Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi - Questions & Answers

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam serdecznie. W ostatnim czasie bodajże N!KO podał pomysł aby do Attitude Mówi dodać nową kolumnę z pytaniami i odpowiedziami. Szczerze mówiąc spodobał mi się ten pomysł bo jakby na to nie patrzeć będzie to ciekawym urozmaiceniem nagrania.

No więc tak.

Pomysł polega na tym abyście wy pisali w tym temacie swoje pytania na, które chcielibyście abyśmy odpowiedzieli a my na te najlepsze odpowiemy na łamach Attitude Mówi. Byc może pomysł sam w sobie jest strasznie prosty ale o to w tym chodzi aby nie przekombinować :)

Pytania jakie chcemy otrzymywać to takie, które wymagając jakiejś (dłuższej bądź krótszej) odpowiedzi. nie chcemy odpowiadać na pytania o konkretne pojedyńcze odpowiedzi. Przykłady poniżej...

Złe pytania:

Ile razy Undertaker był WHC?

W jakie dni są tapingi iMPACT?

Kiedy TNA przeszło w tryb HD?

Dobre pytania:

World Elite i MEM, dwie duże stajnie w TNA. Czy to wpływa pozytywnie na TNA?

Zmiany nazw PPV WWE.Czy to jest potrzebne?

Tak więc zarówno ja, marcin145 jak i inni goście Attitude Mówi z chęcią odpowiemy na wasze pytania jeśli takowe będa :) Przyjmie się czy się nie przyjmie ten pomysł to już zależy tylko i wyłącznie od was :)

Pozdrawiam serdecznie...

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• Brejver

3

• Menez

3

• ajfan

2

Top użytkownicy w tym temacie

Pozwolę sobie zadać Szanownym Kolegom kilka pytań, tak na początek (nie wiem czy właśnie takich oczekujecie). Od razu jednak muszę zaznaczyć, że w każdej z tych kwestii mam swoje osobiste zdanie, natomiast to, że je zadałem wynika z tego, że chętnie zapoznam się z opiniami Szanownych Kolegów, a może także innych Użytkowników Attitude.

1. Czy TNA przebije kiedyś WWE pod względem ratingów? Czy jest to w ogóle celowe, aby federacja z Nashville rywalizowała otwarcie z promocją Vince'a McMahona czy też powinna się skupić na tym, w czym niejako wyrobiła sobie markę, czyli próbie połączenia entertainmentu z wysokiej klasy wrestlingiem wywodzącym się ze sceny niezależnej? Jaki byłby sposób na ewentualne zdetronizowanie WWE?

2. Zupełnie niedawno można było przeczytać o problemach finansowych ROH. Czy zatem nadawanie gal na HDNet okazało się dobrym pomysłem dla federacji? Czy można mówić, że ROH to trzecia, po WWE i TNA, promocja mainstreamowa? Czy przypadkiem nadawanie gal w HDNet nie przyczyniło się do straty starych fanów i ale też do zupełnego rozminięcia się z celem nadrzędnym jakim było pozyskanie nowych widzów?

3. Bryan Danielson i Nigel McGuinness w WWE. Jeśli się okaże, że obaj wrestlerzy dołączą wkrótce do rosteru federacji, to jaka czeka ich przyszłość? Przyszli mistrzowie, jobberzy dla gwiazd, midcard, mało wykorzystywany lowcard czy "kilka występów i do widzenia!" ?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-153891

1. Kiedy tacy zawodnicy jak Jack Swagger, Evan Bourn czy MVP zawitają ME? Jaką dla nich wróżycie przyszłość w WWE?

2. Jak myślicie czy przydałoby się PPV skrócić do tych 4 najważniejszych (Royal Rumble, WrestleMania, Summer Slam i Survivor Series)?

3. Czy dla was to dobry pomysł żeby WWE wykupywało zawodników z indy? Czy jeśli ich kupią to dobrze wykorzystają?

4. Jaki widzicie ratunek dla WWE? Bo nie ma co owijać w bawełnę tutaj to jest rozrywka a np. w Japonii czy w Meksyku to bardziej jest sport i tamtejsi ludzie inaczej do tego podchodzą.

5. Pozwól, że wezmę twoje pytanie. Zmiany nazw PPV WWE.Czy to jest potrzebne?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-153909

To i ja pozwole sobie zadać kilka pytań

1.Jak myślicie dlaczego TNA ma ratingi 1.0 a WWE 3.0 choć TNA jest wg. większości obecnie lepszą federacją (wiem że te ratingi są ponieważ dużo dzieci chce obejrzeć Cene) Ale mi chodzi o to co może miec na to aż taki wpływ?

2.Dlaczego ECW to brand a raczej to bardziej rozwojówka dla nowo trafiających wrestlerów do WWE albo miejsce dla takich dla których nie ma pomysłu?

3.Czy na WWE pozytywnie by wpłyneło gydyby Shane albo Stephani wykupili WWE od ojca?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-153915

Chętnie wysłuchałbym odpowiedzi na moje pytanka :P

1. Czy ktoś z Was, drodzy koledzy ma jakiś ciekawy pomysł na wypromowanie Elijah'a Burke'a w TNA, lub jakiegoś nowego zawodnika w jakiejś federacji?

2. Co sądzicie o odświeżeniu postaci Cm Punka na zasadzie 1st ever straight edge WHC Champion, a jeśli jesteście temu przeciwni to co umocniłoby go jako heela?

2. Ostatnie pytanko. Czy powrót Undertakera był rozsądny? Wiem, że brakowało porządnego face'a w SD!, ale z tego co pamiętam miał coś z kolanem.

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-153995

Tylko jedno ale...

1.DDW.Czy ma jeszcze jakieś realne szanse zaistnieć i czy jest szansa na jakieś PPV innej federacji(oprócz WWE,TNA) w najbliższym czasie w Polsce?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-154166

1. Czy według was, możliwa jest opcja by streak Takera został przerwany. Jeśli tak, kto mógłby go przerwać: Cena? Batista? Punk? może Hogan?.

2. Odnośnie Hulka. Czy jest opcja powrotu na ring w czynnej walce? Czy może powrócić na stałe do federacji dajmy na to na pół roku (chodzi oto, że przez 0,5 roku byłby czynnym wrestlerem, oczywiście oszczędzanym). Czy jest opcja by jakakolwiek stara legenda WWE zaliczyła Title Regin?

EDIT: wymyśliłem jeszcze jedno pytanie:

3. Czy ktoś z tzw. "Tna Orginals" (mam namyśli takich ludzi jak Joe, Aj, Sabin, Shelley, Kaz itp, itd.) mają szansę pokazać się w WWE? Czy przyjęli by tę ofertę? I czy mieli by szansę tam zaistnieć?

Edytowane przez ajfan
https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-154735

Co sądzicie o Legacy? Czy uważacie ich za przyszłych main eventerów? Zgadzacie się z moją opinią o tym, że są już wyżej wypromowani od mid carderów na RAW(MVP, MIZ, Swagger itp.)?

Czy jest szansa na to, że main event Wrestlemanii 26 odbędzie się bez udziału Tripka, HHH i Ceny? Jak byście widzieli main event pomiędzy Chrisem Jericho a Edgem?

Co sądzicie o guest hostingu na RAW? Kiedy może nastapić ewentualny koniec i kto by mógł zostać stałym General Manadżerem?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-154860

• 2 tygodnie później...

W związku, że za moment dostepne bedzie najnowsze wydanie Attitude Mówi, czekamy na kolejną dawkę pytań :)

A prosimy o sporo pytanek bo Majonez zarekomendował się do dogrania od siebie czegoś :) Zróbcie to dla majoneza :D

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-156725

• Reputacja:   1

Mam jedno pytanie związane z WWE...

Czy jest jeszcze możliwe że Era Attitude powróci i federacja McMahona skończy wreszcie z banowaniem krwi, cukierkowymi postaciami i zobaczymy w końcu prawdziwy wrestling jak za czasów WWF?

Czy ewentualna rywalizacja z TNA które jak wiadomo ma przenieść iMPACTA na poniedziałek by konkurować z Monday Night RAW oraz stworzenie przez nią drugiego programu na wzór SmackDowna może spowodować wojnę ratingów jak w czasach konfliktu WCW vs WWF i w efekcie powrotu federacji McMahona do dawnego wizerunku?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-156756

Odświeżę trochę temat i tu pytanie do Majoneza.

