Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

sam se przekrój .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

w swoim tv widzisz jeszcze tylko zakończenie reklam , a w prawym górnym roku pojawia się logo sensi tv , jarasz sie bardzo bo zaczyna się Twój ulubiony program w tv , na żywo , prosto zewsząd . tym razem przenosimy się z kamerą ( a nawet camerą cafe , w wersji dla vipów , szakal byłby zadowolony . :D ) w centrum centrum polski , konkretnie do bydgoszczy , widać okazały , oszklony budynek , dookoła tłum jakby rozdawali ferrari . ale powód jest inny : własnie w tym budynku , codziennie odbywa się konferencja prasowa z udziałem supergwiazd ewf i nie tylko , przecież pozostałe 90% rosteru też występuje . :twisted: i fakt , dopiero teraz zauważasz plakaty , logo gru na bluzach ochroniarzy i wszystko wydaje się mieć sens . w pewnej chwili tłum zaczyna szeptać , poruszenie niewątpliwie wywołuje wjeżdżający powolutku na podjazd , czarny jak noc lincoln navigator k ( o , taki własnie : http://www.babez.de/lincoln/navigatork.php ) , chromowane części oślepiają wszystkich , a jako , że słoneczko już zachodzi to oślepiają wszystkich też flesze . furka zatrzymuje się przy czerwonym dywanie , drzwi od kierowcy odskakują energicznie , z fury wylewa się zapach lukusu i skuna i wychodzi z niej miss polski 2009 w wersji tu i teraz , wszystkim spadają szczęki na dół , a Ty jak myślisz se , że ten biały znowu sie pokazuje z pięknymi pannami , które kupił to masz racje . kupił ją bo to pieprzony kierowca białego w wersji damskiej i mocno ekskluzywnej . jak zresztą wszystko , co kupuje biały , stać go . i wiem , ze Ci sie to nie podoba ale u nas mówią na to ' zwykła zazdrość ' . 8) panienka w jednoczęściowym , białym stroju szofera podchodzi do tylnych drzwi , otwiera je powoli .. niektórzy już wiedzą , a inni jeszcze nie ale jako , że nie lubimy długich momentów napięcia to z furki " wylewa się " biały skurwiel we własnej osobie . spizgany jak tygrys syberyjski podpiera się o barierke , tzw chwila dla paparazzich , błyskają flesze , a biały jakby od niechcenia i zupełnie przypadkiem ubrany zajebiście elegancko , od stóp do głów przez projektantów pierre cardin , wygląda niezwykle stylowo i hm , cóż . drogo . w rozpiętej , białej marynarce , białym , rozluźnionym mocno krawacie i koszuli rozpiętej na drugi guzik ( a jak nie wiesz jakiego koloru jest toś frajoooour ! :twisted: ) chwieje się chwile przy barierce po czym rusza przed siebie widząc , że z furki wysiada tee rex , również ubrany w garniak od pierra cardina , z tą róznicą , że czarny . tuan oczywiście , jak zwykle dobrze i zdrowo się odżywia na co wskazuje bułka za 3 euro trzymana przez niego . gruby tee zamyka drzwi za sobą po czym bierze sporego gryza .. delektuje się chwile smakiem i to jest tzw chwila dla paparazzich , wersja tuana . :D tymczasem psycho dochodzi już do drzwi , odwraca się chwile i patrzy na tuana , który powoli zmierza w strone budynku . biały przypala jointa po czym widząc kamere chwyta ją , nakierowuje sobie na pysk ..

psycho ( szczerzeąc sie do kamery , lekko niewyraźnym tonem ) - 3 słowa od ojca prowadzącego : chuj Wam w oooobiad . ;d ( grozi palcem ) i nie przypierdalaj sie , ' w ' to nie słowo , pieprzony polonisto ! ( bo zawsze sie jakiś znajdzie . :> ) zooobacz , jak powinien wyglądać pieprzony world champion ! ( odpycha kamere , żeby mogła objąć go w całości , daje krok do tyłu ) skoro mój rywal wygląda jak reprezentacja żebraków rumuńskich z dworca centralnego to postanowiłem jeszcze bardziej mu pokazać , że go nie stać . ani na to , zeby tak wyglądać ani na world title . ( szyderczo sie śmieje , przypala jointa ) pozatym wydaje mi sie , że wszyscy ci pseudo gracze zasługują na ten pieprzony pas jak cracovia na ekstraklase , mam nadzieje , że gracze pokroju kravena czy johniego wisielca zdobędą się na ostatni taki wysiłek w swoim życiu i dołączą do grona kandydatów do world title . będzie przynajmniej JAKAŚ konkurencja , a nie same cipy . swoją drogą : kravena sam odesłałem na urlop więc jeśli o mnie chodzi to moge to zrobić po raz drugi , choćby right here , right now ! ( poza fake agressive + zaciśnięte pięści ) pieeprzone psycholity jest w drodze !

