Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy WrestlinG jest udawany??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czy udawany czy nie to i tak jest to fajna rozrywka dla tych którzy czają takie klimaty.
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ElKoyote

9

• Hartfan

5

• Dejv

3

• Lukki

3

Top użytkownicy w tym temacie

czy wrestling jest udawany ?? spytaj Micka Folleya :)
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Wrestling ma dusze i ma to cos w sobie co przyciaga jak magnes szpilki i daje wiele radochy. Wrestling poprostu trzeba KOCHAC zeby moc zrozumiec jego glebie i docenic poswiecienie wszystkich ludzi ktorzy go tworza i buduja cala ta otoczke wokol niego.

Wrestling RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Kane is a GOD of Pain!!

5940579333fe172e83d09e.gif

tak tak dobrze mowicie ludzie :)

a tak naprawde jest tak ze wszystko jest na powaznie a Undertaker zginął na Survivor Series :D

576009130413fce83f1b12.jpg

jak to umarl ... przeciez .... hmmm

78269406145f2cb280ea01.jpg

Nie piszcie glupot bo jeszcze ktos uwierzy i sie zdoluje :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

No dobra zmyslilem to wszystko co napisalem. Nie ma zadnych skryptow. Ciosy nie sa udawane, wszystko jest na serio. I Undertaker nie zyje :(

4302049614329261d90190.jpg

Rabol głowa do góry - Undertaker zmartwychwstanie :mrgreen: . A jeżeli ktoś wam mówi że wrestling jest udawany to pokażcie mu Ultraviolent :D .Kumpel kiedys sie mnie pytał co ja widze w wrestlingu.Pokazałem mu WWE i FMW (bez deathmatchy) i nie zrobiło na nim wrażenia (przynajmniej zbyt wielkiego). To pokazałem mu klipy z CZW jakie pościągałem (juz z "mocnymi" akcjami) i walke Wifebeatera z Nickiem Mondo z Tournament of Death i kolesia zamurowało :D . Powtarzał w kółko że to jest masochizm a nie wrestling :mrgreen: .

a jak zginal Undertaker ??

ElKoyote - ja się twardo trzymam wersji, że wrestling jest USTAWIANY, a teksty typu "wyreżyserowany" do mnie nie przemawiają. Pewnych rzeczy nie da się udawać. Już pomijając całą tą aktorską otoczke i skrypty walk, podstawą jest tutaj poświęcenie wrestlera, wkład włożony w przygotowanie się do walki, trening itd. Nie każdy wrestler ma umiejętności i repertuar ciosow Goldberga... Jak to kiedys stwierdził Foley: "Życie jest bardziej fałszywe i sztuczne niż wrestling."

A co do tego czy na jakiejś stronie pisze, że wrestling jest udawany... Nigdzie nie jest jasno napisane "WRESTLING JEST UDAWANY" bo każdy to wie :) Przejrzyj sobie jakiś dobry słownik, na WRS24H jest dosyc porządny.

To jaka jest prawda ? jest udawany czy nie .Chyba do konca sami nie jestescie tego pewnii :?:

ElKoyote: co znowu ? Jesli Ci sie wydaje ze wrestling jest real a nie fake to nie mamy o czym gadac.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Nop sami nie wiemy rozgryzłeś nas :| ale jedno jest pewne Undertaker R.I.P , na zapleczu gal gania maniak podpalający ludzi (Kane), Vinc McMahon ciągle zdradza żonę ta go na tym łapie i nadal są razem (ten dopiero farciarz), Hurricane serio jest super bohaterem i wykonuje bez problemu chokeslam na The Rock'u itd itd.

Tam to dopiero mają przygody w tym sporcie.

1872433537428f0b46b98ce.gif

ja tam wiem ze wrestling jest udawany ale nie obchodzi mnie to

poprostu chce ogladac dobre walki

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

• Reputacja:   1

To jaka jest prawda ? jest udawany czy nie .Chyba do konca sami nie jestescie tego pewnii :?:

hehe

Jak ktoś wcześniej napisał, wszystko jest ustalone przed walką. Wrestler wie kiedy i jaki cios ma wykonać, jeśli coś nie wyjdzie, zazwyczaj to powtarzają (np.Slamboree walka Sting vs Goldberg). Oczywiście te wszystkie ustalone wcześniej łamania, rzuty itp. BOLĄ zawodników i to chyba widać (Jedna z lepszych walk WWE w ostatnim czasiś No Mercy Lesnar - Undert.) To było COŚ, myślałem że oglądam UFC lub Pride FC :mrgreen: .

Z tego co wiem to na początku historii wrestlingu, walki odbywały się na poważnie, ale zawodnicy łapali bardzo dużo kontuzji (było tak?).

Hmm...pamiętasz czasy gdy Sting zjeżdżał z sufitu i niszczył całe nWo?. To był na prawdę!

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Ten blondas na macie to Kid Lykos. Ten w masce Kid Lykos 2 no i jak napisał @ MattDevitto legenda Yoshihiko. BZW War At The Capital (16.03.2025) BZW Tag Team Title Match:  MAO & Yoshihiko (c) vs. Lykos Gym (Kid Lykos & Kid Lykos II)
    • MattDevitto
      Nie wiem co to za nygusy, ale nie znać takiej legendy jak Yoshihiko to nie wypada
    • CzaQ
      WTF xD  To jest lepsze niż walki Brauna Strowmana   Jakiś kontekst kto walczy na jakiej gali?
    • CzaQ
      Cholera dawno nie widziałem Superki i pamięć szwankuje...    Pewnie coś z jedzeniem znając życie Jakąś zajebistą potrawę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #87 Data: 02.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Peoria, Illinois, USA Arena: Peoria Civic Center Format: Taped Data emisji: 05.04.2025 Platforma: TNT Komentarz: Don Callis, Tony Schiavone & Ricochet Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...