Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF HD "Ekskomunika"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Po wielu trudach udało się wreszcie ukończyć trzeci i ostatni odcinek cyklu EWF HD. Jak zawsze zapraszam do komentowania, wnikliwego studiowania, recenzowania i dzielenia się swoimi spostrzeżeniami na temat gali. Ekskomunika tylko na to czeka! Brak komentarzy wiązać się będzie z jakąś straszliwą klątwą kościelną.

EWF HD "Ekskomunika"

Dnia 18 września 2009 roku, w święto św. Stanisława Kostki i św. Ferreolusa z Limoges oraz w dzień 1952 urodzin Trajana, cesarza rzymskiego, a także w 199 urodziny Chile (takie państwo), w ósmym roku naszego panowania.

Game, imperator

Edytowane przez Robespierre

5624562044dc465af79c51.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

3

• Ja Myung Agissi

3

• damiandziki

2

• K-PEL-K

1

Top użytkownicy w tym temacie

chile dałoby Ci order słonca za pamięć . recenzja będzie niedługo , to takie demo . :D

btw. robespierre to takie polskie brandy , słyszałeś o tym ? :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Jej naprawde niesamowita gala. Świetna podbudowa feudów przed setką. Oczywiście humor wciąż na tym samym wysokim poziomie. Szkoda, że Szakal nie przejął kontroli (oj by się działo :D ). Oczywiście Tony wciąż w wysokiej formie, Szakal również. Zadowolony jestem też z mojej walki choć przeciwnik nie był wymagający. Jestem bardzo ciekawy co się zdarzy na Wrestlepaloozie 100 i czekam na pełną kartę. :)

PS. Cytatów nie ma co wklejać, za dużo.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Jakoś mi się nie widz Martin w kostiumie Smerfa, dlatego też skomentuję tą galę. Gala mocna, aczkolwiek jakaś taka jakby to rzec - nie miała czegoś takiego co z nienacka urwało łeb swoją zajebistością. Mimo to kapitalny był ostatni odcinek "Na tropie Dark Division". W dodatku Szakal jak zwykle rządził... no i byłem pewien, że pojawi się na gali tekst Peji, tyle, że myślałem, że będzie użyty w innym kontekście i sytuacji :) Ogółem bardzo dobra robota, tyle, że jak już mówiłem - IMO nie było czegoś co mógłbym określić mianem - "wyje**ne w kosmos"... kurczę, Jupiter mi się przypomniał :)

Bardzo długa ta gala, chyba najdłuzsza od reaktywacji EWF. :) Moim zdaniem dobrze, że formuła dark matchu została zmieniona na four way match. "Miłość" między Jazzowskim a Hogańskim jest wzruszająca. Na gali bardzo aktywny był Vaclav, był wręcz nawiedzony zemstą, to też plus tej gali. Flying Man godnie pokazał się w swej powrotnej walce, nie tylko wygrał, lecz także zdecydował się, że występuje w liczbie pojedynczej. :P Widać także, że na Kubie doszło do jakiejś większej manipulacji ze strone Kravena, przez co Castro jest smutny i przygaszony. Trochę mi przykro, że to już koniec odcinków "W poszukiwaniu Dark Division", ale nadszedł czas na jubileuszową 100 Wrestlepalooze, więc wędrówka dobiegła końca. Zaskoczył mnie jakby nie patrzec dobry uczynek Shige wobec Jacobsena. :P

Ech, segmenty z Y2Jem są takie słodkie i cukierkowe, że można się porzy**ć :P Dodatkowo przed swoją walką nasz Dr Serce, pokazał jedną wadę - pazerność. :P

Jeśli chodzi o ostatnią galę przed WP 100, to muszę przyznać, że to nie Hogański i Szakal mnie najbardziej rozbawili. Najwięcej radości miałem z segmentów pod tytułem "Program Wyspa 2009”. Pozwolę sobie zacytować jeden mały kawałek :P

SR-Crazy (załamany) – Nie! Nie! Nie! Ja nie wytrzymam! Już nie wspominając, że Hendrixon zaczął mi tutaj sierpy i młoty rysować i wplatać w to wszystko cytaty z Marksa. Trudno się z wami współpracuję, ale ja was nauczę kultury. Choćbym miał ją wam kijem do głowy wbić! Dla rozluźnienia: sto okrążeń wokół pawilonu. Tylko szybko. Ty Hurarez, gdzie idziesz? Herbaty mi zaparz.

Jak widać wychowanie kulturalne jest bardziej męczące niż trening fizyczny. :P

Wracając jeszcze do Y2Ja, aż strach pomyśleć jak będzie wyglądała kolacja Dr Serce z Chiaki przy różowych świecach, przed lekturą gali przejdę się po jakieś leki typu - Ondansetron.

Kolejnym wielkim plusem są powroty:

-SR Crazy'ego

-Yamato Konoe (ten cieszy mnie najbardziej :twisted: )

-Rottweilera, mimo że szczególnie rozmowny nie był. :)

-Scythera (podobnie jak w przypadku Konoe :twisted: )

Hangman taki spokojny się wydawał, a tu takie rzeczy wyczyniał, no coż "Nie ma litości dla Skur******w" :P

Szukajcie, a znajdziecie, tak w skrócie można określić aktywność Honorowego Komisarza na gali.

Ostatnie 4 walki zakończyły się bardzo intrygująco, przez co jubileuszowa gala stanie się jeszcze bardziej elitarna. WP 100 będzie na zasadzie "Musisz tam być, jak nie jesteś fra**r" bądź "Do or Die" :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

"Musisz tam być, jak nie jesteś fra**r"

haha , nie przesadzaj . :lol:

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Gala wyjątkowo obszerna, co dobrze rokuje przed zbliżającym się jubileuszem. Jak już wspomniał Kings, świetnie wypadły segmenty z wyspy. Tekst o malunku Hendrixona przebił nawet całokształt aktywności Szakala na Ekskomunice.

Coraz bardziej wciągające stają się losy Vaclava. Zdrada Viancy nie zrobiła może takiego wrażenia, gdyż od początku nie darzyła ona Apostoła Smutku zbyt ciepłym uczuciem. Natomiast daje to nadzieje na jakiś zaskakujący wybryk jak sądzę rozdartego wewnętrznie Hogańskiego.

Przede wszystkim jednak trzeci HD show zaostrzył oczekiwanie na Paloozę, a zwłaszcza na kolacyjkę z Chiaki :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Świetna gala, mnóstwo ciekawych segmentów. Jak nie lubię za dużo backstage w e-fedach, tak tutaj mnie pochłonęło bez reszty, może dlatego, że Stabber i Mortal byli aktywni :)

No, to trzeba wrócić do pisania... Może tylko na jubileusz, a może na dłużej... Kto wie ;)

Ta gala to tylko przystawka przed 100. Było zajebiście! Pełno Tonyego, Szakala i Programu Wyspa! Do tego segmenty m. in. z Dark Divison, które są świetnie napisane^^ Z mojej walki jestem ciut niezadowolony:P Mogła by być spokojnie dłuższa:P I tu chciałbym pogratulować Yejowi - 5 : 0 staruszku:P Teraz pozostaje tylko czekać na karte :)

8363302634890420816486.jpg

I tu chciałbym pogratulować Yejowi - 5 : 0 staruszku

Wady wzroku należy leczyć jak najszybciej. ;P

Ok, ok :D Ślepy byłem zawsze:P No to 4 : 0 :D

8363302634890420816486.jpg

fala powrótów bardzo pozytywnie , chce zobaczyć erpozki , panowie . :D hogański jak dla mnie faworyt na superjedynkę w kategorii ' najbarwniejsza postać ' . pozatym jak zwykle wysoko ale dyużo leśnego , mało białego więc mniej ciekawie niż zwykle . :D swoją drogą już dosyć mam tych built upów , dajcie wreszcie palooze 1oo !

Może tylko na jubileusz, a może na dłużej... Kto wie ;)

ja wiem , jakby co . to zapytaj mnie , powiem Ci chętnie . :twisted:

porzy**ć

to jakaś ultra cenzura ? :D

to jakaś ultra cenzura ?

Musi być, taki grzeczny jestem ostatnio. :P

Ale czy ja mam po raz kolejny pisać, że Hogański to pierdolony niszczyciel światów ? Że segmenty wciągają bardziej niż kiedykolwiek , a powroty tworzą historię?:] Przecież to wiadome jest.

Anyway : Ekskomunika to odpowiednik nowego Tarantino - po tym nic już nie będzie takie samo.

Gala świetna. Hogański jak zwykle rozpie*dala, Szakal aktywnym komisarzem jest jak zawsze, Ieshige jest więcej na gali ^_^'

Jednak nie podobało mi się tylko jedno.. Ieshige był za miły ^_^' Szansę dla Vegarda, spoko, nie wygram przez to z jednym palcem w dupie.. Ale za delikatnie, za delikatnie :P

Anyway, apetyt rośnie w miarę jedzenia, a po tej gali mój "apetyt" w stosunku do Wrestlepaloozy 100 jest jeszcze większy ^_^'