Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A może feud Reya i Batisty . Taker zatrzyma pas i bedzie feudował z Ceną i Punkiem :D

To byłaby już większa sprawa, myślę, że temat i feud na Wrestlemanię... chociaż tu potrzebny byłby hell turn Dave'a, bo na h.t. Reya nie liczę, i ma tak zostać... Na pewno storyline godny przygotowania, wkońcu odwieczni przyjaciele...

Sorry za mały OT 8)

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Jedno jest pewne, przez ostatnie zawirowania z pasem WWE, federacji udało się na tyle namieszać w głowach fanów, że wynik walki Cena vs Orton pozostaje pod dużym znakiem zapytania.

Federacja musi wręcz wyjść z siebie, aby z tego starcia wyszło coś sensownego. Nie wierzę, że zabookowaliby 60-minutową walkę, gdyby kompletnie nie mieli na nią pomysłu. No ale o wiele większe oczekiwania miałem po HIAC z Punkiem i Takerem. Tymczasem to, co mogłoby zostać klasykiem (gdyby Taker był w dyspozycji takiej jak na Wrestlemani), było aż do bólu przeciętne. W przypadku składu Orton&Cena nie ma mowy o dobrej walce. Widowisko może uratować booking, ale ileż pomysłów mogą mieć kreatywni, aby wypełnić 60 minut dwóch wrestlerów, którzy kuleją techniką, prowadzeniem akcji, nie mówiąc już o spotach i widowiskowości.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Urządzenie:  Windows

Aha a tak a propos to doszła jeszcze jedna walka i to chyba będzie komplet czyli 5 walk:

WWE Champion Randy Orton vs. John Cena (One Hour, Anything Goes WWE Iron Man Match)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/11988148

World Heavyweight Champion The Undertaker vs. CM Punk vs. Batista vs. Rey Mysterio (Fatal-4-Way Match)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12022650

Intercontinental Champion John Morrison vs. United States Champion The Miz

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12054700

SmackDown vs. Raw WWE Bragging Rights Tag Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12100834

Team Raw: Degeneration X (HHH/HBK), Big Show (1/2 Unified Tag Team Champion), Mark Henry, Cody Rhodes, Jack Swagger, Kofi Kingston

Team SD!: Chris Jericho (1/2 Unified Tag Team Champion), Kane, Cryme Tyme (JTG/Shad Gaspard), Eric Escobar, Dolph Ziggler, Drew McIntyre

Raw Divas vs SmackDown Divas Tag Team Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/12151206

Raw: Melina (Divas Chamipon), Kelly Kelly, Gail Kim

SmackDown: Beth Phoenix, Natalya, Michelle McCool (Women's Champion)

Mam nadzieję, ze już nic więcej nie dołożą, żeby zapchać kartę, zwłaszcza, że mamy jedną godzinę z głowy.

Edytowane przez Vercyn

może będzie interwencja Teda w jakiejś 40 - 45 minucie znokautuje Legend Killera i podłoży go Cenie. Jaśko będzie prowadził i przez ostatnie 10 minut Orton będzie usiłował zdobyć punkt, lub dwa. Ja jednak się modle, żeby po 60 minutach nie było remisu, bo nagłej śmierci nie przeżyje :D :D
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

może będzie interwencja Teda w jakiejś 40 - 45 minucie znokautuje Legend Killera i podłoży go Cenie

Nie spodziewam się interwencji Teda w tej walce, ale Creative różnie może rozwiązać problem WWEC i feudu Orton-Cena. Zwłaszcza, że z Legacy (licząc wszystkich- Orton, Ted, Cody) z trzech panów, na gali reprezentuje tylko dwóch i jakby tego było mało, to Cody wydupczył Teda w walce eliminacyjnej ;) Ale bardziej bym się spodziewał Teda w szatni w rozmowie czy sprzeczce z Codym przed walką Tag Teamów, niż interweniującego w walce Orton-Cena.

Ja jednak się modle, żeby po 60 minutach nie było remisu, bo nagłej śmierci nie przeżyje

Jeżeli by nam zafundowali remis, to byłoby przegięcie, ale to też jest wątpliwa sprawa. Sądzę, że Cena wygra bez żadnego remisu.

kuba154 napisał/a:

Ja jednak się modle, żeby po 60 minutach nie było remisu, bo nagłej śmierci nie przeżyje

Jeżeli by nam zafundowali remis, to byłoby przegięcie, ale to też jest wątpliwa sprawa. Sądzę, że Cena wygra bez żadnego remisu.

Cena musi wygrać nie wierzę że Raw niby najmocniejszy roster (choć ja tak nie uważam) zostanie pozbawiony kolejnej gwiazdy wtedy na Raw zostałby Orton , Tripel H i i i no właśnie reszta to młodzi zawodnicy tacy ja Swagger , Kofi , Evan czy Ted i Cody więc sądzę że to by było za bardzo ryzykowne posunięcie tak odmłodzić czerwony brand .

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Odnośnie przyszłego SD

JTG wypada z temu SD , w jego miejsce wchodzi Hardy , który pinujego go w walce 4vs5 , w której udział biorą Eric Escobar, JTG, Drew McIntyre & Dolph Ziggler vs. The Hart Dynasty, Finlay, Matt Hardy & R-Truth.

Dodatkowo po wydarzeniach z ostatniego ECW , naberam coraz większe przekonanie , że CC czeka nareszcie coś więcej niż badziewne ECW

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

Szkoda tylko, że:

Ziggler wypadł z teamu Smackdown, wolałbym go dużo bardziej niż Finlaya, Mata lub R - Trutha :/, ale dobrze, ze przynajmniej nie dodali żadnej walki

Co do wczorajszego ECW:

Bardzo mi się podobała walka Christiana i Y2J'a i mam nadzieję, że wkrótce Christian przejdzie na Raw lub Smackdown, w sumie to on by był dobrym rozwiązaniem, jako pretendent do pasa WWE

27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Już drugie PPV bez ECW, co za dyskryminacja :roll:

Skoro o tym mowa, to ciekawe, że Divy nie prostestują o równouprawnienie :lol: W męskim Teamie jest 7 miejsc, w damskim zaledwie 3.

jak dotąd mamy 5 walk co jest wystarczające na tą galę. Wole 5 porządnych pojedynków niż 8 gniotów.

RAW Divas vs SmackDown Divas

hmm tutaj moją uwagę zwrócą tylko walory dziewczyn ale chciałbym zobaczyć dobrą jak na Divy walkę. Nie interesuje mnie zbytnio ta walka ale obstawiam na zwycięstwo Teamu RAW po jakimś nieporozumieniu w SD z Beth.

SmackDown vs. Raw WWE Bragging Rights Tag Match

tutaj zostałem zaskoczony bo myślałem, że SD przegra bo miało kiepski skład (Drew i Eric z dupy się wzieli) ale WWE zrozumiało chyba ,że taka promocja młodych od razu to głupi pomysł i zmieniło skład. Szkoda ,że ze składu wypadł Dolph. Życzyłbym sobie zwycięstwa SD! bo ono od draftu bije na głowę RAW ale z uwagi obecności dziadków leśnych - DX zwyciężyć może tylko RAW.

Intercontinental Champion John Morrison vs. United States Champion The Miz

wreszcie doczekałem się ich pojedynku. Szkoda ,że WWE spieprzyło potencjał tego feudu , bo jeszcze jak byli w ECW mogli zrobić miedzy nimi program a potem ich przedraftować. A tak to John z dupy zrobił się Facem i kiszka. John jest świetny w ringu ale przy mikrofonie rządzi Miz. Wkurza mnie tylko wygląd Miza w tych gatkach (wolałem go w spodniach jakoś się odróżniał a teraz wyglądem przypomina średniaka). Moim zdaniem z racji mocnego pushu i pyszałkowatości postaci Miza wygra Morrison

WWE Champion Randy Orton vs. John Cena

pierwszy raz od 2 lat oglądnę z zainteresowaniem walkę jaśka a powodem jest możliwość jego przegranej i przejście na SD! CO BYŁOBY NAJWIĘKSZĄ TRAGEDIA DLA NIEBIESKIEGO BRANDU. O ile Orton mi brzydnie o tyle on coś umie pokazać w ringu ale Jaśkiem rzygam na każdym kroku. 60 minut walki oznacza drogę przez mękę bo czystego wrestlingu może być z 30 min. Liczę jednak na emocje podobne do Taker - HBK bo tylko tak WWE może uratować ten pojedynek i zakończyć ich setny feud ;/ Myślę ,że wygra Jasiek po interwencji Teda i jego face turnie bo chyba w okolicach SSeries to miało nastąpić.

World Heavyweight Champion The Undertaker vs. CM Punk vs. Batista vs. Rey Mysterio

ten pojedynek powinien być ME bo zapowiada się najlepiej i tak na prawdę dla mnie walkę może wygrać KAŻDY:

1) Taker - kiedy wrócił było dla mnie jasne ,że jest kwestią czasu kiedy zdobędzie WHC. Z jednej strony mało możliwe ,że Taker będzie chciał oddać pas po 1 gali z drugiej strony wielokrotnie podkreślał ,że dla niego nie liczą się statystyki a jakoś SD! , walczy nadal z kontuzjami i musi pokazywać się na house-show co jest ponad jego możliwe obciążenia no i wygrał w piątek a w WWE często jest tak ,że kto wygrywa przed galą --> przegrywa na gali

2) Punk - nie wiem WWE widziało feud Jeffa z CM za świetny. Dla mnie nie był on najlepszy i co więcej nadal za słabo wypromował CM Punka. Ten z Takerem lepszy choć nie dotyczy bezpośrednio ich osób ale jeszcze Teda i Scotta. Jeśli chcą kontynuować feud obydwu panów jeszcze to tylko zwycięstwo Straight Edga może przedłużyć rywalizację bo zwycięstwo grabarza w piątek i niedziele oznacza koniec.

