Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Superboy:Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

2x Up:

Nie, Parli :)

Heh, fakt, była taka sytuacja.. ale było, minęło :)

Co do waszego sporu, to załatwcie go na podwórku, a nie obniżając poziom na forum.

Praca z Shelley'em słabiutka, kolory takie wyblakłe, napis słabiutki, tło jakieś takie nabazgrane, bez ładu i składu. Poćwicz, poczytaj tutki. Jak się trochę podszkolisz, możesz pokazać koledze, że jesteś lepszy, przy tym nie obrażając go :smile:

12501231434d3da85730ba0.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Superboy98

24

• Sandboy

5

• Tomos

4

• Razor9

3

Top użytkownicy w tym temacie

http://i48.tinypic.com/z20cn.png

Moim zdaniem moja najlepsza praca.

6051651874bda81af7d2c2.gif

• Reputacja:   183
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Praca świetna. Parę niedociągnięć, napis trochę nie pasuje, ale praca nice. Pewnie jechana z tuta, ale jako początkujący jesteś usprawiedliwiony :) Zasłużone 8

6427638215a28716991f4b.jpg

Praca świetna. Parę niedociągnięć, napis trochę nie pasuje, ale praca nice. Pewnie jechana z tuta, ale jako początkujący jesteś usprawiedliwiony :) Zasłużone 8

no właśnie nie z tutka to był eksperyment ale jak moim zdaniem był to udany eksperyment :grin:

to było z gimpa ale zaczynam pracować na Photoshopie więc zobaczymy co z tego wyjdzie

A oto nowe prace z Photoshopa moje pierwsze w życiu:

http://i48.tinypic.com/1118ivn.png

http://i46.tinypic.com/dwcdjc.jpg

v1

http://i46.tinypic.com/35aitq9.png

i v2

http://i50.tinypic.com/1zdwt2b.png

i co o nich powiecie

1,2 - bardzo cienkie , nie ma w nich nic co mogło by przykuć uwagę .

MVP v2 - wszystko fajnie , nawet ciekawie wyszła . Napis wszystko psuje. Więcej efektów myślę by się przydało .

Sygny z PS słabe oprócz MVP, ale i w nim nie podoba mi się kilka rzeczy mianowicie jest to napis i to C4D ale mimo tego praca i tak jest na solidne 8/10 a natomiast te dwie pozostałe to tak słabe 2/10.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

A ja się nie zgodzę z moimi przedmówcami. Triple H bardzo mi się podoba również Cody 10/10 MVP mniej 7/10 (tylko dodam że drugi MVP lepszy) :)

17604122554b61f252eba43.jpg

A ja się nie zgodzę z moimi przedmówcami. Triple H bardzo mi się podoba również Cody 10/10 MVP mniej 7/10 (tylko dodam że drugi MVP lepszy) :)

Bez jaj Michał, przecież te prace liżą jaja psu i nie powinny mieć żadnej racji bytu... :)

Nie ma to jak zerżnąć żywcem z tutoriala. 100% własnej inwencji.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Nie ma to jak zerżnąć żywcem z tutoriala. 100% własnej inwencji.

Pokaż swoje cwaniaku te prace co dałem na tym forum to moje pierwsze w życiu prace na PS

Pokaż mi te tutki

I przy okazji nowa praca robiona samodzielnie

http://i45.tinypic.com/218oyf.png

Ja w tym widzę rzeczy:

Render, Tło, napis i światło......TYLKO TYLE?????Może jeszcze 2 teksturki

Weź idź na tutek bo coś ci nie idzie.

Cody.....ZMAZUJ TEKSTURKI Z RENDERA

HHH...Tryplak i pomarańczowy....nie pasuje.Złe kolory.Gdyby nie to to pracka była by dobra.

Pokaż swoje cwaniaku te prace co dałem na tym forum to moje pierwsze w życiu prace na PS

Po 1 uważaj co mówisz i do kogo, po 2 nie rób z ludzi idiotów, albowiem nikt takich prac przy 1 kontakcie z PSem nie zrobi (co nie znaczy, że one są dobre). Po 3 używaj przecinków, albo zacznij się bardziej przykładać do nauki. Po 4 ja nie robię prac by się przed kimś pochwalić, tylko na własny użytek.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Po 1 uważaj co mówisz i do kogo, po 2 nie rób z ludzi idiotów, albowiem nikt takich prac przy 1 kontakcie z PSem nie zrobi (co nie znaczy, że one są dobre). Po 3 używaj przecinków, albo zacznij się bardziej przykładać do nauki. Po 4 ja nie robię prac by się przed kimś pochwalić, tylko na własny użytek.

1, To ty uważaj do kogo mówisz bo też nie pozwolę sobie.

2, Nie robię z nikogo idioty jeżeli robiłem wcześniej prace na innym programie graficznym jakieś nawet małe pojecie mam

3, Do nauki to mnie może mama zmusić a nie jakiś gnojek na forum

4,To po jaką cholerę siedzisz w dziale grafika , chyba tylko po to żeby każdemu mówić co ma robić , ale swoimi pracami się nie pochwalisz bo pewnie boisz się krytyki

A to nowa pracka tak na szybko tym razem prawie z tutka

http://i50.tinypic.com/nn5g79.png

P.S.

Sandboy to powiedz mi z czego sie robi prace jak robię z Render, napis i światło , teksturek i dodaje kolorki i inne filtry

Pochwal się czym ty robisz prace jak nie z tego co ja chyba że gotowce z neta dajesz

A i jeszcze jedno TO CO JA DAJE TO NIE JEST RENDRER TO CUT-OUT

1) To ty uważaj do kogo mówisz bo też nie pozwolę sobie.
2) Nie robię z nikogo idioty jeżeli robiłem wcześniej prace na innym programie graficznym jakieś nawet małe pojecie mam
3) Do nauki to mnie może mama zmusić a nie jakiś gnojek na forum
4)To po jaką cholerę siedzisz w dziale grafika , chyba tylko po to żeby każdemu mówić co ma robić , ale swoimi pracami się nie pochwalisz bo pewnie boisz się krytyki

5) Ten "gnojek" jak Euza przyjaźnie określiłeś,siedział na tym forum wtedy,gdy ty srałeś w pieluchę

6) http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=8806 To galeria Euza,zobacz na rok w jakim wstawił pierwsze prace,twoje prace to gówno za przeproszeniem w porównaniu do niego.

7)Jak się chcecie wykłócać kto robi jakie prace (ty i ten sand coś) to na podwórko,do piaskownicy,na gadu czy na skype'a.

8)Prace słabe.

1) To ty uważaj do kogo mówisz bo też nie pozwolę sobie.
2) Nie robię z nikogo idioty jeżeli robiłem wcześniej prace na innym programie graficznym jakieś nawet małe pojecie mam
3) Do nauki to mnie może mama zmusić a nie jakiś gnojek na forum
4)To po jaką cholerę siedzisz w dziale grafika , chyba tylko po to żeby każdemu mówić co ma robić , ale swoimi pracami się nie pochwalisz bo pewnie boisz się krytyki

5) Ten "gnojek" jak Euza przyjaźnie określiłeś,siedział na tym forum wtedy,gdy ty srałeś w pieluchę

6) http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=8806 To galeria Euza,zobacz na rok w jakim wstawił pierwsze prace,twoje prace to gówno za przeproszeniem w porównaniu do niego.

7)Jak się chcecie wykłócać kto robi jakie prace (ty i ten sand coś) to na podwórko,do piaskownicy,na gadu czy na skype'a.

8)Prace słabe.

a ten Euza to sam robił wszystkie prace bez totków :wink: jak tak to jakiś kozak :shock:

ty adwokat a skąd wiesz ile ja ma na serio lat

Moim zdaniem prace przeciętne widziałem lepsze

następnie chce powiedzieć co mnie obchodzi rok kiedy robił, ja jestem młodszy i to moje pierwsze na PS prace

A oto sie n ie martw bo ten snad coś tam to jakiś upośledzony czy co sie rzuca na każdym foru i na PW i GG i Skype odpędzić sie nie mogę

Prosze o nie komentowanie moich prac w stylu

PRACE SŁABE

Ja was prosze o porady co am robić jakieś tutki podeślijcie i takie ta a nie tylko słabe

[ Dodano: 2010-01-09, 00:42 ]

JUŻ NIE NUDZI WYKŁÓCANIE SIĘ ZE WSZYSTKIMI PO PROSTU NIE LUBIE TAKICH KOMENTARZY PROSIŁEM O OCENE A OD WIĘKSZOŚCI DOSTAJE CO INNEGO WIĘC TERAZ TAK

CHCE WSZYSTKICH PRZEPROSIĆ ZA JAKIEŚ TEKSTY OFF-TOP TU I RESZTĘ CO BYŁO NIE TAK :oops:

OD TERAZ PROSZĘ O KOMENTOWANIE MOICH PRAC I PORADY NA NIE PISANIE JEDNYM SŁOWEM

SŁABE
ITP.

ZAPRASZAM NA NOWO :)

CO WY NA TO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Kurczę, debiut Boba gdzieś mi umknął. Źle szukam, czy pominąłeś jakąś galę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
    • Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
  • Dodaj nową pozycję...