biały uśmiecha się łagodnie , po raz kolejny przypala jointa i wchodzi do środka , tee wchodzi zaraz za nim , a Tobie znowu spece od marketingu robią wode z mózgu puszczając reklamy . znaczek live znika , kamerzysta sprytnie wchodzi do budynku za dziećmi sukcesu , co połowa z nich jest na wakacjach , psycho wynalazł gdzieś butelke litrową jacka danielsa , którą popija i podaje tuanowi . przypala jointa .

biały - .. ja jednak bym im zrobił wejście smoka . jak pieprzony diego z romą !

tuan - miało być bez wariacji , brat , ogarnij sie . wynegocjowałem alko , wynegocjowałem jointy , a Ty chcesz wlecieć tam przez okno w stroju komandosa celując do nich z mp5oo , to przesada jakby ktoś za porażke dostawał ftw title . :D

psycho - fakt , odkąd przestał zwisac z mojego ramienia to wyraźnie zszedł na psy ... dobra , wchodzimy drzwiami .

tee - bez kopania . zapukamy , aight ?

el blanco bastardo - right .

biały łyka jeszcze troche z butli po czym dochodzi do podwójnych drzwi , wskazuje pytająco palcem .. a kiedy tuan przytakuje , że to własciwe wejście psycho big footem otwiera sobie drzwi , wchodzi do środka i drze ryj

psycho - halo toruń ! ( lekka konsternacja ) może łyk łychy ? ( częstuje dziennikarzy z pierwszego rzedu krzeseł ) mam nadzieje , że wszyscy sie zastosowali do zakazu wprowadzania psów z radia maryja , mam tu dzisiaj ze sobą koleszke i nie chce , żeby ktoś pierdolił , że on sie nie mył wcale . to wielce nieefektowne , nah'mean ?

na wizje wraca znaczek live + lekki zoom out , widzisz sale konferencyjną , dookoła tłum zdziwionych dziennikarzy , paparazzich , antyfanów , którzy gwiżdżą na białego i robia zdjęcia , wielkie fotele przy stole z mikrofonami zastawionym smakołykami i butelkami z jackiem danielsem . biały ochoczo rozpierdala się na jednym z nich i od razu dobiera się do żarcia . tee siada zaraz obok .

tuan - przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim za przybycie ..

biały ( z pełnymi ustami ) - a pierdol to , czarnuchu , nie ma czasu , a pozatym to oni powinni dziękowac mnie ! za przybycie . ( prawie pełne usta + eye brow )

któryś z dziennikarzy - jak pies je to nie szczeka .

psycho ( natychmiast ) - jak biały mówi to szmaty milczą , czy to jasne ? ( wstaje , pokazuje na delikwenta palcem ) temu panu już dziękujemy .

ten sam dziennikarz - ale konferencja nawet się nie zaczęła !

psycho - dla Ciebie sie już skończyła , frajerze . jestem jebaną gwiazdą i moge wpierdolic sobie do ust 2 tony bułki z serem i gadać do Ciebie tyle , aż sie w tej bułce z serem , kurwa , utopisz ! and u can do fuuuuckin nuttin about that cuz imma staaaaar of the god damn show ! i to tyczy sie wszystkich hejterów , którzy umieją tylko mielić jęzorem jakby ich morda była maszynką do mięcha . nie musze Ci sie podobać , nie musisz mnie lubić i kurwa , szanować , nie musisz być pod wrażeniem tego , co robie i jak to robie , nie musisz , kurwa , mnie czcić i podziwiać . ale wiem , szmato bez nazwiska , że sie boisz . i dlatego wypominasz mi moje zachowanie , wypominasz mi moje pieniąąąądze , to , w jaki sposób sie prowadze i mówie , jak wyglądam i ile dziwek mam koło siebie tego wieczoru , opowiadasz , kurwa , o moich samochodach i willach , o moich ubraniach , wódce , kokainie i jointach bo gdybyś chciał sie przyjebać do moich górnolotnych umiejętności to po prostu musiałbyś zamknąć morde . to Wasza strategia , wielkie gwiazdy ewf ? ( przepija whisky ) średnio marna .

tuan - biały , spokojnie . usiądź , zacznijmy to . ( po czym do ochroniarza ) a tego pana wyprowadź .

biały ( ciągle podirytowany ) - i radze myśleć nad pytaniami , kurwa , bo skończy sie to tak , jak dla tamtego pajaca . ( rzuca brzoskwinią z jednego z półmisków w dziennikarza , który jednak w ostatniej chwili zamyka drzwi za sobą , brzoskwinia robi kleksa . ) następnym razem trafie !

oczywiście na sali konsternacja , zamieszanie i ogólny bulwers , kilku kolejnych dziennikarzy wychodzi , sporo jednak zostaje czekając na kolejne kontrowersje .

tee - możemy zaczynać ? ( psycho przytakuje ) okej . pytanie pierwsze .

psycho ( jakby sie nie przejmowął włączonymi mikrofonami , przechyla się tylko lekko w strone tuana ) - ale nie od tej małpy w czerwonym .

tee - co ?

biały - nie od tej w czerwonym ! wygląda jakby była z dzierżoniowa .

kamera robi zoom na siedzącą w drugim rzędzie dziennikarke w czerwonym komplecie . oczywiście zbulwersowaną i wkurwioną , a właściwie wychodzącą z sali .

tuan - hehe , okej . pytanie pierwsze , może pani . ( wskazuje kogoś )

dziennikarka - apropos ostatniej gali , w walce tag teamów wyraźnie nie był pan zainteresowany zwycięstwem , a tymbardziej pomocą mindowi ..

biały - i Ty pytasz dlaczego , co ? heh .. ( akcentuje ) you said : psycho one ? i say : pure fear , a self destructin , high flyin , limitz breakin , explosive mooo'fucker . and you said : mower ? i say shit . ( popija whiskey ) to do siebie nie pasuje , wiesz o czym mówie , mam na tego brudnego poznaniaka bez talentu tak mocno wyjebane , że to sie nie dzieje . gdybym chciał to pojechałbym cały ten kinder skład na ringu , łącznie z poznańskim fryzjerem .

dziennikarka - a dlaczego tak bardzo nienawidzi pan poznania ? czy to stąd sie bierze nienawiść do mowera ?

psychozilla - kochanie , nie sprowadzaj mojej nienawiści i plucia jadem na mowera do tego chujoweog miasta . ja po prostu nie moge być w drużynie z najbardziej żałosnym zawodnikiem rosteru . niech sobie walczy w 3 lidze , niech sobie zdobywa evolution title , może nawet ftw title ale , do kurwy w nędzy , mind , ogaaarnij swoim wiejskim mózgiem ten prosty fakt : jesteś totalnie chujowy . i nie masz najmniejszych czans nawet w pojedynkach z y2j'em , zawodnikiem , który z powodzeniem mógłby być postacią pierwszoplanową w serialu dla dzieci emitowanym na disney channel , jest tak słodki , że powinien biegac w różowym kostiumie barbie i spuszcza Ci wpierdol . czas najwyższy zmienić troche plany bo to , co planujesz , world title , jest dla Ciebie tak nieosiągalny jak dla weemana wrestlemania . to ja ( pokazuje dla siebie palcem dla podkreślenia ) jestem najpoważniejszym kandydatem do world title , a jesli chodzi o Ciebie , poznańska szmato .. myślisz , że jesteś najlepszy ? udowodnij . ( przypala spokojnie jointa )

kolejna dziennikarka wskazana przez tuana - kandydatów do world title jest więcej , choćby tool i nas jazzowski . na ekskomunice walczą o world title shot , a dodatkowo jazzowski broni ftw title .

psycho one - ten arogancki , wygandany jak szczyle z ulicy specjalista od analizy słabych punktów innych żeby coś obronić to musiałby iść do piaskownicy , zbudować zamek , a potem kopać po głowach wszystkie dzieci , które chciałyby go zburzyć . to jedyna szansa na bronienie czegokolwiek przez tą cipe . i pewnie dlatego to PRZEGRANY w tej walce bierze pas , czy to nie żałosne ? jeszcze niedawno pierdoliłeś o pieniądzach wpompowanych w promocje białego skurwiela , a teraz ktoś pewnie dostał taką koperte , że wyglądała jak reklamówka , że zabookowął taką walke . bo pewnie doskonale sobie zdajesz sprawe , że ten pas jest z ligi , w której jesteś , kurwa , przypadkiem i totalnie nie pasujesz do niej . pieprzona gwiazdka jednego sezonu i jedyną opcją na to , żebyś obronił ten pas jest to , żeby obrone gwarantowała porażka . tool jest tylko małym kotem , a ja już niedługo zabawie sie w wielkiego , ubranego na czarno sataniste z pociętymi rękami i pentagramem wyrytym żyletką na czole , prawdziwego pojeba , który rozgniecie jego łeb swoim wielkim , czarnym butem . jest tylko żałosnym frajerem , który przykleja się do lepszych od niego wrestlerów , a poźniej wskakuje na ich miejsce bo to jedyna szansa na wejście o poziom wyżej . i ten słaby psychicznie pajac pewnie pojedzie Cie bez zbytniego zaangażowania w walke , nas . zachowasz pas ale spójrz prawdzie w oczy . to raczej wstyd niż sukces . analizuj dalej moje walki , moje słabe punkty , wytykaj mi błędy i wypominaj styl życia ale kiedy jakimś cudem po raz kolejny będziesz musiał wyjść na ring i stanąć naprzeciwko białego rzeźnika możesz być pewien , że mimo wszystkich moich niedoskonałości zrobie Ci z mordy krajobraz po zamachu bombowym w madrycie . bo , cytując klasyka .. i'm everythin and u r nothin !

