Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SmackDown! 04.09.09 raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pokazano jak CM Punk obronił pas na poprzednim SmckDwon!

Słychać muzykę Jeff Hardego, tak to on ale zaraz zaraz przecież to przecież to CM Punk udający Jeffa. Punk bierze mikrofon zapytał publiczność czy spodziewali się kogoś innego, przcież go już nie ma. Powiedział żeby przeglądali się mu uważnie gdyż jest to ostatni ślad Jeff na SmackDwon! CM zdejmuje ubranie i mówi że tych głupich ciuchów już tu nie będzie, dodał że ludzie nie są tak mocni jak on sam no ale teraz mogę być dumni z takiego WHChampiona. Punk powiedział że nigdy nie opuścił show z powodu incydentu na lotnisku czy też WM temu że nie przeszedł testy dopingowe. Powiedział że teraz wybór jest prosty i zwie się ,,Nowa generacja, CM Punk’’. Dodał że jest w każdej chwili gotowy by stawić czoło Undertakerowi. Taker się nie zjawił CM powiedział że pewnie się boi i woli gdzieś w cieniu robić sobie psychiczne zabawy. Na Breaking Point zmierzą się dwie wspaniałe ikony, ten fakt bardzo go cieszy gdyż Taker nigdy nie walczył z facetem który nie poddał się presji i nie poddał się. Powiedział że jest mocniejszy niż jakiś alkohol czy też pigułka i może zadać większy ból.

Na ring wbiega Matt Hardy dochodzi do bójki, panowie zostają rozdzieleni.

Na backstage'u CM Punk mówił Theodorowi Longowi o tym co zdarzył się dziś. Thed powiedział że zmierzą się oni dziś w non-title matchu.

Match 1 Finlay and The Great Khali vs Kane and Mike Knox

Walkę rozpoczynają Finlay i Knox, wymiana punchami, Fit dostaje Power slam od Mika 1… kick out. Kilka punchy zmiana z Kanem i sidslam od niego 1…2… Kane wchodzi na narożnik i nie trafia clothslinem, Finlay zmienia się z Khali a Kane z Knoxem. Khali wykonuje clothsline na Miku i Keanie. Knox atakuje punchami, zostaje odepchnięty i otrzymuje big boota. Khali zakłada nerfalla, ale Mika wyciąga Kane za ringu.

Przerwa na reklamy.

Po przerwie widzimy że w ringu są The Great Khali and Kane. Przewagę ma ten pierwszy lecz Kane szybko zmienia się z Knoxem który otrzymuje clothsline oraz kilka kicków przy narożniku, a także chopsów. Zmiana z Finlayem, Mike otrzymuje dwa clothsliny, elbow. Knox przy narożniku. Mike zdobywa przewagę Irish wip, Big Boot od Finlaya, który wchodzi na narożnik, zostaje z niego zwalony przez Kane i ląduje poza ringiem. Finlay już w ringu ale od razu otrzymuje serię kicków. Mike zmienia się z Kanem który wykręca jego rękę przy narożniku, następnie znowu akcja z wykręcaniem ręki i w końcu zmiana z Knoxem. Mike również skupił swoją uwagę na ręce Finlaya. Ten po jakimś czasie się uwalnia atakuje przeciwnika Kickami. Mike robi cross body drop 1…2… kick out. Zmiana z Kanem Fit chciał się się zmienić lecz rywale go złapali. Kane w ofensywie kilka kicków, elbow drop. Potem znów kilka punchy oraz kicków, clothsline 1…2… kick out. Zmiana z Knoxem, a ten atakuje rywala punchami, kickami dokłada irish wip nie trafia spleshem. Na ring wchodzi Kane bez zmiany lecz ląduje poza ringiem. Kane atakuje tłumacza Khaliego ten rusza by go ratować, i zadaje przeciwnikowi kilka punchy. Tym czasem w ringu Fit powalił Mika swoim shelleighm 1…2…3… pinfinall. Czas walki 9:45.

Na backstage'u Teddy'ego Longa odwiedził Vince McMahon, rozmawiali na temat "WCW Rise and Falls", Vince pochwalił Teda za jego pomysły a następnie żartowali na temat marynarki Vinca która była różowa.

Maria i Eva rozmawiały na temat dzisiejszej walki, przyszła Michelle McCool i zaczęła mówić o Zigglerze same złe rzeczy. Maria powiedziała że Michelle nie wie co zrobić gdy światła reflektorów są skierowane na kogoś innego. Podeszła Melina i spytała czy jest jakiś problem ale Maria odpowiedziała że nie.

Match 2 John Morrison vs Ray Misterio for the Intercontynental Championship

Panowie zaczęli, krótki klincz i roll-up do jednego no Morrisonie. Sytuacja się powtarza klincz oraz roll-up ale na Reyu. Wykręcają sobie nadgarstki górą jest John, Misterio wykonał kilka kicków i otrzymał tak jakby katapultę. Rey się wydostaje i roll-up 1…2… kick out. Następnie odbija się od lin i kick od Morrisona a następnie headlock. Na backstage walkę śledzi Dolph Ziggler. Rey uwalnia się natomiast John odbija się od lin i powala barkiem przeciwnika. Teraz panowie się popisują odbijając się od lin i omijając ataki przeciwnika, John próbował spinować Reya ale doliczył tylko do jednego,

Rey też próbował i doliczył do dwóch. Rey nie trafia drop kickiem a Marrioson przykłada pin 1…2… kick out. Misterio podciął Johna i roll-up

Przerwa na reklamy.

Wracamy na ring, irish wip wykonany przez Morrisona. Przewaga Johna punch, irish wip, Rey kontroluje splesha i robi big botta a następnie Hurricanrana i obydwaj poza ringiem. Wchodzą na ring Misterio od razu atakuje kickami, punchami, irish wip i nie trafia spearem, John przykłada roll-up do dwóch. Near fall, Rey się wydostaje, omija clothsline i mamy hurricanrane 1…2… kick out. Kilka kicków, irish wip. John próbował zrobić roll-up ale otrzymał kicka i split-legged moonsault 1…2… kick out. Dokłada kilka leg dropów 1…2… kick out. Headlock, potem jeszcze jedna dźwignia , Morrison wstaje i wykonuje drop kick 1…2… kick out. Morrison dokłada flapjacka, clotheslines, jumping calf kick i na koniec Shooting Star Press 1…2… kick out. Misterio zadał puncha Johnowi odbija się od lin jeszcze dokłada kicka, Morrison mu oddaje i wyrzuca Reya poza ring. Sam też udaje się poza Ing by wrzucić na niego Reya 1…2… kick out. John dokłada midsection i break dance leg drop 1…2… kick out. Nearfall, Rey uwalnia się po przez punche odbija się od lin przechodzi pod nogami przeciwnika i roll-up do dwóch. Rey wskakuje na Morrisona i kolejny roll-up do dwóch. Kilka punchy i hurricanrane, Rey szykuje się do 619, lecz John wykonał kicka a następnie panowie zrobili duble cross body drop.

Przerwa na reklamy.

Po przerwie widzimy że Morrison próbował spinować Reya ale udało mu się tylko do dwóch. John zakłada body scissors, Misterio się uwalnia po przez punch dokłada kicka wyrzuca Johna poza ring ale ten się utrzymał, drop kick w nogę i John wylądował poza ringiem, i jeszcze hurricanrana za ringiem. Rey Misterio wrzuca Morrisona na ring i wykonuje leg drop z trzeciej liny 1…2… kick out. Rey odbija się od lin i otrzymuje wheelbarrow buldoga od Morrisona 1…2… kick out. John odbija się i atakuje kickiem Misterio 1…2… kick out. Następnie nie trafia spleshem i otrzymuje cross body drop od Reya 1…2… kick out. John powala Reya kickiem próbował zrobić roll-up lecz otrzymał drop kicka 1…2… kick out. Misterio wchodzi na narożnik i otrzymuje drop kicka gdy leciał 1…2… kick out. John szykuje się do wykonania Starship Pain lecz Rey zdołał uciec. Misterio robi elbow i hurricanrane, i szykuje się 619 i jest 619, Rey wykonuje West Coast Pop lecz John zrobił unik i wykonał Flying Chuck 1…2… kick out. Irish wip. Fani zaczęli krzyczeć ,, This is awesome’’. Morrison chciał wykonać splesha ale otrzymał łokcia i mamy tilt-a-whirl backbreaker zrobione przez Johna, szykuje się do wykonania Starship Pain ale Misterio powstrzymał Johna punchami. Rey wchodzi na narożnik i próbował zrobić hurricanrane lecz Johnowi udało się utrzymać i Rey upada na matę a John Morrison wykonuje Starship Pain 1…2…3… pinfinall. Nowym Interkontynentalnym Mistrzem zostaje John Morrison! Czas pojedynku to 25:20.

Na ring wchodzi R-Truth który miał stoczyć walkę, zaatakował go Drew McIntyre. Zrobił double arm DDT i Ron leżał na macie. Wziął mikrofon i powiedział że będzie niszczył zabawę co tydzień aż gdy fani odkryją jakim jest zawodnikiem.

Match 3 Maria and Eve vs Natalya and Layla

Wygrały Maria & Eva. Eva spinowała Layle. Czas walki 4:40

Na backstage'u Josh Mathews gościł Matta Hardego. Matt powiedział że Punk powinien martwić się o swoją walkę na najbliższym PPV a także o dzisiejszy mecz.