Jak oceniasz obecną sytuację sceny indy? Jaka federacja wyróżnia się w tej chwili? Jakie gale z 2009 roku polecił byś użytkownikom, którzy nie oglądają sceny nie zależnej ?

Który zawodnika z indy widział byś WWE lub TNA ?

Jaki wpływ na ROh będzie miało odejście dwóch gwiazd Bryana Danielsona i Nigela McGuinnessa?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-156797

• Urządzenie:  Windows

W sumie podrzuce wam moze nie pytanie.. ale napewno ciekawy watek do szerszego obgadania na AM...

Hulkamania Let The Battle Begin .. czyli Tour Hogana i ekipy po Australii w ktorym wystapia Ric Flair (powracajacy na ring by stanac do walki z niezniszczalnym Hulkiem), Nasty Boys (Saggs i Knobbs) .. Mr Ken Andreson .. Edward Fatu (Umaga) .. Solofa Fatu Jr (Rikishi) .. Vampire Warrior (Gangrel) .. Brutus The Barber Beefcake .... wokol wszystkiego krecil sie bedzie legendarny Jimmy Hart .. ogolem mieszanka starych pamietanych z dziecinstwa wrestlerow z tymi zwolnionymi z WWE .. Jak dla mnie cos swietnego.

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-157481

• Urządzenie:  Windows

Kolejne ciekawe zjawisko ...

Jak rozpatrujecie ewidentny brak pomyslow w TNA ... MEM sie cicho rozpadlo a TNA wciaz kontynuuje walke młodzi vs starzy .. co mozna zobaczyc na przykladzie Team 3D i Rhino vs mlode talenty (Hernandez i Morgan)

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-157671

Nie wnikając już w to czy są jakieś fakty czy może plotki co do tego hałasu o Andrew G.:

1.Andrzej Gołota "wrestlerem" czy może raczej uczestnikiem w tym biznesie??Czy widzicie go w tym biznesie??

2.Jeżeli tak :twisted: to gdzie i jako kogo go widzicie??

3.Jaki inny znany Polak nadawałby się do wrestlingu,do federacji takich jak np. TNA czy też WWE??

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-158192

• 4 tygodnie później...

1. Czy i kiedy dojdzie do unifikacji pasów WWE Championship i World Heavyweight Championship?

2. Do niedawna zunifikowane pasy tag team WWE były w posiadaniu JeriShow, obecnie mają je DX (jakby nie patrzeć - wymienieni wrestlerzy znaczą dużo w i dla federacji) Czy oznacza to, że w niedługim czasie dywizja tag teamów zostanie wyeksponowana w promocji Vince'a McMahona i będzie się cieszyła większym uznaniem writerów, a co za tym idzie fanów?

3. Sheamus i Drew McIntyre. Którego z nich czeka większa kariera w WWE?

4. Nowa tygodniówka TNA. Za czy przeciw? Jeśli za - to w który dzień powinna być nadawana, w jakiej formule, co powinna zawierać?

5. Roster TNA jest w obecnym momencie dość liczny. Jednocześnie można też przeczytać mające racjonalne podstawy uwagi na temat bezużyteczności istnienia pasa Global (wcześniej Legends) Championship. Czy zatem federacji jest potrzebny inny pas o silniejszym statusie (powiedzmy dla młodych talentów w przedsionku main eventu) czy też przebudowa rosteru?

6. Main Event Mafia. Udany wymysł federacji czy czas zupełnie stracony?

7. Która federacja posiada w obecnym momencie najlepszą dywizję tag team? ROH, TNA czy może jakaś inna?

8. Kto następnym, po Austinie Ariesie, mistrzem ROH? Tyler Black, Davey Richards, czy też ktoś zupełnie niespodziewany?

9. By zakończyć temat Bryana Danielsona - kto będzie jego "następcą" na niezależnych ringach? W sensie - o kim teraz fani będą chantować "Best in the World"?

https://forum.wrestling.pl/topic/17358-attitude-m%C3%B3wi-questions-amp-answers/#findComment-160680