Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nie przeszkodzi mi nikt i nic.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Reebok: Piękne miejsce, naprawdę piękne. Uwielbiam ruch. Uwielbiam sport. To nie przypadek, że zostałem zapaśnikiem.

Widać RBK ubranego w garnitur i czarny płaszcz. Znajduje się na stadionie Zawiszy Bydgoszcz, tym samym, na którym trochę ponad rok temu odbywały się mistrzostwa świata w lekkoatletyce. Niebo jest zachmurzone. Reebok powoli przemierza bieżnie.

Reebok: Lubię garnitury, lubię być elegancki. To świetne uczucie. Tak jak świetnym uczuciem jest wygrana. Każda. Nawet z osobą, która nie sprawiała większych trudności. Adrenalina przed walką i w trakcie, przez którą nie czujesz bólu, jesteś w stanie zrobić wszystko. Wykrzesać z mięśni wszystko na co je stać. Endorfina, wprawiająca w błogostan. To jest mega. To narkotyk. Dla takich chwil żyję.

Zaczyna lekko kropić deszcz.

Reebok: Wielki Król Daemusin i jego nie mniejszy pas. Był wielkim wodzem swojego kraju, gdyby przeżył 2000 lat więcej, dotrwałby czasów, gdy posiada swój własny pas. Niestety, nie byłby zadowolony. Co więcej, czułby się obrażonym, że pas posiada tak przypadkowa osoba jaką jest Hendrixon. Czułby zażenowanie, że jego imię jest szmacone przez byle komunistę. Przez wielbiciela ideałów, które spektakularnie upadły i w wielu miejscach na świecie można za nie dostać w pysk. Ktoś musi dać Jimmiemu w pysk. W imię króla Daemusina! Zrobię to, bo jestem gotowy i godny berła królestwa Gāogōulí. Teraz panuje bezkrólewie, bo nie można nazwać królem przebierańca. Oszusta, który padł ofiarą własnych ideałów. Pokonał go sam Marks. Pomimo, że oficjalnie Jim nie przegrał, to tak naprawdę on jest przegranym walki. Przegrał swoje życie, stracił umiejętności. Dużo ćwiczył po to by coś osiągnąć, miał dość pokaźny kapitał sportowy... Ale teraz jego kapitał posiadam ja...

Zaczyna lać deszcz. W mgnieniu oka podbiega osoba ubrana na czarno, podaje RBKowi otwarty parasol. W tym czasie Reebok, drugą ręką wyciąga z kieszeni płaszczu "Kapitał" Marksa.

Reebok: Jimmy miał kapitał, teraz ja mam kapitał.. Tak samo będzie pasem. Póki co Hendrixon ma pas, ale już na Ekskomunice pas będę miał ja. To nieuniknione, jak upadek socjalizmu. Będę jak Solidarność i pokonam tą gangrenę niszcząca EWF, pokonam Jimmy Hendrixona. Nikt i nic nie przeszkodzi mi.

Grzmot i błysk na niebie, a Reebok chowa kapitał Marksa do kieszeni.

Reebok: Nie przeszkodzi mi nikt i nic. Szanuję Vegarda Jacobsena. Zawodnika młodego. Mojego Norweskiego przyjaciela, który tak samo jak ja starał się pokonać żmiję EWF. Jimma. Z miernym skutkiem. Pewnie teraz boi się jeszcze bardziej. Pierwszy raz będzie uczestniczył w ladder matchu. Pierwszy raz będzie walczył przeciwko dwóm bardziej doświadczonym zawodnikom od siebie. Mam nadzieję, że pomoże mi najpierw rozprawić się z Jimmem. Obaj, gdy złączymy siły, pokonamy go bez większego problemu. Ale po doprowadzenie Hendrixona do utraty świadomości staniemy vis a vis. Wtedy nie będę myślał Vegardzie jak o szlachetnym Norwegu. Nie przeszkodzi mi nikt i nic. Będę wtedy zmuszony, by zniszczyć młodego Jacobsena, tylko po to by zdobyć pas, a potem może nawet zbić z nim piątkę na backstagu, o ile się przyłoży do walki. Nie szanuję osób bez wiary w siebie. Ehh, Nalep... Vegard, już jest za późno na jakieś wskazówki, za pół godziny zaczyna się gala. Ale życzę ci wszystkiego najlepszego. Pomóż mi teraz, ja się na pewno odwdzięczę, odwdzięczam się zawsze.

Grzmot i błysk na niebie.

Reebok: Nie przeszkodzi mi nikt i nic. Czuję sie pewny. Z każdą walką, z każdym treningiem, z każdym dniem co raz bardziej. Co raz bardziej utrwalam się w przekonaniu, że jestem gotowy na pierwsze mistrzostwo. Na pierwsze laury. Ludzie mnie jeszcze nie szanują tak jakbym tego chciał. Niektórzy widzą we mnie potencjał... Głupcy. To nie potencjał. To umiejętności, hart ducha, ogromne ambicje i przerośnięte ego doprowadzi do tego, iż w niedługiej przyszłości nie będzie osoby, która nie będzie chciała ze mną przeprowadzić wywiadu, czy fana, który nie będzie chciał nosić koszulki, lub czapki z moją podobizną. Pas Daemusin to mój klucz do drzwi otwierających ścieżkę mojej kariery. Nie zaprzepaszczę szansy na zdobycie tego klucza, nigdy, na pewno nie teraz skoro jestem tak blisko. Nie przeszkodzi mi nikt i nic.

Momentalnie przestaje padać, wychodzi słońce, widać delikatny, jakby nieśmiały zarys tęczy.

Reebok przeszedł całą bieżnię, wychodzi spokojnym krokiem przez bramę i wsiada do zaparkowanej limuzyny. W której przybędzie pod same drzwi hali, gdzie odbędzie się EWF Ekskomunika.

Limuzyna. Reebok zmierza na galę.

Szofer: Nie uważasz, że powinieneś zniszczyć "Kapitał"?

Reebok: Eh, Ben, nawet nie wiesz jak on może mi się jeszcze przydać.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

1

• Ja Myung Agissi

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ERp może nie jest długi, ale jest w swym przekazie klarowny. Skoro tak treściwie napisałeś erpa, to ja treściwie skomentuje:

1. Poprawna forma eRPa.

2. Speech jest konkretny.

3. Sprawdziłeś kim był król Daemusin. :)

Jeśli chodzi o minusy to widzę jeden tylko:

Zrobię to, bo jestem gotowy i godny berła królestwa Gāogōulí.

To jest chiński odpowiednik Goguryeo, ale ja się zwyczajnie czepiam. :P

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg