Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A więc tak według mnie po solidnym breaking point po którym każdy tak jeździł czas na HIAC.Obejrzałem przed chwilą RAW noi mecze zapowiadają się ciekawe.

DX vs Legacy-po Breaking Point DX napewno chce rewanżu i właśnie w HIAC będą mogli to pokazać.Ciesze się że Legacy wygrało na BP ponieważ to im się należało a pozatym PPV było w Montrealu czyli tam gdzie przed kilkoma laty doszło do głupiego incydentu i do tego że WWE straciło wielką gwiazdę.Zawsze przed galami w Montrealu przypominał mi się screw job,ale teraz będzie mi się przypominał bezbronny,poddający się Shawn którego lubie ale sądze że stał za sprawą screw jobu.

Cena vs Orton-tutaj raczej wygrana Ceny bo Orton miał dużo czasu pas,lecz mam nadzieje że stworzą fajny pojedynek w klatce.

Sądzę iż dojdzie jeszcze US championship i Intercontinental i oba posiadacze stracą pas.

Kofi bo ma też już go długo,a John zacznie miejmy nadzieję solidny feud z Morrisonem.Nie musi być długi ale na poziomie Jericho vs Mysterio.

Na pewno będzie też Taker vs Punk w którym tym razem Phenom powinien wygrać.

Co do TAG Team Titles to z kim by nie walczyli powinni poczekać aż do feudu z DX i tam powinni przegrać.W końcu DX nigdy nie miało pasa Tag Team. :twisted:

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fracek

17

• -Raven-

16

• B4K4

13

• Domio

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Linux

Chodzą głosy, że do Takera i Punka dojdzie Batista i będziemy mieli Triple Threat w HIAC.

Tak właśnie pisałem wcześniej i spodziewam się właśnie, że po to przenieśli Dave'a do SD!.

Co do walk, które chciałbym zobaczyć w klatce to na pewno walka o IC, WHC, WWEC, i DX vs Legacy.

A jeżeli okaże się, że wszystkie walki będą w klatce, to walka o UTTC będzie nie do zniesienia. Ledwo tych dwóch olbrzymów można było znieść w normalnej walce, a co dopiero w klatce.

Powątpiewam w to, że Jasiek straci pas na HiaC. Przecież nie po to robili z niego herosa i nie po to dał się okładać kijami, krzesłami, aby przy najbliższej okazji stracić pas, na rzecz nikogo innego jak jego oprawcy z BP, Randy'ego Orton'a.

Największą niewiadomą jest to z kim Kingston zmierzy się o pas U.S, ale zapewne będzie to zawodnik pokroju Bourne

Chciałbym, żeby to był Jack Swagger, ale zobaczymy co Vince nam przyszykuje. A może przygotują kilkuosobową walkę o USC, gdzie będzie zarówno Evan, Jack czy Miz.

Czy wiecie kiedy Edge wróci ? Bo jakby wrócił w najbliższym czasie może uczepił by się pasa WWE lub Heavyweight Championship.

Tutaj chyba na początek zapowiada się feud z Y2J'em. Tak jak zapowiadał Edge, że się odegra za te obelgi ze strony Jericho.

---------------------------------------------------------------

Ja myśle że Ortonowi coś znowu odp*****li i zrobi dla John'a tak jak dla Batisty.

Po pierwsze- przyczepie się do błędu w pisaniu bo normalnie mnie powaliło jak to zobaczyłem. Nie używa się takiego zwrotu jak, "zrobi dla Johna tak jak dla Batisty", to tak jakby powiedzieć że "pójdę poskarżę się dla taty" a nie " poskarżę się tacie". Koniec mojego OT.

Po drugie- kolego, Orton'owi nie odpierdoliło, tylko trzeba było w jakiś sposób wytłumaczyć kontuzję Batisty, którą doznał przed walką na Extreme Rules. Batista doznał, o ile dobrze pamiętam, zerwania ścięgien i czekała go operacja i rehabilitacja i dlatego musiał zniknąć z Raw na jakiś czas. A to skakanie z krzesłem po jego ręce było tylko ukryciem kontuzji. Gdyby nie kontuzja, to pewnie potrzymałby pas do kolejnej gali przynajmniej, ale że wyszło jak wyszło przed ER to na Raw ściągnęli szybciej HHH'a.

A Legacy chyba już odszedli od Ortona, bo ostatnio coś mu nie pomagali.

Po trzecie- ile można tłumaczyć, że gdyby pieski Ortona zainterweniowały na gali BP to Orton z miejsca straciłby pas i przegrał walkę. Apelują o większe zrozumienie w czytaniu postów bo to się robi dobijające, tak jak w przypadku tłumaczenia po wielokroć, że walka Taker'a z Punk'iem jest No DQ, No Counts, No Pin-> only Submission.

Po czwarte- A co do zwrotu "odszedli" to kolega zwrócił uwagę już kilka postów wyżej.

Na 99% zobaczymy walkę

Zack Ryder vs Christian © o pas ECW

Bo to właśnie Zack jest pretendentem. Przyznam, że się dziwiłem.

Na 99% zobaczymy walkę

Zack Ryder vs Christian © o pas ECW

Bo to właśnie Zack jest pretendentem. Przyznam, że się dziwiłem.

Ja też się zdziwiłem, ale coś czuję, że Regal dojdzie do tego pojedynku i będzie triple threat match o pas ECW, który wygra Regal

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ryder pretendentem do pasa HW... Świat się kończy! :shock: Mogli już lepiej do takiej walki wrzucić Kozlova lub Ezekiela (jeżeli już odpuścili sobie Regala), bo ktoś tak "wypromowany" jak Ryder to w takiej walce po prostu żart.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Obejżałem Ecw i taką głupote zrobili.Zack Ryder pretendentem do pasa Ecw.Zgadzam się z kolegą wyżej że świat się kończy. Nie mieli kogo wziąśc do pretendenta do pasa mogli wziąśc np. vladimir'a kozlov'a. Wtedy było co oglądac a tak będziemy oglądac walke Zack'a Ryder'a z Christian'em :lol:
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Ja osobiście lubię Rydera, ale jeśli chodzi o jego szanse, to oceniam na 0%. Nie wierzę, żeby WWE dało wygrać osobie, która niczym się nie wyróżnia.

Jednym słowem będzie to raczej jedno stronna walk.Szkoda mogła byc to ciekawa walka ale z udziałem innego wrestlera.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

Jeszcze zostało trochę do HIAC i mam nadzieje ,że CT pójdzie po rozum do głowy i doda do walki o pas ECW jeszcze Sheltona lub Regal'a gdyż walka Ryder vs Christian będzie zbyt przewidywalna.

Jednym słowem będzie to raczej jedno stronna walk.Szkoda mogła byc to ciekawa walka ale z udziałem innego wrestlera.

Stary... (raczej młody, bardzo) Czy Ty naprawdę wiesz o co chodzi w wrestlingu ;> nie odkryłeś jeszcze tej tajemnicy? Bo takie mam wrażenie czytając Twoje posty...

Ja rozumiem że wsadzenie Rydera do walki o ECW Ch to troche dziwna sytuacja, patrząc na małe wypromowanie tegoż kolesia, jednak gadanie że Kozlov zrobił by lepsze widowisko to niemalże bluźnierstwo... Ryder w ringu prezentuje o niebo lepiej niż Rusek (Ukrainiec?), i trzyma raczej solidny poziom. Przy odpowiednim bookingu to może być dobra i solidna walka. No i Ryder będzie miał Christiana który potrafi wykrzesać z młodych bardzo dużo z ich umiejętności.

Cena i Orton=Cena raczej wygra(chyba że nam zafundują kolejnym miesięczny title run...)

DX i Legacy=Rewanż DX na Legakach jest chyba pewny...

------------

Taker vs Punk(vs Batista)=Myślę, że może to być dobra walka...

Myślę, że może być tak, że Batista i Punk połączą siły(Heel Turn Batisty) i będą chcieli rozwalić Takera. Ale Taker za(1 moze 2 PPV ich rozwali i Drewniak i Punk się pokłócą :twisted: )zdobęcia pas. Punk włącza się do walki o pas IC z Morrisonem i Zigglerem, a Batista feuduje z.....może być Kane :P

Y2J & Big Show vs Henry & MVP=zdobycie pasów przez mvp i henrego było by chyba najlepszym wyjściem

Big Show włącza się do walki o WWE Title(przynajmniej nie będziemy już więcej oglądali walk Orton vs Cena(vs Triple H), albo o US Title

Y2J feuduje o pas HW z Takerem do Wrestlemani 26

Kofi vs ....=Najbardziej chciałbym tu widzieć 6 Pack Match(Bourne, Swagger, Miz, Carlito, Primo)

Ziggler vs Morrison=może z tego wyjść świetna walka :)

Only The Phenomal...Only The Icon...

----> www.booking.jun.pl <----

Co do tej akcji na ECW to jedynym logicznym wytłumaczeniem może być jakieś zaskakujące wydarzenie.

Na przykład, do walki zostaje dołączony Regal, w trakcie pojedynku Ryder pomaga Regalowi wygrać pas i dołącza do jego stajni.

Co do tej akcji na ECW to jedynym logicznym wytłumaczeniem może być jakieś zaskakujące wydarzenie.

Na przykład, do walki zostaje dołączony Regal, w trakcie pojedynku Ryder pomaga Regalowi wygrać pas i dołącza do jego stajni.

Oo nie pomyślałem o tym, dobry pomysł, mi by pasowało takie rozwiązanie. Szczególnie dlatego, że jestem za tym, żeby to właśnie Regal wygrał pas.

Mi najbardziej do walki o pas pasowalby Shelton ale jak widac on ma glownie za zadanie promowac "mlodych" wilkow na ECW, najpierw Yoshi potem Ryder a teraz Sheamus...

Swoja droga niezle sie marnuje taki utalentoewany zawodnik (ale za to robi nie bywala i niezbedna w tej chwili robote dla WWE)

ja chetnie bym zobaczyl w jakiejs dluzszej walce Bourne'a i Kofiego mogliby skleic niezly pojedynek na PPV

Co do tagow to mysle ze pasy zdobeda DX za jakies 2,3 PPV (ale bedzie sprzedaz :shock: :P )

9118604194b92af51af97c.jpg

ja chetnie bym zobaczyl w jakiejs dluzszej walce Bourne'a i Kofiego mogliby skleic niezly pojedynek na PPV

Co do tagow to mysle ze pasy zdobeda DX za jakies 2,3 PPV (ale bedzie sprzedaz :shock: :P )

co wy macie z ta sprzedażą tak jak to wy byście robili w tych sklepikach :lol:

tak co do walki Bourne vs Kofi to się zgadzam i mam nadzieję, że WWE nareszcie doceni tego jednego z nielicznych high fly'erów czas na wypromowanie go do zdobycia pasa US mają, a ja mam nadzieję, że federacja go wreszcie doceni

Co do walki CM Punk vs Undertaker to mam nadzieję, że dojdzie tam Batista i uwaga uwaga.....

Mysterio tak dokładnie on na pewno zasługuje na to po tym jego runie z pasem IC i walka na pewno byłaby dobra w wykonaniu tych 4 wrestlerów :wink: