Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nagrywane gale, uderzenia butelką, chanty i AM

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Dlaczego w galach nie na żywo (np. SmackDown!) po reklamach walka trwa o czas reklam dalej, a nie od tego miejsca w którym się skończyła przed reklamami? Czy to ma stworzyć złudzenie, że gala jest na żywo?

2. Jak udaje się uderzenie butelką po piwie w głowę (np. jak to robi Beer Money)? Butelka jest może z jakiegoś specjalnego szkła, albo kładzie się rękę na głowe przed uderzeniem?

3. Proszę o podanie pełnego chantu Bryana Danielsona, chodzi o:

Link zaczyna się od 2:07

4. Co znaczy chant: Pokeball [nazwa wrestlera] Pokeball (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)? Czy wrestling ma coś wspólnego z pokemonami :P ?

@Down

Brejver taki chant często słyszę na galach ROH czy IWA MS, np. ostatnio oglądałem gale IWA MS i było słychać: "Pokeball Kingston Pokeball", albo w ROH: "Pokeball Briscoe Pokeball". Zaznaczam że wcale nie musi to być "Pokeball" tylko jakiś inny wyraz, ja tak po prostu zrozumiałem.

5. Brejver, kiedy nagrasz AM? Już dawno po SummerSlam i nima, tęsknie za twoim głosem :D.

Edytowane przez fluxing
https://forum.wrestling.pl/topic/16823-nagrywane-gale-uderzenia-butelk%C4%85-chanty-i-am/

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

1

• SixKiller

1

• Brejver

1

• fluxing

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

1. Dlaczego w galach nie na żywo (np. SmackDown!) po reklamach walka trwa o czas reklam dalej, a nie od tego miejsca w którym się skończyła przed reklamami? Czy to ma stworzyć złudzenie, że gala jest na żywo?

Najpewniej ma zrobić takie złudzenie :P

2. Jak udaje się uderzenie butelką po piwie w głowę (np. jak to robi Beer Money)? Butelka jest może z jakiegoś specjalnego szkła, albo kładzie się rękę na głowe przed uderzeniem?

Zapewne butelka jest lekko "podrobiona", jakieś cieńsze szkło albo lekko pęknięta. poprostu an YT można zobaczyć jak jakieś młodzieniaszki próbują rozbic butelkę głową i wcale nie jest to takie łatwe.

Bryan gonna get ya cośtam cośtam cośtam

Halo panowie od ROH :P Majonez czy Euz :P

4. Co znaczy chant: Pokeball [nazwa wrestlera] Pokeball (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)? Czy wrestling ma coś wspólnego z pokemonami :P ?

Hęęę? Na jakiej gali jakiej federacji takie coś słyszałeś :P?

5. Brejver, kiedy nagrasz AM? Już dawno po SummerSlam i nima, tęsknie za twoim głosem :D.

O cholera jak mi miło :D Powiem tak, remont w domku i inne sprawy uniemożliwiają mi to :) najpewniej będe miał taką możliwość po 12 września (planowany koniec remontu) :)

5199219949eed950a51bb.png

https://forum.wrestling.pl/topic/16823-nagrywane-gale-uderzenia-butelk%C4%85-chanty-i-am/#findComment-148449

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Te butelki są z cieniutkiego szkła, które po uderzeniu rozpada się na setki kawałków. Identycznych używa się na planie filmowym. Widziałem kiedyś o tym program w telewizji.

1005187806541accfacb3d6.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/16823-nagrywane-gale-uderzenia-butelk%C4%85-chanty-i-am/#findComment-148476

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Bryan gonna get ya fuck cośtam cośtam

Link zaczyna się od 2:07

You're gonna get your fucking head kicked in.

Czy nie chodzi przypadkiem o " Fuck'em up wrestler fuck'em up"

https://forum.wrestling.pl/topic/16823-nagrywane-gale-uderzenia-butelk%C4%85-chanty-i-am/#findComment-148505

Te butelki są z cieniutkiego szkła, które po uderzeniu rozpada się na setki kawałków. Identycznych używa się na planie filmowym. Widziałem kiedyś o tym program w telewizji.

Na ultraviolentowych turniejach, jak choćby King of the Deatch Matches z IWA-MS szły w ruch prawdziwe butelki ze szkła o normalnej grubości.

4. Co znaczy chant: Pokeball [nazwa wrestlera] Pokeball (przynajmniej ja tak to zrozumiałem)? Czy wrestling ma coś wspólnego z pokemonami ?

Czy nie chodzi przypadkiem o " Fuck'em up wrestler fuck'em up"

Słyszałem też interpretację: "Fuck, fuck wrestler fuck, fuck :)

Ta którą podał Koper jest prawidłowa.

4143166924a5dc43430e70.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/16823-nagrywane-gale-uderzenia-butelk%C4%85-chanty-i-am/#findComment-148552