Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Peja mocno przesadził...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moim zdaniem Peja dał się za bardzo sprowokować. Chłop jest na scenie od 15 lat a tu dzieciak faka pokazuje a on wpada w furię. Dla mnie to dziwne. Ale i ten dzieciak tez się idiotycznie zachował. Kto przychodzi na koncert tylko żeby środkowy palec pokazywać raperowi :? ?? Wina jest po obu stronach.
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

7

• luki

5

• Samowski

5

• Vercyn

5

Top użytkownicy w tym temacie

Podobno po tym zajściu odbyła się rozmowa Tedeusza z Rychem, w której podobno Peja przyznał się do tego, że popełnił błąd(jak było naprawdę,i czy w ogóle odbyła się ta rozmowa tego nie wiadomo na 100%).

Na następnym koncercie Peja przez jakieś trzy minuty bardzo ostro dissował-pojechał w stronę Tedego, więc zaatakowany nie został obojętny i nagrał moim zdaniem trzy świetne kawałki.

Jak ktoś może nie słyszał, dissy od Tedego w stronę Peji to :

http://rapidshare.com/files/287696652/N2E.mp3

old ECW + Hogan,SCSA forever

Music = fuel of my soul

21105114604a639bcda9849.jpg

michal1711 napisał(a):
Moim zdaniem Peja dał się za bardzo sprowokować. Chłop jest na scenie od 15 lat a tu dzieciak faka pokazuje a on wpada w furię. Dla mnie to dziwne. Ale i ten dzieciak tez się idiotycznie zachował. Kto przychodzi na koncert tylko żeby środkowy palec pokazywać raperowi :? ?? Wina jest po obu stronach.

Dokładnie ;) on jest piętnaście lat na scenie a ten koleś ma piętnaście :D [zbieg okoliczności :P] Za niedługo u mnie w mieście będzie jego koncert w jakimś klubie :P podobno ma być ostra jazda :roll: bo ileś tam osób zapowiedziało że się go pozbędą za tego 15-to latka 8-) ile w tym prawdy to nie wiem :glaszcze:

Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!

Oczywiście żadne pierdolone media nie wspomniały, że Peja chciał do niego zejsc, jednak ochrona go zatrzymała...
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Ja się tylko dziwie ,że ten gościu dostał w zęby dopiero po słowach Peji. Rychu przeprosił i przyznał ,że popełnił błąd. Media nie mają o czym pisać, podchwyciły temat i nadymają nim całą Polskę, ciekawe ,że jak nasi żołnierze ginęli w Afganistanie czy Iraku to ąz takiego zainteresowania nie było.

A propos tych dissów to naprawdę nie spodziewałem się tego, Rysia szanuje za kawałki (wszystkie od "Na Legalu?"),a Tedego za niesamowity, i najlepszy (zaraz po OSTRym i Tetrisem) freestyle.

DarkSam napisał(a):
Oczywiście żadne pierdolone media nie wspomniały, że Peja chciał do niego zejsc, jednak ochrona go zatrzymała...

ach rzeczywiście, to zmienia postać rzeczy... od dziś nie Rychu OnomatoPeja tylko Ryszard Lwie Serce...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• 1 miesiąc temu...

Ja nie przepadam a nawet nie lubie Peji. Ale co do tego wydarzenia to Peja przesadził, moim zdaniem taki jest show biznes ma się fanów jak i anty fanów :/

17604122554b61f252eba43.jpg

Peja przesadził to fakt.Ale nawet nie wiem jak by mógł inaczej zareagować ... no bo zrobił to co zrobił to łotr,chuligan itp itd. No a gdyby w ogóle nie zareagował to ktoś by to wyczaił i pisał na jakimś forum LOL PEJA LAMUS,CIOTA itp itd zobaczcie jak nabija się z niego jakiś typ... tak jak pisał michal9433 ma się fanów i anty fanów ;/

KpR napisał(a):
Ale nawet nie wiem jak by mógł inaczej zareagować

W końcu jest raperem, mógł go zjechac. W końcu "bardzo dobrze" freestyle'uje :) Właśnie tak z takimi Anty-fanami robił OSTR, czy nawet Tede

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Nawet o tym nie pomyślałem ... :) to by było najlepsze rozwiązanie.Szacunek kozaka utrzymał i nie był by jakims chuliganem że namawiał ludzi do bójki.Ale trzeba pamiętać o tym że on ma problemy z alkoholem i sam mówił że ciężko mu było powstrzymać tą agresje.

Po co ten chłopak przyszedł na występ? Po to, żeby nabluzgać na wykonawce? Peja przesadził, ale nie wiem, co robił tam ten szczeniak...

O ile wiem Fracek, to ten szczeniak jest w twoim wieku i moim zresztą też :D Tak jak powiedziałem wyżej jest on anty fanem i jeśli robisz w show biznesie to tacy "fani" się zdarzają. A to że Peja mówi, że ma problemy z alkoholem to nie żadne wytłumaczenie, bo ja też jak kogoś przejadę samochodem powiem, że mam problemy z alkoholem. Takie moje zdanie na ten temat. :)

17604122554b61f252eba43.jpg

michal9433 napisał(a):
bo ja też jak kogoś przejadę samochodem powiem, że mam problemy z alkoholem

jeździsz samochodem bez prawka? :twisted:

nie ładnie

raperzy powinni przestań się w końcu dissować i zacząć współpracować bo przecież wspólnie tworzą scenę, takim ekscesom winni są fani a nie twórcy.

Spójrzcie na niedługo wychodzący "Parias", fani Molesty nienawidzili fanów Eldo i na odwrót, a oni się nawet prywatnie nie znali. A gdy się w końcu poznali stwierdzili ze zajebiście będzie nagrać razem płytę i tak oto Pelson Włodi i Eldo nagrywają właśnie mega wypasione CD.

Fanom brakuje wyobraźni, i zależy im na tym żeby tylko komuś wpierdolić pod jakimś pretekstem.

No niby tak ale alkohol mu nie służy dlatego że budzi w nim agresje tak jak u niektórych innych osób.Ktoś wypije i jest mu zajebiście,inny wypije to fika do każdego itp ktoś inny wypije i coś innego robi dziwnie to trochę wygląda ale sami wiecie jak jest.A jazda po pijaku to w ogóle inna sprawa.

przecież on już nie pije, na płycie trochę pieprzy że to niby gruba impra z Rysiem, ale to taka impra z Rysiem że wszyscy wóda a on kubusia :twisted:
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
  • Dodaj nową pozycję...