Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Superboy:Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam oto w mojej galeriii.

Oto moja pierwsza praca do niej,czyli.....plakat Armagedon (WWE)

http://i36.tinypic.com/28iq60x.png

A tą pracę już kiedyś zrobiłem:

Sygnature Rated R Superstar....EDGE!!

http://i35.tinypic.com/t8w6z4.gif

Edytowane przez Superboy98

6051651874bda81af7d2c2.gif

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Superboy98

24

• Sandboy

5

• Tomos

4

• Razor9

3

Top użytkownicy w tym temacie

Hmm . a więc zaczne od plakatu , widze że użyłeś czcionke z Backlash którą zwaliłeś cały plakat , sygna z Edge'm jedynie co mi się w niej podoba to jest to logo Rated R superstar bo napis Edge i jak i sam Edge mało wyraźny mogłeś to jakoś wyostrzyć albo użyć innego rendera narazie powtrzymam się od oceniania , czekam na następne prace.

A i nawiasem mowiac wrestling jest udawany (Orton gra heela czyli taką postać na którą małe dzieci mówią ze są fe a John Cena rlz ) ; p

widze że użyłeś czcionke z Backlash

Nie niestety nie bo to logo z Armagedon (na necie znalazłem)

A i nawiasem mowiac wrestling jest udawany (Orton gra heela czyli taką postać na którą małe dzieci mówią ze są fe a John Cena rlz ) ; p

Wiem o tym :D

Ale tak szczerze to jakby nie był udawany to Orton bez problemu by Cena pokonał

(Cena na początku walki przyjmuje ciosy i dziwnym sposobem na koniec walki wykonuje na przeciwniku You'Cant See'me a potem te swoje F-u a jeszcze potem (wiem powtarzam xD) to czasami wykona STFU

• Reputacja:   1

Teraz to "FU" nazywa się Attitude Adjustment :P Pracki niezłe, jesteś ode mnie młodszy (wierzyć Internetowi?) a ja nawet takich nie robie (nie mam PS tylko GIMP'a gdzie nic nie umiem zrobic :P

Teraz to "FU" nazywa się Attitude Adjustment :P Pracki niezłe, jesteś ode mnie młodszy (wierzyć Internetowi?) a ja nawet takich nie robie (nie mam PS tylko GIMP'a gdzie nic nie umiem zrobic :P

Niestety Uwierz a te pracę to w Gimpie robiłem xD.

• 3 miesiące temu...

Moja nowa praca po długiej przerwie

http://i50.tinypic.com/hvo6ft.png

Tło niezłe, napis taki sobie, troche zbyt rozciągnięty Render, a w dodatku nie wtopiony.

2/10

(Mariusz to ja maciek)

Tło niezłe, napis taki sobie, troche zbyt rozciągnięty Render, a w dodatku nie wtopiony.

2/10

(Mariusz to ja maciek)

zacznijmy od tego że nic tu nie jest rozciągnięte

a

cut-out :!: jest wtopiony

p.s.

1. Najpierw poczytaj co to jest Render

2 Jak możesz oceniać innych jak ty nawet nie wiesz jak wtopić

Render

Napis jest taki jaki miał być.

3.Zacznij czytać tutki potem troszkę pobaw się grafiką i dopiero wtedy oceniaj mnie i innych którzy dają tu prace

PROSZĘ O KOMENTARZ I OCENĘ OSÓB KTÓRE SIĘ ZNAJĄ I MOGĄ POWIEDZIEĆ CO ROBIĘ NIE TAK

• Urządzenie:  Windows

zacznijmy od tego że nic tu nie jest rozciągnięte

Rozciągnięty jest (wyraźnie, ale nie tragicznie) Shelley

cut-out :!: jest wtopiony

Pokaż mi w którym miejscu...

Mamy rozciągnięty i nie wtopiony cut-out; walnięty pierwszy lepszy render w tle; wzór (liście, czy tam gwiazdki, lub jeszcze coś innego) 2D; napis sprawiający wrażenie, jakby był przed resztą sygnatury )prawdopodobnie przez ten "cień"; jakieś efekty światła; ujednolicenie koloru (mogłeś wybrać jakiś inny tak BTW) chyba GMem; zbyt cienka ramka

Że tak powiem praca jest "ciężka" w odbiorze strasznie blada i jakoś mało wyrazista. To wystarczy na taką czwóreczkę z minusem (w skali 0-10)... Szału nie ma, ale widziałem gorsze prace.

BTW.

Tak na przyszłość... Lepiej znoś krytykę i nie rzucaj się tak za każdym razem, kiedy ktoś powie Ci, że robisz coś źle.

To sobie Superboyu wstaw w nazwie tematu (poproś moderatora jakiegoś, bo user pewnie nie może), że zwykli użytkownicy nie mają prawa się wypowiadać i oceniać, potrzebny jest ekspert od spraw Photoshopa i robienia sygnatury :roll:

Nie trzeba się znać, żeby móc powiedzieć jedno - sygnatura wciśnięta wygląda, jakby ktoś z obu stron ją napierał (bez podtekstów proszę).

chłopcy wyżej nie chodzi mi tu o takich userów jak wy chudzi mi o tego jednego

(Bobby Stefan)

Jest moim kolegą ze szkoły i wiem to z własnego doświadczenia że nie ma pojęcia o grafice

prosty przykład tu---> LINK

Po obejrzeniu jego prac możecie powiedzieć że on może oceniać innych.

A on wie że ja nigdy nie wysłucham jego bo on krytykuje wszystkich ale powiedz coś jemu to zacznie wyzywać dlatego ja nie oceniam jego prac i nie życzę sobie aby "Bobby Stefan" oceniał moje

Zacznijmy od tego że on nie wie czym się różni cut-out od rendera a prywatnie się wymądrza jakim to on grafikiem wielkim nie jest

Ja jestem otwarty na słowa krytyki ale nie od początkującego który uważa się za osobę która zjadła wszystkie rozumy

Superboy98, jak tak podchodzisz do sprawy to najlepiej nie zamieszczaj tutaj swoich prac. Może być nawet twoim bratem ale ma prawo tutaj się wypowiedzieć.

Co do pracy to podoba mi się średnio tak 7/10.

17604122554b61f252eba43.jpg

Przypominasz mi pewnego użytkownika...nie będę mówił jakiego.

Co do prac:

Plakat-Nie byłby taki zły gdyby nie ta jakość...7/10

Edge-słaby , Edge wygląda strasznie,i wogóle nie wtopiony 2/10

Shelley-inni powiedzieli co robisz źle , render rozciągnięty itp...2/10

2x Up:

Nie, Parli :)

Edytowane przez KENTA
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

GIMP SUCK!!!

Szczerze zainwestuj w Photoshopa, bo w Gimpie widzisz jak ci wychodzi.

• Reputacja:   183
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Przypominasz mi pewnego użytkownika...nie będę mówił jakiego.

Czyżby Koper137? :)

Co do prac : Ćwicz, tak jak pisze Sandboy "zainwestuj w photoshopa", bo ma większe możliwości (chociaż widziałem osoby, które potrafią zrobić fajne prace w Gimpie), wtapiaj render, nie spłaszczaj tak, trochę urozmaić tło, pobaw się texturami. Na razie nie oceniam.

6427638215a28716991f4b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
    • Grins
      Myślę że warto wrzucić tą wypowiedź, szkoda Johna tak po ludzku dał całe serducho z siebie w tym biznesie poświęcił swoje zdrowie dla tej fedki a tutaj taki klops i syf na sam koniec cały run mu spierdolili, mam wrażenie że on jest tego świadomy że wszyscy o nim zapomną po tej gali i pozostaną tylko po nim wspomnienia w świecie wrestlingu, że nikt będzie pamiętał o tej walce  bo szykują gówno o którym wszyscy szybko zapomną albo będą chcieli zapomnieć... Coś czuje że po odejściu powie coś więcej
    • Jeffrey Nero
      Wcześniej już straciła pas NJPW Strong i nie traciła kolejnych pasów a nawet dokładała kolejne tak tylko napiszę 😛
  • Dodaj nową pozycję...