202396274ad586ffdf930.jpg

Longer, Ortografia ani interpunkcja nie ma znaczenia bo to nie konkurs ortografii.Do rzeczy,walki za krótkie i mało ekscytujące.Tylko walenie garściami i ciąganie za nogi.

Chyba najlepszą akcja tego RAW był chokeslam. Popracuj chłopie troszkę i może będą z tego ludzie. Moja ocena jak na początkującego to 4/10

Tak się składa że interpunkcja ma znaczenie, bo gale czyta się wtedy przyjemniej.

Co do gali to postaraj się pisać pełne gale. Dodaj jakieś backstage. 3/10 na zachętę.

We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

Tak się składa że interpunkcja ma znaczenie, bo gale czyta się wtedy przyjemniej.

Co do gali to postaraj się pisać pełne gale. Dodaj jakieś backstage. 3/10 na zachętę.

Dokładnie, musi być poprawnie. Bez prawidłowej interpunkcji za przeproszeniem chujowo ( Mozilla nie zaznaczyła tego jako zlego wyrazu :D ) się czyta. Ja ocenię na piątke ;)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      No to co, to pora coś napisać jakieś przewidywania dotyczące tej gali, więc lecimy!   Men's War Games Match - Od początku powiem, że to jest chyba najbardziej napakowany War Games Match odkąd ta walka powróciła, star power z tego pojedynku się wylewa, ta klatka, z której wychodzą zawodnicy to ja nie wiem czy wytrzyma takie napięcie, jak będą w niej tacy zawodnicy jak Punk, Cody, Reigns, Jey, naprawdę jest moc i widać było, że trochę na szybko budowana ta rywalizacja była, bo Seth wypad
    • Bastian
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. Dominik Mysterio 4. Stephanie Vaquer (c)  
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
    • KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
  • Dodaj nową pozycję...