Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV przez neta

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Mam takie pytanie do osób, które się orientują w tym i mają sprawdzone patenty. Czy jest szansa, żeby oglądać gale WWE PPV oraz gale TNA przez neta? Jak to w ogóle wszystko wygląda. Łącza akurat nie mam najwolniejszego więc nie byłoby problemu, żeby coś przez neta oglądać, tylko czy jest taka możliwość. I jak to wygląda od strony programów, tzn. jakie programy są potrzebne do oglądania (np. TVU czy Sopcast) czy może wystarczy sama przeglądarka i WindowsMediaPlayer.
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Krzychu

1

• miszcz_94

1

• Krotos

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście, że jest taka mozliwość. Rok temu przez SopCasta oglądałem WM-kę 24. Jednak przez telewizję P2P typu SopCast i TVU już praktycznie nie streamują wrestlingu. Jedynie justin.tv i ustreamtv lub cos w tym stylu. Musiałbyś mieć cholerne szczęście, żeby znaleźć coś na SopCascie. No chyba, że przypomniało mi się, że na TVU możesz oglądać ECW on Sy-Fy i iMPACT-y od TNA.

• Urządzenie:  Android

A jest szansa, żeby np na justin.tv transmitowali jutrzejsze PPV?

oczywiscie nawet bedzie pare kanalów z tym PPV jesli znajdziesz dobry to nawet mozna miec dobra jakosc bez lagow :P

9118604194b92af51af97c.jpg

Ja powiem tak mam małe doświadczenie z oglądaniem PPV w nocy i trzeba mieć cholerne szczęście, żeby oglądnąć bez zerwania i w miare dobrej jakości. Ja polecam też rage-stream tam udało mi się oglądnąć w miare dobrze The Bash. Z SS było już gorzej... Jeżeli masz jednak jakieś plany na poniedziałek typu szkoła czy robota to lepiej odpuścić, bo w poniedziałek przed południem powinny się pojawić gale do ściągnięcia w dobrej jakości...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg