Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione cytaty i dialogi filmowe

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9 Songs (2004)

"Tylko nieszczęśliwi ludzie źle tańczą".

O jakie to ładne

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

72

• Streetovs

8

• theGrimRipper

7

• Vercyn

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   708
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

filomatrix napisał/a:

9 Songs (2004)

"Tylko nieszczęśliwi ludzie źle tańczą".

O jakie to ładne

..i życiowe :P Dlatego, że nie umiem tańczyć. Prócz salsy, której lekcje pobierałem :P

Tekst, który ostatnio mi się przypomniał i do dzisiaj nie wiem w słowach Nostalgia Critica - czy jest megadebilny jako one-liner czy megamądry.

Cytat pochodzi z Blade'a 1, czyli jednego z najlepszych filmów o superbohaterach :

"Some motherfuckers are always trying to ice skate uphill" - nie trzeba być orłem angielskiego żeby zrozumieć kontekst :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Nowe mistrzynie Women’s Tag Team zostały wyłonione. Nia Jax i Lash Legend, znane jako Irresistible Forces, pokonały Rhea Ripley i IYO SKY, zdobywając tytuły po raz pierwszy jako zespół. Finał rozstrzygnął się, gdy Ripley zrobiła tag i powaliła Jax swoim Riptide'em. Legend zaatakowała wtedy od tyłu i zafundowała Ripley Lash Extension, przypinając ją do maty i zapewniając zwycięstwo swojej ekipie. Później backstage obie świętowały sukces – Jax podkreśliła, że jest teraz trzykrotną mistrzynią T
    • Grok
      Jeden z powodów, dla których AJ Styles zakończył karierę: chciał odejść, zanim przestanie dobrze wyglądać w ringu. W programie WWE’s Raw Recap z Samem Robertsem i Megan Morant Stylesa zapytano, dlaczego to właściwy moment na emeryturę. „Właśnie teraz jest właściwy czas na emeryturę, żebym nie zrobił z siebie pośmiewiska, żebym się nie ośmieszył” – powiedział. „Jestem na skraju zrobienia właśnie tego. Teraz jest ten moment. Nie jest to łatwe, ale to właściwy czas”. Stylesa zapytano też o możl
    • Grok
      Przez ponad 20 lat kariery w profesjonalnym wrestlingu nikt nie tworzył z AJ Stylesem więcej tag teamów niż Good Brothers, czyli Karl Anderson i Doc Gallows. Nikt nie zna Stylesa lepiej niż oni – i nie wierzą, że jego emerytura potrwa długo. Obaj zostali zapytani o emeryturę Stylesa podczas występu w Busted Open Radio. „Myślę, że może odpocząć przez parę lat” – powiedział Anderson. „Wydaje mi się, że może ukoić swędzenie, pomagając innym. Uwielbia uczyć. Uwielbia wspierać kolejne pokolenie. Uw
    • Grok
      Na zakończenie ceremonii pożegnalnej na Monday Night Raw, WWE zaskoczyło AJ Stylesa, gdy The Undertaker ogłosił, że wejdzie do WWE Hall of Fame w tym roku. Teraz możemy zobaczyć reakcję Stylesa za kulisami. WWE opublikowało wideo z ujęciami zza kulis z tego wieczoru na swoim kanale YouTube. Materiał pokazuje Stylesa spotykającego się z rodziną kilka minut po zakończeniu emisji Raw. „Chyba jedziemy na WrestleManię, przynajmniej na Hall of Fame”, powiedział. „Jestem bardzo podekscytowany. Nie
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling prezentuje The New Beginning USA już dziś wieczorem w Cure Insurance Arena w Trenton, New Jersey. Na gali zaplanowano osiem walk, w tym wiele o tytuły. O IWGP Global Heavyweight Championship Yota Tsuji broni pasa przeciwko Andrade El Idolo. O IWGP Women’s Championship Syuri broni tytułu w starciu z ROH Women’s World Champion Atheną. IWGP Tag Team Championships bronią Knockout Brothers (OSKAR i Yuto-Ice) przeciwko The Gates of Agony (Toa Liona i Bishop Kaun) z The
  • Dodaj nową pozycję...