3) Rey - jeśli ktoś w tym roku z WWE obok Jeffa najbardziej zasługiwał na pas to z pewnościa tą osobą jest Rey. Bardzo dobrze pokazał się na RR , na NWO był gwiazdą wieczoru stwarzając jak dla mnie po Taker - HBK najlepszy mecz roku. Potem świetny feud z Y2J i przede wszystkim świetne walki. Rey od dawna jest w bardzo dobrej formie , uważam ,że lepszej niż za czasów kiedy był WHC. W moich oczach WWE przed BR bardziej go promuje. W wywiadach CM punk stwierdza ,że chciałby w ME Wrestlemani zmierzyć się z Reyem , Batista ,że WWE marnuje Rey ,który zasłużył tym co pokazuje w ringu żeby być ME. Wydaje mi się też ,że WWE szykuje nam powoli feud Batista - Rey kwestia tylko czy na WM26 czy na teraz. Z tych powodów wyżej wymienionych stwierdzam ,że wygrana Reya jest bardzo prawdopodobna zwłaszcza w takiej stypulacji gdzie będzie bardziej wiarygodna

4) Batista - no tak jego postać zawsze wydawała mi się bardziej wyrazista na SD! niż RAW a wrócił do niebieskich bo nie miał na RAW z kim stworzyć programu. Publika dość słabo jednak jak widzę go przyjmuje , te kaprysy po przegranej z Reyem i kręcenie się ciągle wokół niego wydaje się ,że ma swój cel. Nie ma Edga więc mamy tylko 1 mocnego heela - cm punka bo y2j kręci się gdzieś niżej. To świetny moment na heel turn klocka i myślę ,że na BR to nastąpi.

Szansę oceniam jednak tak 25:25:25:25. Wyobraziłem sobie jednak kiedyś następujący koniec: Taker wykonuje Tombstone na punku kiedy liczy wpada klocek przerywa wykonuje batista bomb robi napinke ,że już wygrał odwraca się a tu Rey kick w głowę , 619 , splash i 1,2,3. Po zwycięstwie karniszon cieszy jape i wtedy batista go atakuje i mamy heel turn klocka i feud.

Co do walki RAW Team vs. SmackDown Team, to myślę, że do tej walki może wmieszać się jakoś "przegrana piątka", czyli Ziggler i spółka. Mogą pomóc jakoś siódemce z SD. Bo wydaje mi się, że ta zmiana składów nie była podyktowana tym, że zawodnicy nie spodobali się CT, tylko właśnie jakimś przekrętem na PPV.

12501231434d3da85730ba0.png

• Reputacja:   191

5 walk, mam nadzieję, że przełoży się to na jakość. Czekam na PPV z niecierpliwością. Moim zdaniem najciekawszą walką może być mecz 7 vs 7 Smackdown vs RAW, ze względu na Y2J'a i Big Showa w oddzielnych teamach. Pewnie WWE nas zaskoczy ;)

6427638215a28716991f4b.jpg

Dzięki tematowi w typerze zauważyłem, że na plakacie BR jest MVP, a w żadnej walce nie bierze udziału. To może zapowiadać, że weźmie jakiś udział na PPV.

Najbardziej interesuje mnie walka o WHC. Ciężko powiedzieć co WWE tutaj wymyśli. Chciałbym zobaczyć początek foudu Batista vs Rey. Smackdown vs RAW raczej RAW (nie wiem czy jak przegra team RAW to Swagger nie dotrzyma obietnicy) Później Cena vs Orton. Vince nie da przegrać Jasiowi :D. Intercontinental vs US chempion hmmm raczej Morrison ponieważ wydaje mi się że jest bardziej wypromowany niż Miz. Na Divach się nie znam zbytnio :) Ale raczej panie z Smackdown :)

17604122554b61f252eba43.jpg

Najbardziej interesuje mnie walka o WHC. Ciężko powiedzieć co WWE tutaj wymyśli. Chciałbym zobaczyć początek foudu Batista vs Rey. Smackdown vs RAW raczej RAW (nie wiem czy jak przegra team RAW to Swagger nie dotrzyma obietnicy) Później Cena vs Orton. Vince nie da przegrać Jasiowi :D. Intercontinental vs US chempion hmmm raczej Morrison ponieważ wydaje mi się że jest bardziej wypromowany niż Miz. Na Divach się nie znam zbytnio :) Ale raczej panie z Smackdown :)

17604122554b61f252eba43.jpg