Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WEW #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.rva-inc.com/images/WEW_LOGO.jpg

WEW Chempion:The Great Khali

Blood Chempion:Tommy Dreamer

Women Chempion:Mickey James

GM:Mick Foley

Komentatorzy

JBL

Jim Ross

Oficjalna Piosenka:Red Hot Chili Peppers - Can´t Stop

Kamera przenosi się na halę gdzie publiczność szalej, nagle całą halę oświetla czerwone światło i rozpoczyna się efektowny pokaz fajerwerek, po czym kamer się przenosi na stanowisko komentatorskie.

JR: Witamy państwa z drugiej gali World Extreme Wrestling w Los Angeles kłaniają się Jim Ross

JBL: i John "Bradshaw" Layfield.

Spiker: Panie i panowie powitajmy serdecznie Batistę!!

http://cdn2.sbnation.com/fan_shot_images/47317/batista.jpg

Batista stoi na ringu z mikrofonem

Batista:W tamtym tygodniu poznałem człowieka który ma wielkie szczęście, człowiek który myśli że jest szanowany, człowiek który nie potrafi uczciwie nic wygrać, jest on kompletnym zerem a więc chyba wiecie o kogo chodzi... Chodzi oczywiscie

o Big Showa ale szczęście nie zawsze będzie mu sprzyjać bo dzisiaj zawalczy ze mną w walce.. yy jaka to była walka przypomnijcie mi.

{widownia krzyczy Cage Of Death }

Batista: Głośniej bo nie słyszę

{widownia wydziera się Cage Of Death }

Batista:Tak Cage Of Death w tej walce nie pomoże mu szczęście, powiem inaczej on nie będzie miał szczęścia on będzie miał wielkiego pecha którego miał już w tamtym tygodniu kiedy zgodził się na tą walkę. W klatce liczą się tylko umiejętności których Big Show nie posiada. Tylko ja Big Show i klatka. Tylko Mick będzie znowu musiał nowy ring kupić bo tyle krwi to nie umyje przykro mi. Big Show słyszałem że szpital ma już dla ciebie przygotowaną salę ale nie bój z tego co wiem jest tam nawet TV a więc będziesz mógł śledzić jak zdobywam kolejne pasy haha. A więc szykuj się Show... Na śmierć.

http://img508.imageshack.us/img508/5259/bigshow02fo8.jpg

Show wchodzi na halę lecz nie na ring

Show: Oj Batista czy ty nie jesteś za bardzo pewny siebie??? Myślisz że twoje sztuczne muskuły na coś się zdadzą??? Wygrałem mimo tego że chciał ci pomóc ten karzeł Rey "Idota" Mysterio. A więc jak widzisz jestem od ciebie lepszy i udowodnię to dziś w walce wieczoru. Teraz już ci nie pomoże ani Rey ani twoja mamusia hahaha.

Batista: Nikt mi nie będzie musiał pomagać jednak tobie tak służba medyczna kiedy będzie cie zawozić karetką do szpitala.

Big Show: Zobaczymy dziś ty i ja, Face to face, frajerze.

========================================reklama=========================================================

JR: Zapowiada się ciekawa walka jak myślisz John

JBL: Masz rację to będzie niczym Dawid z Goliatem

JR: Ale kto jest Dawidem a kto Goliatem

JBL: Nie mam pojęcia ale wiem że ja jestem John a to jest WEW, a przed nami kolejna walka.

Spiker: Panie i Panowie przed nami walka Tag Team'owa One fall match. Jako pierwsi Shad and JTG.. Cryme Tyme.

http://i221.photobucket.com/albums/dd218/BLAZE7501/CrymeTyme-1.jpg

Spiker: I ich przeciwnicy The Heartbreak Kid Shawn Michaels i The Game Triple H. D-generation-x

http://i6.photobucket.com/albums/y207/hikaru_pogi/D-GenerationX.jpg

JR:Jako pierwsi wychodzą JTG i HBK. Gong. Zaczynają się siłować ale Shawn robi Dropkick i wykorzystuje sytuację i piękny Diving splash. JTG leży Shawn wchodzi na narożnik próbuje wykonać Frog Splash lecz JTG zdąrzył się osunąć.

JR: To musiało boleć

JBL:Nie wątpię

JR:JTG zmienia się z Shad'em. Ten nie traci czasu i kiedy Shawn się podnosi wykonuje Running big boot. Shawn leży na ringu.

Shad ponosi go i wykonuje Scoop powerslam. Shad zaczyna tańczyć i nie widzi jak HBK się podnosi. JTG krzyczy żeby uważał lecz ten się odwraca i Sweet Chin Music. Shawn zmienia się z Triple H'em. Triple H od razu wkracza do akcji. Wykonuje Chop block. H wchodzi na narożnik jednak JTG go spycha z stamtąd poza ring, natomiast sam wchodzi na narożnik i wykonuje Frog Splash. Shad wrzuca HBK'a na ring zaczyna go kopać po czym wchodzi na narożnik i wykonuje frog splash . JTG szybko wchodzi na ring wykonują Shawnie G9. Ale Triple H bierze krzesło i uderza nim w Shad'a. Dyskwalifikacja. Następny dostaje JTG. Obaj leżą na narożnik wchodzi Triple H a na drugi HBK z krzesłem obaj wykonują Frog Splash z krzesłem,HBK na JTG a HHH na Shad'a. Ale co to HBK bierze jakieś wiadro. Wylewa.Cryme Tyme są cali w błocie.

Triple H bierze mikrofon

HHH: Powiem krótko D-GENERATION-X powróciło na dobre hahaha

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/D-Generation_X.jpg

JR: Wow DX znowu w formie będzie ciekawie

JBL: Nie wątpię ale nareszcie Shad się umyje

JR: Mam nadzieje.

