Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 29.09.09

Koper137

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

PROGRAM PRZEZNACZONY JEST DLA WIDZÓW DOROSŁYCH.

NIE PRÓBUJ TEGO W DOMU ANI W SZKOLE.

[ THEME ECW ]

[ FAJERWERKI]

Kamera Kilkakrotnie pokazuje nam publiczność oraz komentatorów.

Matt Striker : Witam państwa na cotygodniowej gali Extreme Championship Wrestling czyli ECW !

Josh Mathews : Galę komentować dla państwa będą : Josh Mathews oraz ,

Matt Striker : Oraz Matt Striker .

JM : Dzisiejsza gala zapowiada się wyjątkowo ciekawie min. Ze względu na odejście Kozlova od Regala oraz Jacksona.

MS : O tak będzie ciekawie. Tym bardziej że już niedługo czeka nas gala PPV Hell In A Cell !

[ Theme Zack’a Ryder’a ]

Zack przy sporym cheer’ze wchodzi na ring. Tomy Chimel Zapowiada że jedo przeciwnikiem będzie dzisiaj Sheamus.

[ Theme Sheamus’a ]

Końcówka Walki :

Sheamus Wykonuje Suplex i czeka aż Zack wstanie wymachując rękoma w jego strone. Nagle Zack Wstaje a Sheamus chce chwycić go do Irish Curse lecz Ryder robi szybko unik i wchodzi na róg skacząc Crossbody na przeciwnika. Próba pinu lecz nie udana. Obaj wymęczenie poprzednimi akcjami w ringu wstają z ledwością. Ryder wychodzi za ring po krzesełko sędzie zabrania mu wejść z nim na ring. Zack dziwo toleruje to odkładając krzesło na ziemię. Nagle gdy sędzia próbuje pomóc Sheamus’owi, Zack bierze krzesło i wchodzi na ring uderzając nim na przemian sędziego oraz Sheamus’a, krzycząc ciągle Woo, Woo, Woo, Woo! Ochroniarze szybko przybiegają . Przybiegło ich dwóch i obu Zack powalił na glebę krzesłem ! Ryder z uśmiechem spogląda w kamerę. Schodząc z Ringu słychać jego theme lecz po chwili ucicha ponieważ Zack zostaje ogłuszony bardzo silnym Punchem od tyłu. Zaatakował go bardzo zmęczony, wściekły Sheamus ! Tym razem ochroniarzom udało się uchronić przed większymi szkodami.

[Theme Sheamus’a]

[ Backstage ]

Tiffany Rozmawia z Regalem na temat pasa ECW który znajduje się u Christiana.

WR : Tiffany posłuchaj mnie. Jako iż Christian jest mistrzem ECW chciałem dziś wyzwać go do walki… O pas..!

T: Nie, nie, nie ! Christian jest kontuzjowany po ostatnim incydencie .

WR : Dobra rozliczymy się na Przyszło tygodniowej gali albo na Hell In a Cell !

T: No zobaczymy !

[ Brie Bella Theme ]

Brie wraz z siostrą jest już na ringu czekając na przeciwnika .

[ Katie Lea Burchill Theme ]

Końcówka walki : Obie wykończone na przemian uderzają w siebie po kilka punchy. Nagle jednak Brie wykonuje unik po którym wykonuje Katie dropkicka. Wchodzi na drugą linę i skacze na przeciwniczke leg dropem niestety nie trafiając Katie próbuje to wykorzystać lecz Brie unika jej próbę suplexu i wykonuje Sitoust Face Buster ! Pin 1…2… Nie Ma ! Interweniuje Paul Burchill ! Paul Zaczyna uderzać głową Brie O Mate nagle wchodzi jej siostra którą Paul brutalnie kopie w twarz Niki zaczyna krwawić z nosa ale Paul nadal uderza ją tym razem Pięściami ! Przybiega na pomoc Shelton Benjamin który kijem owiniętym drutem kolczastym bardzo czysto trafia w obolałego dostał on w noge która bardzo mocno krwawi. Do tego Benjamin kopnął jego siostre za ring. Podniósł obie siostry które były strasznie przemęczone i starał się im pomagać.

[Theme Shelton Benjamin]

[backstage]

Na BS przypadkowo Tommy Dreamer ociera się o Vladimira Kozlova.

Vladimir : Ej uważaj !

Tommy : Weź się ogarnij człowieku !

Vladimir : Dobra przy okazji mam do Ciebie sprawe.

