Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostatni heel, który wzbudził Twą nienawiść.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Co prawda juz dawno minely u mnie czasy nienawidzenia wrestlerow, ale na chwile obecna swietnym heelem jest Bully Ray, ktory jest na prawde milym zaskoczeniem w sprawiajacym czesto niemile niespodzianki TNA.
  • Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LooseCannon

8

• -Raven-

6

• RR

4

• Andrew

4

Top użytkownicy w tym temacie

A mnie strasznie wkurza Tyson Kidd, za czasów Dynastii jakoś mi nic w nim nie przeszkadzało, ale kiedy sie rozpadl ich TT, to wpadłem w szał. Jego włosy są żałosne, jego uśmiech jak zaatakował DH Smitha też był wkurzający. Dobrze że dostał AA od Hornswogla bo mu się należało.

5832596764e36c6544ac70.gif

Michael Cole. On i tylko on. Szkoda, że taki talen marnuje się za stołem komentatorskim.

• Reputacja:   1

Michael Cole. On i tylko on. Szkoda, że taki talen marnuje się za stołem komentatorskim.

Przecież go nie wpuszczą do ringu do walki bo jest niski , chudy i na pewno by nie zrobił (postura podobna) takich akcji jak Kaval czy też Evan Bourne (jeden jedyny wyjątek z King'iem ale to szanse wyrównane mniej więcej u King'a wiek ) .

Edit : No to chyba że tak to masz racje że by był dobry w tym .

Edytowane przez 8693

Nie chodzi mi o używanie go jako wrestlera, tylko jakiejś figury poza ringowej, która byłaby używana jako GM lub po prostu manager.

Myślę, że w tej chwili Cole robi wystarczająco dużo jako heel :D Ostatnio przecież próbował przerwać walkę Div :D

Za czasów ECW był to Vampiro, ale teraz.... wstyd mi się przyznać.... Bully Ray. Dlatego, że przez lata byli z Devonem jednością, a teraz TNA to spaliło. I winą obarczyłem Reya.

Ja za czasu gdy Christian był w TNA także nienawidziłem Bully Raya zawsze z Tomko Devonem niszczyli Christiana . Najbardzie wkur.... mnie jak wrzucili go na Glass table ;P

13771833464dc067047ffd1.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In Southampton 36 Data: 08.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Southampton, Hampshire, England, UK Arena: The 1865 Format: Live Platforma: revproondemand.com Komentarz: Dave Bradshaw & Gideon Grey Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AULL / CMLL Data: 07.06.2025 Federacja: Alianza Universal De Lucha Libre, Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Tlalnepantla, Estado de Mexico, Meksyk Arena: Arena Lopez Mateos Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • MissApril
      Obie walizki moim zdaniem zmarnowane, lepiej byłoby dać je komuś bardziej świeżemu, niż w kółko wszystko ma się kręcić wokół tych samych twarzy. U pań prędzej walizkę dałbym Roxanne lub Stephanie, zaś u panów LA Knight'owi.  Becky z pasem może być, w końcu coś lepszego będzie się działo, bo Lyra była nijaka jako mistrzyni. Spoko opcja dla lepszego wypromowania tego tytułu.  Super końcówka z R-Truth  
    • GGGGG9707
      Czyli Cody wygrywa KOTR aby na SummerSlam walczyć z Ceną a Killings na NOC lub następnym SNME
    • Giero
      7 czerwca, w nocy z soboty na niedzielę polskiego czasu odbyła się gala WWE Money In The Bank 2025 w Intuit Dome. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Na otwarcie dostaliśmy kobiecy Money in the Bank Ladder Match. Zwycięsko wyszła z niego Naomi, pokonując Alexę Bliss, Giulię, Rheę Ripley, Roxanne Perez i Stephanie Vaquer. Naomi może teraz zrealizować kontrakt z walizki na dowolnej mistrzyni. Dominik Mysterio w dość krótkiej, ale intensywnej walce pokonał Octagona Jr i obronił WWE Intercontinental Championship. Sam pojedynek potwierdzono nieco wcześniej, podczas Worlds Collide. Becky Lynch pokonała Lyrę Valkyrię i przejęła WWE Women’s Intercontinental Championship. Valkyria po walce nie wytrzymała i zaatakowała Becky. Następnie przeszliśmy do męskiego Money in the Bank Ladder Match. Tu triumfował Seth Rollins, drugi raz w karierze zdobywając kontrakt. W walce brali jeszcze udział Andrade, El Grande Americano, LA Knight, Penta oraz Solo Sikoa. W decydujących momentach Bronson Reed i Bron Breakker próbowali pomóc Rollinsowi. Z odsieczą Solo przybyli Jacob Fatu oraz JC Mateo. Potem jednak ostatecznie Jacob i tak odwrócił się od Sikoi i zaatakował go. W main evencie Cody Rhodes i Jey Uso wygrali z Johnem Ceną oraz Loganem Paulem. Niespodziewanie doszło do… powrotu R-Trutha, który zaatakował Cenę. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...