JBL: Teraz przenieśmy się do Gena Okerlunda i do jego gościa.

JR: To on jeszcze żyje.

http://images2.wikia.nocookie.net/prowrestling/images/thumb/2/28/Gene-Okerlund.jpg/180px-Gene-Okerlund.jpg

Gane: Jim wszystko słyszałem zobaczymy po gali. Dzisiaj moim gościem jest Sting. Sting co czujesz po przegranej walce??

Sting: Co czuje , co za pytanie, czuje zemstę , Dreamer i Tazz słyszycie mnie, narobiliście sobie nie złego kłopotu. Blood Star chyba Blood Down. Tazz co ty myślałeś sobie że ci wybaczę, że staniesz się sławny nie wiem co ci odbiło do tego pustego łba. Jesteś emerytem może byłeś dobry WWF chociaż i tak uważam że byłeś słaby, nawet jako komentator w ECW ci nie szło a więc się zastanów zanim znowu zrobisz coś głupiego, chociaż twoje całe życie to głupota jesteś grubą świnką która czeka aż ktoś ją ubije. Chcesz krwi będziesz ją miał i to aż za wiele, a ty Dreamer widać jaki jesteś dobry Foley dał ci ten pas z litości jesteś zerem tylko te twoje ECW ECW zrozum to jest WEW to nie żarty przyrzekam że zniszczę cię i twoje Blood Star. Blood star kto w ogólę taką nazwę wymyślił ty??? Czy twój głupi kolega Tazz??? Najpierw zniszczę ciebie a potem Tazz'a.

{nagle wbiegają Blood Star z kijami baseball'owymi owiniętymi w drut}

Blood Star biją Stinga po twarzy. Cała jego twarz jest we krwi.

{Dreamer wyrywa mikrofon}

TD: Oj Sting Sting Sting , naprawdę myślałeś że damy się obrażać chyba kpisz sobie, jesteśmy BLOOD STAR. Nie masz z nami najmniejszych szans. Jestem Blood Chempion'em to do czegoś zobowiązuje. Zobowiązuje to do tego żeby niszczyć takich śmieci jak ty, takich pasożytów którzy fartem wygrywają, myślisz że pomalujesz sobie mordę i jesteś super ale myliłeś się to nie w tej federacji nie nie.

Sting: Ty śmieciu

TD:Coś mówiłeś hehe

{ Tazz go ponownie uderza kijem}

TD: No a więc trzymaj się, tylko nie płacz. Pa hehaha.

==========================================reklama=======================================================

JR: Witam po przerwie na WEW. John coś czuję że Sting teraz nie jest za bardzo szczęśliwy

JBL: No widzisz i znowu będzie musiał się malować haha

Spiker: Przed nami walka One fall match (NO DQ) Jako pierwszy ważący 106 kg i mierzący 1.78 m z Belfast, Ireland

"The Celtic Bruiser" Finlay.

http://funcool.ca/images/gallery/finlay.gif

Spiker: I jego przeciwnik ważący 98 kg i mierzący 1.75 m z El Paso, Texas Chavo Guerrero

http://i510.photobucket.com/albums/s343/R1212/50.jpg

JR:Zawodnicy podają sobie rękę GONG

Finlay już na początku uderza Chavo Leg drop'em i po chwili wykonuje Single arm DDT. Chavo leży. Powoli wstaje ale Finlay szybko robi leg drop w jego twarz. Chavo suwa się za ring. Finlay za nim. Chavo bierze krzesło. Finlay się cofa. Co to Finlay ucieka!! Czyżby się bał?! Ale Chavo szybko robi Chair Shoot i trafia Finley'a!!

JBL: Ucieczka nie popłaca!!

JR: Ale co to Chavo wchodzi na narożnik!!! Próbuje wykonać Leg drop!!! Ale nie trafia!!! To musi boleć!!! Finlay wykorzystuje sytuacje!!! Bierze z pod ringu kij baseballowy!!!! OMG!!!! Bije Chava w twarz aż do krwi!!!! Chavo poważnie krwawi!!! Ale to walka NO DQ!!! Finlay zaczyna pin'owiać!!! 1...2.. Chavo odskakuje!!! Niesamowite jak on to zrobił !!! Finlay ponawia próbę !!! 1... Chavo coś wyjmuje z kieszeni!!! To paralizator!!! OMG !!! Razi nim Finlay'a!!! Finlay leży na ziemi!!! Ale Chavo jeszcze nie liczy!!! Bierze krzesło owinięte drutem kolczastym!!! Oddaje 10 ciosów krzesłem w twarz Finlay'a!!! A następnie w jego ręce!!!

JBL: To jest straszne!!! Niech ktoś przerwie walkę!!!

JR: Nie ma takiej opcji!!! To walka NO DQ!! Chavo wchodzi na narożnik Frog Splash!!! Ale zapomniał żę na Finlay'u leży Krzesło z drutem kolczastym!!! OMG!!! Chavo jest cały w krwi!!!! Jakimś cudem Finlay wstaje !!! Wsuwa Chava na ring!!!! Bierze krzesło i uderza go !!!!! Zaczyna liczyć 1..2.. Chavo się wyrywa !!!! Jak on to zrobił!!!

JBL: Nie mam pojęcia!!!

