Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Bragging Rights PPV [ Uwaga Na Spoliery ]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

pojechać czysto Trypla

Ale pojechać w micu czy w ringu?Jak w ringu to nie trzeba im zbytnio dawać push.A w RAW tez niema takich super wypromowanych zawodników np.:Kofi,Heniek,Sweger.

16202396274ad586ffdf930.jpg

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

23

• TakeR

14

• LooseCannon

9

• Karpin

8

Top użytkownicy w tym temacie

Rafikov napisał/a:

mutna sytuacja gdy do teamu Smackdown idzie jakiś Escobarrr zamiast Matta

Tego spasionego knura. Sory ale skład SD jest niewiele gorszy niż raw, nawet powiem że równy.

Że RAW ma 2 grubasów to nieznaczny że są lepsi. Mi się tylko ten Escobar nie podoba no ale może to i lepiej,taka walka na początek.

Spasiony czy bez formy, lepszy niż żółtodziób, ale każdy może mieć inne zdanie. Rozumiem jak by Eric siedział w WWE jakiś czas a nie z dupy dają mu miejsce na PPV.

Team RAW nie jest lepszy dlatego, że ma 2 grubasów, ale nawet 2 grubasy są lepiej wypromowane niż jeden grubas z SD czyli Kane.

I Need $ napisał/a:

Proszę bardzo: Y2J,Shad,JTG

Y2J ok zgodzę się, że on morze pojechać czysto Trypla, ale nie Shad i JTG, oni nie mają takiej mocnej pozycji w WWE. Naprawdę trzeba dać im duży push , aby oni pojechali czysto HHH.

Ja sądzę, że i tak potrzeba rok czasu na ich wypromowanie, żeby tego dokonali.

Zgadzam się w 100%. Ale i tak oni nigdy nie będą wypushowani na miarę czystego pojechania Tryplowi

Ale pojechać w micu czy w ringu?Jak w ringu to nie trzeba im zbytnio dawać push.A w RAW tez niema takich super wypromowanych zawodników np.:Kofi,Heniek,Sweger.

Może nie są super main eventerami ale solidnymi Mid Carderami, którzy są lepiej wyrpomowani niż Drew, Eric, Cryme Time, czy nawet Kane, Rhodes też lepszy od wyżej wymienonych wrestlerów z Smack Downa.

Mój wniosek:Team Smackdown naprawdę beznadziejnie wygląda. Jak nie będzie kantów, to dla mnie będzie to mało wiarygodny pojedynek.

Proszę bardzo: Y2J,Shad,JTG

Ja mam rozumieć, że to jakiś sarkazm ? Co do Crime Time to chyba nie mam się co wypowiadać. Natomiast Y2J, który ostatnio moczył z MVP czy wyżej wymienionym Tag Teamem i ciągle się chował za Big Showem miał by teraz niby czysto pokonać niezniszczalnego Trypla ? No way… Jedynymi osobami które czysto mogą przypiąć HHH to: Undertaker, HBK, Cena i Drewniany aka Batista.

Ale pojechać w micu czy w ringu?

to oni w tym 7 Tag Team Matchu na BR będą prowadzić bitwę na słowa ?

Jak w ringu to nie trzeba im zbytnio dawać push

Ja rozumiem że Wrestling to teatr i tam może się zdarzyć wszystko co wymyślą autorzy, ale wyobrażasz sobie taką sytuacje, że Kung Fu Naki pokonuje Jasia Cene ? I czy to by chodź trochę wyglądało realistycznie ?

to oni w tym 7 Tag Team Matchu na BR będą prowadzić bitwę na słowa ?

Sory trochę mi się pokiełbasiło ale znając Y2J'a :lol

Ja rozumiem że Wrestling to teatr i tam może się zdarzyć wszystko co wymyślą autorzy, ale wyobrażasz sobie taką sytuacje, że Kung Fu Naki pokonuje Jasia Cene ? I czy to by chodź trochę wyglądało realistycznie ?

Niby tak ale to walka tag team więc oni nie muszą przypinać i nie wiem czemu tak się czepiacie SD jak już mówiłem crime time ma taki sam push jak i heniek lub kofi a na tego Escobara WWE ma jakieś dalsze plany.Vicki jego managerem,debiut na (oby) nie złym PPV. .Pewnie wygra SD po niezłym kancie np.: Big Cyc naparza swoich

16202396274ad586ffdf930.jpg

• Urządzenie:  Windows

Skład RAW dla mnie jest lepszy od tego, jaki wystawia SmackDown. Dla mnie było pewne, że w SD będzie Kane, jakieś takie przeczucie. Szkoda, że Matt musiał przegrać z Escobarem, który nie pokazał zupełnie nic.

Ja osobiście, kilka postów wcześniej, wskazałem skład SD! prawie cały, bo to było przewidywalne. Jedyne co mnie zaskoczyło to Eric Escobar. Obstawiałem Finley'a (wraz z jego Shillelagh). Widać jednak, że Creativ potrafi zaskoczyć, mam nadzieję że nie w złym tego słowa znaczeniu.

• Styl:  Jasny

Pare osób powiedziało, że Show może zdradzić dla Y2J'a RAW, a moim zdaniem może być zupełnie na odwrót. Wtedy przegrana Ceny z Ortonem byłaby bardzo prawdopodobna. Chyba, że ten warunek porażki Johna jest tylko po to, by jeszcze bardziej podnieść ratingi RAW. Praktycznie pewnym jest, że na 'ostatnią' walkę Jasia na RAW przyjdzie wiele jego fanów.

Jak dla mnie walka między brandami, może zakończyć się zwycięstwem przez jakiś kant "niebieskich" (chociaż nie wierzę w to że Show zdradzi czerwonych:P) , ponieważ specjalnie dobrano takie osoby, aby wiele ludzi myślało, że RAW jest za "silne" dla Smacka. Jak dla mnie do tego PPV powinna dojść jedna walka kobiet z dwóch brandów, bo cztery mecze, w tym Iron Man, w zupełności wystarczą i bez sensem było by dawania jakiejś zapchajdziury :D
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

Jak dla mnie walka między brandami, może zakończyć się zwycięstwem przez jakiś kant "niebieskich" (chociaż nie wierzę w to że Show zdradzi czerwonych:P) , ponieważ specjalnie dobrano takie osoby, aby wiele ludzi myślało, że RAW jest za "silne" dla Smacka.

Trochę nie chce mi się wierzyć, że nowi zawodnicy w teamie SD! (Drew, Escobar) i to w dodatku heele zostaną od razu podłożeni najlepszym (WWE zwykle pushuje mocno takich zawodników i podkłada im najlepszym dopiero po kilku/nastu miesiącach). Kłóci sie to z moją koncepcją, że drużyna Smackdown! przegra i będzie to gwóźdź do trumny dla Teddy'ego Longa, który zostanie zastąpiony przez Vickie Guerrero.

Stawiam właśnie na taki scenariusz albo na serię zdrad w teamach, która doprowadzi do chaosu, a wtedy wynik będzie otwarty.

Do tych co nie oglądali RAW , nie czytać

John Cena przegrał z Hunterem i przechodzi na SD , to bylo wiadome ale moze niektórzy jednak liczyli na wygraną Ceny . Czyżby jednak Heel Turn Jasia albo co gorsze zakonczenie kariery Takera na WM?

Do tych co nie oglądali RAW , nie czytać:

John Cena przegrał z Hunterem i przechodzi na SD , to bylo wiadome ale moze niektórzy jednak liczyli na wygraną Ceny . Czyżby jednak Heel Turn Jasia albo co gorsze zakonczenie kariery Takera na WM?

Tak a Polskie Orły awansowały do MŚ w RPA ;) zastanów się co piszesz

Powiem szczerze po oglądnięciu dzisiejszego Raw, że kilka rzeczy mnie zaskoczyło:

Najbardziej to Spear w wykonaniu Snoop Dogga na Chavo ;) Bałem się tylko, że Snoop złoży się w pół jak szwajcarski scyzoryk.

Później walka Teda z Ortonem, a w sumie prężenie się Teda, żeby nie uderzyć Mistrza. Widać, że długo nie będzie trzeba czekać na rozłam Legacy i Ortona, kwestia tylko w jakiej konfiguracji.

Pierwszy raz od dłuższego czasu nie przewinąłem walki Johna Ceny. Tym razem obaj panowie mnie zaskoczyli. Zobaczymy co Cena pokaże w walce o być albo nie być na Raw w niedzielę, chociaż pokazali prawie na sam koniec gali w przybliżeniu historię feudu Jaśka i Randiego

Co do walki teamu Raw (pierwszej walki) z zawodnikami, że tak ich określę teamu Raw B, liczyłem właśnie na jakieś niesnaski w łonie teamu Raw A, i się ich doczekaliśmy. Patrząc na drugą "walkę" teamu Raw z teamem SamckDown! dochodzę do wniosku, że zwycięży raczej Raw.

Do tych co nie oglądali RAW , nie czytać:

Tak a Polskie Orły awansowały do MŚ w RPA ;) zastanów się co piszesz

Powiem szczerze po oglądnięciu dzisiejszego Raw, że kilka rzeczy mnie zaskoczyło:

Najbardziej to Spear w wykonaniu Snoop Dogga na Chavo ;) Bałem się tylko, że Snoop złoży się w pół jak szwajcarski scyzoryk.

Później walka Teda z Ortonem, a w sumie prężenie się Teda, żeby nie uderzyć Mistrza. Widać, że długo nie będzie trzeba czekać na rozłam Legacy i Ortona, kwestia tylko w jakiej konfiguracji.

Pierwszy raz od dłuższego czasu nie przewinąłem walki Johna Ceny. Tym razem obaj panowie mnie zaskoczyli. Zobaczymy co Cena pokaże w walce o być albo nie być na Raw w niedzielę, chociaż pokazali prawie na sam koniec gali w przybliżeniu historię feudu Jaśka i Randiego

Co do walki teamu Raw (pierwszej walki) z zawodnikami, że tak ich określę teamu Raw B, liczyłem właśnie na jakieś niesnaski w łonie teamu Raw A, i się ich doczekaliśmy. Patrząc na drugą "walkę" teamu Raw z teamem SamckDown! dochodzę do wniosku, że zwycięży raczej Raw.

Sorry masz racje źle poprostu zrozumiałem zamiast że to może byc ostatni występ Ceny na RAW w walce z Hunterem to zrozumiałem że jak Cena przegra z Hunterem to przejdzie na SD

• Styl:  Jasny

Powiedzcie mi teraz po co te spoilery? I tak jeden drugiego cytuje i wiadomo już co było z walką Jaśka i Trypla...

Po dzisiejszym RAW jestem jeszcze bardziej pewny, że Cena wygra na BR. Jest wreszcie okazja, żeby Ortona odsunąć od pasa.

Co do RAW świetna walka Johna Ceny z Triple H(ani razu nie ziewnąłem, pojedynki tych dwóch lepiej wyglądają niż konfrontacje Orton/Cena Orton/Triple H. Wydaje mi się, że po BR może być jakiś Triple Treat Match pomiędzy Ceną, HHH, HBK.

Segment Ortona z Tedem genialnie zagrany przez nich obu, w szczególności należy pochwalić Teda za umiejętności aktorskie. Być może Ted będzie miał jakiś udział na Breaking Points w walce Last Man Standing.

Jednakże wolał bym aby dali Ortonowi i Cenie zakończyć feud bez udziałów osób trzecich jak to było w przypadku Edga i Ceny na Backlash gdzie interweniował Big Show. Gdy oglądałem clip z całości ich feudu, żałuje że WWE nie wykorzystało w obecnym roku tego, że 2 lata wcześniej Orton skopał ojca Jasia. Wszystko się bardziej kręciło wokół pasa WWE.

Widać, że długo nie będzie trzeba czekać na rozłam Legacy i Ortona, kwestia tylko w jakiej konfiguracji.

Dokładnie, zastanawia mnie czy Cody też się odłączy od Vipera.

Co do konfrontacji RAW vs SD! Hmmm po tym RAW nie wiem co myśleć niby chłopaki teamu RAW zjednoczyły się pod koniec. Ale i tak mi się wydaje, że jakieś "ale" będą mieć do siebie podczas BR.

Mi także wydaje się, że Cena zostanie na Raw z pasem. Natomiast na jakiś czas odsuną Ortona od pasa, w wyniku (mam taką nadzieję) feudu z Tedem (a być może z Legacy). W końcu Survivor Series już się zbliża, a przecież Ted miał przejść w okolicach tej gali faceturn.

Co do odsunięcia Ortona od pasa zgadzam się. Za długo się chłopak przy nim kręcił, na dobre mu wyjdzie krótka przerwa (chodzi oczywiście o kręcenie się przy WWE Championship). Tylko kolejne pytanie - z kim nasz Bezcenny Jan będzie feudował o pas w tym przypadku ?

Rafikov, ta gala to nie ...

... Breaking Points ...
... tylko Bragging Rights.