Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Opinie i przypuszczenia o walkach na WM 21

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Chce zebyscie do walki z WM21 dawali swoje przypuszczenie i opinie tak jak ponizej...

Triple H © vs Batista - Raw Championship

Triple H znow jako World champ, a teraz zmierzyc sie ma z Batista. Obaj nie sa wrestlerami zlymi, ale Batista jeszcze nie jest gotowy na main-event tak prestizowej gali, a co dopiero o tytul. Mam nadzieje ze obaj sie postaraja i podtrzymaja poziom walki oraz ze HHH zachowa tytul

JBL © vs John Cena - WWE Championship

Mam nadzieje, ze juz na tej gali JBL straci pas, bo juz jest nudny jako mistrz, a jedynymi jego zaletami sa jego dosyc dobre mic-skillsy i to, ze dobrze gra heela. Ale dobrego matchu to stworzyc nie umie. Cena zostal juz wypromowany na main-eventera, ale czy jego nudny i schematyczny styl walki pozwala, zeby zaslugiwal na tak wazny title?

Shawn Micheals vs Kurt Angle

To napewno bedzie najlepsza walka na gali. Swietnie wypromowana, dwoch swietnych all-rounderow. Najlepiej jak by byla jakas stypulacja (np. submission match), ale trudno zwykly single match wystarczy zeby obaj pokazali klase i dali wszystko. Jestem pewny, ze tu nie bedziemy sie nudzic.

Randy Orton vs Undertaker

Tutaj jest trudny mi wytypowac zwyciezce gdyz nie wiem czy WWE skonczy z tradycja wygrywania Takera na WM. Ale jobbowanie Ortona, bylo by zniszczeniem jego gimnicku. Chcialbym ze Orton wygral ta walke czysto i zeby Taker skonczyl walczyc. Co do poziomu nie sadze, ze Orton podciagne az tak bardzo ta walke w gore. Jedno wiem, ze jezeli wygra Taker to nie bedzie to taki squash jak rok temu z Kane'm.

Money In The Bank Ladder Match

Chris Jericho vs Edge vs Chris Benoit vs Shelton Benjamin vs Christian vs Kane

Wiem, ze ta walka bedzie najlepsza dopiero na drugim lub trzecim miejscu. Pomimo tego, jest to walka na ktora najbardziej czekam. Dobra stypulacja, dobrze dobrani zawodnicy do tego stylu. Bedzie duzo brawlu i high-flyingu, a moze nawet hardcoru. Co do zawodniku, uwazam ze miejsce Kane'a moglby zajac kto inny (np. Stevie Richards :D). To dobry wrestler, ale jakos mniej pasuje niz reszta to Ladder Matchow, chociaz i tak walczy szybko jak na super-heavyweighta. Druga rzecz to to, ze jest tylko dwoch heeli w tej walce (Edge,Christian)...chyba ze ktos zaliczy heel turn. Tutaj obojetnie kto wygra, bo i tak zwyciestwo bardzo wypromuje zwyciezce..jedynie nie chcialbym wygranej Sheltona bo jest jeszcze nie gotowy i niech narazie walczy w IC division

Big Show vs Akebono - Sumo Match

Nie wiem po co ta walka, tylko chyba zeby bylo cos bardzo rozrywkowego na gali. Rowniez trudno wytypowac mi zwyciezce. WWE pewnie chcialoby by wygranej swego wrestlera (Big Showa), ale to by bylo na niekorzysc Akebono, ze prawdziwy sumo przegrywa z kims, kto nie walczyc w takim rodzaju walki. Wybor Big Showa do tego matchu byl najlepszy, bo to jedyny taki masywny wrestler, ktory moglby sie w Sumo Match sprawdzic...

