Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Surrender 2009

Ile gwiazdek dałbyś tej gali?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile gwiazdek dałbyś tej gali?

4
      3
      2
    • **
      1
    • *
      0
    • DUD
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Realizator ukazuje nam różne urywki z ostatnich iMPACT!, w tle leci jakaś wesoła melodyjka.

Głos z offu: Przyjaźń jest wielce szlachetną rzeczą...; dobrze jest wiedzieć, że zaufanie, którym kogoś darzymy nie zostanie wykorzystane przeciwko nam…

Kamera pokazuje nam momenty w których Beer Money okazują respekt dla Team 3D... Matt Morgan rozmawia z Kurtem Angle... AJ Styles rozmawia w szatni ze Stingiem... Main Event Mafia łączy się z British Invasion... Hernandez przytula Homicide'a... w dodatku widzimy fragment jednej z dawnych gal, na której to Joe wita się z Chrisem Danielsem.

Głos: ... kiedyś jednak przyjaźń ulega rozpadowi niczym domek z kart...

Melodia z wesołej zmienia się w dosyć ponurą. Teraz widzimy moment w którym to Submission Machine wykonuje half nelson suplex na Danielsie... Booker T kłóci się z Brutusem Magnusem... Kurt Angle uderza Blueprinta krzesłem... Homicide odwraca się od Hernandeza...

Głos: Twój sprzymierzeniec okazuje się twoim wrogiem... wsadza Ci nóż w plecy... kiedy się tego nie spodziewasz... wszelkie sentymenty stają się nieważne... zaczyna się prawdziwa walka... zwycięzcą zostaje ten... kto się nie podda... zobaczymy kto będzie w stanie wyjść z bitwy zwycięsko... a kto polegnie... w Lethal Lockdown Main Event Mafia postara się obronić swoje pasy przeciwko British Invasion, Beer Money i Team 3D. Daniels będzie jedyną przeszkodą, która oddziela Samoa Joe i jego "Nation Of Violence” od obrony X Division Championship. Kevin Nash spróbuje zmierzyć się z istnym potworem - Abyssem w walce, w której oprócz Legends Championship na szali znajdzie się 50 tysięcy dolarów... w main evencie gali Kurt Angle zmierzy się w walce o TNA World Heavyweight Championship z Mattem Morganem, Stingiem i AJ Stylesem... czas dowiedzieć się... kto zostanie zmuszony do poddania... a kto "will not surrender"...

Czas na PPV przygotowane dla Was przez TNA - No Surrender.

Mike Tenay: Witajcie wszyscy fani TNA na gali, którą przygotowaliśmy z myślą o Was!

Taz: Dzisiejszy wieczór dostarczy nam nie lada atrakcji...

MT: Zaczynamy to PPV od walki, po której poznamy pierwsze w historii mistrzynie TNA Knockouts Tag Team!

Taz: No Surrender czas zacząć!

TNA KNOCKOUTS TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Awesome Kong & Raisha Saeed vs Taylor Wilde & Sarita

Końcówka: Kong wykorzystuje swoją przewagę fizycznę, dzięki czemu totalnie zdominowała Saritę w ringu. Meksykanka próbuje odgryźć się, wskakuje na liny i próbuje wykonać Hurricanranę, ale Kong złapała ją i ma zamiar wykończyć Saritę za pomocą Awesome Bomb. W międzyczasie Taylor wpadła na ring i wykonała legsweep na Kong, która upada na plecy. Sarita pinuje... 1... 2... Saeed przerywa Meksykanka nie zdołała się podnieść z kolan, gdy Raisha zaatakowała ją kilkoma kopniakami. Odbicie od lin i low dropkick! Syryjka próbuje pinować, lecz Andrew Thomas nie zezwala na to, gdyż nie było tagu pomiędzy Kong a Saeed. Kłótnię pomiędzy Raishą i Thomasem przerywa Taylor, która wykonuje z narożnika Missile Dropkick. Kop był tak mocny, że Saeed z impetem wypadła za ring. Kong tymczasem wyrzuca przez liny Wilde. Widzi leżącą na środku ringu Saritę... odbija się od lin... gdy nagle Saeed klepie ją w plecy. Sędzia pokazuje tag, Kong patrzy gniewnie na swoją partnerkę, jednak po namowach Thomasa schodzi z ringu. Tymczasem na rampie ukazuje się Velvet Sky!

MT: Myślałem, że po odejściu Angeliny Velvet przestanie bawić się w nękanie innych Knockouts...

Taz: Przestań Mike... Velvet przyszła tu tylko oglądać walkę.

MT: Przy okazji zamierza komuś ją utrudnić...

Taz: Czy nie widzisz tego, że Sky zrozumiała swoje błędy? Mike, (trochę ironicznym głosem) jak możesz być taki bezduszny?

Niespodziewanie Sky łapie za nogę Kong i zrzuca ją z apronu, przez co twarz Kong zalicza bliski kontakt z krawędzią ringu! Sędzia tego nie widział, zauważył jednak to, że za ringiem zaczyna być gorąco. W międzyczasie kiedy Sky zajęła się Awesome Kong, z trybun wybiegła Tara! Wpadła na ring, kopnęła Raishę w brzuch i wykonała Widow's Peak. Sędzia zajęty kłótnią Velvet i Kong tego nie zauważył. Czarna Wdowa puściła oko do Taylor i Sarity, które zaczęły tauntować. Taylor wykonała na Saeed Slinghot Splash, Sarita dołożyła Standing Senton Bomb... na końcu Wilde złapała swą partnerkę za nogi i wykonała inverted Alabama Slam tak, że Sarita spadła na Syryjkę. Mamy pin, Taylor pokazuje wszystko sędziemu - 1... 2... 3! Sarita i Taylor Wilde zostały pierwszymi mistrzyniami tag team w historii federacji! Kong dopiero teraz zorientowała się, że przegrała walkę. Zauważyła po drugiej stronie ringu Tarę, która zaczęła uśmiechać się do niej szyderczo... Zaczęła ją gonić, lecz ta zniknęła już wśród kibiców.. Tymczasem mistrzynie wymieniają spojrzenia z Velvet, który stoi na rampie i zaczyna machać do nich. Na twarzy Taylor maluje się solidne zdziwienie... kamera przenosi nas na stanowisko komentatorskie.

X- Division Championship Title Shot On The Line

"The Pope" D'Angelo Dinero vs Suicide

Końcówka: Suicide przejął inicjatywę. Miał już Dinero na barkach, lecz ten się z nich zsunął. Pope szykował się do German Suplexa, lecz Samobójca sprytnie skontrował tą akcję, przy okazji znalazł się za plecami Dinero. Mamy reverse DDT! Suicide wskakuje na narożnik i wykonuje błyskawiczny moonsault... ale Pope podnosi kolana! Samobójca złapał się za brzuch i zaczął wić się z ból. Tymczasem D'Angelo przeciągnął przeciwnikia koło narożnika, odbił się od lin, Outer Limitz Elbow Drop... ale Suicide się odsuwa. Łokieć Pope'a trafia w matę, tymczasem Suicide szykuje się do yakuza kick. Dinero powoli podnosi się z maty pomagając sobie przy tym linami. Suicide zaczyna nacierać na D'Angelo... lecz ten odsunął się. Suicide zdołał zatrzymać się tuż przed narożnikiem, odwrócił się ku przeciwnikowi... i otrzymał potężne 4-Up! Samobójca położył się w narożniku, a Dinero dobił go jeszcze Outer Limitz Elbow Dropem!

Taz: To może się skończyć nieciekawie dla Suicide'a.

MT: Myślę, że Dinero nie zadowoli się łatwym pinem...

Taz: Zapowiada się pogrom Samobójcy...

Pope zaczął tauntować na środku ringu, tymczasem Suicide podniósł się błyskawicznie i zakradł się za plecy rywala. Dinero odwrócił się... a Suicide wyniósł go na barki! Rolling fireman's carry slam! Samobójca podszedł na lin i wykonał Slingshot roll-up! 1... 2... D'Angelo wybija! Suicide podnosi Pope'a chcąc wykonać Snapmare driver, lecz Dinero wpycha go z impetem w narożnik, odbija się od lin i aplikuje rywalowi DDE (D'Angelo Dinero Express). Samobójca leży znokautowany, D'Angelo przeciąga go na środek ringu i pinuje... 1...2...3!

MT: A więc to D'Angelo Dinero dostanie szansę zdobycia X Division Championship...

Taz: Pozostaje mu tylko czekać na swego rywala...

MT: Joe lub Daniels...

"The Pope" przestał tauntować... popatrzył na ciało leżące u jego stóp... płynnym ruchem złapał za maskę Suicide'a i zaczął ją ściągać! Był już w połowie, gdy nagle zgasło światło! Ciemność wypełniła arenę na krótki moment, bo za kilka chwil światła znowu rozświetliły salę... na ringu stał Dinero... ale nie było nigdzie Suicide'a. Pope zaczął rozglądać się dokoła... nagle znowu zapanowała ciemność! Gdy oświetlenie wróciło do normy... D'Angelo Dinero leżał nieruchomo na ringu!

Taz: WTF? Co się stało?

MT: W prawdze nie mam noktowizora, ale czuję, że nie było to zwykle omdlenie...

Taz: Dlaczego nikt nie dał Ci jeszcze doktoratu z medycyny?

MT: Bo jestem "The Professor" Mike Tenay...

Taz: W sumie racja...

MT: The show must go on, zobaczymy teraz wywiad Lauren z jednym z najczarniejszych charakterów tej federacji...

Taz: ... i nie jest to Booker T...

MT: ... na pewno Taz... chodzi o Dr Stevie...

Kamera ukazuje na Lauren Brooke i stojącego obok niej Stevie'ego

LB: Doktorze Stevie, za kilka chwil odbędzie się walka pomiędzy Abyssem, a Kevinem Nashem, której stawką jest 50 tysięcy dolarów za karierę Monstera i Legend's Title. Czy masz coś do powiedzenia na temat tego pojedynku?

SR: Tak... właściwie nie... mam tylko kilka słów do Chrisa...

Chris tę noc zapamiętasz do końca swego życia... Będzie to zarówno ostatnia noc Twojej kariery, jak i ostatnia noc Twojej terapii...

LB: Doktorze... jak można nagle zakończyć terapię, która w ogóle nie przynosiła skutków w jej trakcie?

SR: Mylisz się Madison... tak twierdzi tylko Chris... Skutki były na tyle zadowalające, że już dziś terapia może zostać zakończona... sama wiesz, że jedynym sposobem, na jej zakończenie jest zakończenie kariery Chrisa...

LB: To jakiś nonsens... Dalej tego nie rozumiem.

SR: To nie czas na wyjaśnienia... (do Richardsa podchodzi Nash) ... to czas na zakończenie terapii. Kevn... masz zrobić to sam... i pamiętaj nie "1-2-3", tylko masz zakończyć karierę Abyssa.

KN: Oj Richards... po co mi pomoc? Bez problemu dam sobie radę sam... Kasę wpłać tu (podaje Stevie'emu karteczkę z numerem konta), ale lepiej daj mi gotówkę do rąk własnych. Z resztą, zapłać teraz z góry... będę spokojniejszy.

SR: Dasz radę Abyssowi - dostaniesz kasę. (po tych słowach Richards odchodzi)

KN: Lauren.. Big Sexy Tour 2009 wciąż trwa, a moja propozycja dalej jest aktualna... Więc jak?

(w tle zaczyna grać theme Abyss)

LB: Lepiej już idź bo nie zdążysz na walkę

50 000$ No DQ Bounty Challenge for Legends Title:

"The Monster" Abyss vs "Big Sexy" Kevin Nash

Końcówka: Do tej pory cała walka była bardzo wyrównana, dopiero teraz przewagę zaczął przejmować Abyss. Wykonał Irsh Whip w narożnik po czym wykonał Running corner avalanche. Monster podnosi przeciwnika, Irsh Whipuje w liny i serwuje mu Powerslam Pin! 1... 2... Kick Out! ... Chris chce podnieść Kevina, ale ten wyprowadza kilka punch'ów w brzuch, a następnie Running Clothesline i Leg Drop. Kiedy Abyss się podnosi, Nasch łapie go za szyję chcąc wykonać Chokeslam, lecz Potwór odpycha go i próbuje wykonać Big Boot, jednak i ta akcja nie dochodzi do skutku, bo Nash usuwa się i robi Backbreaker i próbuje pinować... 1!....2!.... Kick Out.

MT: To jeszcze nie ten moment...

Taz: Oj nie.

Big Sexy kolejny raz podnosi oponenta, whipuje go w narożnik, po czym podnosi Chrisa i wykonuje Snake Eyes... Abyss jest zamroczony, a Kevin zeszedł z ringu i wyciągnął spod niego stół, który obwinął drutem kolczastym, wrzucił na matę i rozłożył. Monster doszedł do siebie i chciał natrzeć na Keva z Clothesline'm, jednak ten się uchylił, a kiedy Abyss się odwrócił Nash wykonał Jacknife przez stół i rozpoczął pin: 1!...2!...3!

Taz: To koniec! Kevin Nash broni pas i pokonuje Abyssa.

MT: Ale czy wynik zadowolił Stevie'ego?

Taz: Zaraz się dowiemy, bo właśnie w tej chwili pojawił się na rampie.

SR: Kevin... nie jestem pewien czy Jacknife przez stół wystarczył... Chris dostawał często o wiele mocniej... Pewności nigdy nie za wiele (wrzucając na ring kij do baseballa owinięty drutem)

Big Sexy zaczął, ku uciesze Richardsa okładać Potwora kijem, lecz po kilku chwilach rozbrzmiał theme Micka Foleya. Nash i Stevie odwrócili głowy w kierunku wejścia, lecz mimo upływu sekund nikt nie wyłonił się z tunelu, Kev stwierdził, że to marna zagrywka Micka odwrócił się, by dokończyć dzieła, lecz został uderzony odrutowaną, drewnianą belką 3x4 przez legendę hardcore'u i wyrzucony z ringu... Foley pomógł wstać Abyssowi i obaj zaczęli wygrażać się w stronę Nasha i Richardsa... Ci jednak byli zajęci kłótnią, So Cal Val szybko podała im mikrofon:

SR: Widzisz... Abyss stoi na ringu i do tego nie wygląda tak, jakby jego kariera dobiegła końca. Jeśli da radę, a patrząc na niego da, wystąpić na najbliższym impact! Z 50 patyków nici Kevin!

KN: Stevie... Gdyby nie Foley z Abyssa nic by nie zostało, ale ten wymyślił sobie, że będzie niańczył tego psychola i pomagał mu przy każdej okazji. Dobra 50 000$ mi nie dasz, bo Abyss niewątpliwie zawalczy, ale do cholery! Gdyby nie ten hipis Abyss by tego nie przetrwał! Wieć, albo dasz mi 50% nagrody, albo tego pożałujesz Richards!

SR: Masz 4 dni na zakończenie jego kariery.... jedynym warunkiem jest nagranie tej chwili.... więc jak?

KN: O jeden warunek za dużo Richards...

Nash wykonuje Chokeslam na Stevie'm i odchodzi w stronę tunelu. Na ringu Foley ze zdziwioną miną przygląda się całej sytuacji, a Abyss, który mimo bólu, przyklaskuje Nashowi.

MT: Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem...

Taz Ja też nie, zastanawiam się też jak dalej będzie postępował Nash?

MT: Zastanowimy się razem podczas walki Bobby'ego Lashleya z Rhino

Singles Match:

"The Boss" Bobby Lashley vs "The War Machine" Rhino

Końcówka: Bobby naciera na Rhino z serią punch'y , po której Whipuje go w narożnik, rozpędza się i wykonuje Turnbuckle Shoulder Smash i znów serię punch'y, tym razem na leżącym przy narożniku przeciwniku, jednak sędzia odciąga ich od siebie. Lashley podnosi Rhino i wykonuje Snap Suplex i kilka Elbow Dropów z rzędu, znów chce podnieść War Machine, ale ten uderza go w brzuch, podnosi na barki i wykonuje TKO, po którym obaj padają na matę bez oznak życia. Sędzia zaczyna liczyć, ale w 8 sekundzie wstaje Machina Wojenna i zabiera się do "butowania" gwiazdy MMA, Lashey sturlał się z ringu, a za nim zrobił to Rhino. Obaj poobijali się przez kilka sekund o barierki. Pierwszy na ring wślizgnął się Bobby, a kiedy zrobił to War Machine, sam został potraktowany jak Lashey przed paroma chwilami. Bobby jednak szybko zrezygnował i podniósł przeciwnika do Fallaway Slamu, ale Rhino przeważył Bobby'ego tak że ten poleciał na plecy War Machine kładąc nogi na linach zaczął Pin: 1!...2!...3!, lecz sędzia zauważa "kant" i cofa decyzję

MT: Całe szczęście, że Mark zauważył nogi Rhino na linie.

Taz: A ja już liczyłem na mały skandalik

Zanim Rhino wyciągnął nogi z lin Bobby zdążył wstać i podniósł go do Dominatora, jednak ześlizgnął się z uchwytu i Zaserwował Belly to Belly Slam i zaczął wyczekiwać w narożniku na dogodną chwilę do wykonania Gore... W tym momencie zaczął grać theme Jessego Neala i ten w towarzystwie Team 3D Wyszli z tonelu i odwrócili uwagę Rhino, który pokierował w ich stronę kilka gorzkich słów, a oni wrócili na backstage. Rhino chciał wrócić do wyczekiwania, ale po odwróceniu się otrzymał od Lashleya Spear... Bobby pinuje 1!...2!....3!

Taz: Rhino nabrał się niczym Nash wcześniej.

MT: Jesse nie uczył się na własnych błędach, ale Rhino nie uczy się na błędach innych... W dodatku przegrał po "własnym" finisherze

Taz: Zostawmy już tę walkę i przenieśmy się na zaplecze do JB

Kamera ukazuje jeden z korytarzy hali po którym dumnie kroczy z mikrofonem Jeremy Borash, gawędzi sobie z kamerzystą w najlepsze, gdy nagle z szatni obok której przechodzili wyłoniła się ręka, która brutalnie wciągnęła do pomieszczenia Jeremy'ego. Kamerzysta zaciekawiony wszedł tam sam, dzięki czemu możemy zobaczyć ciemną szatnię, na środku której stoi Samoa Joe z ręcznikiem zasłaniającym jego twarz. Jego ręka kurczowo trzyma Borasha za kołnierz. Wyrywa mu mikrofon z ręki i rzuca JB w kąt szatni.

Samoa Joe: Daniels! Sluchaj uważnie, bo już nigdy nie dostaniesz szansy usłyszenia tego po raz drugi... nie zasłużyłeś na to... jak śmiesz nazywać siebie moim przyjacielem? Jak możesz uznać mnie za zdrajcę? A w dodatku... kim jesteś... by (Joe zaczął krzyczeć... JB aż zapiszczał ze strachu) MÓC MÓWIĆ O MOJEJ RODZINIE? Przekroczyłeś cienką granicę, której nikt... nigdy... przenigdy... nie powinien przekraczać... nie obchodzi mnie to co powiedziałeś o mnie. Oskarżasz mnie o zdradę? Uważasz, że jestem przyczyną rozpadu naszej przyjaźni? Czy nie zauważyłeś, że to ty i jesteś za wszystko odpowiedzialny? Twoje gówno warte ideały przyćmiły Ci rzeczywistość... ja w porę otrząsnąłem się i zdobyłem to o czym możesz sobie pomarzyć. Ja jestem mistrzem... ty zaś nędznym aniołkiem, który dziś otrzyma srogą lekcję... zapłacisz za wszystkie słowa, które skierowałeś do mojej rodziny! To nie moja wina Chris... to nie ja... to ty zgotowałeś sobie ten los... zapomnij o naszej przyjaźni... zapomnij o wszystkim co nas łączyło... tego już nie ma! Dziś wieczorem Nation Of Violence nie ma tu... jestem tylko ja - osobiście sprawię... że już nigdy nie będziesz miał okazji wyskamleć choć słowa... do mnie... i mojej rodziny... Today... you will surrender... because... JOE'S GONNA KILL YOU!

Joe rzucił mikrofonem w stronę Borasha leżącego w kącie, my zaś przenosimy się na ring.

Lethal Lockdown Match For TNA World Tag Team Championship

Main Event Mafia © vs Beer Money vs British Invasion vs Team 3D

Walkę zaczęli Devon (3D) i Brutus Magnus.(British Invasion)

5.00 - dołącza do nich James Storm (Beer Money)

7.00 - na ring wchodzi Booker T (MEM)

9. 00 - dołącza Scott Steiner (MEM)

11.00 - na ringu melduje się Doug Williams (BI)

13.00 - do walki dołącza Brother Ray (3D)

15.00 - ostatnim uczestnikiem jest Robert Roode (BM)

Końcówka: Kilka minut temu na klatce umieszczony został dach z różnymi akcesoriami. Na nim ustawiony został stół obok którego brawlują Doug Williams i James Storm. Powoli dołącza do nich Brother Devon, za którym podążył Booker T. Mamy więc teraz 4 osoby na ringu i 4 osoby na klatce. Na ringu Brother Devon chwyta Magnusa w "pełnego" Nelsona i wykonuje mu Bubba Bomb. W narożniku Scotty wykonuje Frankensteinera na Robercie Roode. Kanadyjczyk zaczął wić się z bólu, tymczasem na dachu Booker T szukuje się do wykonania Scissors Kick na Devonie... ten jednak odchyla się i Booker ściął powietrze. Pierwszy Legends Champions zachwiał się na krawędzi klatki, jednak po chwili złapał równowagę i potraktował biegnącego na niego Devona superkickiem. Devon padł na środku dachu, obok niego James Storm złapał Williamsa do Eight Second Ride, jednak Brytyjczyk wyrwał się z uchwytu i popchnął Storma gdzieś na krawędź klatki. Cowboy prawie spadł z wysokości, jednak w ostatniej chwili złapał równowagę.

MT: Było bardzo blisko! Cowboy miał dużo szczęścia[/b]

Na dachu pojawił się Robert Roode, którego zauważył Doug. Od razu podbiegł do niego, lecz ten skontrował go spinebusterem. Bobby podniósł swojego przeciwnika i podniósł go do suplexa, w międzyczasie po drugiej stronie stołu znalazł się Storm... Drinking While Investing przez stół! Williams leży bez życia na klatce, Beer Money tauntuje teraz, wraz z publicznością wykonują swoje popisowe "Beer! Money!". Na macie Brother Ray podniósł leżące krzesło i zamierzał zaatakować nim Steinera. Ten jednak kopnął go w brzuch i wykonał Steiner Flatliner! Scotty pręży swoje muskuły i zakłada na Bubbie Steiner Recliner! Trzyma go w chwycie, lecz Brutus Magnus popycha go na ścianę klatki i sam zakłada na Rayu Boston Crab! Steiner zaczyna krzyczeć w stronę Brytyjczyka, lecz ten nie reaguje. Big Poppa Pump podnosi krzesła, które miało swego czasu trafić w jego twarz, robi potężny zamach... i miażdży nim twarz Brutusa Magnusa! W międzyczasie z dachu klatki schodzą Storm i Brother Devon. Scotty pinuje Brytyjczyka... 1...2... Devon i James próbują przerwać...3!

Taz[: Mafia broni pasy!

Cowboy stoi zawiedziony pośrodku ringu, D-von zaś próbuje obudzić Raya. Booker schodzi z dachu i razem ze Scottem celebruje zwycięstwo.

MT: wow! To była emocjonująca walka...

Taz: Brytole pokazali zbyt mało szacunku dla swoich starszych kolegów...

MT: Koalicja Mafii i World Ellite zaczyna się powoli kruszyć...

W szatni widzimy rozmawiających ze sobą AJ Styles'a i Stinga:

Sting: AJ... nieważne co stanie się w ringu i tak dalej będziemy przyjaciółmi.

AJ: Racja... ale teraz będziemy musieli zająć się Morganem i Kurtem... oni nie walczą jedynie z nami, ale także między sobą... To ułatwi nam sprawę, ale nie możemy się przyglądać jak oni będą siebie niszczyć.

Sting: Ważne, żebyśmy nie przeszkadzali sami sobie... jeśli będzie taka konieczność, będziesz mógł odliczyć mnie...