Match 4 World Heavyweight Champion C.M. Punk vs Matt Hardy

Punk uciekał przed matem, chował się za sędzią i zwiał z ringu. Gdy wszedł otrzymał kilka punchy od Matta odpowiedział tym samym ale to Hardy miał przewagę. Matt dorzuca clothsline, Irish wip oraz kilka punchy, CM za ringiem. Hardy rusza za nim, ten szybko wskoczył na ring i gdy Matt wchodził zadał mu kilka kicków. Hardy robi neckbreakera i zakłada dziwonię przy użyciu lin, następnie naskok na Punk przy linach, kilka łokci. Punk wykonuje kicka oraz punche irish wip potem Matt dostaje serię łokci. Punk wchodzi na narożnik Hardy również i mamy superplex Matt przykłada pin 1…2… kick out. Elbow drop, kilka punchy w wykonaniu Hardego, Punk kontroluje suplex i wrzuca Matta na trzecią linę i jeszcze spear.

Przerwa na reklamy.

Po przerwie widzimy że przewagę ma CM Punk, założył abdominal stretch, następnie Punk atakuję łokciem, punchami. Iris wip i kolanko w brzuch 1…2… kick out. Znowu kilka punchy oraz kicków, duszenie przy linach. Potem kolejna dźwignie. W końcu Matt się wydostał i to on jest w ofensywie atakując Punka punchami, CM skontrolował irish wip 1…2… kick out. Punche i kick w brzuch Hardy leży na macie i jeszcze naskok na klatę 1…2… kick out. Body scissors w wykonaniu Punka, Matt się wydostał lecz otrzymał speara przy narożniku, Hardy dostał kilka razy kolankiem i mamy abdominal stretch, Matt się wydostał wykonując samoan drop 1… kick out. Roll-up do jednego wykonany przez Punka. Irish wip, Punk nie trafia spearem i uderza w narożnik. Matt ma przewagę clothsline przy narożniku i bulldog 1…2… kick out. Hardy na narożniku i leg drop 1…2… kick out. Matt szykuje się do Twist of Fate lecz punk kontroluje i nearfell, roll-up do dwóch wykonany przez Hardego. Punk powala Mata kickiem w głowę 1…2… kick out. Punk wchodzi na narożnik chciał wykonać clothsline ale mat skontrolował i zrobił Side Effect 1…2… kick out. Panowie za ringiem Matt otrzymał kicka w brzuch, a następnie CM rzucił go na barierę ochronną. Punk bierze krzesełko i atakuje nim Matta. Punk wsadza głowę Matta w krzesełko lecz robi się ciemno i słychać dzwon. Gdy zapaliło się światło przed Punkiem stał Undertaker i mamy chokeslam na stół komentatorski. Wynik walki Hardy vs Punk został nie rozstrzygnięty czas pojedynku to 18:45

SmackDwon! schodzi z anteny.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Midian

2

• kuba154

1

• KL

1

• I Need

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki Midian nie musiałem oglądać Smackdown a dowiedziałem się wszystkiego z raportu. :-)
27 V 2010r. AC/DC Lotnisko Bemowo \m/

4955761104b560c399d5f7.jpg

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Twój opis speechy jest podejrzanie podobny do mojego, ale może tak mi się tylko wydaje :)

W końcu to opisywanie tej samej gali, gdzie ludziska mówili to samo do mikrofonu

Ray Misterio
Iris wip
clothsline

Nie chcę w żaden sposób się czepiać, ale raport zawiera mnóstwo błędów (te wyżej wymienione to oczywiście nie wszstkie). Taka mała rada na przyszłość- następnym razem nie spiesz się pisząc raportu bo skutki widać gołym okiem.

"Człowiek, który używa więcej niż dwóch wykrzykników ma silne problemy emocjonalne"

T. Pratchett

2513473804c3229790f382.jpg

zawiera mnóstwo błędów

A to moja wina po części, skasowałem Worda gdyż miałem wirusa i byłem zmuszony, przez co muszę korzystać z Attitude czyli pisze po przez PW. Druga sprawa to, to że także usunąłem Mozilla a ściągnąłem Opere która podkreśla mi wszystkie wyrazy i nie widzę co źle a co dobrze. No a jeśli chodzi o błędy w akcji typu ,,clothsline'' czy też ,,Iris wip'' to wiekszość chyba wie o co chodzi. Z tych komentarzy właśnie to wywnioskowałem:

Dzięki Midian nie musiałem oglądać Smackdown a dowiedziałem się wszystkiego z raportu.

Wielkie dzięki fajne się czytało

Wiem że błędy kłują w oczy i na następny raz postaram się tego uniknąć ;)

Twój opis speechy jest podejrzanie podobny do mojego, ale może tak mi się tylko wydaje

Poczytałem sobie dziś kilka raportów twojej produkcji i rzeczywiście podobne jeśli chodzi o pogawędki, no ale jak już powiedziałeś wszyscy mówią to samo i każdy będzie musiał o tym pisać. Ja korzystam ze strony angielskiej a czasami podpowiada mi kumple a nie wiem jak to zachodzi u ciebie ;)

Druga sprawa to, to że także usunąłem Mozilla a ściągnąłem Opere która podkreśla mi wszystkie wyrazy i nie widzę co źle a co dobrze.

Kliknij prawym na to co Ci podkresli i na samym dole bedziesz miec slowniki, tam wybierz opcje, zeby dodac nowy slownik i poszukaj polskiego. Proste. :)