Eddie Guerrero vs Rey Mysterio

Ta walka obok HBK vs Angle i Ladder Match, bedzie rowniez zajefajna. Dwaj najpopularniejsi i jedni z najlepszych latynosow w wrestlingu. Maja doswiadczenie, maja technike, sa swietnymi high-flyerami. Najdziwniejsze ze jest to walka face vs face, chyba ze ktos zaliczy w miedzy czasie heel turn (pewnie Eddie, ale ile Rey moze byc juz facem? ). Nawet jak nie dojdzie to heel turnu, to i tak wiecej popu otrzyma Rey, pomimo ze Eddie jest bardziej over z publicznoscia. Ta walka bedzie jedna z najlepszych na gali, tylko oby otrzymala duzo czasu..

Piper's Pit z Austinem i walke div pomine :P[/b]

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kejrol

4

• sixter

3

• SixKiller

3

• RvR

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ale jobbowanie Ortona, bylo by zniszczeniem jego gimnicku.

Moim zdaniem ten gimmick już praktycznie nie istieje, został "odgrzany" raz jeden właśnie na WrestleManię. Mam nadzieję, że wygra Undertaker, bo jak mało kto zasługuje na to żeby być tym, ktory nigdy nie przegrał na WrestleManii, a poza tym ktoś wreszcie powinien sprowadzić Ortona na ziemie i zakończyć erę Legend Killera, on przestal istnieć wraz z face turnem na SummerSlam 2004.

Jeśli chodzi o Twoje opinie... hmmm... ja szczerze wolałbym żeby walki mistrzowskie zakończyły się zwycięstwamy Batisty i JBL. Pisałem już kiedyś w Question Zone jak wygląda sprawa title shotów dla zwycięzców Royal Rumble i jak do tej pory na WrestleManii tytuły obronili tylko Diesel i Triple H (WM 11, WM 2000). Myślę, że zwycięstwo Huntera (chociaż jest to jego trzecia WrestleMania z rzędu, na której występuje jako mistrz... to już się powoli mija z celem) nie ma najmniejszrgo sensu, tytuł powinien zdobyć Batista i puścić go w obieg! A odnośnie JBL... moim zdaniem jest jaki jest, nie zachwyca jako wrestler, nie zachwyca jego gimmick... ale mimo to jest postacią ciekawszą niż John Cena, który poza kreatywnym gimmickiem bardzien nudzi niż bawi (Boże, brakowałoby tylko "obrotowego" WWE Championship!).

Walka Shawna Michaelsa z Kurtem Angle... to, że nie będziemy się nudzić chyba wszyscy wiemy, a jeśli chodzi o zwycięzcę to jest mi to całkowicie obojętne (statystycznie: Michaels w dwóch ostatnich latach wygrał i przegrał swoje walki na WM, a Kurt Angle dwukrotnie przegrał). Stypulacji Submission Match nie lubie, niestety takie walki są cholernie nudne i mało dynamiczne, a wiekszość czasu zajmuje walka w parterze. Osobiście licze na jakąś interwencje Marty'ego Jannetty albo Sherri Martel... w tym wypadku mógłby wygrać HBK.

Ladder Match sam w sobie powinien być ciekawy... te walki zawsze są ciekawe. Pomimo całej sympatii dla Christiana nie chciałbym aby został zwycięzcą. Myślę, że to zwycięstwo najbardziej pomogłoby Chrisowi Jericho, który pomimo ogromnego potencjału od WrestleManii X-8 nie odniósł większych sukcesów. Podobnie wygląda sprawa z Chrisem Benoit, który chyba już nigdy tytułu nie odzyska... a może sie myle. Dla mnie był mistrzem mało ciekawym (tak - wiem, że potrafi robić świetne walki) i dlatego wskazałem na Y2J. Edge i Shelton Benjamin odpadają... pierwszy za to, że od swojego powrotu nie pokazał niczego ciekawego (a wczesniej był przymierzany na przyszłego mistrza...), a drugi.. ehhh... nie lubie Sheltona, także od rozpadu Team Angle czy The World Greatest Tag Team mnie nie zachwyca. Kane'a nawet nie biorę pod uwagę, bo jego postać została już tak spieprzona, że nawet title shot tutaj nie pomoze.

Sumo Challenge niech wygra Akebono, myślę, ze Big Showowi takie zwycięstwo nie jest potrzebne, a porażka w żaden sposób nie zepchnie go niżej. A jeśli chodzi o walkę Reya Mysterio z Eddim Guerrero to w sumie także jest mi obojętne kto ją wygra... Reya pamiętam jako heela z WCW i naprawdę nie wspominam tego miło, wiec do ewentualnego heel turnu podsunąłbym Eddiego, który w tej roli świetnie się sprawdzał. Niestety Eddie został zepchnięty najnizej jak sie da (z mistrza na openera) i powinien tę walke wygrać żeby nie spaśćna samo dno.

A na Piper's Pit czekam z niecierpliwością :D. Mam nadzieję, że WWE zrobi ten segment w klasycznym wydaniu, bo to, które powstało po WrestleManii XIX jakoś mnie nie zachwyciło ;).

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17657

walka zapowiada sie na znakomita, jednak cos mi sie zdaje, ze to bedzie opener i skonczy sie rownie szybko jak zacznie...co mnie cieszy zwlaszcza, to wlasnie to ze jest to walka face vs face i mam WIELKA nadzieje, ze nie bedzie zednego heel turnu, a wygra Eddie (ilez mozna podkladac sie rey'owi ?)

podzielam zdanie poprzednika. nie wiem po co cos takiego...chyba po te aby pushowany big show znalazl sie w karcie na wrestlemanie...ciekawi mnie czy bedzie to prawdziwa walka sumo czy tez fake. plusem jest to, ze na pewno nie bedzie trwac dlugo ;)

chyba to bedzie najbardziej EFEKTOWNA walka wieczoru ! jak wszyscy zauwazyli Kane tu w ogole nie pasuje i mysle, ze poza rozdaniem kilku CHoke Slam'ow nie odegra wazniejszej roli w tej walce. smuci mnie obecnosc benjamin'a bo poraz drugi z rzedu nie bedzie na WM walki o ic title :( pomimo, ze kibicuje Christianowi, jestem prawie pewnien, ze wygra EDGE i zawalczy z batista na nastepnym ppv.

ja pierdole juz nie moge sie doczekac :) dwoch znakomitych zapasnikow, doskonale poprowadzony feud (widzialiscie ostatni smackdown? :lol:) oraz gwarancje znakomitej walki. mecz bedzie z pewnoscia zaraz przed main event'em a wygra Angle :P (innej wersji nie przyjmuje)

zaprzeczenie tego co powyzej. mimo solidnych zapasnikow, feud przeprowadzony bardzo blado (nie mozna bylo wymyslic czegos bez RKO na stacy, albo koszulek ortona ?). jesli chodzi o wytypowanie to tu mam najwiekszy orzech do zgryzienia. ale to dobrze bo bedzie ciekaawie sie ogladalo ;)

szczerze mowiac to na papierze ta walka malo mnie interesuje. ale domyslam sie ze bedzie ciekawa. moze sam poziom nie bedzie raczej (nawet na pewno) zbyt wysoki, ale nie powinnismy sie nudzic. zapowiada sie na krzesla, krew, jordana, nieprzytomnego siedziego i wsszystkie inne atrakcjie ;) tylko to spowoduje, ze ten mecz moze nabrac blasku. jesli ma trwac dluzej niz 8 minut oczywiscie ;) Cena to niestety pewniek.

ciekawa walka, ale na pewno nie zasluguje na main event. batista jest zbyt slabo wypromowany....jeszcze niedawno przegrywal z regalem :mad: ale wiadomo, ze tak jak w przypadku cene'y wwe leci na chwilowy popyt i pewnie rowniez batista dostanie od razu tytul. bo w sumie jesli mial by wygrac triple h, to jaki bylby sens robienia tego main eventu ?? szczerze mowiac to od listopada ostrzylem sobie zeby na main event Orton-HHH, a tu takie jajo....mogli sie wstrzymac i na WM zrobic dorby feud i szybka walke flair-batista - od tej wygranej The Animal moglby spokojnie zaczac run po tytul. a tak ?

Piper's Pit

czekam na to :) moze byc zabawnie i efektownie ;) przyjdzie pewnie hassan i oboja z davarim dostana po stunerze :) i moze piper sie jeszcze zalapie :grin:

Trish © - hemme women's title

ale chujnia :/ pewnie chrity wygra dlatego, ze byla w playboyu i trzeba dalej prowomac...szczerze mowiac jesli nie walcza diw z trzech: stratus, lita, victoria to ja te walki przewijam bo sa chujowe. juz wole te cale bikini contesty czy to co nam zafundowali na zeszlorocznej wrestlemanii :P

ps. walke chavo - london wyrzucili z wrestlemanii ?

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17658

Walka Chavo vs London pewnie bedzie w dark matchu.
https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17659

Sadze ze Triple H nie jobnie tego wieczoru, chcialbym aby tak sie stalo, ale czuje ze nie zobaczymy jeszcze Huntera bez pasa mistrzowskiego. Dajac push Batiscie Bookerzy zrobili swietna rzecz, Animal juz wyrosl na pierwszoplanowa postac, dla mnie Batista moglby bez problemu posiasc nawaznieszy tytul jest jednak pewien maly problem. Tym problemem podczas ich matchu okaze sie Randy Orton, ktory jako Heel pomoze Hunterowi wygrac i tym samym powroci do Evolution.

Ta walka bedzie dobra tylko dlatego ze bedziemy swiadkami ciekawej koncowki. Jakies problemy z sedzia, liczne interwencje klubu JBL'a, w efekcie nieslusznie pushowany Cena poraadzi sobie i wygra. NIe wykluczam pomocy ze strony RVDiego czy Ediego Guerrery.

Wygra Kurt Angle bo on jest ze Smacka a Smack potrzebuje prestizu. tyle

Randy przegra, a kiedy uzmyslowi sobie ze jako single jest nikim, postawnowi pomoc Triple H'owi i to bedzie zalazek powrotu do Evolution.

Sixkiller nie jestes jedynym fanem Christiana, ja tez go bardzo lubie i szczerze rzycze mu zwyciestwa. Przypomina mi sie walka sprzed roku, ktora wygral wtedy Christian, cos czuje ze ceną calorocznych jobow Christiana jest wlasnie jedno zwyciestwo, no ale jakie na Wrestlemanii.

Trudno spekulowac jak sie nic nie wie o przeciwniku, bedzie cos w stylu remisu, po ktorym Show i Akebono pozdrowia fanow i bla bla. Miejmy nadzieje na jakis rzut, byc moze ring collapse, kto wie.

Dobra szybka walka, nie zawiedziemy sie, wygra Eddie, bo z tego co wiem do tej pory musial przegrywac Reyowi.

Christy Hemme vs Trish.

Wygra Trish, ale cos mi mowi ze ten match moze okazac sie bardzo ciekawy...

Muhamaad Hassan vs Hulk Hogan (dodany przeze mnie)

Hulk Hogan nie moze byc marnowany, chyba kazdy chce zobaczyc Real Americana jak kopie tylek arabowi, nadaza sie idealna okazja. Nie wierze ze Hulk przed kilkudziesiecioma tysiacami fanow pomacha reka i pozdrowi fanow, musi byc leg drop, musi byc big boot, nie ma bata.

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17660

WM XXI. Czekam na 3 walki Angle vs HBK... Ladder Match... i Rey vs Eddie...

To beda perelki.

Reszta mam nadzieje bedzie trzymala poziom najbardziej oczekiwanej gali roku.

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17662

Batista vs Triple H

Według mnie walkę wygra Batista. Jeśli chodzi o poziom walki, to mam nadzieję że panowie nie zawiodą i pokażą co potrafią. Napewno walka nie będzie tak dobra jak Main Event z zeszłego roku

John Cena vs JBL

Zadnego z nich nie lubię, ale chciałbym aby wygrał JBL. Chłopak widać że sę stara, przyjmuje mocne bumpy, sprawdza się jako heel, ma niezłe mic-skillsy i nawet czasami robi niezłe walki - chociaż by ta z Bookerem T. Natomiast John Cena obecnie nic oprócz gimnicku ciekawego nie pokazuje. Jego walki są nudne i schematyczne, ale publika go kupuje i dlatego to właśnie on wygra tę walkę - ale mam nadzieję ze szybko ten pas straci

Kurt Angle vs Shawn Michaels

Te nazwiska mówią same za siebie. Będzie to perełka tej Wrestlemanii. Napewno zobaczymy tu mnóstwo świetnych akcji. Jeśli chodzi o zwyciescę to nie ważne kto wygra, ważne jest to aby zrobili walkę która zapisze się na stałe w historii Wrestelamanii. Jeśli natomiast miałbym typować zwycięscę to stawiam na Kurta - poprzednia 2 razy przegrywał na Wrestlemanii i jakies zwycięstwo temu świetnemu zawodnikowi sie należy :)

Powinien wygrać Undertaker, ponieważ to własnie jemu należy się miano "człowieka który nie przegrał na Wrestlemanii". Jeśli chodzi o poziom tej walki, napewno nie będzie rewelacyjny, ale licze na jakaś niespodziankę ze strony Takera - moze bedzie ubrany jak za dawncyh lat w strój Dead Mana :D

To napewno będzie jedna z ozdób tegorocznej Wrestlemanii. Powinien wygrac Kane, krórego WWE zeszmaciło totalnie i powinni dac mu tą wygraną na Wrestlemanii. Kane wygra i zacznie dłuższy feud z Batistą, który zakończy sie zdobyciem przez Kane'a pasa i będzie go trzymał dłuzej niz 1 dzień ;]

Big Show vs Akebono

To moze być taka mała atrakcja na gali. Powinnien wygrać Big Show, chociaż akurat nawet jak przegra to nie bedzie miało to zbyt dużego znaczenia jesli chodzi o jego postać

Podobnie jak Kurt Angle vs HBK, będzie to perełka gali - mam nadzieję że walka będzie trwała wiecej niż 10 minut. Bedzie to pojedynek w dośc szybkim tempie, z duża ilością akcji rodem z High-fly. Jeśli chodzi o zwycięscę to nie mam pojęcia kto wygra. Rey przegrał na każdej Wrestlemanii w jakiej brał udział, natomiast Eddie rok temu pokanał Kurta, ale to własnie Eddie na Smacku podkładał się Reyowi - zobaczym kto wygra

Szkoda że nie bedzie walki Chavo Guerrero(kontuzja kości policzkowej) z Paul London bo napewno była by to świetna walka o pas, ale mam nadzieję ze Paul i tak wystąpi na tej gali - moze z Kidmanem??, bo uwielbiam jego walki

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17663

hmm...walka moim zdaniem bedzie dobra. Batista dostanie od WWE niezly push (juz nawet dostal) i zdobedzie HV Title. Walka raczej nie bedzie nudzic, mam nadzieje, ze bedzie interference Flair'a i Orton'a. Gdyby jak juz sixter napisal, Orton wstapil ponownie do Evolution, to naprawde mogloby sie ciekawie zrobic na RAW...Tu wygra raczej Batista, bo mowi sie o duzym pushu dla niego w ciagu najblizszych miesiecy...

Walka nie bedzie zla...tez juz ktos napisal o interwencjach Basham'ow, Jordan'a i pewnie Big Show sie wlaczy do walki po cichu :) Licze na zwyciestwo Cena'y i trzymanie tego tytulu przez jakis czas...

Co do tej walki to chyba nie musze sie rozpisywac, bo kazdy wie, ze ta walka nie moze nawalic. Dobrze by było, zeby ikona RAW przeszla do SD! i ciagnela feud z Angle'em lub zaczela z Cena'ą, mogloby byc naprawde, naprawde ciekawie, licze na zwyciestwo HBK'a :)

O tak, ta walka bedzie sie podobac, bardzo licze, aby wyszla jak najlepiej i Taker udowodnil, ze nie za darmo nie jobbowal na Wrestlemaniach i pociagnie pasmo zwyciestw ...Randy wowczas sprowadzony by zostal na ziemie, za to co mi zrobil... :PPP

Mam nadzieje, ze wygra Taker, a Randy przejdzie do SD! :)

Sixkiller napisal, ze chce, aby wygral Chris Jericho. Mam to samo zdanie. Ostatnio zaczalem go bardzo lubic. Podoba mi sie jego styl walki i ogolnie jest poko gosc :). Ta walka nie moze zawiesc...

Nie bede sie rozpisywal na temat tej 'walki', bo tu nie ma o czym mowic. Akebono dostal hajs za zajobbowanie (ta, dostal za wziecie udzialu w walce, ale to nie zmienia faktu, ze ma zajobbowac)...wolalbym, aby wygral Show :) Akebono swoje dostal i powinien sie zgodzic na jobb :)

Szkoda tylko, ze face vs face, ale co zrobic...Eddie i Rey potrafia zrobic naprawde swietna walke, nawet udowodnili nam na ktoryms SDku i uwazam, ze nie zawiode sie na tej walce. Kazdy pisze, ze wygra Eddie, ale tutaj raczej potwierdzaja sie pogloski o tym, ze WWE szykuje wielki push dla Reya i raczej wygra wlasnie on

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17664

Ja niewierze w to że Hunter przegra na kolejnej WM a co do powrotu Ortona do Evolution to chłopaki ja też piłem przez okres świąt ale nie aż tyle :lol:

Wiadomo z JBL'em powinien walczyć ktoś inny ale skoro jest już Cena to powinien wygrać mi JBL jako mistrz przez rok czasu wystarczy

Perełka :grin: nic więcej nietrzeba pisać podejrzewam że wygra Kurt

powinnien wygrać Taker za ostatnią akcję ze Stacy :P

Chciałbym aby wygrał Edge ale racjonalnie na to patrząc powinien wygrać Chris Jericho ewentualnie Benoit a skąd sie tam znalazł Kane i Benjamin do tej pory nierozumiem ale walka i tak powinna stać na wysokim poziomie

Wygra Big Show tak jak pisał wcześniej Luk Akebono dostał hajs za zajobbowanie

Jeśli ma być heel turn Eddiego to wygra Rey jeśli nie to pewnie Eddie tak czy inaczej będzie świetna walka

Christy Hemme vs Trish

Po co wogóle jest taka walka? Chyba tylko dalsza promocja Christy

Muhamaad Hassan vs Hulk Hogan

Jeśli niedojdzie do takiej walki to i tak pewnie Hogan w jakiś sposób przysłuży się kolejny raz wrestlingowi i sprowadzi araba na ziemię :P amerykańce muszą mieć w końcu ubaw no chyba że uprzedzi go Austin :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17669

Sorry mam pytanie...co jest "nagrodą" w Money In The Bank Ladder Match? Nie śledziłem ostatnio RAW, więc się nie orientuję. Wiem kto występuje, tylko nie wiem o co walczą? O title shot na następnym PPV? Bo wiem, że IC belt nie będzie broniony podczas WM XX1...
https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17675

fr3d - tittle shot na dowolnej gali w ciagu calego roku az do wrestlemanii 22 wlacznie
https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17676

czyli najprawdopodobniej na nastepnym ppv :P
https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17677

sprecyzuje tylko ze nagroda w 6 man ladder matchu bedzie world heavyweight title shot.

A tak pozatym ktos tu napisal o heel turnie w kontekscie Eddiego Guerrery. To wydaje sie bardzo prawdopodobne, heel turn Eddiegu moglby sprowokowac kilka naprawde ciekawych matchy, miedzy innymi

Eddie Guerrero vs Undertaker

EG vs John Cena (ciekawy bo o tytul)

EG vs Booker T

EG vs Big Show

EG vs them all.

itd. itp.

https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17680

Czyli widac, ze brack "mocnych" heeli na Smackdown
https://forum.wrestling.pl/topic/1718-opinie-i-przypuszczenia-o-walkach-na-wm-21/#findComment-17681