Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co do pasów tag teamowych, nie mam wątpliwości że zostaną w rękach Y2Ja i Showa i w tej kwestii ciekawi mnie który z facowego teamu przyjmie na twarz dewastującego KO Puncha od "największego atlety na świecie".

Wygrana (pomijając już to ,że sam ich titleshot jest wzięty "z dupy") babyfaców i co za tym idzie zamknięcie ich na jakiś czas w stałym teamie nie ma sensu, bo niby z jakiej to okazji wracający po kontuzji drewniak i ledwo co odwieszony filigranowy luchador mieliby cieszyć ze "złota" które na dodatek ostatnimi czasy jest tak ładnie pushowane?

Rey i Dave wcale nie zasługują na to by w taki sposób trzeba było "uświetnić" ich powrót na ring.

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fracek

17

• -Raven-

16

• B4K4

13

• Domio

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Na razie powiem tyle, że gość który układa kolejność walk powinien zmienić dilera lub przestać pić :P

Resztę skomentuję po powrocie z uczelni ;)

Ja oglądałem tylko początek i powiem że walka Takera z CMP to lekka przesada jak by pas WHC stracił na wartości jednym słowem kpina :evil:
RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

Ogladalem na zywo.

Opener: Tkaer vs Punk

Wtf myslalem ze to bedzie ME...

jakas taka ta walka ni w 5 w 10;[

za krotka, w ogole bez near falli, mocno sie zawiodlem, jedyny plus to wygrana Takera;]

Walka o IC

Tu bylo calkiem niezle, mialem problemy ze streamem, ale szczegolnie Morisson jak zwykle dawal rade:) cieszy mnie ze panowie nie dostali 5min na walke, jak sie obawialem tylko troche wiecej:)

Walka o pas div

Zgodnie z oczekiwaniami wygrana Mickie.

Szczerze to malo mnie ta walka interesowala i patrzylem katem oka;p

koncowka jakas dziwna, Alicia chyba nie umiala dobrze przyjac finishera i ostro jeb... glowa w mate;]

Tag teamy

Sam z siebie brechtam, ale ta walke oceniam na plus;d

Niby Bigshow jest obecnie fatalny w ringu, o Batiscie nie wspomne bo on zawsze byl fatalny. Co gorsza nawet Rey nic wielkiego w tej walce nie pokazal;[

Ale jakos spodobalo mi sie jak sie takie ogolne zamieszanie zrobilo, ciale ktos wypadal z ringu, signature movesy co chwila, tu jakis finisher, tu cos, tam cos;]

Juz bylem w stanie uwierzyc, ze Jericho zostanie spinowany, ale niestety KO punch i nara Rey;[

Cena vs Orton

Wielkie wtf?

Kto ustalal ta kolejnosc? Skoro walka o pas WHC byla openerem to zalozylbym sie o kazde pieniadze, ze to bedzie ME a tu co? Niespodzianka;]

Walka jak na umiejetnosci obu panow calkiem niezla;]

Standardowo Jasio obijany, przyplyw adrenaliny i jazda;]

2x zalozony stf, Orton klepie, ale sedzia nie konczy;]

potem sedzia wypada i znowu nie ma pinu...

kontra rko...1...2...2,5... i chu...

jak Cena sie wybil bylem pewien, ze wygra, a tu kick w glowe i Orton wygrywa

Mila niespodzianka:)

Drew vs Truth

Po 1sze co ta walka robi na ppv?

Masakra jak WWE szmaci Killingsa;[

McIntyre mi jakos nie podchodzi, ma jakis taki dziecinny wyglada i fatalny glos jak na pseudo monster heela, ktorego chca z niego robic;[

Niestety, albo stety na tej walce usnalem;]

Walk DX vs Legacy i o pas US nie widzialem, jak obejrze to dopisze wrazenia;]

Tkaer vs Punk :

Krótka walka może z 3 fajne akcje w ringu po za nim nudy naprawdę szkoda że na PPV tak żałośnie wyglądają walki o WHC :(

O pas IC :

Jedna z lepszych na tym PPV czy ten feud dalej sie pociągnie moim zdaniem powinien sie skończyć może było by ciekawiej ja by Dolph wygrał jakoś nieczysto walkę albo w pojedynek włączyć Marie w której by sie również JM podkochiwał starcia tych 2 nabrałby więcej smaku :)

Div.C :

Walka spoko lubię 2 zawodniczki Fox mi sie wydaję że czeka ją niezła przyszłość ogólnie walki Div oglądam tylko ze względu na bardzo dobre warunki fizyczne zawodniczek :razz:

UTTC :

Powiem że liczyłem na Wygraną Batisty i RM ale jak widać Y2J i BS mają mocną pozycje która ciężko będzie odebrać któremuś tt nie wiadomo co z feudem Legacy i Dx bo gdyby miał sie skończyć to nie widzę lepszego tt jak dx dla obecnych mistrzów . Ogólnie walka mi sie podobał kilka fajnych akcji na. Spear Batisty na 2 zawodnikach no i na koniec nie zawodny Atomowy cioś BS na Reyu co inaczej jak liczeniem nie mogło się skończyć :)

Cena vs Orton :

Jestem fanem Johna wiec liczyłem że utrzyma pas choć były pogłoski na forum że ten feud ma się ciągnąć dalej . Jak dla mnie walka bardzo dobra sporo fajnych akcji psychicznych min Ortona naprawdę czasami ma miny jak niezły zaj** powinien zagrać w jakimś sadystycznym horrorze . Najlepsza akcja walki to końcówka jak Orton wsadza rękę do mordy Johna . Walka mi sie podobał chociaż mój ulubieniec nie wygrał .

ps. Publiczność nie przepadała za 2 zawodnikami choć Johna bardziej rugali , dobra akcja jak Orton wrzucał na ring stalowe schody i ledwo mu sie udało po czym do publiczności pokazał wała :lol:

Drew vs Truth :

Ten pojedynek powinien być ciągnięty na SD a nie na PPV puki co ta walka to jedno wielkie nie porozumienie , powinien być pojedynek o pas ECW :roll:

DX vs Legacy :

No najlepsza walka lecz nie rewelacyjna sporo przestojów głównie z tym szukaniem obcinaka przez 3H ale w sumie walka pomysłowa czyli na +

Ogólnie o gali kolejność walk hmmm tak powalona że brak słów nie zdziwie sie jak na kolejnym PPV gale zakończy walka o pas Div. albo kontynuacja feudu RT ze Szkotem ,

ogólnie gala na 3+ spodziewałem sie o wiele lepszego widowiska :???:

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

R truth vs drew - walka może być dobrze że wygrał ten "nowy" aczkolwiek wolałbym walkę o pas ECW.

WHC-walka moim zdaniem 8/10 fajne momenty i cieszę się że to Taker jest teraz World Championem.

WWE title-no przyznam że ja jestem tak samo zszokowany jak nie wiem ile % forum ponieważ każdy raczej myślał że to John wygra... pozatym to jego pierwszy pojedynek w klatce więc tym bardziej tak myślałem... no cóż Orton dostał pas ale pewnie i tak niedługo go straci

UTTC-walka na poziomie i nawet segmenty z Batista i Showem mnie nie nudziły,parę fajnych momentów noi punch Biga znów przesądził o wygranej.Moim zdaniem może trochę z tym przesadzają ponieważ wygląda to tak jakby Jericho dostawał łomot a Big kończył każdą walkę i sam poradził sobie z każdym.Bo tak Jericho spoko powalczy troszke skopie kogoś,potem jego leją i na koniec Big daje swój mocarny Punch i koniec.Walka dobra dla mnie lepsza niż walka z Breaking Point.

IC-no tutaj byłem troszeczkę zawiedziony choć lubię obu panów wolałem aby wygrał Dolph ale no trudno ^^ miejmy nadzieję że następnym razem to Dolph zgarnie pas.

DX vs Legacy - moim zdaniem najlepsza walka na HIAC.Fajny motyw z zamknięciem Shawna w klatce a Triple H musiał myśleć jak to dostać się tam ^^ przez co Shawn potem trochę na tym stracił.Ogółem końcówka fajna.I teraz tylko czekać jak to DX będzie UTTC ;P

Mickie vs Alicia-nie lubię oglądać div jak walczą,wyłącznie tylko lubię na nie patrzeć ^^

US title- też dobra walka podobała mi się współpraca na początku Swaggera z Mizem.Zwycięzca może być lecz wolałem na to miejsce Jacka który aż prosi się o ten pas.

PPV dobre,lepsze od Breaking Point... bo tak to bym ocenił na równi ale ten mini screw job na BP i nie spodobało mi się to.Moja ocena to 8/10

Jak ogladałem zdjęcia na WWE.com to myślałem że od konca oglądam i zacząłem od walki Legacy z DX. Sądziłem że im się skrypty pochrzaniłyxD A tu na forum taki psikus...

Mimo, że ta walka jest przez was słabo oceniana to jednak sprawdzę Drew'a i R-Truth'a...

Mając w Pamięci Edge vs Taker z zeszłego roku wolę nie oglądać popisu tego drugiego i CM Punka...

Gdzieś w głębi serca wierzyłem, że Jasiowi wygrać HIAC nie dadz :D Nic nie mówiłem na forum bo uznałem, że mnie wyśmiejecie :)

DX vs Legacy

Zakończenie w stylu którego wprost nienawidzę... Wpada sobie HHH i razem z HBK niszczą na koniec Legacy, które nota bene całą walkę miało druzgocącą przewagę. Żal

IC Title

To muszę obejrzeć koniecznie mimo iż liczyłem na Zigglera... Ciekawe co z nim teraz zrobią?...

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Sory ale ma ktoś linki na Youtube ?
Moja Galeria wejdź i zostaw Komenta !

JESTEM HARDKOREM !

Może potrzebujesz zaproszenia na LOCKERZ.COM ? Wal do mnie !

237781014a3abb4a587b4.jpg

#Up/\ jesteś śmieszny chcesz oglądać HIAC na YT? chyba w 100 partach...

Nie lepiej pobrać z torrentów ?? sry za oftp:P :afro:

Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!

Taker vs Punk - praktycznie squash, 0 emocji i czeka nas nudny feud Batista vs Taker v2. + dlugi nudny reign Batisty...

IC tittle - chłopaki zaczęli ospale ale potem jako tako się rozkręciło, Ziggler pokazał kilka nowych akcji, jeden z ciekawszych pojedynków na gali.

Divas tittle - ??, Alicia fajnie sprzedaje akcje ;]

Jerishow vs Reytista - chyba najlepsza walka na gali, super końcówka chociaż było dziwnie wolno i trochę chaotycznie

WWE tittle - tutaj w sumie byłem minimalnie zaskoczony, chociaż i tak pewnie panowie most over in wwe będą feudowć dalej, mega nuda wg mnie, pojedynek wyglądał praktycznie jak No dq z ograniczonym miejscem

Drew vs K-Kwik - zaskoczony byłem że pojedynek ten znalazł się tak wysoko w karcie, było dość słabo ale jak na debiut to nie było tak źle, myślę że przez to push dla Drew sie nie zmniejszy bo chłopak może jeszcze dużo pokazać

Kofi vs Miz vs Swagger - czytałem jakieś ploty że podobno miał wygrać Miz lecz jak widać Kofi przytrzyma jeszcze pas, moim zdaniem Swagger zasługuje na ten pas i bardzo podrasował by mu gimmick - chłopaki w jakimś gimmick matchu mogli by pokazać cos wiecej [np Ladder match :D], równiez zaskoczyła mnie pozycja pojedynku w karcie

Legacy vs DX - ciekawe rozwiązanie lecz pokazało to właściwie tylko to że Legacy jest teamem handicap i 2 vs 2 cięzko im idzie ;/, podpushowani zostali przez DX ale i tak bardzo słabo widzę ich przyszłość z takim bookingiem.

PS.

Big Show, który jeszcze do niedawna nazywany przeze mnie był Big Slowem, w pojedynkach TT zyskał dużo w moich oczach - jego persona jest idealna do heelowsiego tag teamu. A KO pounch to po prostu pure owned, kocham finishery "by the nowhere" ;)

PS2.

Dla mnie walka o ECW tittle po prostu nie pasowała na to PPV, brak GM, brak "ogarnietego" #1 contendera, ogólnie rozumiem to posuniecie.

PS3.

Dopiero teraz do mnie doszło - Cena przegrał przez pount kick [jakos tak] - to oznacza przerwe Johna od wrestlingu [film?!]

Time to retire - i will join TNA.

#Up/\ jesteś śmieszny chcesz oglądać HIAC na YT? chyba w 100 partach...

Nie lepiej pobrać z torrentów ?? sry za oftp:P :afro:

Znany uploader WWE King Haffner uploaduje każdy event WWE na YT. HiaC, jak każde inne PPV będzie w 18 częściach ;] lepiej obejrzeć i ściągnąć szybko te 18 partów z YT niż bawić się z kapryśnymi torrentami.

• Urządzenie:  Windows

Taker vs CM Punk: Zacząłem oglądać galę ok. 2:10. Akurat zaczynała się walka Takera. Zdziwiłem się, że tak szybko, ale myślałem, że to walka numer 2. Jak się potem okazało był to opener. Zrozumiałbym tą decyzję, gdyby przyszykowano coś specjalnego później, a tu lipa :/ Walka też była wielkim rozczarowaniem. Mam tylko nadzieję, że feud pomiędzy Takerem i CMP nie skończył się jeszcze, bo liczyłem na coś naprawdę ciekawego i jeszcze liczę ;)

IC Title: Tutaj było już dużo lepiej. Walka ciekawa i fajna. Ziggler po raz koeljny pokazał, że ma naprawdę fajny i unikatowy (jak na WWE) moveset. Wygrał Morison, co uważam, za dobre posunięcie. Może i wiele osób chciałoby go widzieć już w ME, ale ja myślę, że IC Title jest na tyle wypromowany, że jak John potrzyma trochę pas, to nic na tym nie straci.

Divy: Nie oglądałem

Tag Titles: Mimo obecności tam Showa i Batisty, walka bardzo mi się podobała. Parę ciekawych akcji, a obecność w ringu wyżej wymienionych nie raziła tak w oczy i dało się to oglądać. Ogólnie bardzo dobra walka.

Orton vs Cena: Też zdziwienie, że nie było to ME, ale trudno ;) Walka nawet fajna, ogólnie lubię oglądać walki Ortona i Ceny (na pewno bardziej niż Ortona i HHH). Wygrana Ortona była bardzo zaskakująca. Kto by się spodziewał, że Cena straci pas tak szybko :o

Drew vs Truth - ta walka powinna sie odbyc na SD!, a jeśli juz na PPV, to na pewno nie tak daleko w karcie. Ogólnie tygodniówek nie oglądam (tylko filmiki na wwe.com :P) i po promie przed walką zauważyłem, że Drew jest dość promowany. Czy dobrze? Wydaje mi się, że tak. Ma potencjał, dobrze że wygrał tak łatwo.

US Title: Walka nawet fajna, choć liczyłem na inny wynik. Było mi już wszystko jedno kto wygra, byle pasa nie zachowa Kofi, no i jak na złość. Ogólnie każdy pokazał coś w tej walce i była dosć fajna.

DX vs Legacy: Jako, że był to ME, to liczyłem na coś specjalnego, no i przebieg walki bardzo mi się podobał, choć był przewidywalny. Po zamknięciu się w klatce tylko czekałem, aż Trypel wbije z młotem, rozwali drzwi i pokaże Legacy, no i tak się stało ;) Zaznaczyć trzeba też to, że WWE bardzo fajnie ukazuje Legacy. Walczą jak równy z równym i nie boją się rywali (nie to co Orton :P).

Podsumowując, nie żałuję spędzonej nocy przed komputerem. Może trochę zawiodłem się na walce Takera, ale inne walki nie były takie złe i PPV oceniam dość pozytywnie.

hmm może wymienię plusy jak i minusy gali :

plusy :

-Publiczność

- ciekawe walki tag teamów

- wygrana ortona

- dobra walka o IC pas

Minusy :

-śmieszna kolejność walk

- walka O pas WHC na której bardzo się zawiodłem mimo że lubię obydwu panów (za krótka,nudna,punk stracił pas)

- brak walki o pas ECW i niepotrzebna walka R trutha z tym nowym drewem która mogła odbyć się z powodzeniem na sd!

- Walka dx vs legacy momentami przynudzała

- Widoczne błędy wrestlerów w kilku momentach (np w walce cena vs orton w pewnym momencie widać było ze orton mówi cenie co dalej , oraz ten punt kick był bardzo fake nawet go nie dotknął butem)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Ja to sie bardzo zawiodłem na walce o pas IC , liczyłem na bardziej dynamiczną walke a tu bardziej cały czas była walka w parterze i to mnie nudziło.Walka Takera z Punkiem mogła być lepsza wg.mnie była troche za krótka i za słaba , ciesze się też że Orton odzyskał pas ale w ich walce czegos brakowalo

Pacio_Fan napisał/a:

i już na PPV coś mi sie wydaje że mialem racje z tym ze DREW bedzie W ME

Pacio_Fan napisał/a:

Oj zdziwisz się prawie na 99% wygra Legacy potwierdzone

ale masz człowieku chody w WWE. Powinno się ciebie określać - Spoiler attitude.pl

Słuchaj ale przyznasz ze miałem racje co do Drew

Dopiero teraz do mnie doszło - Cena przegrał przez pount kick [jakos tak] - to oznacza przerwe Johna od wrestlingu [film?!]

Tym bardziej ze wstał po walce :D