Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EL do MŚ 2006 w Piłce Nożnej, czyli Do przodu Polsko!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

[ Dodano: 2005-03-22, 09:15 ]

beda dwa zwyciestwam a ranking FIFA tak jak pisalm RVD, kompletnie nic nie znaczy. (poczytaj go ladnie, zobacz jak np. usa jest wysoko, a czemu, bo ra z gniotami ze swego rejonu)

Akurat z tym sie nie zgodze .Wystarczy sobie przypomnieć gdzie Amerykanie doszli w ostatnich misztostwach świata(ćwierćfinał i niezanczna porażka z Niemcami 0:1,do tego nieuznali im prawidłowej bramki).No i ostatni meczu u siebie z nim przegrralismy...

choc również sądze ze nie mozna sie sugerowac Rankingiem Fifa bo juz niema takich "ogórków" jak jeszcze z 8 lat temu kiedy Francja ogrywałą w elimnacjach Azerów 10:0

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RvR

9

• Tommy

5

• Romo

5

• Strong Fan

4

Top użytkownicy w tym temacie

a co z tego, ze tak doszly, zobacz gdzie korea doszla :) (dzieki bandzie popierdolonych sedziow z gownianych panstw). Stany mialy farta co do grupy :) (z nami gladko przegrali 3-1, chodz awansu nie byli pewni!! gdyby taki sklad gral z portugalia i korea to by nie bylo wpadki)

chodzi mi o to, ze pod usa sa sklasyfikowane zespoly, ktore loja amerykanow:)

najwieksze kwiatki to meksyk na 6, usa na 11, iran na 20 czy tez japonia na 18.

pod meksykiem jest holandia, anglia, portugalia, wlochy!!, pod usa, irlandia, grecja i SZWECJA, dania, turcja, niemcy. iran wyzej niz np. chorwacja, romunia czy rosja.

ten ranking (podobnie jak klubowy) to komedia :)

jakos nie widze szans meksyku z wlochami czy szwecja czy tez z dania :) a co dopiero amerykanow :)

...

Być może z Włochami nie. Ze Szwecją? No niech będzie... Ale Danię Meksyk jest w stanie ograć. Podobnie USA.

Co do rankingu, to rzeczywiście nie można się na nim mocno opierać, ponieważ wszystko jest tam tylko teoretyczne . Punkty zdobywa się np. za mecze wygrane na swoim kontynencie. No i teraz porównajmy kontynent Europejski do Amerki Płn. albo Azji. Weźmy dwie mniej więcej równe drużyny - USA i Szwecję. USA w Concacaf ogrywa łatwo większość rywali, podczas gdy Szwecja ma gorzej w warunkach Europejskich. USa łatwo wygrywa ze słabymi przeciwnikami, ale dostaje tyle samo punktów w rankingu co Szwecja, która mogłaby USA ograć, jednak Europejskie drużyny nie zawsze. W tym główny sęk.

hehe co do tego rankingu klubowego to racja:) , polska liga na 60? miejscu?:) , podczas gdy wyprzedzaly nas takie ligowe giganty jak -liga Uzbekistanu , Algerii?:) i wiele , wiele innych:)
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Zurawski, Kosowski, Frankowski i Rasiak strzelili dla Polski w sparingu. Choc to byl tylko sparing, ale ja uwazam, ze Janas wystawi wyjsciowa jedenstke z tego sparingu na Azerbejdzan. Na Irlandie Pln wystawilbym w 11-stce Rasiaka za Franka. Franek jako czarny kon powinien sie pojawic w drugiej polowie. Z reszta Rasiak powinien grac w meczach z druzynami z Wielkiej Brytanii...jest juz chociaz troszke obyty w lidze i pucharze angielskim (skonczmy juz z tym "Drewnem", fani Derby sa naprawde z niego zadowoleni). Ale to tylko moje zdanie.... :)
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

TOMMY, USA i Szwecja NIE sa rowne!!!!! nie byly i nie beda !!!! nie wiem czemu Szwedow nie doceniasz, USA rownac sie z Dania nawet nie moze, a co dopiero ze SZWEDAMI!!!!!!!!!!!!!
...

Proszę, uspokój się Romo... :???: . Odwaliło? Może ty oceniasz to inaczej niż ja, co nie znaczy, że wszyscy mają myśleć tak jak ty! I proszę cię nie próbuj zmieniać w żaden sposób moich poglądów w tym temacie. Poza tym nigdy nie powiedziałem, że te drużyny są równe, tylko mniejwięcej równe. Raz USA mogłoby skopać Szwecję, a drugi raz odwrotnie. USA~Szwecja i tyle!

Janas to trener nieudacznik, burak a przed wszystkim farcairz. Polska wychodzi na mecz najczesciej bez adnej mysli taktycznej, pilkarze niechetnie przyjezdzaja na zgrupowaniu a juz mowy o zbudowaniu sobie jakiegos autorytetu u pilkarzy nie ma zadnej.Jednak albo dopisuje nam szczescie albo decyduja indywidualne umiejetnosci pilkarzy.O takim czyms, co nazywamy druzyna to mozemy sobie tylko poczytac w gazetach lub popatrzec w tv jak graja włosi czy anglicy. Piłkarze sa najczesciej powolywani z przypadku, w drodze ciagniecia losow lub glosowaniu wsrod dziennikarzy...to jest makabra, i chyba musimy sie cieszyc , ze to Polak jest papiezem i mamy na gorze jakies specjalne wzgledy.Pierwszy przyklad ktory mi sie przypomina (nie pamietam jaki to byl mecz) ale marcina zajaca, ktory zostal powolany bo ktos z wczesniej powolanych doznal kontuzji i pilkarz groclinu mial byc zmiennikiem w danym meczu, groclin sie zgodzil ale dopiero po meczu druzyny z wielkopolski w pucharze polski , marcin mogl pojechac na kadre,Po calonocnej jezdzie samochcodem na miejsce, i tam treningu stalych fragmentow gry(nawet gierki nie bylo!!) marcin zajac na drugi dzien wychodzi w pierwszym skladzie naszych orłow. Pilkarze jak Rasiak, kukielka czy lewandowski, niggy nie powinni zagoscic w kadrze na dluzej niz 3 spotkania, po ktorych powinni usiąść w szatni i zastanowic sie-"co ja tutaj chciałem?" Jednak mimo wszystko ku ogromnemu zdziwieniu opinii publicznej i analitykow rynku pilkarskiego nasza kadra wygrywa, i omaly wlos nie sprawilismy psikusa nawet wielkim pilkarzom albionu. Jak to sie dzieje? to ciezko jest wytlumaczyc, jak wiele rzeczy ostatnio dziejacych sie w sporcie, jednak chwała polskiej kadrze za to, ze potrafi pomimo tragicznej gry pokonac na wyjezdzie walie czy austrie, oraz wykorzystac bardzo slabe dni rywali jak chocby w meczach z irlandia. Pomimo, ze jestem bardzo sceptycznie nastawiony do kadry janosika, to jestm wielkim kibicem naszej kadry i nie wyobrazam sobie aby mogla ona nie wygrac ktoregos z najblizszych dwoch spotkan.Sklad jest znowu powolany na lapu-capu bez wiekszego ladu i skladu ale jak to zwykle bywa, ten ktory zostal powolany w zastepstwie kontuzjowanego gracza wyjdzie w pierwszym skladzie i zostanie bohaterem meczu.stawiam:

Polska - Azerbejdzan 5-0

Polska - Irlandia 4-0

55965160441aaee9f94fef.jpg

PiotrekMilan az tak zle to z polska reprezentacja nie jest , az tak wiele to tego farta nie mamy bo ciezko mi sobie przypomniec abysmy wygrali jakis wazny mecz z druzyna ktora moznaby zaliczyc do swiatowej czolowki, nie popadajmy w zachwyt - chcac grac na ms taka austrie , walie czy irlandie pn musimy pokonywac .

wlosi czy anglicy maja druzyna ktora sie rozumie, bo z dobrych grajkow lepiej taka druzyne stworzyc , zreszta jesli cala reprezentracja gra w swojej lidze to o takie zgranie duzo latwiej , widzisz Polska to druzyna powiedzialbym nieprzewidywalna :) , moze i to lepiej , zawodnikow slabych nie mamy , w koncu w kraju gdzie zyje 40 mln , musi sie znalezc parunastu co potrafi kopac , ale gdy przychodzi nam grac z lepsza druzyna my takowej nie stanowimy i a nasze indywidualnosci nie sa w stanie samemu wygrac meczu

Co do tej trojki to w reprezentacji oni rzeczywiscie graja drewno:) , ale w klubach poza kukielka to az mnie zadziwiaja , w shakhtarze gdzie graja aghahowa, matuzalem ma miejsce jeszcze taki levandinho :shock: :) , rasiakowi niewiele juz brakuje do premiership -oby tak dalej drewniaki:)

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

• Urządzenie:  Windows

Już po pierwszej połowie i możemy już sobie trzy punkty zapisać. Prowadzimy 3-0.

Szybka bramka Frankowskiego ustawiła mecz. Na początku było widać ,że Azerowie nie mają zamiaru się tylko bronić i próbowali atakowac. Druga samobójcza bramka zupełnie podcieła im skrzydła i rozluźniła Polaków. Skutkiem tego była przypadkowa akcja Azerbejdżanu i dobra interwencja Dudka. W drugiej połowie przydałoby się zrobić jakiejś zmiany. Powinnien wejść Smolarek za Krzynówka, który nie ma dzisiaj dnia. Nic mu nie wychodzi, ani dryblingi , ani dośrodkowania. Chciałbym , żeby wszedł Mila, bo ostatnio nie gra klubie i przydałoby mu się trochę gry dla odbudowania morale. Czas na następną połowe i czekam na kolejne bramki Polaków.

P.S. Anglia i Austria wygrały , więc w tej kolejce będzie na zero.

1575893877482df76acc17a.jpg

8 do 0 ogrywa POOOOOOOOLLLLLLLLSSSSSSSSKKKKKKKKKKAAAAAAAA Frajera :D

458954520447d6ce7641a4.jpg

Dawno już nie miałem okazji pochwalić Polaków za taki mecz. Co prawda grali z Azerbejdżanem (pfff ;) ), ale 8:0 to 8:0, nie? Nie zawiodłem się. Tym razem nie mogę powiedzieć, że ktoś odstawał od drużyny. Wszyscy grali na tym samym poziomie (dobrym poziomie :) ). Cóż mogę więcej dodać? Jeszcze Polska nie zginęła... :D .

Jestem w szoku stawialem 2:0 a tu pogrom. Zarabisty mecz. Azerbejdzan bez wiary...tego sie nie spodziewalem. Szkoda, ze Walia nie utrzymala remisu. W srode walniemy jeszcze Irlandie Pln i bedzie gites! Do przodu Polsko!
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

A Polska 8:0 z Azerbejdżanem :D to było coś POLSKA!!!! POLSKA!!!!!

WYGRAJCIE TE MISTRZOSTWA!!!!!!

83813299141e3d52213efb.jpg

• Urządzenie:  Windows

USA rownac sie z Dania nawet nie moze, a co dopiero ze SZWEDAMI!!!!!!!!!!!!!

czyli Twoim zdaniem Szwecja jest dużo przed Daniš :lol: :lol: :lol:

gratuluje specyficznego "znawstwa" tematu...

Dania jest jedyna druzyna skandynawska, grajaca futbol totalny, radosany, mily dla oka i do tego skuteczny... prawdopodobnie gdyby mecz na Euro2004 mial decydowac o wejsciu do cwiercfinalow, zobaczylbys, jak Szwecja jest "lepsza" od Duńczyków...

co nie oznacza ze nie mozesz miec swojego zdania...

pozdrawiam

POLSKA-IRLANDIA PŁN. ... żeby się nie zawieć, obstawiam nisko, jakie 7:0 :shock:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
    • Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
    • MattDevitto
      Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia
    • GGGGG9707
      Pipe Bomb ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko   Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności. Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie   
    • Nialler
      Może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła nagła popularność Kariona Krossa? Typ ledwo co dostaje czas antenowy, Final Testament to wielki niewypał. Wtapia niemalże wszystkie walki. Jego segmenty na backu są....dziwne i de facto nic nie wnoszące (przynajmniej dla mnie) a tu nagle #1 sell merchandise i każdy się nagle znikąd nim podnieca? Ja wiem, że w TNA (którego nie oglądam) był chyba topową gwiazdą (a przynajmniej miałem go zawsze w grze WWE) i lubię typa dzięki NXT, ale on obecnie jest w sumie nikim. Skąd nagle taki jego fenomen? Coś przeoczyłem?
  • Dodaj nową pozycję...