Tommy : Co jest ?

Vladimir : Czy Christian to twój przyjaciel ?

Tommy : Tak.

Vladimir : Czyli rozumiem że chcesz aby zachował swój pas. Akurat tak się składa że mam gdzieś Jackson i Regala który chce zabrać pas Christianowi Christianowi myślę że razem z Christianem moglibyśmy coś zdziałać przeciw nim.

Tommy : W sumie dobry pomysł ale zobaczymy jak to wyjdzie.

Vladimir : Dobra siema .

Tommy : Na razie.

[ Theme Goldust ]

[ Theme DJ Gabriel ]

Końcówka : Dj Gabriel zmęczony leży poza ringiem Goldust dobija go jeszcze wysokim skokiem czymś w stylu Leg Dropa po chwili Goldust wstaje i idzie po stół oraz dwa krzesełka. Jedno krzesełko wynosi za ring którym przez kilka chwil obija DJ’a. Resztę fantów bierze na ring Krzesło kładzie przed stołem a sam stół stawia przed rogiem. Zmęczonego i zakrwawionego DJ’a wnosi na ring i umieszcza go na krześle następnie podpala stół ! Chce wykonać neckbreakera na płonący stół wyskakuje lecz Gabriel unika tego ciosu ! Goldust spada na Gorący stół i szybko ucieka na backstage gdzie natyka się na przygotowującego się do następnej walki Tommy’ego dreamer który znakiem STOP uderza go w twarz i zmierza dalej. W ringu został DJ którego theme zagrał na końcu. DJ zadowolony z cwaniackim uśmiechem oraz zakrwawionym ciałem stoi w ringu.

[ DJ Gabriel Theme ]

Tommy Dreamer zaciska pięści i nagle nabrzmiewa jego theme. Tommy z mikrofonem wchodzi na ring i mówi że dziś stanie się coś nieoczekiwanego. Że dziś nadejdzie czas zemsty !

Wchodzą przeciwnicy William Regal oraz Ezekiel Jackson .

Tommy nie ma partnera. Póki co walczyli w Handicap Matchu.

Końcówka : Na titantronie pojawia się Christian który widzi poobijanego Tommy’ego i również poobijanych przeciwników. Christian mówi że rozmawia z nami z karetki. Po chwili kamera oddala się i widać że karetka znajduję się przed halą ! Christian zaczyna zmierzać w stronę hali. Tommy wstaje i pokazuje palcem na to że Christian zaraz tu będzie. Regal i Jackson są Strasznie przewrażliwieni. Nagle theme Christiana Chrystiana wchodzi on na ring ! Ma w ręku wielki kij Bejzbolowy. Wchodzi i najpierw przybija piątke Tommy’emu a następnie naparza kijem w Regala i Ezekiela aż leje się z nich krew. Nagle wbiega Vladimir Kozlov który dobija Regala i Jacksona. Teraz na ring wchodzi Tiffany która mówi że na Hell In a Cell odbędzie się walka Tommy Dreamer, Christian vs. William Regal oraz Ezekiel Jackson. Vladimir kozlov zdziwiony dlaczego nie mówi nic o nim. Tiffany powiada poczekaj chwileczkę ty będziesz sędzią specjalnym ! A mecz Hell In a Cell będzie I Quit !!!

ECW Schodzi z Anteny.

Dziękuje za przeczytanie Diary i proszę o liczne komentarze ;)

Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nttn

1

• Koper137

1

• Longer

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ech... Muszę powiedzieć, że spodziewałem się czegoś lepszego po tobie, ale rozumiem jest to twoja pierwsza gala i mam nadzieję, że za jakiś czas będzie lepiej. Jeżeli chodzi o walki to są średnie, ale te twoje backstage mnie trochę rozśmieszają są zdecydowanie za krótkie. Takie jest moje zdanie o tej gali.

Pierwsze dwa segmenty już odstraszają, m.in. ze względu na błędy ortograficzne i stylistyczne. Walki też bardzo słabe, niektórych rzeczy nie da się zrozumieć... Mogłeś po napisaniu przeczytać galę parę razy i poprawiać swoje błędy.

Dodam, że "nie" z przymiotnikami piszemy razem, a w środku zdania nie zaczyna się wyrazów od wielkiej litery, chyba że są to nazwy własne i inne, o których możesz przeczytać TUTAJ

Bardzo słabo, mam nadzieję, że się poprawisz...