AJ: Z mojej strony możesz liczyć na to samo... Niech wygra najlepszy (wyciąga rękę do Stinga)

Sting: Niech wygra najlepszy (podając rękę Stylesowi)

Przenosimy się na ring

Singles Match For TNA X-Division Championship:

Samoa Joe © vs Daniels

Końcówka: Joe skontrował punch Chrisa w Arm Trap i rozpoczął wykonywanie Side Armbar, jednak Daniels szybko wydostał się z submissiona i próbował wykonać Angel's Wings, lecz Joe skontrował to w Back Body Drop, podniósł Fallen Anglela i whipował go w narożnik, tam chciał wykonać Muscle Muster, ale Daniels obrócił akcję w Tornado DDT i zaczął pinować Joe 1!...2!... Kick out

Taz: Joe nie da się po takiej akcji[/b]

Daniels zaczął twierdzić, że jednak powinno być 3, Samoan Submission Machine zaszedł go od tyłu i próbował założyć Coquina Clutch, ten jednak uderzył kilka razy łokciem Samoańcyka i wykonał Release side slam, po czym wskoczył na narożnik i wykonał BME, Joe się jednak odsunął, a Chris uderzył w matę i dał się złapać w Coquina Clutch, lecz znów udało się mu z niej wyplątać, z tym, że Joe wybił się z kolan i wepchnął go, po czym dobił go do niego z pomocą Enzuigiri, dopiero teraz wykonał Muscle Buster i dokończył zakładanie Coquina Clutch.

Taz: Daniels nie ma żadnych szans!

MT: Obawiam się, że przemoc zwycięży

Mike miał rację.... Daniels tapuje, a Joe zachowuje pas

Pokazywane są urywki z impact!'ów sprzed PPV, w których Morgan atakuje MEM po walce 6 Man Tag Team, ląduje na stole w Table Tag Team Matchu, sprzedaje Kurtowi Hellevator i brawl z ostatniego impacta następnie pokazywane są momenty, w których Sting odciąga AJ'a od odejścia z federacji i ich ostatnie wygrane walki... po czym pojawia się napis "Who will Not Surrender?"

Fatal Four Way For TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle © vs Sting vs Matt Morgan vs AJ Styles

Końcówka: Kurt panuje w ringu. Wykonał overhead belly to belly suplex na Stingu, jednak nie zdążył się obrócił, gdy AJ już był w powietrzu ze swoim springboard forearm smashem. Kurt jednak zrobił unik i AJ wylądował na Morganie, który wchodził właśnie na ring. Angle zaczął tauntować, gdy właśnie Sting obudził się. Złapał Kurta i miał już przygotowany Scorpion Death Drop, kiedy to Morgan złapał tak samo Stinga... AJ wstał, popatrzył na rywali, wybił się z lin i wykonał na Blueprincie backflip reverse DDT, przez co reakcją łańcuchową wszyscy oberwali reverse DDT od rywala.

MT: Genialna kombinacja!

Taz: Trzeba to przyznać - są bardzo zgodni...

Wszyscy oprócz AJ leżeli na ringu, Phenomenal One wskoczył na narożnik i zamierzał wykonać frog splash na Morganie... ten jednak w międzyczasie wstał i kopnął w liny, przez co Styles zachwiał się i spadł z narożnika. Tymczasem Angle zaszedł Matta od tyłu i chciał wykonać mu Angle Slam. Ten skntrował to w arm draga i Kurt wypadł za ring. Sting wykorzystał sytuację i wykonał roll-up na Morganie...1...2...kick out! Matt zdenerwował się, szykował się do Carbon Footprint, lecz AJ zaatakował go low dropkickiem w kolano w wyniku czego Blueprint pada na ziemie. Na ring wrócił już Kurt i ma w rękach krzesełko!

MT: Tylko nie dyskwalifikacja!

Taz: Spokojnie Mike... dostałem wiadomość, że dyskwalifikacja nie kończy pojedynku... Zawodnik, który dopuści się nieczystej zagrywki opuści ring, a cała walka przeobrazi się w Triple Threat

MT: Mimo wszystko atak krzesłem może diametrialnie zmienić układ sił...

Kurt próbuje uderzyć Stinga, ale ten sprytnie uchyla się... do Angle'a podbiega AJ i dropkickiem kieruje krzesło w twarz mistrza olimpijskiego!

Taz: (śmiejąc się) Mimo, że nie było dyskwalifikacji - Kurt i tak siebie wyeliminował...

MT: W istocie Taz... w istocie...

Kurt padł jak nieżywy na matę, sędzia Earl Hebner wyrzucił krzesło za ring... Matt Morgan roll-up'uje zaskoczonego Stinga! 1...2... AJ przerywa! Morgan wstaje błyskawicznie, najwyraźniej kolano przestało go boleć. Styles wdaje się w brawl z Mattem, Blueprint go zdominował, AJ próbuje zaskoczyć rywala slingshot crossbody, ale Morgan wykonaje big boot na lecącym Phenomenalu. Sting próbuje podbiec do Morgana... lecz zatrzymuje go Kurt, który od razu zakłada Ankle Lock! "The Icon" jest bliski poddania... AJ podnosząc się krzyczy do Stinga by ten spojrzał na logo PPV... Sting popatrzył na wielki napis "No Surrender", który wisi u sufitu... po czym szybko kontruje chwyt przewrotem w przód... Kurt wpada na AJ, który wykonuje mu uppercut, Olympic Gold Medalist odwrócił się do tyłu... a tam już czekał Morgan z Carbon Footprintem! Angle padł na ziemię... Morgan chce już tauntować... lecz Phenomenal One wykonuje na nim Pele Kick! Blueprint za ringiem!

MT: To chyba koniec!

Taz: AJ zaraz zostanie mistrzem świata!

AJ wchodzi na narożnik... i wykonuje Spiral Tap na Kurcie!

MT: Spiral Tap!!!

Styles chce pinować, lecz zauważa Stinga... wymieniają się spojrzeniami... AJ schodzi z ringu! Sting od razu pinuje... 1... 2... 3!

Taz: To jednak Sting zdobywa pas!

MT: To AJ poświęcił swoje marzenie o mistrzostwie dla niego

Na ringu Sting celebruje swoje zwycięstwo... AJ stoi poza ringiem i nagradza swego mentora brawami tak jak większość fanów zgromadzonych w hali... kamera pokazuje Stinga, który stojąc na narożniku unosi swój pas ku górze... transmisja kończy się...

brought to you by TNA Fed Fantasy Squad: Simsonecztos & K-Pel

Edytowane przez K-PEL-K
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nttn

1

• luki

1

• ajfan

1

• K-PEL-K

1

Top użytkownicy w tym temacie

Więc przeczytałem całe show i jestem pozytywnie zaskoczony. Mając ustawioną kartę przez TNA udało wam się wykonać bardzo dobre show z emocjonującymi walkami i ciekawym backstagem. Nie podoba mi się jednak krótka walka z Joe z Danielsem. Jednak ogólnie bardzo dobre show. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Bardzo dobra walka, Main Event podobał mi się szczególnie.

Oby tak dalej chłopaki. :)

• Urządzenie:  Android

Najsłabiej wypadła walka Danielsa z Joe. Cała reszta kozak. Szczególne uznanie za promo na początku. Wiem że teraz, po PPV, dopiero się zacznie więc z niecierpliwością czekam na impacta. ****

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja jednak podejde trochę krytycznej, bo spodziewałbym się więcej po PPV. Przede wszystkim mało walk jak na PPV TNA. Można było dodać walkę o Knockout Championship. Nadal za mało backstage'u, jak dla mnie pomiędzy każdą walką powinien znaleźć się jakiś przerywnik w postaci segmentu lub wywiadu.

Jedziemy dalej - walki są pisane trochę chaotycznie, więc nie zawsze wiadomo o co właściwie chodzi. Popracujcie nad językiem, bo jednak tym co piszecie musicie zobrazować akcje w ringu.

To nie czepianie się, to rady :)

Co do samych wyników, to zaskoczony jestem jedynie wygraną w walcze wieczoru. Niby fajnie, że AJ okazał szacunek Stingowi, ale lamersko to wypada, że sam zamiast zdobyć pas oddaje szansę komu innemu (coś jak pamiętny heel turn Joe, gdy ten zamiast samemu zawiesić pas i wygrać oddaje go Kurtowi).

Tak jak już zostało napisane - po tym PPV dopiero zaczyna się Wasze pole do popisu, więc czekam na iMPACT :)

• Urządzenie:  Windows

To nie czepianie się, to rady :)

:lol:

jak to sie mówi .. przyganiał kocioł garnkowi .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg