Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nagrywane gale, uderzenia butelką, chanty i AM

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Dlaczego w galach nie na żywo (np. SmackDown!) po reklamach walka trwa o czas reklam dalej, a nie od tego miejsca w którym się skończyła przed reklamami? Czy to ma stworzyć złudzenie, że gala jest na żywo?

2. Jak udaje się uderzenie butelką po piwie w głowę (np. jak to robi Beer Money)? Butelka jest może z jakiegoś specjalnego szkła, albo kładzie się rękę na głowe przed uderzeniem?

3. Proszę o podanie pełnego chantu Bryana Danielsona, chodzi o:

Link zaczyna się od 2:07

4. Co znaczy chant: Pokeball [nazwa wrestlera] Pokeball (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)? Czy wrestling ma coś wspólnego z pokemonami :P ?

@Down

Brejver taki chant często słyszę na galach ROH czy IWA MS, np. ostatnio oglądałem gale IWA MS i było słychać: "Pokeball Kingston Pokeball", albo w ROH: "Pokeball Briscoe Pokeball". Zaznaczam że wcale nie musi to być "Pokeball" tylko jakiś inny wyraz, ja tak po prostu zrozumiałem.

5. Brejver, kiedy nagrasz AM? Już dawno po SummerSlam i nima, tęsknie za twoim głosem :D.

Edytowane przez fluxing
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• Brejver

1

• majonez

1

• fluxing

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

1. Dlaczego w galach nie na żywo (np. SmackDown!) po reklamach walka trwa o czas reklam dalej, a nie od tego miejsca w którym się skończyła przed reklamami? Czy to ma stworzyć złudzenie, że gala jest na żywo?

Najpewniej ma zrobić takie złudzenie :P

2. Jak udaje się uderzenie butelką po piwie w głowę (np. jak to robi Beer Money)? Butelka jest może z jakiegoś specjalnego szkła, albo kładzie się rękę na głowe przed uderzeniem?

Zapewne butelka jest lekko "podrobiona", jakieś cieńsze szkło albo lekko pęknięta. poprostu an YT można zobaczyć jak jakieś młodzieniaszki próbują rozbic butelkę głową i wcale nie jest to takie łatwe.

Bryan gonna get ya cośtam cośtam cośtam

Halo panowie od ROH :P Majonez czy Euz :P

4. Co znaczy chant: Pokeball [nazwa wrestlera] Pokeball (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)? Czy wrestling ma coś wspólnego z pokemonami :P ?

Hęęę? Na jakiej gali jakiej federacji takie coś słyszałeś :P?

5. Brejver, kiedy nagrasz AM? Już dawno po SummerSlam i nima, tęsknie za twoim głosem :D.

O cholera jak mi miło :D Powiem tak, remont w domku i inne sprawy uniemożliwiają mi to :) najpewniej będe miał taką możliwość po 12 września (planowany koniec remontu) :)

5199219949eed950a51bb.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Te butelki są z cieniutkiego szkła, które po uderzeniu rozpada się na setki kawałków. Identycznych używa się na planie filmowym. Widziałem kiedyś o tym program w telewizji.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Bryan gonna get ya fuck cośtam cośtam

Link zaczyna się od 2:07

You're gonna get your fucking head kicked in.

Czy nie chodzi przypadkiem o " Fuck'em up wrestler fuck'em up"

Te butelki są z cieniutkiego szkła, które po uderzeniu rozpada się na setki kawałków. Identycznych używa się na planie filmowym. Widziałem kiedyś o tym program w telewizji.

Na ultraviolentowych turniejach, jak choćby King of the Deatch Matches z IWA-MS szły w ruch prawdziwe butelki ze szkła o normalnej grubości.

4. Co znaczy chant: Pokeball [nazwa wrestlera] Pokeball (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)? Czy wrestling ma coś wspólnego z pokemonami ?

Czy nie chodzi przypadkiem o " Fuck'em up wrestler fuck'em up"

Słyszałem też interpretację: "Fuck, fuck wrestler fuck, fuck :)

Ta którą podał Koper jest prawidłowa.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 138 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Kowalski
      Mistrzyni wchodząca jako pierwsza zawsze dziwi, fajna ta korona Ripley   Wow co za walka. Co Iyo dała tu popis to nie mam pytań, kilka razy cofałem sobie żeby przyjrzeć się jak ona przyjmowała niektóre akcje. Skradła całą moja uwagę. Nakręciłem się na dalszą część show.  Drew McTweetyer. Dobra bitka w wadze ciężkiej i świetny Claymore w krzesło. Balor wychodzi w reklamówce z netto na głowie. Fajnie że tu wynik może pójść w każdą stronę. Jednak Domino pierwszy zaatakował zioma ale Finn łatwo go usadził. Akcja non stop o to chodzi. No i jednak najlepszy Mysterio w historii ukoronowany, starego w pobliżu nie ma to sukcesy w końcu odnosi. MVP walki Bron. świetny ten dzień jak na razie dobra zabawa  Randy ale filmik, ale wejście ❤️ i old school gacie. Mistrz TNA na WrestleManii grubo. Szybko lekko i przyjemnie, a i piękne RKO    Logan Paul na wejściu wygląda bardziej jak superstar. Walka jakiej się spodziewałem, sporo efektownej ofensywy Paula. O kurde Kross to mnie zaskoczył. Mógł się skusić AJ na krzesełko. No szkoda   Jak lubię Liv I powinna tu być, tak ta walka jest tak z dupy że bardziej się nie da. A sytuacja z Bayley to w ogóle wtf. Nie można od razu było tak robić albo dać jakąś inną a jej walke z Roxanne zostawić? Eee jeszcze Irlandki wygrały, no szoker   Stone Cold i tribute dla Conrado Moreno, też fajna niespodzianka    Dżon wychodzi jak na pogrzeb. Chciałbym żeby ktoś tak się cieszył na mój widok jak Cena na Travisa. Długo ta szopka z nim trwała i to wszystko. No nie dowiozła jak dla mnie końcówka. Nie po to uwalasz Super Romana żeby teraz przegrać przez zjaranego rapera Świetny dzień ze słabym zakończeniem 
    • KyRenLo
      Karrion Kross w akcji: Wow. To się odpalił.
    • -Raven-
      Wg newsów w sieci, Bayley nigdy nie była planowana z występem na tej WM-ce i od początku planem było, że "niespodziewanie wypadnie", a jej miejsce "niespodziewanie" zajmie powracająca Beczka. Nie wiem co za łeb to wymyślił, ale ponoć tak właśnie było. Jeszcze co do main eventu, to dawno nie widziałem tak spierdolonego STFU. Wyglądało to jakby Jachu leżał na Homelanderze, próbując go zapiąć, a nie udusić. Kompletnie zero nacisku na szyję Kodeusza, czy choćby zaciągania mu łba do tyłu. Totalnie fake'owo to wyglądało i aż nie chce się wierzyć, że taki stary wyga jak Jachu coś takiego odjebał
    • Attitude
      W trakcie niedzielnej części WrestleManii 41 potwierdzono datę Money in the Bank 2025. WWE poinformowało, iż ta gala odbędzie się 7 czerwca w Intuit Dome w Los Angeles. Czyli tego samego dnia, co... Worlds Collide, które będzie miało miejsce w innej hali i kilka godzin wcześniej. Na Worlds Collide wystąpią gwiazdy NXT i AAA. Wygląda na to, iż WWE częściej będzie praktykować organizowanie dwóch gal tego samego dnia, nie tylko przy okazji WrestleMania Weekend. Skoro już wspomniałem o WrestleManii 41, to dużo emocji wzbudziło wśród fanów zachowanie WWE wobec Bayley. "Fightful Select" podało, że oficjele od dawna mieli w planach scenariusz, by to właśnie Becky Lynch w ostatniej chwili zastąpiła Bayley. Sama Bayley nie ma prawdziwej kontuzji. Ric Flair odniósł się w mediach społecznościowych do wyczynu Johna Ceny. Czyli zostania 17-krotnym mistrzem świata i pobicia rekordu "Nature Boya". Już dzisiaj w nocy pierwsze Raw po WrestleManii 41 i zazwyczaj można było spodziewać się powrotów lub debiutów kilku postaci. Na ten moment nie zapowiedziano żadnej walki, ale wiadomo, że pojawi się m.in. nowy WWE Champion - John Cena.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 2 Data: 21.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 857 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...