dziennikarka - jeszcze tylko krótki typ na tą walke : tool czy ftw champion nas jazzowski ?

whitey - stawiam na .. remis . bo , co prawda , ani jedna z tych pizdeczek nie potrafi sie dobrze bronić to z drugiej strony ani jedna z tych pizdeczek nie potrafi dobić rywala w wielkim stylu . i szczerze mówiąc niezależnie od tego który z nich wygra tą walke to i tak faworytem jest zawsze ( akcentuje ) that daaaamn whitey , czy ja Ci wyglądam na średniaka ? ( nie czekając na odpowiedź , szyderczo ) jebać Twoje zdanie , pieprzony , bezimienny psie . niezależnie od tego z kim powalcze o złoto , będe pewny siebie jak pieprzony tiger woods przed pojedynkiem z siedmio latkiem , porównać te dwie fujary do mnie to tak , jakbyś porównywała big cyca i piersi .. z pieprzoną metallicą ! ( eye brow ) jestem najbardziej efektownym graczem , pojebanym wariatem , który potrafi zafundować wszystkim gruby wpierdol , w totalnym gratisie dorzuca jeszcze porcje wczorajszego obiadu ( akcentuje ) straaaaight from my stomach , masz jeszcze jakieś wątpliwości , kto tu jest faworytem ? w pojedynku z każdym . ( akcentuje ) therez only one choice , i'm the one , it meanz nuttin before and nuttn 2 come .

dziennikarka - oczywiście faworytem main eventu nadchodzącej ekskomuniki jest psycho one jednak vaclav to niezwykle utalentowany zawodnik , który na pewno tanio skóry nie sprzeda więc możemy spodziewać sie cieka ...

biały ( przerywa , wyraźnie zdegustowany ) - ke kabrooon , chuj mnie obchodzi jego skóra , dziewczyno !? :/ tymbardziej , jeśli jest tania , jeśli wiesz o czym mówie . ( puszcza oko do młodej dziennikareczki ) żartowałem , nie wczuwaj sie tak . a na poważnie : po prostu nie ma innej opcji , biały matkojebca zawsze jest faworytem bo jest najlepszy w tą pieprzoną gre . Wy wyglądacie jak pieprzone przedszkolaki układające klocki lego przed obiadkiem kiedy JA jestem pierdolonym dźwigowym i siedząc w wyjebanym żurawiu gram se w tetris kontenerami pustymi jak Wasze łby . może gdyby to był jakiś mocniejszy gracz , jakiś szakal ... ( uśmiecha sie szyderczo ) może wtedy szanse nie przedstawiały by się jak 99 do 1 dla pieprzonej , białej godzilli . ale w dzisiejszych czasach gwiazdy ewf są wyjątkowo średnie , taki jazzowski jeszcze kilka miesięcy temu pogrywał w 3 lidze o evolution title , zresztą z marnym skutkiem , scottyego musiała żooooona wysłac na urlop , żeby mu sie udało . a teraz ten sam śmieć chce ustawiac białego admirała w szeregu ? jesteś conajwyżej szeregowcem , kmiocie . i nie różnisz się niczym od leśnego skrzata , który jest mniej efektowny od podeszwy moich buuutów . jako , że mamy początek września to widze w tym szanse dla wszystkich śmiesznych wrestlerów ewf , którzy mają wyjątkowo duże braki jeśli chodzi o przedmiot ewf , radze jeszcze raz odrobić prace domową i przypomnieć sobie kto jest pieprzonbym nikim w tym biznesie , a kto jest najlepszy i dlaczego to właśnie ten skurwiel psycho . inaczej może Was spotkać przykra niespodzianka w postaci mocno stiffowego psycholity , które raz na zawsze powinno wbić Wam do łba , że to biały jest tu od zawsze i nie dosięgacie mu do pięt nawet . psycho trenowował bycie najlepszym , kurwa , jak biegaliście do lasu , z drabiną na poziomki , kmioty . widziałem w akcji wariatów , o których szłyszeliście tylko z opooowieeeści , kurwa i to własnie taki frajer ma zostać mistrzem świata ewf ? to byłby szczyt szczytów , zupełnie jakby tiger woods .. ( zamyśla się ) zgodził się grac w piłke ! .. ( zamyśla się ) w lechii dzierżoniów ! ( śmiech , zamyśla się ) .. za darmo , człowieku ! ( śmieje sie jednak po chwili poważnieje , agresywnym tonem ) it juuuus ain't gonna happen .

dziennikarz - planuje pan jakiś dodatkowy trening przed tą walką ?

psychozilla - szczerze mówiąc to jestem teraz tak zapatrzony w sukces , że to walka z leśnym jest pieprzonym treningiem , kumasz ? spójrzmy prawdzie w oczy , jestem już jedną nogą w finale bo leśny jedyne , co może zaprezentować oprócz swojego kinder składu prosto z sherwood to otchłań smutku . a ludzie od samego patrzenia na niego sami w nią powpadają . ( popija whiskey ) prawda jest taka , że nawet sie nie zatrzymam , biała lokomotywa przejedzie po leśnym jakby to była ledwie w połowie pełna butelka żubra , zostanie z niego mokra plama i troche pogiętego aluminium , chujowo nudne wspomnienia i stajnia bez lidera chociaz taki z niego lider jak z koziej dupy trąba . ta walka to czysta formalność , wychodze do niej w takim nastawieniu , że inny wynik po prostu nie wchodzi w gre , liczy się tylko zwycięstwo no bo przecież jak można przegrać na treningu ? :D oczywiście zaraz pojawią się głosy , że nie moge być zbyt pewny siebie bo to może obrócić sie przeciwko mnie . nonsens . moja pewność siebie jest podparta moimi górnolotnymi , przez nikogo nie powtarzanymi , efektownymi , a zarazem efektywnymi , wariackimi akcjami , które sprawiają , że masz w głowie earthquake , Twoje nogi zamieniają sie w dwie paczki wacików za 300 euro , a morale spieeerdalają na wakacje nie wiem , do brazylii ( bo im serce może jebnąc w każdej chwili , hehe , pozdrawiamy adama łone . :D ) na samą myyyśl , że masz sie ze mną pojedynkować . i to nie jest tak , że jestem pewny siebie i myśle se , że wejde na ring , a Ty położysz sie i dasz odliczyć do trzech .. ( śmieje sie ) chociaż to byłoby najrozsądniejsze , nie uważasz ? :D anywayz : nie spidziewam sie , że oddasz mi tą walke ale tak , czy inaczej zrobie z Tobą to , co zechce . jesteś dobry i to trzeba powiedzieć ale chłopaku , tak dobry to ja byłem 5 lat temu więc sprawdź gdzie stoisz , to nie miejsce dla Ciebie . dołącz do mowera i jazzowskiego , powalczcie sobie o fuck the world title , poćwiczcie , a kiedy któryś z Was będzie chciał sie sprawdzić to zapraszam . po prostu uwielbiam takim pizdeczkom odbierac chęć do życia pokazując im jak bardzo w ringu są chuuuujowi . ( popija whisky ) będe skoncentrowany do granic możliwości i pewny siebie bo żadna wpadka nie ma prawa sie zdarzyć , znam Cie doskonale i wiem na co Cie stać , co możesz , a czego nie możesz . a world title mieć po prostu nie możesz , to nie hvw , leśny , chociaż tam też spuściłem Ci wpierdol z góry na dół i jedyne , co mogłeś potem powiedzieć to ' dziękuje panie biały , było zajebiście ' , wrócisz do sherwood z niiiczym bo jesteś niczym . wtedy byłem w mega kiepskiej formie , obskakiwałem mnóstwo walk , a Ty i tak nie dałes mi rady i dziękowaaaałeś wtedy chuj wie komu za to , że to nie była walka o Twój nędzny , chujowy pas , którym sie wtedy cieszyłeś . bo zabrałbym Ci go tak , jak teraz zabiore Ci szanse na coś więcej niż tylko drugą lige . odeśle Cie do niej z niekłamaną przyjemnością bo już mam dosyć tego Twojego , smutnego emo rock bandu z sherwood , jeden bardziej przykry od drugiego . z toolem zresztą sprawy do końca załatwie później , mamy jeszcze jedną kwestie sporną , apropos najlepszego pojeba w tym biznesie ale twardo stawian ma siebie i Twój mały partner od warcabów nie jest w stanie mnie przekonać do zmiany zdania , a world title na moim ramieniu już niedługo do zmiany zdania przekona jego . więc spójrz prawdzie w oczy , leśny wypierdku i odpowiedz sobie na jedno zajebiście ale to zajebiście ważne pytanie . dasz rade mnie rozjebać ? ( uśmiecha sie szyderczo ) myśle , że obaj znamy tą dobrą odpowiedź .