JR: Chavo się podnosi!!! Ale Finlay szybko zakłada mu Headlock!!! Czy Chavo się podda !!!! Nie Chavo się wyrywa !!!! Odbija się od lin!!! I vertical suplex !!!! Chavo wychodzi za ring!!! Szuka coś pod ringiem!!! Bierze śmietnik i Kij baseballowy!!! Wchodzi!!! Szybko atakuje Finlay'a kijem w brzuch!!! I zakłada mu śmietnik na głowe!!! OMG!!! Ale co to Chavo dostaje Big Boot !!!! OMG!!! Finley ściąga śmietnik z głowy i role się odwracają!!! Finlay zakłada Chavo'wi śmietnik na głowę!!! I uderza w śmietnik 3 razy kijem Baseballowym!!! Chavo leży!!!! Diving elbow drop'a!!! Prosto na śmietnik!!! Czyli w tym wypadku głowę nieszczęsnego Chava!!! Zaczyna liczyć 1...2.. Chavo odskakuje!!! OMG!!! Jak on to zrobił!! Wspaniałe a zarazem nie możliwe!!! Ale w końcu to WEW!!! Tu wszystko jest możliwe!!

JBL: Święte słowa!!! WEW jest wspaniałe już ECW był niezłe ale to arcydzieło!!

JR: Masz rację!!!Co zrobi Finlay!!! Podnosi Chava!!! Wychodzą za ring!!! Idą w naszym kierunku!!! o co tu chodzi?? Finlay kładzie Chava na stole komentatorskim!!! Finlay wchodzi na narożnik!!!!

JBL: Jim boje się!!! Oby w nas nie trafił!!!

JR: Oby. Ale skacze!!! Ale co to Chavo szybko się odsuwa!!! I Finlay sam leci i łamie nam stół!!! Chavo go podnosi wsuwa na ring!!! I zaczyna liczyć!!! 1...2.. !!! Ale nie Hornswoggle wchodzi szybko na ring i psika w oczy Chava dezodorantem!!! OMG!!! Finlay szybko zaczyna liczyć Hornswoggle ucieka pod ring!!! 1..2..3. Finlay wygrywa walkę!!!

Spiker:Here is your winner.. Finlay.

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:bPs88UPTDRYfzM:http://www.wrestlingfurnace.com/galleries/f/finlay/finlay09.jpg

JR: Fascynująca walka!!! Czyż nie!!!

JBL: Tak!!! Czy Finlay wygra kiedyś sam walkę!!!

JR: To zobaczymy na pewno na kolejnych galach!!!

JBL: To już koniec??

JR: Nie to dopiero początek !!! Ale teraz REKLAMY!!!

=========================================Reklamy=========================================================

JR: Witamy po reklamach na WEW!!! Już za chwile nasz GM Mick Foley ogłosi nam coś ważnego!! Przynajmniej tak słyszałem!!

Spiker: Panie i Panowie proszę przywitać Menadżer WEW!!! Mick Foley!!

http://www.freewebs.com/wwepwns/af01.jpg

JR: Mick wchodzi z kwiatami o co tu chodzi??

JBL: Nie mam pojęcia!!!

Foley:Witaj LA!!!!! Jak się bawicie na jedynym takim SHOW na świecie!!!

JR: WOW !!! Cała hala krzyczy WEW!!! Mick to ma ten talent do robienia hałasu!!!

Foley: Pewnie zastanawiacie się po co tu jestem. Jestem tu po to żeby ogłosić kilka spraw. Przykrych i wesołych!!!

Jak wiecie już niedługo przed nami gala PPV!!! Ale nikt nie wie jak się będzie nazywać i gdzie będzie!!! A jaki będzie oficjalny utwór gali!!! Zaraz się przekonacie!!! Zacznijmy od hali na której będzie te SHOW!!! Miałem do wyboru kilka Państw!!! Podkreślam państw!! Ponieważ postanowiłem że WEW będzie Federacją Międzynarodową. A żeby nie tracić czasu na jakieś Hause Showy !!! Postanowiłem że wszystkie tygodniówki będą w USA a gale PPV w innych krajach!!!

I już mówię jakie państwa miałem do wyboru!!! Polska!!! Niestety nie ma tam tak dużej hali ale może kiedyś!!! Chiny!!! Mają świetną halę ale niestety chcieli za dużo pieniędzy!!! I już mieliśmy prawie podpisaną umowę we Włoszech ale niestety w ostatnim momencie włosi się wycofali!!! A więc została nam tylko jedna opcja!!! USA!!!! Tak pierwsze PPV będzie w USA!!!

JR: WOW!! I znowu to samo cała hala krzyczy USA!!! Ten gość jest magiczny!!!

Foley: Ale pewnie zastanawiacie się gdzie!!! A więc będzie to w hali United Center w Chicago!!!!

Tak w Chicago!!! A więc teraz przejdźmy do nazwy gali!!! A więc to PPV które będzie odbywało się w CHICAGO będzie się nazywało !!!! Cross The Line!!!!

JR: Cross the lin!!! Już nie mogę się doczekać tej gali!!!

JBL: Ja też!!

Foley: A oficjalny utwór gali. Będzie wykonany przez amerykańskiego rapera!!! Który pochodzi właśnie z LA!!!Znacie go na pewno z grupy Dilated Peoples!!!! Nie jest to nikt inny jak "Mr. Slow Flow" Evidence!!! Ale to nie wszystko nie sam będzie rymował gościnie będzie jeszcze druga gwiazda amerykańskiego rapu pochodząca z Minneapolis!!! SLUG!!!

W kawałku "Line of Scrimmage"!!!!! A więc DJ puść ten Track!!!

JR: Dobry kawałek czyż nie John?

JBL: Aż za bardzo!!! Z kąd oni mają tyle siana na takie gwiazdy!!

JR: Nie wiem ważne że są!!!

Foley: I jeszcze jedno w sprawie PPV!!! Mogę już podać oficjalnie kilka walk na CTL!!!

Na CTL napewno będzie Double Tables Handicap Match!!!! Czyli BLOOD STAR VS STING!!!!

Kolejna walka jak na razie nieznanym rodzajem walki to !!!! Finlay VS Chavo Guerrero!!!!

Natomiast kolejną walkę zaraz poznamy !!!! Chłopcy przynieście tą maszynę!!!

JR: O co mu chodzi ???

JBL: Jaką maszynę???

JR: To maszyna losująca ale co będą losować!!

Foley: Pewnie zastanawiacie się po co ta maszyna!! Nie to nie losowanie Lotto !!! W środku maszyny są kartki z nazwami wszystkich naszych wrestlerów!!! Jako że były mistrz odniósł kontuzję nie będzie mógł walczyć o pas tak więc obecny Mistrz wylosuje osobę która będzie z nim walczyć o pas!!! A więc powitajcie WEW Chempion!!!! The Great Khali!!!

http://farm2.static.flickr.com/1058/1428019394_45d912f95d.jpg

JR: Ciekawe kogo wylosuje??

Foley: Witaj Khali. Patrz tu masz kołeczku kręcisz. Potem bierzesz kuleczkę.

Khali: Wiem nie jestem idiotą.

JBL: Ja bym nie powiedział.

JR: Dobrze że tego nie słyszał. Ciekawe kogo wylosuje. Khali zaczął kręcić!! Zaraz to połamie!!! Bierze kulkę otwiera ją!!

Khali: To chyba jakaś pomyłka?? Mogę losować jeszcze raz!!

Foley: Nie czytaj!!!

Khali: Yyy. ok! A więc Pochodzący z St. Louis, Missouri!! Ważący 83 kg i mierzący 175 cm!! Na pewno dalej czytać??

Foley: Czytaj!!

Khali: Evan Bourne!!!

JR: Co Evan niewierze!!! To niemożliwe to będzie niczym Dawid z Goliatem!!! To straszne!!!

JBL: Czy ten Mick zwariował przecież on zabije Evana!!

Foley: Doskonale!!! A więc Khali szykuj się na CTL!!! Będziesz walczył z Evanem Bourne'm. Aha i dziś też zawalczysz!!! Ale jaką by tu walkę ci dać hym No Disqualification Match!!!

A więc Khali szykuj się!!! A ja przejdę do kolejnej ważnej sprawy otóż, do WEW dojdzie nowy pas "Crazy Tag Team Chempion"!!! O który dziś zawalczą Motor City Machine Guns i Team 3D!!!

JR: Wow!!! Co za walka!!!

JBL: Spryt vs siła ??? Ciekawe jak to wyjdzie!!

Foley: I pewnie zastanawiacie się po co te kwiaty?! Na początku miały być dla komentatora JBL!!

JBL: Dla mnie czuje się zaszczycony.

JR: Ale po co !!!

Foley: Miałem go zwolnić.

JBL: CO????

Foley: Ale pomyślałem że go nie zwolnię!! Jeszcze. Ale wam dam decyzje na naszej stronie http://bgz-wrestling.pl będzie ankieta. Ten kto wygra będzie komentatorem WEW!! Ten kto nie. No cóż.. Żegnaj. A więc macie do wyboru JBL lub Don West!!

JR: Don West??

JR: John co ty robisz!!! O nie, John opuścił stanowisko komentatorskie!! Wchodzi na ring!!! OMG Atakuje Foley'a!!! Foley dostaje potężnego Big boot'a!!! Foley leży!!! JBL schodzi po krzesło!!! Wchodzi i leg drop z krzesłem na twarz Foley'a!!! Nie możliwe!!! Ale co to!!! Wbiega Don!!! I pawerbomb na JBL'a JBL spada prosto na krzesło!!!

http://4.bp.blogspot.com/_0er1RsCpmdc/RxnD1V97jeI/AAAAAAAAAVI/e2E8KLjk95Y/s400/131313batistaandjbl.jpg

JR: To straszne z kim ja będę komentował. Przecież Don bez obrazy to kompletny debil. Ale cóż zapraszam na reklamy!!

=======================================================Reklamy===========================================

JR:Witam po przerwie na WEW!!! Niestety przez pewien czas będę sam komentował, ponieważ lekarze próbują doprowadzić do normalnego stanu JBL'a!! Już za chwilę kolejna walka i kolejne emocje ale najpierw Gena Okerlund i jego gość.

http://i68.photobucket.com/albums/i10/rangebrass/meangene.jpg

Gane: Witam ponownie. Kolejnym moim gość na WEW jest Rey Mysterio.

Rey: Bienvenida y saludar a todos mis fans!

Gane: Rey, jak ci wiadomo twój przyjaciel Batista ma walczyć w "Cage of Death" z Big Showem. Co o tym myślisz??

Rey: Big Show es un perdedor!! Big Show nie ma najmniejszych szans z Batista. Batista jest szybszy, silniejszy i co najważniejsze mądrzejszy od tej duże kupy drewna.

Gane: A więc uważasz że wygra Batista??

Rey: Czy ja uważam że wygra?? Co to za pytanie. Jestem pewien że wygra. Bez dwóch zdań. Mam nadzieje że jest jakiś lekarz na tej sali.Aunque la voluntad de morir Show, y más aquí no se muestran!!!

Gane: Moim gościem był Rey Mysterio. Dziękuje Rey za rozmowę.

Rey:De nada??

JR: Już się nie mogę doczekać tej walki. Ale przed nami jeszcze wiele dobrych walk.

Spiker. Panie i Panowie przed nami walka Pań!! O pas Women Chempion!! Jako pierwsza pochodząca z Seoul,South Korea!!

Ważąca 57 kg i mierząca 163cm!! Gail Kim!!

http://farm4.static.flickr.com/3568/3453837447_6c90380155.jpg?v=0

Spiker: I jej rywalka!! Pochodząca z Richmond,Virginia!! Ważąca 56 kg i mierząca 163 m!! Women Chempion!!!Micki James!!!

http://3.bp.blogspot.com/_4gypwxzZSqE/SAQ9ncvTeiI/AAAAAAAAAlM/RKTCQKUk9ds/s400/mickey%2Bjames.jpg

JR: Obie panie chcą mieć ten pas ale on jest tylko jeden.GONG Obie zawodniczki biegną na siebie. Zaczynają się siłować. Mickie odpycha Gail na liny!! Kim biegnie i próbuje wykonać powerbomb!!! Jednak robi to tak niezdarnie że nie widzi gdzie jest Micki która wykorzystuje sytuacje i się odsuwa. Kim rozpędzona wypada poza liny ringu. Mickie szybko to wykorzystuje i odbija się od lin!!! Biegnie!!! OMG wykonuje Crossbody na Gail!!!! Niesamowite!!!

Mickey wrzuca na ring Gail. Ona również wchodzi. Chyba będzie kończyć tą zabawę . Łapie Kim!!! Co ona chce zrobić!!!!

O nie!!! Próbuje wykonać Mickie–DT!!!! Ale co to Kim jednak wykorzystuje sytuację i wykonuje Double knee facebreaker'a!!!!! Niesamowite!!! Jak ona to zrobiła!!! Kim zaczyna liczyć 1..2.. Mickey odskakuje!!!

Gail Kim się nie podaje. Odbija się od lin i wykonuje Diving leg drop'a!!!! Kim zaczyna liczyć!! 1..2.. Ale nie Mickie oddaje w ostatniej chwili silny cios w twarz. Kim leży, w tym samym czasie Mickie wstaje. Szykuje się do finishera!!! Ale co to wbiega Ashley!!!! OMG!! Uderza Mickie krzesłem!!! Mickie upada!!!Ash podnosi Gail!!!

Ash chyba mówi żeby Kim uderzyła krzesłem!!! Kim bierze krzesło!!! O nie co to będzie!? Mickie nieświadomie się podnosi!!! Kim robi zamach!!! Ale co to!!! What!!! Kim uderza w Ashley!!! Nie możliwe!!! Jest tak zdenerwowana że oddaje serie ciosów z krzesła w Ahley!!!! Ashley zaczyna krwawić!!!! Gail i Mickey wyrzucają Ash poza ring. Ale dla kim to chyba jeszcze nie jest koniec!!!!! Wyciąga z pod ringu gaz pieprzowy!!!OMG!!!Zaczyna nim psikać w oczy Ashley !!

Ale to nie koniec!!! Kim się rozpędza i biegnie!!! Robi powerbomb prosta na Ash która leci... O nie ona leci do mnie!!!

OMG!!! Prosto na stół komentatorski!!!Znowu będzie go trzeba składać!!! OMG!!! Ale co?? Gail kim opuszcza halę!!! Sędzia odlicza 1...2...3....4...5...6...7...8...9....10!

Spiker:Panie i panowie!!! Zwyciężczynią walki jest!!! Mickie James!!! A zaraz Mickie broni tytuł Women Chemion!!!!

JR: Bardzo dziwna walka!!!! teraz zapraszam na krótkie reklamy ponieważ chłopcy z ekipy montażowej muszą zrobić mi stół bo w takich warunkach się nie da pracować.

================================================Reklamy==============================================

JR: Witam po reklamach na WEW!!! Prawdziwej dawce Hardcoru. Jest już znami John.

JBL.Witam głosujcie na mnie a nie na Dona!!

Rey:Mick co ci jest ?? Słyszysz mnie!!! Mick!! Szybko lekarza!!!

Mick: Rrreey... pomóż mi....

Lekarz: Ma duże krwawienie tylnej części głowy. Musiał dostać jakimś przedmiotem !!!

Rey: Co to mogło być??

Lekarz: Jakiś kij,krzesło coś w tym stylu.

Lekarz2: Musimy szybko wezwać Kartkę bo długo tak nie pociągnie.

Lekarz: To jak to jej tu jeszcze nie ma??

Lekarz2: Nie.

Lekarz: Co to k&*%$a jest. Nie mamy czasu.

Lekarz2: Nie mogę nic na to poradzić.

Rey: Ok nie traćmy czasu. Ja go zawiozę moim nowym porsche!!

Lekarz: Tylko się pośpiesz bo każda sekunda się liczy.

Rey: Ok.

Rey: Już zaraz jedziemy Mick. Trzymaj się.

{Naglę z tyłu wbiega Big Show i uderza rey'a krzesłem}

Rey upada. Big show odaje serie ciosów krzesłem w twarz Rey'a.Następnie wkłada krzesło w jego prawą nogę i zamyka. Bierze rozbieg i wykonuje prosto na krzesło Legdroop'a!!!! Rey zwija z bólu!!Big show wyjmuje krzesło i zmienia jego miejsce na lewą nogę. I ponownie Legdrop. Rey już ledwo się rusza!!! Ale co to Big Show podnosi Rey'a w powietrze !!! Chokeslam prosto na dach!!! Cały samochód rozwalony a Rey leży na dachu!!! Ale co to Big show podnosi samochód i wywraca go do góry nogami!! Rey leży przytrzaśnięty dachem.

=============================================Reklamy=================================================

JR:To było straszne. Ciekawe co z Rey'em??

JBL: Mam nadzieje że przeżyje po takim czymś.

JR: Ale ciekawe co z Foley'em przecież on się wykrwawi.

JBL: Właśnie dostałem wiadomość że przyjechała karetka.

JR: Ale przed nami kolejna o nowy pas.

Spiker: Panie i panowie przed nami kolejna walka o pas Crazy Tag Team Chempion!!! Jako pierwsi pochodzący z Detroit, Michigan, United States!!!!Chris Sabin and Alex Shelley!!!!The Motor City Machineguns!!!

http://slam.canoe.ca/Slam/Wrestling/2007/10/26/sabin_shelley.jpg

Spiker: I ich przeciwnicy!!! Pochodzący z New York City!!!!Brother Devon and Brother Rey!!!! Team 3D!!

http://www.thebostonchannel.com/2006/0224/7383907_240X180.jpg

JR: Jako pierwsi walczą Sabin i Rey.Sędzia bije w GONG. Obaj zaczynają się siłować. Sabin zdecydowanie przegrywa ten spór i Rey odbija go od lin i biegnie prosto na big boot'a "Brata" Rey'a!! Ale nie Sabin łapie Rey'a za nogę i go przewraca. Szybko wykorzystuje sytuację i odbija się od lin i wykonuje prosto na twarz Rey'a Diving leg drop'a!!!

Sabin czeka aż Rey się podniesie. Sabin odbija się od lin i próbuje trafić Rey z dropkick'a ale ten w chwili przed uderzeniem się przewraca!!!Sabin leży!!Rey odbija się od lin i potężny Dropkick w Sabina!!! OMG!!! To nie realne!!!

JBL: Ja w to nie wierze. Ale Rey chyba nie zamierza go szybko policzyć. Rey znowu odbija się od lin ale Alex Shelley uderza go i tym samym wypada za ring. Sędzia oczywiście nic nie widział gdzie on ma oczy. Deavon jest bardzo zdenerwowany! Deavon stara się wejść na ring ale Sabin szybko uderza go w brzuch powerbomb'em . Cały Team 3D jest za ringiem!! MCMG bardzo się z tego cieszą ale nie wiem czy jest z czego bo chłopcy z 3D coś biorą z pod ringu!!! Rey bierze Basseball a Deavon stół. MCMG bardzo się z tego cieszą ale nie wiem czy jest z czego bo chłopcy z 3D coś biorą z pod ringu!!! MCMG chyba się niczego nie spodziewają bo coś klaszczą do publiczności stojąc na narożnikach. Rey i Deavon wchodzą pod nich biorą ich na "Barana" i obu w jednejchwili zrzucają na stół!!!! OMG!!! Ależ to brutalne a zarazem piękne!!!

JR: No ja nie wiem czy to piękne ale brutalne napewno!! Rey zaczyna liczyć Sbina 1...2... Sabin się wyrywa!! Jak on to zrobił?!!

JBL: Nie wiem ale on jest fantastyczny!!!

JR:Rey wchodzi na narożnik i skacze!!! Ale Sabin się odsuwa!! A Rey i ląduje na twardym stole.

JBL: To musiało boleć!! Ale Sabin to wykorzystał i szybko zmienia się z Alexem. Ten bierze Basseball u stawia się niczym zawodnik Chicago Cubs!!! Tyle tylko że czeka na głowę Rey'a. Rey wstaje a Alex uderza!!! Celnie ale wydaje się jakby Rey tego nie poczuł !!!! Alex wali serią ciosów z kija!!! Ale to na niego nie działa co on Robocop czy co!!! Rey wyrywa kij!!!! Alex próbuje uciec ale dostaje potężny cios w plecy!!! To musiało boleć!!!

JR: Bez dwóch zdań!! Ale Rey zaczyna pin'ować 1..2.. Ale Sabin w ostatniej sekundzie przerywa kopnięciem Rey'a!!!

Ale co to!!! Za Sabinem stoi Deavon z śmietnikiem!!! Sabin się odwraca dostaje big boot'a!!! Zwija się z bólu!! Deavon zakłada Sabinowi śmietnik na głowę!!! Co to będzie już się boje!!! O nie!!! Rey wali 3 razy w śmietnik kijem!!!Po czym szybko biegnie i staje koło lin. Deavon odpycha Sabina w stronę lin!!! Rey wali go kijem i tym samym wyrzuca za ring!!!

JBL: HOME RUN!!!!!HOME RUN!!!!HOME RUN!!!!

Rey zmienia się z Devonem. Rey wychodzi poza ring i bierze stół!!!! Wrzuca go na ring i rozkłada!!! Deavon w tym czasie podnosi Alexa!!! OMG!!! Chokeslam na stół!!! Liczy 1...2.. Ale nie Sabin w ostatniej chwili wskakuje na liny i robi Crossbody!!!

JR: Niesamowite!! Ale Team 3D nie jest z tego powodu zbytnio szczęśliwy!!!! Team 3D bierąobaj Sabina do narożnika . I biją go po twarzy!! O to musi boleć!!!

JBL: OMG co to??!! Sabin przewraca Deavona i zaczyna go pinować!!! Rey chyba tego nie widzi!!! 1...2...3... OMG!!! MCMG wygrywają!!!

Spike: Panie i Panowie!!! Mamy nowych mistrzów Crazy Tag Team Chempion!!!! Są nimi Chris Sabin and Alex Shelley!!!!The Motor City Machineguns!!!

JR:Niesamowite a wogóle go są MCMG!!!

JBL: Pewnie już uciekli z pasem!!!

http://www.all4parties.co.uk/images_cutouts/policeman_usa.jpg

JR: Co się dzieje!!

JBL: Nie wiem !!! Ale on chyba idzie do nas!!!!

JR: What!!!

Policjant: Witam. Pan John Layfield??

JBL: Tak. O co chodzi??

P: Zostaje pan zatrzymany!!

JBL: Co? Niby za co???

P: Jest pan oskarżony o próbę zabójstwa Micka Foley'a!!

JBL: Co???

P: Proszę nie stawiać oporu!!

JBL: Ok.Ok.

=============================================Reklamy=====================================================

JR: Strasznie dziwna ta dzisiejsza gala!!! No i co?! Znowu zostałem sam!! Powinni płacić mi podwójnie!!! Ale cóż. Przed nami jeszcze 2 walki.

Spiker: Panie i Panowie!! Przed nami walka NO DQ!!! Jako pierwszy wejdzie!! Pochodzący z St. Louis, Missouri!!!! Warzący 83 kg i mierzący 175 cm!!!Evan Bourne!!!

http://i370.photobucket.com/albums/oo147/paurora98/wrestling/evan-bourne.jpg

Spiker: I jego przeciwnik!!! Pochodzący Indii!!! Warzący 190 kg i mierzący 216 cm!!!! WEW Chempion!!! The Great Khali!!!

The_Great_Khali.png/160px-The_Great_Khali.png[/img]

JR: Ciekawe kto wygra tą walkę!!! Spryt czy Mega siła?? Sędzia bije w GONG i zaczyna się!! Evan biega wokół "Potwora"!!! Khali nie może go złapać!! Evan odbija się od lin i prubóje wykonać dropkick!!! Ale nadziewa się na Headbutt'a !!! Ale chyba Evan tego nie odczywa!!!! I szybko ucieka za ring!!! Bierze krzesło!!! Khali chyba się nie obawia!!!! Ale co to Evan szybko wbiega na ring z krzesłem!!! Suicide dive z krzesłem na Khaliego!! Który powoli stada na... Jezu on leci na mnie!!!!! AAAA!!! Cały stół się rozwalił jezu już chyba dziś 2 czy 3 raz!!!Ale co ??? Khali się podnosi i wchodzi na ring!!! Evan wbiega z krzesłem!!!! Co za Khalim jest Kane!!! Omg!!! Evan i Kane uderzają z krzesła Khaliego z obu stron!!!!Khali się przewraca!!!! Evan jeszcze wbiega na narożnik!! I wykonuje Air Bourne!!!

http://img.skysports.com/08/09/218x298/WWE-RAW-Evan-Bourne-John-Morrison_1202378.jpg

Liczy 1.......2.......3....

Spiker: Wygrywa Evan !!!!

JR: Evan opuszcza halę ale Kane zostaje!!! Kane podnosi Khaliego na Chokeslam'a!!! Jednak Khali się nie daje i on robi Chokeslam!!!!Kane upada ale szybko wstaje!!!! Biegnie i nadziewa się na Brain chop!!!! Khali szykuje się do Khali Vise Grip!!! Nie Khali nie rób tego!!! OMG!!! Khali ściska głowe Kane'a!!!!

http://64.img.v4.skyrock.net/648/kane-vs-undertaker/pics/1985379465_1.gif

JR:Kane leży nie przytomny ale dla Khaliego !!! Robi Punjabi Plunge!!! I wyrzuca Kane'a za ring!!!!

Khali bierze mikrofon!!!

Khali: Kane zrobiłeś wielki błąd mnie atakując!!!! Zginiesz za to!!!

================================================Reklamy==================================================

JR: Witam na WEW w LA!!!! Przed nami Main Event wieczoru czyli Batista vs Big Show!!!!

Spiker: Panie i Panowie przed nami Walka wieczoru. Walka odbędzie się w Cage of Death!!! Prosze opuścić klatkę!!

http://www.onlineworldofwrestling.com/pictures/09/cod.jpg

Spiker: Jako pierwszy wejdzie!! Pochodzący z Washington, D.C!!! Warzący 130 kg i mierzący 198 m!!! Batista!!!!

http://students.ithaca.edu/~bwolfe1/finalproject/images/batista.jpg

Spiker: I jego przeciwnik!!! Pochodzący z Aiken, South Carolina!!! Ważący 220 kg i mierzący 213 m!!!! BIG SHOW!!!!

http://xb8.xanga.com/2d1c8a2271732206837378/z160917314.jpg

JR: To będzie bardzo brutalna walka!! Ludziom o słabych nerwach radzę tego nie oglądać!!! W tej klatce jest wszystko kaktusy,jarzeniówki,kije z drutem,stoły,śmietniki, nożyczki, deski i wiele innych!!! A więc będzie rzez!!! Sędzia bije w Gong!! Po środku stoi stół na którym są jarzeniówki, Show chyba chce je wykorzystać po łapie Batiste i bierze w powietrze!!! Jednak ten się uwalnia. Big Show się zdenerwował i biegnie w kierunku "Zwierzaka" jednak ten się odchyla i Big Show biegnie na klatkę ale nie odbija się od lin!!! Jednak Batista jeszcze robi na nim Big boot'a!!! I Show leci prosto na metalową klatkę!!! To musiało boleć!!! Ałć!! Big Show leży na ziemi. O nie Batista bierze krzesło!!! I uderza nim showa!!!

Show zwija się z bólu!!! Publika krzyczy "BATISTA BATISTA BATISTA" . Batista podgrzewa publiczność w tym czasie wstaje Big Show!!! O nie Big Show jest tuż za Batistą!!! OMG!!! Łapie go i Chokeslam prosto na stół z jarzeniówkami!!! To straszne!! Batista jest cały w krwi a Big Show się śmieje. To jest yyy.chore!! Show podnosi jakiś karnister. Co to jest! O nie to karnister z benzyną!!! OMG!!! Co on chce z tym zrobić!!! Podpala Kij Basebalowy!!! Mój bożę!!! Podchodzi do Batisty!! I przytyka mu kij przy twrzy!!! OMG on spali mu twarz!!! Big Show zaczyna liczyć to chyba koniec!!! 1.... Ale nie. Batista jest tak poparzony że z bólu odskakuje!!! Big Show podnosi Batiste ale ten mu wkłada palec w oko!!! I tym samy go oślepia!!! Batista szybko podnosi jarzeniówkę i uderza nią w twarz Showa!!!! Show jest kompletnie oszołomiony a Batista na dodatek dostrzega że na narożniku jest położony stół!!! A więc wykorzystuje sytuację i robi Batista Bomb prosto na stół!!!! Show leży!!!! Co zrobi Batista czy będzie liczył!!! Nie!!! Batista bierze Kaktusa!!! OMG!!!I przeciera nim twarz Big Showa!!! Big Show krwawi!!! Batista zaczyna liczyć 1...2...3.

Spiker:Panie i panowie wygrywa Batista!!!

JR: CO??? Big Show podchodzi do Sędzi i mówi że był Rope break!!! Sędzia nie widział chyba całej akcji. Gdzie on się patrzył!!!

Spiker: Panie i Panowie! Sedzia główny robi 5 min przerwy na analizę wydarzenia.

JR: A więc spotykamy się za 5 min!!

=================================================Reklama=================================================

JR: Witam po przerwie zaraz się dowiemy czy Batista wygra Main Event czy będzie walczył dalej!! Sędzia podchodzi do spikera i coś mu mówi.

Spiker: Panie i Panowie po analizie materiału! Sędzie doszedł do wniosku żę był Rope Break a więc walka będzie kontynuowana.

JR: A więc jeszcze więcej emocji a Batista był tak blisko chwały!!! A więc Gong ! Batista jest bardzo zdenerwowany!! Obaj zawodnicy coś do siebie mówią. Batista naglę biegnie na Showa!!! Ale ten go łapie i trzyma w powietrzu!! Show Chokeslam'uje Batistę prosto na kaktusy!!! To musi go boleć!!! Batista krzyczy z bólu!! Big Show do niego podchodzi co on chce zrobić!!! Wyrywa z Batisty kaktusa!!!OMG bierze i przeciera nim o głowę Batisty!!! To powinno być zakazane. Big Show chyba chce to już skończyć. Rozstawia stół, kładzie na niego pełno jarzeniówek. Ale co to za Showem stoi Batista coś trzyma co to jest!!! O nie to kij owinięty drutem kolczastym!! Show się odwraca i dostaje potężny cios kijem owiniętym drutem kolczastym ale co ??!! Big Show ani drgną , Batista ponawia atak bije go z całej siły, Show wyrywa kij Batiscie i uderza nim go w głowę!! Batista traci przytomność Show korzysta z sytuacji i Chokeslam'uje Batistę prosto na stół w jarzeniówkach. Zaczyna liczyć ale przecież Batista trzyma się lin, sędzia chyba tego nie widzi. 1..2..3.. Big Show wygrywa. O co w tym chodzi.

Spiker: Panie i panowie walkę wygrywa Big Show.

JR: Ale co to nagle na halę wbiega Rey Mysterio.

619: Big Show jak zwykle wygrałeś nie uporczywie. Gratuluje.

Show: Dziękuje. Wiem że jestem mistrzem ale tego nie mogę powiedzieć o tobie laleczko.

619: Ja laleczka?? Co powiesz ty grubasku.

Show: Chcesz skończyć jak twój kolega Batista ???

619: Miałeś farta ze mną byś nie wygrał Big Mac'u !!

Show: Taki jesteś mądry to chodź tu i teraz walcz.

JR: Co się dzieje nic nie widzę!!

<światła się zapalają>

JR: OMG Rey jest na samym szczycie klatki!! Skacze prosto na Show'a, Dropkick !!!! OMG Big Show spada na stół w drucie kolczastym. Cały krwawi. Niesamowite a zarazem brutalne!!

619: Ty i ja na następnym WEW w walce. Zobaczymy kto jest laleczką.

JR: A więc mamy ME na następną galę .

http://img23.imageshack.us/img23/6598/iheartvectorbarbedwire.png

JR: A więc będzie gorąco. Zapraszam do głosowania na komentatora WEW i oczywiście do oglądania WEW w WEW TV. Żegna się z państwem Jim Ross.

=========================================Koniec===========================================================

Sorry że tak długo ale nie miałem czasu. Proszę o komentarze do gali i poprawki. Również zapraszam do głosowania na komentatora .

Głosy na komentatora proszę oddawać w komentarzu :D

PS.

Gdyby jakiś grafik mógł mi zrobić logo do gali byłbym wdzięczny

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• TakeR

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

A gala bardzo fajna , walki długie ogólnie gala trzyma poziom oby tak dalej a co do komentatora do mógłbyś dać Tazz'a ;]

Foley: Witaj Khali. Patrz tu masz kołeczku kręcisz. Potem bierzesz kuleczkę. wg.mnie to było troche poedalskie ;d

7/10

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

A gala bardzo fajna , walki długie ogólnie gala trzyma poziom oby tak dalej a co do komentatora do mógłbyś dać Tazz'a

Niestety nie bo Tazz teraz będzie miał Feud ze Stingiem ( Blood Star vs Sting) ale może kiedyś :P

#SmartFanZone
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...