Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Peja mocno przesadził...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

7

• luki

5

• Samowski

5

• Vercyn

5

Top użytkownicy w tym temacie

ogladałem o tym na tvn24 , i wiedziałem że Peja jest jakiś nie tędy...ale żeby aż tak ? Przesada...
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

widzę że juz wszędzie na każdym forum trąbią o tym debilu -.-

Napisze to co napisałem gdzieś indziej :

Peja to idiota a ten koleś jeszcze większy pokazując fucka na takim koncercie

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Mlody koles chcial zablysnac i kozaczenie do peji, sie skonczylo jak powinno. Jakos mi go nie szkoda ... inna sprawa jest to, ze wiadome nikt nie powinien sie tak zachowywac. Peja przesadzil i nie ma co do tego watpliwosci.

Nie Tobie decydować o tym co jak "powinno się skończyć". Jeżeli ktoś wydaje płyty, gra koncerty, jest osobą publiczną to powinien zdawać sobie sprawę, że jest narażony na krytykę i gesty dezaprobaty. Nawet jeżeli ta krytyka jest na żenującym poziomie.

I co to ma być za stwierdzenie z tym kozaczeniem? Kim to takim jest Peja, że nie wolno do niego kozaczyć? Mam nadzieję, że spotka go (i wszystkich tych bijących idiotów) należyta kara.

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

ie Tobie decydować o tym co jak "powinno się skończyć". Jeżeli ktoś wydaje płyty, gra koncerty, jest osobą publiczną to powinien zdawać sobie sprawę, że jest narażony na krytykę i gesty dezaprobaty. Nawet jeżeli ta krytyka jest na żenującym poziomie.

I co to ma być za stwierdzenie z tym kozaczeniem? Kim to takim jest Peja, że nie wolno do niego kozaczyć? Mam nadzieję, że spotka go (i wszystkich tych bijących idiotów) należyta kara.

Otóż to powinien lekceważyć publikę a nie napier.I właśnie co Peja to jakiś VIP czy jak że nie można do niego kozaczyć

16202396274ad586ffdf930.jpg

Osobiście lubie Peje, ale lekko przesadził :D "Wszystko na mój koszt" haha :D

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Ja tam słuchałem tylko jego jednej piosenki i nie mogę powiedzieć że jest moim "idolem".

A co do jego zachowania to mocno przesadził.

Pewnie tym zachowaniem zmniejszy sobie popularność...

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Ja tam słuchałem tylko jego jednej piosenki i nie mogę powiedzieć że jest moim "idolem".

A co do jego zachowania to mocno przesadził.

Pewnie tym zachowaniem zmniejszy sobie popularność...

Wątpie czy popularność sobie zmniejszy. Takich prawdziwych fanów napewno nie straci bo pomyślą "Dobrze chuj***, mógł nie kozaczyć". Tacy fani Peji to raczej nie są jacyś mięccy na sercu , że powiedzą "O cholera... jak tak mógł!!!"

[ Dodano: 2009-09-16, 14:43 ]

Ale przesadził i to ostro... Nakłaniać do bicia 15-latka? Powinien się liczyć, że ktoś może go krytykować... Gdyby taki Orton chciał lać każdego kto go wyzywa to by z hali nie wyszedł. Chociaż to dwa inne światy...

Moja opinia na ten temat:

1. Raper Peja wydał ostatnio (albo wydaje na dniach) swoją drugą solową płytę pt. "Na serio". Sprawdziłem na portalu tvn24.pl czy pracujący tam dziennikarze coś o tym skrobneli. Nie. Po wpisaniu w wyszukiwarce słowa "Peja" wyświetliło mi 12 wyników z czego 6 dotyczy koszykówki, jeden cytuje "Raper Peja zaadoptował muchy", a pozostałe 5 ostatniego incydentu. Z tego co mi wiadomo Peja to muzyk, artysta. Czemu polscy dziennikarze nie mogę napisać o jego twórczości, tylko łapią się każdej negatywnej historyjki? Mają rap w dupie i sądzą że nikt by tego nie chciał czytać? To po co piszą o raperze?

2. Podpis pod jednym z nagrań

Peja: no chodź tu ty ku.... Jak zachowali się fani? Jak kibole
Co kibice (bo chyba o ta grupę społeczną chodziło autorowi pisząc "kibole") mają wspólnego z tym wydarzeniem. Czemu jeżeli opisuje się jakąś sytuację w złym świetle musi być nawiązanie do kibiców?