dziennikarz - nie spodziewa się pan na ringu członków DoS podczas Waszej walki ? mogą chcieć pomóc vaclavovi , żeby sprawe world title ropzstrzygnąć w swojej własnej ekipie .

el blanco bastardo ( opanowuje śmiech ) - masz na myśli .. bande robin hooda ? :lol: much , syn młynarza , pieprzony leslie nielsem walczy w okręgówce , jakby wszedł na ring równocześnie ze mną to bałbym sie , kurwa , żeby go nie rozdeptać . a i tak pewnie nikt by nie zauważył , pierdolony śmieć bez nazwiska .. czy może masz na myśli pieprzonego , malego johna w czarnej edycji ? tool będzie zbyt obity przez tą cipke z białegostoku , żeby sie ruszyć , pozatym to nielojalny frajer , który tylko czeka , żeby ktoś sprzątnął leśnego to sobie wskoczy na jego miejsce , nooo a lady marion będzie przecież na ringu walczyć ze mną . szczerze niesądze , żeby któryś z nich był takim idiotą , żeby mieszać się do tej walki , zresztą tak , jak mówie , nielsen jest zbyt żałosnym majtkiem , żeby podnosić ręke na białego mistrza , rozjebałbym go wzrokiem , świdrującym jego psychike spojrzeniem wysłałbym go do parku sztywn .. na pieprzony cmentarz . a tool ? cóż , phantom , the phucker jest zbyt mądry , pozwoli mi Ciebie rozpierdolić na cztery strony ringu , wybić Ci zęby , pociąć nożem morde i zrobić se puzzle , żebyś potem nie miał pretencji , że chce zabrać złoto dla siebie . a przecież Ty jesteś liderem ten bandy drombo i to Ty powinieneś być najlepszy . prawda jednak jest taka , że we dwóch nie dalibyście rady rozjebac do czerwoności rozgrzanego , maksymalnie zmotywowanego i nie uznającego żaaadnych pieprzonych kompromisów białego pojeba bo jesteście conajwyżej śreeedni . kiedy children o' sensi rządziło w ewf , z wyjątkiem śmiesznych i nic nie wartych tag team titles mieliśmy wszyystkie pasy i ewf na własność bo razem tworzyliśmy siłe nie do zatrzymania , a Wy ? razem tworzycie tylko ekipe kanałowców pod przewodnictwem tadzia norka , ta ekipa nadaje sie bardziej na drugą wersje tokio hotel niż na pierwszą siłe ewf . dlatego już niedługo children o' sensi wrócą na stałe do Waszych psychik i na stałe posieją tam popłoch i chaos . bo to , że wygram pierdolone world title to zdecydowanie nie będzie koniec . to będzie dopiero pieprzony początek . początek totalnej dominacji , brudny harry wróci z urlopu , scotty 2 whiped wróci z urlopu i zrobimy tą ostatnią bitwe , bitwe o totalną dominacje w ewf . ( popija whisky ) jednak wszystko w swoim czasie . target numer one : pojechac tego wiochmena z sherwood w mistrzowskim stylu , ubabrać cały ring jego krwią , a potem , kiedy już będzie przypominał szmate wyyyytrzeć ten cały ring , wprost wypolerować i tym samym udowodnić mu , że jest tylko drugorzędnym graczem , który jak narazie ma wielkie braki i musi dużo ćwiczyć i pracowac nad sobą , żeby sie liczyć w tej najwyższej lidze . target number two : w finale , niezależnie od tego z kim przyjdzie mi sie mierzyć , rozjebać cały ten bajzel tak dosadnie , że ta pizdeczka , z która będe walczył sama odda mi hooołd , będzie leżeć w kałuży własnej krwi i zębów i pod nosem cedzić , że psycho jest pierdolonym naaaaaajlepszym zawodnikiem wszechczasów , może być ich nawet dwóch naraz . a i tak będą totalnie bez szaaans z białą siłą bo tak blisko nie byłem jeszcze nigdy . i właśnie po tym poznaje się tych zdecydowanie najlepszych , choćby mieli tylko jedną jedyną szanse to korzystają z niej do granic możliwości . choćby mieli tylko jeeedną szanse to im wystarcza . i mnie to wystarczy . bo ani leśny frajer , ani fartowny bluesowski , w którego to przypadku tylko kwestią czasu jest koniec tego jebanego farta , ani tool , który już jedną szanse miał i po 5 minutach trzymania jej mocno w rękach pozwolił , aby ktoś mu ją zabrał .. nie są w stanie mnie zatrzymać . swoją drogą .. walczyć o coś przez całą kariere , zdobyć to , a potem po małej chwili stracić .. to musi być chujowe uczucie , co tool ? ( uśmiecha sie ironicznie )

dziennikarka - z pańskich wypowiedzi jasno wynika , że nie interesuje pana to , z kim będzie pan walczył w finale o ile uda się przejść vaclava , a tylko to , o co będzie finał . czyli world title .

psycho - correctamundo . to bez znaczenia kto jako ostatni stanie na drodze po world title bo potraktuje go jak pieprzony , steropianowy i wyblakły znak zakaz wjazdu , po prostu nie zauważe . czas najwyższy , żeby biały w końcu udowodnił to , że jest najlepszy w tym biznesie i to nie ja powiedziałem pierwszy . a leśny ? oczywiście , że uda się go przejść , jestem jak pieprzony , biały myśliwiec , f16 naładowany systemami ofensywnymi i bronią gotową do ataku , o jakim nawet nie myślałeś . to nie będzie lekcja , leśny , to będzie jebany POKAZ , nie będziesz istniał w tej walce i nie interesuje mnie to na co później zepchniesz wine , za ciasne buty , za miękka mata , oślepiające reflektory , i don give a fuck , wiesiu . prawda jest jedna . przegrasz bo jesteś gorszy , nie ważne o ile gorszy . możesz być nawet o kroook ode mnie i moge strzelić Ci bramke w pieprzonej 93 minusie ale i tak wygram , kumasz ? moja chciwość i mania zwycięstwa nie zna granic , będe Cie niszczył aż sam przyznasz , że ani przez chwile w tej walce nie istniałeś , a w końcu przyjmiesz idealnie wykonane , dynamiczne psycholity i będziesz wiedział , że to psycho wygra world title . i nie obchodzi mnie , że po tej walce ostrzeżesz phantoma , jest na tyle chciwy , że nie będzie go interesowąło , że jestem niedozatrzymania , że jestem pieprzonym białym czołgiem z naładowaną lufą , a on wygląda jak trabant i mruga mi długimi , żebym uważał . powiedz cześć kolegom , nie ma Cie tutaj . ( przypala jointa ) wracająąc do pytania : owszem , nie interesuje mnie to . może to być nawet rosyjski łowca poszukujący w polsce dobrej wódki , może to być przereklamowany grubcio z leninem w lodówce , może to być jooohni wankman i może miec ze sobą choćby całą warszawską żylete . i don give a fuck . tytuł już jest mój i już widze wszystkich hejterów , którzy zamykają raz na zawsze swoje zazdrosne mordy i , kurwa , czas najwyższy bo już nie moge patrzeć na te zepsute , żółte zęby !! nie obraź sie wiesiu ale jesteś tylko pierwszym kawałkiem mięcha , wyjątkowo niesmacznym i przesmażonym ale cóż , białe tygrysy syberyjskie nie pogardzą i takim mięsem . wpierdole Cie na śniadanie i taaak będe pokazywał jak mi nie smakuje , później na drugie danko wpierdole Twojego przydupaska z rodziny dumb or stupid , a na deser będe opierdalać w krwistej polewie każdego kolejnego pajaca , który będzie chciał mi zabrać złoto . nie wierzysz , że tak potrafie ? przekonaj sie . myślisz , że umiesz lepiej ? udowodnij . nie pogardze żadnym rywalem , rozpieprze w drobny mak każdego pojedynczego kmiota , który ma jakieś wątpliwości co do tego , że jestem w tym burdelu najlepszy . masz jakieś wątpliwości , tuan ?

tuan - ależ skąd .

psycho - i właśnie dlatego jeszcze nie dostałeś po morrrdzie , chłopaku . ( śmiech , zaraz potem fake aggresive mode , wstaje ) i to tyczy sie wszystkich ale bez żartów , jak jakiś kmiot pokroju flyin cunt'a czy nas more jazzytude'a będzie chciał sie ze mną pobatlować to tylko treningowo , bez obrazy panowie ale o ten pas mogą walczyć tylko najlepsi gracze and u .. totally suuuck !

tee - najpierw zdobądź ten pas , biały .

whitey - myślami jestem już przy walce z toolem w finale , ta średniodługo włosa księżniczka smutku jest do przejścia jak 100 metrów do sklepu całodobowego na moim osiedlu po wódke w środku nocy . jak nie ma juz żadnej to choćby skały srały to przejde choćby 200 metrów . a wódki nie ma więc wiesiu , przygotuj się po prostu od razu na szybki wpierdol , załóż dodatkowe ochraniacze czy podeślij jakiegoś pieprzonego kaskadera , żeby uniknąć tych wysokogórskich akrobacji z Twoim udziałem , bo będzie ich niezwykle wiele . pogadaj sobie jeszcze troche z lustrem , może od samego patrzenia na Twoją smutną morde przestaniesz oddychać i oszczędzisz osbie tego wpierdolu , zdecydowanie szybka i bezbolesna śmierć będzie lepszym wyjściem niż przeprawa z białym skurwielem . wierze , że stawisz jakiś opór i będe chociaż mógł się rozgrzać , co ? chociaż z drugiej strony nie zmuszaj mnie , żebym długo na Ciebie patrzył bo zbiera mi sie na spanie , Twoje wystąpienia w telewizji mógłbym puszczać moim dzieciom jako kołysanki , jesteś nudny jak pieprzona , 2 godzinna lekcja geografii przy 30 stopniowym upale za oknem , obcowanie z Tobą jest męczące jak oranie poooola , gdybym mógł wybierać to zamniast spotkania z Twoją beznadziejna mordą poszedłbym na pielgrzymke do meeeeekki . przygotuj sie na jatke w takim tempie , że musiałbyś założyc pieprzone ograniczniki prędkości , żeby sie nie zjebać ze strachu , sprawie , że znikną wszystkie Twoje marzenia , a w ich miejsce pojawi się to jedno , najważniejsze : umieć tak rządzić jak biały skurwiel . bo jestem jak zbyt agresywny , biały amstaff , a Ty mi wyglądasz na 5 miesięcznego kota podwórkowego . też białego , ze strachu .

tee - wystarczy , biały . dziękujemy pa ..

whitey - stay cool , tee . 8) jeszcze nie skończyłem . ostatnie pytanie , co ?

tuan - okej .

biały - ale sam se je zadam . nie masz nic przeciwko ? ( nie czekając na odpowiedź ) to świetnie . więc , senor blanco , jak to jest być najbardziej mega zajebistym graczem na świecie ? 8)

psycho ( sztucznie buduje klimat przed odpowiedzią , przypala jointa ) - you know .. itz just me . ( uśmiecha sie , pociąga jointa ) dla mnie to normalne , nie musze sie unosić na wyżyny swoich umiejętności , zeby rozpierdolić tego , czy tamtego frajera . za to na pewnop uniose sie na te wyżyny , kiedy naprawde będe coś chciał komuś udowodnić ... więc życze dużo szczęścia w finale , tool . przyda sie jeśli nie masz zamiaru po tej walce wąchać kwiatów od spodu . ten finał , tak naprawde , nie będzie o world title . myśle , że o tym doskonale wiesz . i wiesz też , że stać mnie na to , żeby otworzyła Ci sie gęba ze zdziwienia jeśli tylko sie postaram .. i wiesz też zapewne .. że sie postaram . ( pociąga jointa , gasi niedopaloną połówke na obrusie ) tuan , wypierdalamy stąd .

biały odpychając agresywnie krzesło przewraca jeszcze dwa inne , wychodzi uprzednio otwierając sobie butem drzwi . tuan obserwując to zachowuje jednak spokój .

tee - hehe , tak , jak mówiłem , małe valium do kawki przed występem i da sie to przeżyć . dziękuje państwu , do widzenia .

transmisja , jak pewnie sie domyślasz , idzie na wódke i jointy . jeeebać pana pawłowskiego .

w rolach głównych wystąpili :

psycho one jako el blanco bastarrrrdo ,

tuan x jako el negro bastardo

w pozostałych rolach :

wszyscy inni jako wszyscy inni .

ewf 2oo9

białe kreski zastrzeżone .

nie kopiuj bo Ci wyrwe kręgosłup . ( przekonało sie już o tym z pięć osób , haha , a jak nie widzisz podwójnych toś głupia krowa .)

[ Dodano: 2009-09-04, 14:55 ]

acha , nie bądźcie jak zwykle skąpcami , kurwa . ja rozumiem , że po czytaniu moich erpozów ciężko cokolwiek nie beznadziejnego napisać w komentarzu ale wierze , że któryś tym razem sie postara . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

1

• mu

1

• Ja Myung Agissi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Uroczo i tym podobne uprzejmości :P . Moim skromnym zdaniem, w tym erpie bardziej się skupiłeś, to po pierwsze. Po drugie, w przypadku tego erpa nikt nie powie, że jest miernie pod względem konkretów, bo ja ich trochę widzę.

Po trzecie:

psycho - halo toruń ! ( lekka konsternacja ) może łyk łychy ? ( częstuje dziennikarzy z pierwszego rzedu krzeseł ) mam nadzieje , że wszyscy sie zastosowali do zakazu wprowadzania psów z radia maryja , mam tu dzisiaj ze sobą koleszke i nie chce , żeby ktoś pierdolił , że on sie nie mył wcale . to wielce nieefektowne , nah'mean ?

:lol: :lol: :lol: :lol:

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• 2 tygodnie później...

big shit poppin 'n little shit stoppin

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi