Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Hell in a Cell 2009 [SPOILERY!!!]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostre jaja bo (Dodano nową walkę):

Ryju Mysterny przebywający obecnie na wakacjach (wiecie o co chodzi), wyjechał na miesiąc to Płuerto Ryko. Otóż jego wielkiego powrotu oczekujemy 4 października, kiedy odbędzie się Płać Za Oglądanie (PPV) Hel In a Sel (Hell in a Cell). Jednak Ryju nie będzie walczył o swój stracony pas Interkontinentalny, lecz stawką będą zmumifikowane pasy tagów (Unified Tag Team Champinship). Jego tag partnerem będzie ten drewniak, który powrócił na SmackDown! chyba (Batista). The Largest Larwa in the World" Big Show i jego wkurzający partner "The Biggest Son of a Bitch in entire WWE" Chris Jerycho nie stracą pasów (tak sądzę), ale nie wiadomo co może odpierpapierdolić WWE i dać Krasnalowi Burrito i The Wooden Man'owi te tytuły. Niestety nie piszą, że walka odbędzie się za kratkiami, czyli niestety będzie to sleeper w wykonaniu Showa i Basisty oraz niezłe techniczne umiejętności 916 i J2Y.

Oto beznadziejny obrazek, potwierdzający ten oto match:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/11807466

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Fracek

17

• -Raven-

16

• B4K4

13

• Domio

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Dupnie że nie będzie to walka w klatce i dupnie będzie jak zasrany meksykanin będzie miał pas(do batisty nic nie mam) i wolałbym żeby Show z Y2J nie stracili pasów ale kto wie co odpierdoli WWE

16202396274ad586ffdf930.jpg

dupnie będzie jak zasrany meksykanin będzie miał pas(do batisty nic nie mam)

gratuluje racjonalnej oceny umiejętności... :lol:

A tak na serio, to jeśli Rey wróci w takiej formie w jakiej był przed przerwą to będziemy mieli szanse na dobry pojedynek. Batista jak się postara to nie zatrze dobrego wrażenia po Reyu.

Zapewne pasów nie wygrają już teraz ale myślę że powalczą o niego do skutku.

Oj będzie się działo :grin: zobaczymy co Taker pokaże :twisted: pan zua :bicz: bądź co bądź to jego gala 8)

Najbardziej czekam na walkę Kofiego :afro: oby nie oddał US'a :roll: ale tak jak autor napisał bookerzy się nie postarali o jego mica :mad: .

Wie ktoś może w jakiej formie jest Miz? Bo jeżeli w dobrej to będzie kaszana :nie: najbardziej się jego obawiam :???: bo Swagger to lamka :razz: :wink:

No i oczywiście na walkę DX[ :wink: ] Znając ten feud pewnie znów Legacy skopie HHH i dorwie HBK i tak wygrają :/ no ale jak każdy fan wierze że DX w końcu wygra.. i pobawią się Legacy ;D (ciekawe jak by to wyglądało :D)

Dobra z deczka się rozpisałem chociaż nie no ale czekam na gale czekam :? i doczekać się nie moge 8) jeszcze 9 dni bodajże :)

#Down

Nom, mam nie równo pod kaskiem :/ przykro mi :( są ludzie i parapety ale ja urodziłem się klamką :(

A teraz na serio myślisz że jeżeli masz te dwa lata więcej to możesz po mnie jeździć jak po łysej kobyle ?? założę się że jak bym miał powiedzmy z 20 lat to byś tego posta nie walnął :( więc wygląda na to że Ty masz problemy.Pewnie zaraz walniesz mi warna czy inne gówno ale ja się z tobą bawić nie będę jak inni ;<

Ps. Popraw się nie co dwa tylko min. 4 słowa ;)

#Fracek, Odwołam się do odpowiedzi Y2J'a na pytanie o WWE :

-Wiele osób twierdzi że walki w WWE są udawane ale,to nie prawda nasze ciosy są naprawdę bolesne nawet przez kilka dni odczuwamy skutki finishera,sami bookerzy mówią mi przed walką by robiąc Twist of Jerycho nie używał całej siły gdyż mogło by to się bardzo źle skończyć.

Tyle Ci chyba wystarczy ;)

Edytowane przez Kimlorek
Wrestlesite.pun.pl ZAPRASZA !!

• Reputacja:   1

Kimlorek, chciałbym oznajmić, że masz problemy emocjonalne. Jeśli myślisz, że się rozpisałeś 5 zdaniami i stawiasz emoty co dwa słowa to masz chyba nierówno pod kopułą.

Sorry za offtop

Ja niestety rozpisywać się nie zamierzam ze względu na chroniczne lenistwo. A więc co do nowo dodanej walki mam mieszane uczucia ze względu na to, jak mocno jest teraz promowany Batista i jego "nowy" submission hold - Ankle Lock... Jest mocno chłopak pushowany, można powiedzieć, że w sam raz na zwycięstwo a to mi jak na razie mi nie pasuje. Za szybko.

Zastanawiam się co Vince zrobi z pasem US który jest jak niebo a ziemia z psaem IC i trudno będzie go wypromować na samych młodziakach. Nie wiem czy to zdanie ma sens ale jest moje i raczej go nie zmienie. Spójrzcie na Miza czy też Szwagra. Praktycznie nie różnią się poziomem podpromowania od Kofiego - są tylko trochę wyżej. Zdaje się, że Miz przoduje, ale róznie to mozna odebrać.

Na walkę CM Punka z Takerem czekam głównie przez chęć porównania jej do zeszłorocznej z Edge'm. Nie muszę chyba mówić, że tamten pojedynek był znacznie lepiej wypromowany, bo mimo iż w tym też się sporo dzieje to jakoś nie nosi mnie tak jak tamten (może dlatego, że jestem markiem Edge'a?). Tak więc patrzę na ten pojedynek z tej perspektywy.

Na miejscu WWE strasznie by mnie bolała głowa w sprawie IC title. Muszą zadecydować którego młodego bardziej - tytułu przez DQ i count out się nie wygra. Trochę sobie samobója strzelili według mnie.

Liczę na poprawienie moich opinii przez któregoś starszego forumowicza :-)

"Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się" - Mistrz Andrzej Sapkowski

http://www.zanimnapiszesz.info/

14969654294ab3f35f76bea.jpg

Jednak Ryju nie będzie walczył o swój stracony pas Interkontinentalny, lecz stawką będą zmumifikowane pasy tagów (Unified Tag Team Champinship).

WTF ? Jestem trochę zdegustowany tworzeniem tag teamów z " dupy " tylko , po to by pokazać jak silny jest tag team Show'a i Jericho . Jest Cryme Tyme , jest Hart Dynasty , więc po co tworzyć kolejne tag teamy ku uciesze marków ?

Miz na ostatnim PPV pokazał się z całkiem przyzwoitej strony i obstawiam , że to on zdobędzie pas ( choć z trójki Kofi , Miz i Swagger ten ostatni ma największe umiejętności i teoretycznie najbardziej zasługuje na pas ) .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

A więc co do nowo dodanej walki mam mieszane uczucia ze względu na to, jak mocno jest teraz promowany Batista i jego "nowy" submission hold - Ankle Lock... Jest mocno chłopak pushowany, można powiedzieć, że w sam raz na zwycięstwo a to mi jak na razie mi nie pasuje. Za szybko.

A mi to bardzo pasuje.Z Undertakerem było to samo ledwo wrócił a wkręcili go do WHC

I tak poza tematem wy wszyscy jesteście jacyś no nie powiem.Kłucie się kto więcej napisał darujcie sobie te nędzne krytyki co

Edytowane przez I Need $

16202396274ad586ffdf930.jpg

Może WWE znów rozdzieli pasy tag team? Możliwe że Show/Y2J zatrzymają pas z RAW, a drewno i ryj dostaną ten ze smacka. A Chris przeszedłby wtedy na RAW... Tylko czy strata jednego pasa i zachowanie drugiego wchodzi w ogóle w grę? Swoją drogą team Mysterio/Batista to bardzo dobry pomysł. Przynajmniej odciągnie na jakiś czas tą dwójkę od walk o najważniejsze pasy :grin:

A więc doszła kolejna walka która po części będzie zamulaczem. To, że Jericho i Mysterio umieją stworzyć między sobą dobry pojedynek chyba każdy wie, ale jak wyglądały starcia pomiędzy Showem, a Batistą pisać nie muszę, a więc walka do wejścia Showa bądź Batisty może być do zniesienia, ale po zmianie będzie coraz gorzej. Jedyne co mnie dręczy to czemu akurat Batista i Mysterio przecież w WWE są tag teamy które rokują na przyszłość chociażby The Hart Dynasty bądź Cryme Tyme (których mimo wszystko nie lubię).

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

Walka TAG TEAM może być ciekawa.A więc mamy raczej potwierdzenie że Rey zostaje w WWE.Pojawi się na HIAC i to właśnie TAG Reya i Batisty może wygrać i zgarną pas.Ten subm Batisty może być no pasuje do jego siły więc czemu nie.A co do Taker'a to może na HIAC znowu przegrać po jakimś kancie ze strony Punk'a.Zobaczymy PPV już niedługo! :twisted:

Big Show&Chris Jericho stracą pasy bo długo je trzymają. Rey i Batista mogą wygrac od sumb batisty jest napewno bolesny bo big Show ostatnio kulał zchodząc z ringu po walce z Batistą.

Mam pytanie kiedy Rey pojawi się na Smackdown czy pojawi się aż na HIAC ?

Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

sumb batisty jest napewno bolesny bo big Show ostatnio kulał zchodząc z ringu po walce z Batistą.

:neutral: , ten lame Angle lock jest chyba tylko po to żeby batista mógł jakimś sposobem wygrać z większymi od siebie, ponieważ dość często psuł Batista bomb i oczywiście 4?5? finisher w jego repertuarze ciosów to + -.-'. Jeżeli tak to pewnie wykona ten submission na Showie i wygrają wraz z Reyem, co było by lamerskie.

Teraz pasy TT są bardzo pushowane ale na prawdę to szmacenie Y2J'a już mi się przejadło.

Oczywiście z punktu mark'a obstawiam na wygraną Big Jericho po KO Pounch na Reyu i pinie Y2J'a. Oraz moim zdaniem TA walka powinna byc w gimmicku HIAC zamiast DX vs Legacy.

Time to retire - i will join TNA.

A co do Taker'a to może na HIAC znowu przegrać po jakimś kancie ze strony Punk'a.Zobaczymy PPV już niedługo!

mam przeczucie ze skoro ostatnio Vince tak czesto pojawia sie na SD! i jak wiadomo to byl jego pomysl zeby na Breaking Point, Undertaker nie zdobyl tytulu to kto wie..

byc moze na Hell in a Cell znowu zobaczymy jakis szwindel.

swoja droga takie rozwiazanie mnie nie cieszy (chociaz markuje Punkowi).

w WWE nie ma glownego main event heel'a ktory bylby wiarygodny, szczegolnie w roli champa.

z kazdego ME heel'a musza zrobic przyslowionego cwaniaka ktory nie potrafi wygrac czysto czyt. Orton, Edge dawniej.

osobiscie denerwuje mnie tego typu polityka..

sadze ze CM Punk straci tytul na rzecz Takera w HiaC..

pomigo tego calego storyline z Hardym i tak uwazam ze CM jest slabo wypromowany. jego walki od dluzszego czasu sa nudne i przewidywalne.

ta ostatnia walka na SD! tez do zludzenia przypominala ta z BP.

-Bring back Sinn Bodhi!

-Screw the legends!

"Quoth the Raven, nevermore."

19057366234c8b27f381178.jpg