Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Flying Man RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Noc, miejsce nieznane pada dość spory deszcz. Widzimy jakąś postać idącą ciemnymi ulicami. Jest pusto widać tylko kałuże na chodnikach. Ulicą przejechał jakiś samochód błysk jego świateł pozwolił zidentyfikować postać. Jest to Flying Man. Przyglądając się bliżej można zauważyć, że Flying Man ubrany jest w jakąś Czarną bluzę i jeansy. W strugach deszczu przemieszcza się po chodniku mijając jakieś pojedyncze drzewa. Jacob po cichu mówi coś do siebie:

Flying Man: Zwycięstwo z Shamblerem. Niewątpliwie największy sukces w karierze. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie styl w którym zwyciężyłem. Zawdzięczam to, o ironio Mowerowi. Nie tak chciałbym zwyciężyć, ale trudno. Po gali musiałem zrobi sobie przerwę, ale wypoczęty i zregenerowany Flying Man wrócił. Na początek dostałem jakiegoś niedoświadczonego wrestlera.

W tym momencie Flying Man wyjmuję z kieszeni bluzy kartkę. Wielki nagłówek EWF "Ekskomunika" zostaję lekko rozmazany przez deszcz który mozolnie spływa po kartce papieru. Jacob zaczyna czytać:

Flying Man: Walka numer trzy Mister Nalep vs Flying Man. Muszę szybko go pokonać i poczekać na większe wyzwanie na następnej gali. Jednak nie mogę zlekceważyć tego Nalepa. Co prawda nie jest przeciwnikiem z najwyższej półki, ale gdy myślę, że zwycięstwo mam w kieszeni jego szanse rosną.

Dzień przed galą. House Show EWF.

House Show Extreme Wrestling Federation w Bydgoszczy. W głośnikach rozbrzmiewa Candlefuse - Fighter! Fani wznoszą cheer a na rampie pojawia się Flying Man. Jacob trzyma w ręku jakiś zeszyt. Mr.Highflying wita się z fanami, podpisuje autografy, i w końcu dociera na ring. Będąc już w pierścieniu Latający kładzie zeszyt w narożniku i wchodzi na przeciwległy narożnik tauntując. Jacob prosi jeszcze annoucera o mikrofon i zaczyna przemówienie.

Flying Man: Witam Bydgoszcz (cheer). Jak zapewne wiecie na następnej gali "EWF Ekskomunika" walczę z Mister Nalepem. Cóż mogę o nim powiedzieć. Patrząc na statystyki, sukcesy wydawałoby się, że już przed walką wygrałem. A jednak wolę dmuchać na zimne i nie lekceważyć Nalepa. Co do samego Nalepa mam tu zapisane jego osiągnięcia. (Flying Man sięga po zeszyt) Właściwie nie ma tu nic spektakularnego. Amerykańska szkoła wrestlingowa, pseudonim "Gumowa Żmija", hardcorowy styl. (Flying Man przerzuca na następną kartkę.) Debiut na Wrestlepaloozie w Warszawie. Porażka w dark matchu. Niezbyt imponujące. Następna gala "EWF Aborcja" i znów porażka. Tym razem został wyeliminowany jako drugi, znów słaby występ. Na ostatniej gali "Eutanazja" gładko przegrał z Reebokiem. Jak widać nie jest to zbyt imponujący bilans, ba człowiek który nie wygrał żadnej walki w EWF nie może mieć żadnych szans ze mną. Jednak będę wciąż czujny Nalep, wiem że będzie chciał się odbudować w walce z Flying Manem, lecz nie myśl sobie że będziesz miał okazje do zwycięstwa. O nie Latająca siła zmiecie cię z ringu Nalep słyszysz! Odliczę cię 1-2-3. Koniec.

Jacob: Wiem, wiem myślicie, że znów jestem zbyt pewny siebie. Ja po prostu czuję, ze powinienem wygrać. Porażka z kimś takim, po wygranej z legendą PCW byłaby ogromnym krokiem wstecz. W dodatku Nalep jest w trakcie programu Wyspa 2009, co powoduję że jest dużo bardziej zmęczony ode mnie. Po wypoczynku czuje się na siłach by pokonać Nalepa, a potem zobaczymy kogo dostane na następnej gali. Nalep zobaczymy się w ringu i to nie będzie miłe dla ciebie. Flying Man zniszczy ciebie i wygra walkę. Tak więc lepiej się przygotuj.

Rozbrzmiewa Candlefuse - Fighter i Flying Man żegnany oklaskami schodzi z ringu i udaję się na backstage.

Jakieś dwie godziny przed walką.

Flying Man wchodzi do bydgoskiej hali. Przechodzi głównym korytarzem i mijając kafeterie zatrzymuję go Mariusz Max Kolanko.

Kolanko: Może kilka słów przed walką?

Jacob: Oczywiście. Pytaj.

MMK: Flying Man, pauzowałeś przez 2 gale z powodu brutalnego ataku Mind Mowera. Czy jesteś gotowy do powrotu na ring.

Mr.Highflying: Jasne, zregenerowałem siły, jestem teraz silniejszy i wypoczęty. Ta mieszanka spowoduje, że Nalep nie ma po co wchodzić na ring.

Max: Co sądzisz o swoim przeciwniku?

Jacob: Nie znam go zbyt dobrze. Wiem, że ma małe szanse na wygraną, ale i tak muszę na niego uważać by za bardzo się nie rozluźnić i nie przegrać. Myślę, że jeśli nic szczególnego się nie wydarzy to wygram. Jest to tylko rozgrzewka przed nadchodzącą wielkimi krokami setną Wrestlepaloozą, która będzie największym show jakie Polska widziała.

Mariusz: Ostatnie słowo do przeciwnika.

Flying Man: Nie masz szans Nalep. Jesteś po prostu słabszym wrestlerem. Złapałem wiatr w żagle i nie możesz mnie zatrzymać. Nie zatrzymasz Latającej Siły. Nie masz żadnych szans, bo będę uważnie czekał aż zaatakujesz i wtedy skontruję. Wypunktuje cię bezlitośnie więc przygotuj się na gorycz porażki. Wiesz dobrze jak to smakuje, bo przegrywasz mecz za meczem. Walka z Tobą to małe wyzwanie, ale nie myśl że mnie czymś zaskoczysz będę czujny. Czujniejszy niż zwykle bo porażka z Tobą to wstyd i hańba. Tak więc podsumowując nie wychodź na ring i nie ośmieszaj się Nalep.

Kolanko: Dzięki za wywiad.

Jacob: Nie ma za co.

Obraz przybiera czarny kolor.

---------------------------

RP może długością nie powala na kolana ( nie to że się nie starałem tylko po prostu brakło jakiegoś pomysłu, olśnienia :P ), ale zachęcam do przeczytania i komentarza. Z góry dzięki. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nathan

1

• Camp

1

• nasjazz

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pomyśl troszkę nad konsekwentnymi wypowiedziami : np z jednej strony mówisz, że nie znasz Nalepa, a z drugiej,że wiesz, że jest słabszym wrestlerem i nie ma szans.

Ale ogólnie wiesz o co chodzi w erpowaniu i po oszlifowaniu warsztatu , wyrobieniu gimmicku (który i tak jest wyraźniejszy niż 70% rosteru) masz szanse zajść daleko :) Ja w Twoim wieku tak nie pisałem. Tak trzymaj.

• Urządzenie:  Android

Niestety, nawet RP bez pomyslu, a i tak masz 100% szanse na wygrana z Nalepem. :|

Fakt, widać że za bardzo się nie spiąłeś, ale jest nieźle. Bardzo dobrze, że zrezygnowałeś z niewnoszących nic wstawek, na które wcześniej narzekałem i postawiłeś na speech. W reszcie wypowiedzi zgadzam się z Campem i życzę powodzenia.
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• 3 tygodnie później...

Moim zdaniem jest o wiele lepiej, niż podczas Twych wcześniejszych występów a co za tym idzie, eRPów. :)

Od razu rzuca się w oczy, brak wklejania niepotrzebnych fragentów z poprzedniej gali, i speech który jak widać jest w miarę dominującą cześcią tego dzieła. :)

Oby tak dalej AJ :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg