Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Superboy:Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja na to jak na lato tylko nie wiem o co chodzi w tym zdaniu. Mam to rozumieć że mam je komentować jednym słowem ? Dobre lub złe ;]

OD TERAZ PROSZĘ O KOMENTOWANIE MOICH PRAC I PORADY NA NIE PISANIE JEDNYM SŁOWEM

Cytat:

SŁABE

No dobra a wracając do tematu sig z Hurricanem jest słaby: Słabe światło , podpis oraz tło w sumie nic nie przyciąga uwagi w tej pracy 3/10

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Superboy98

24

• Sandboy

5

• Tomos

4

• Razor9

3

Top użytkownicy w tym temacie

A ja na to jak na lato tylko nie wiem o co chodzi w tym zdaniu. Mam to rozumieć że mam je komentować jednym słowem ? Dobre lub złe ;]
OD TERAZ PROSZĘ O KOMENTOWANIE MOICH PRAC I PORADY NA NIE PISANIE JEDNYM SŁOWEM

Cytat:

SŁABE

No dobra a wracając do tematu sig z Hurricanem jest słaby: Słabe światło , podpis oraz tło w sumie nic nie przyciąga uwagi w tej pracy 3/10

Sorki za błąd prosiłem o nie komentowanie moich prac jednym słowem

Proszę was o porady liki do fajnych tutków i takie tam , a nie komentowanie

SŁABE
:neutral:

Nowa Pracka (tapeta robiona dla jednego gościa):

http://i46.tinypic.com/257kfpc.png

Edytowane przez Superboy98

6051651874bda81af7d2c2.gif

To sie zaloguj tam.Jest tam dużo tutków.

To sie zaloguj tam.Jest tam dużo tutków.

Jestem zarejestrowany ale jak jesteś taki chętny to podaj i jakieś fajne

Moja nowa praca

http://i48.tinypic.com/2yyv5nd.jpg

Skoro prosiłeś o tutki to ten wydaje mi się w miarę dobry i nawet sporo uczy ; )

http://grafart.org/topics85/medium-materazzi-vt13731.htm

A jeżeli chodzi o sygnę z Rey'em to rzuca się w oczy słaby napis i trochę chaotyczne tło i nie wtopiony render.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

• 3 tygodnie później...

Najnowsza praca:

http://i46.tinypic.com/5nqhzq.png

Chyba twoja najlepsza praca. Dobrze dobrane rendery, tamte światełka, ale niestety napis trochę shituje 6/10 pracuj :wink:.
  • 2 miesiące temu...

Z powodu zepsucia myszki nie mogłem dawać prac,więc

http://i43.tinypic.com/9sgit1.png

Nowa praca

swagger bardzo fajny lubie jasne kolory na sygnach :D wiec dam spokojnie 8/10

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

• Reputacja:   1

Swagger beznadziejny. Render nie wtopiony, a wymazanie gumką kawałku ciała wyszło beznadziejnie. Napis średni, ale jak już chcesz robić w tej kolorystyce, to chociaż render'owi zmień kolor, bo tak wygląda bardzo średnio. 5/10

Swagger beznadziejny. Render nie wtopiony, a wymazanie gumką kawałku ciała wyszło beznadziejnie. Napis średni, ale jak już chcesz robić w tej kolorystyce, to chociaż render'owi zmień kolor, bo tak wygląda bardzo średnio. 5/10

Wkurwia mnie to,że robisz z siebie takiego świetnego grafika.Sam gówno umiesz a próbujesz uczyć innych wygląda to gorzej niż żałośnie,jak ktoś kto sam nie potrafi zrobić porządnej sygny wytyka błędy drugiej.Poza tym,gdzie tu widzisz wymazanie kawałka ciała?Ja tu widze przysłonienie lekko teksturą barku Swaggera.Co do samej pracy,to podobają mi się kolory.Prawa strona jest lepsza od lewej,na lewej szpeci ta planeta,mogłeś narzucić na render jakąś czarno białą gm'kę (albo powielić warstwę z renderem,zdesaturować i ustawić na łagodne światło - odpowiednik angielski to soft light - i zmniejszyć krycie gdzieś tak do 60%.Fajny napis,bez kitu mi się podoba.Co do rad to nie dawaj tak dużego rendera na prace,oszczędzisz sobie problemu z wtapianiem go,bo teraz to sam bym chyba nie wtopił rendera w tą prace.

P.S.Majesty,akurat wymazanie boków czy dołu rendera to jest wtopienie pod warunkiem,że jakoś dobrze się to zastosuje.

• Reputacja:   1

Wkurwia mnie to,że robisz z siebie takiego świetnego grafika.Sam gówno umiesz a próbujesz uczyć innych wygląda to gorzej niż żałośnie,jak ktoś kto sam nie potrafi zrobić porządnej sygny wytyka błędy drugiej.Poza tym,gdzie tu widzisz wymazanie kawałka ciała?Ja tu widze przysłonienie lekko teksturą barku Swaggera.Co do samej pracy,to podobają mi się kolory.Prawa strona jest lepsza od lewej,na lewej szpeci ta planeta,mogłeś narzucić na render jakąś czarno białą gm'kę (albo powielić warstwę z renderem,zdesaturować i ustawić na łagodne światło - odpowiednik angielski to soft light - i zmniejszyć krycie gdzieś tak do 60%.Fajny napis,bez kitu mi się podoba.Co do rad to nie dawaj tak dużego rendera na prace,oszczędzisz sobie problemu z wtapianiem go,bo teraz to sam bym chyba nie wtopił rendera w tą prace.

P.S.Majesty,akurat wymazanie boków czy dołu rendera to jest wtopienie pod warunkiem,że jakoś dobrze się to zastosuje.

Nie będę się sprzeczał z gościem, który jeszcze nie dojrzał do odpowiedniego wieku. Wolę nie zaśmiecać tematu.

Nie będę się sprzeczał z gościem, który jeszcze nie dojrzał do odpowiedniego wieku. Wolę nie zaśmiecać tematu.

Tym postem,pokazałeś jak jesteś głupi.

Bez odbioru.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      ... 
    • Grishan
      Kurczę, debiut Boba gdzieś mi umknął. Źle szukam, czy pominąłeś jakąś galę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
  • Dodaj nową pozycję...