3. Prowokując Peję chłopak musiał liczyć się z reakcją. Agresja zawsze wraca do nas i to jest tego przykład.

http://www.tvn24.pl/12690,1619661,0,1,liroy-winny-jest-ten--kto-sprowokowal,wiadomosc.html

[ Dodano: 2009-09-16, 14:57 ]

Jeszcze jedno. Jaki związek ma popularność Peji z tym wydarzeniem? Czy przez to jego muzyka stała się automatycznie gorsza?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Czy przez to jego muzyka stała się automatycznie gorsza?

Muzyka peji od paru lat jest słaba :twisted: . Wracając do tematu to Peja zareagował zbyt impulsywnie. Tak jak wspomniał mnih, Peja jest osobą medialną (nie napiszę, że jest artystą bo prawdziwy artysta nie robi takich rzeczy zachował się jak typowy... dres) ) więc musi się liczyć z krytycznymi ocenami jego osoby, a nie od razu nakłaniać do bójki (dziwnie to określiłem) tak czy siak to co zrobił nie świadczy zbytnio o nim. A i jeszcze jedno 15 latek? Na myśl nasuwa się pytanie- gdzie byli rodzice?

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Lubię rap, ale Pei nie mogę znieść. Reprezentując biedę w salonie BMW nie daje się kupić jako ulicznik(ogólnie nie kupuję ulicznego rapu w stylu Pei czy HG). Ale ten człowiek rzeczywiście jest osobą medialną, wzorem dla części młodzieży(Ile razy słyszałem lecącego z komórek dziesięciolatków Rycha... Zajebisty wzór :twisted: ) i nie powinien na koncertach wyzywać fanów(a tym bardziej namawiać do pobicia), którzy przecież zapłacili, żeby wejść na ten koncert, a fucka mógł słuchacz pokazać, jako taki prosty znak, że koncerciwo wyszło chu*owo(bardzo prawdopodobne).

1. Raper Peja wydał ostatnio (albo wydaje na dniach) swoją drugą solową płytę pt. "Na serio". Sprawdziłem na portalu tvn24.pl czy pracujący tam dziennikarze coś o tym skrobneli. Nie. Po wpisaniu w wyszukiwarce słowa "Peja" wyświetliło mi 12 wyników z czego 6 dotyczy koszykówki, jeden cytuje "Raper Peja zaadoptował muchy", a pozostałe 5 ostatniego incydentu. Z tego co mi wiadomo Peja to muzyk, artysta. Czemu polscy dziennikarze nie mogę napisać o jego twórczości, tylko łapią się każdej negatywnej historyjki? Mają rap w dupie i sądzą że nikt by tego nie chciał czytać? To po co piszą o raperze?

To nie jest dyskusja o tym jak działają media bo o tym każdy wie... chcesz to zmienić? Zacznij od napiętnowania ojca czy wujka za czytanie Faktu czy SE. SE ma lepszą sprzedaż niż wszystkie "poważne" dzienniki razem wzięte a i tak sprzedaje się dużo gorzej od Faktu. Informacje są takie, jakie chcą kupić ludzie.

2. Podpis pod jednym z nagrań
Peja: no chodź tu ty ku.... Jak zachowali się fani? Jak kibole
Co kibice (bo chyba o ta grupę społeczną chodziło autorowi pisząc "kibole") mają wspólnego z tym wydarzeniem. Czemu jeżeli opisuje się jakąś sytuację w złym świetle musi być nawiązanie do kibiców?

Chodzi o to, że Peja i jego świta zarzucali ze sceny hasła, które były skandowane przez publikę ("jesteś hejterem to wyp***" czy jakoś tak).

3. Prowokując Peję chłopak musiał liczyć się z reakcją. Agresja zawsze wraca do nas i to jest tego przykład.

Hasło z lekcji wychowawczej. Otóż kto ma o tym lepiej wiedzieć - 15-latek czy 30-letni muzyk, który będąc artystą powinien wykazywać się inteligencją? Myślę, że kto jak kto, ale Liroy chyba wie jak to jest być bluzganym przez publikę tym bardziej dziwię się jego wypowiedzi. Peja udowodnił, że jest idiotą, który nie ma prawa występować przed masową publiką, gdyż zwyczajnie nie zdaje sobie sprawy z odpowiedzialności jaka na nim ciąży.

[you] zostań bohaterem,

• Urządzenie:  Android

Rozumiem wszystkich tutaj obruszonych ludzi. Ale w jakim swiecie wy zyjecie? Co tydzien w sobote chodzicie na wino i czytanie poezji? Bez przesady, gosc sam sprowokowal cale zajscie. Jak mozna rzadac na koncercie hiphopowym, zeby hejterskie pokazanie srodkowego palca, ktore jest okazaniem calkowitego braku szacunku przeszlo bez echa? Na co ten gosciu czekal? Na przybicie piatki z kazdym fanem Rycha na koncercie? W jakim swiecie wy zyjecie?

mnih, na co ty liczysz? Uwazasz, ze zanim spuscili by mu wpierdol, o ktory sie gosciu sam prosil, to poprosili by go o okazanie dowodu, lub innego dokumentu tozsamosci, albo zgode rodzicow jezeli jest niepelnoletni? Geez.

Zreszta, jestem ciekawy, jak ty bys sie zachowal, gdyby jakis gosciu w twoim miescie, na twoim osiedlu wyzywal cie i publicznie obrazal? Jak ktos nie wynosi kultury z domu, trzeba go nauczyc jej na ulicy.

Edytowane przez nathan

To nie jest dyskusja o tym jak działają media bo o tym każdy wie... chcesz to zmienić? Zacznij od napiętnowania ojca czy wujka za czytanie Faktu czy SE. SE ma lepszą sprzedaż niż wszystkie "poważne" dzienniki razem wzięte a i tak sprzedaje się dużo gorzej od Faktu. Informacje są takie, jakie chcą kupić ludzie.
Don't worry, stale to robię ;) Od kilku lat u mnie w domu nie pojawił się żaden szmatławiec (no może Wyborcza, ale niektórzy jej nie zaliczją).

Peja oczywiście przesadził. Ale nie macie (i ja też) zielonego pojecia jak wygląda jego praca. Byc może był 5 dzień w trasie, codziennie w innym mieście. Na każdyn koncercie jacyś ludzie rzucali w niego wyzwiskami i takie tam. Poprzedniego dnia jakieś pijane towarzystwo rozwaliło mu koncert. A tu na dokładkę jakiś małolat pokazuje mu "fucki". I się chłopak wkurzył.

osobą medialną (nie napiszę, że jest artystą bo prawdziwy artysta nie robi takich rzeczy zachował się jak typowy... dres)
A C. Ronaldo nie jest piłkarzem bo kiedys się popłakał.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Tak czułem po tym face to face Jade z Charlotte z bodajże ostatniego SD. Nie wiem czy jestem fanem, w sensie ważne pytanie czy Flair tu wygra? Jeśli tak to nie jestem fanem, ale raczej nie uwali kolejnego pojedynku, a taki feud ogólnie mógłby być dłuższy, wydaję mi się, że pierwszą walkę wygra Flair, ale cały feud Jade, kurde Charlotte wróciła i zawsze była topem topów, a teraz gdyby nie star power to jej umiejętności nadają się na mid card moim zdaniem, jakby straciła skilla, w ringu nudy, przy micu nudy, no ja nie wiem, jedynie nazwisko i osiągnięcia trzymają ją w tym ME jak na razie.   Totalnie nie rozumiem jeśli zrobią to przed SummerSlam, nie jestem tego fanem, jeśli już to po SummerSlam czy coś, a dlaczego? Bo moim zdaniem draft przed PLE bardzo odbiera samemu PLE, bo często jest tak, że o mistrzostwa walczą wtedy zawodnicy z przeciwnych brandów czy feudowo jakoś to się  nie zgrywa i bardzo często jest to spoiler wyniku, a przy tak dużej gali jak SummerSlam uważam, że nie byłoby to rozsądne, dlatego niech zrobią to już pod koniec tego Maja lub po MITB nawet albo wcale.   Może odbierze pas Cenie xD Cena vs Rhodes, dawno nie było.
    • KyRenLo
      Dokładnie tak. Sam ją uderzył, a Cate użyła mocy na jej przyjacielu. Później, gdy Frenchie zmierzał grzecznie do vana Kimiko trzymana przez Sama krzyczała No. Twoja kolej.
    • KyRenLo
      Draft: Jade vs. Charlotte: Cody Rhodes:  
    • GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
    • Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
  • Dodaj nową pozycję...