Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EL do MŚ 2006 w Piłce Nożnej, czyli Do przodu Polsko!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

zeby ozywic dyskusje...juniorzy Izraela stukneli w 10-tke Francuzów 3:2, ciekawi mnie tylko czy seniorzy Izraela jutro powtorza wyczyn kolegow. Ja stawiam na remis, albo na minimalna wygrana Francji. Tak nawiasem mowiac to Francja nic jeszcze nie pokazala w tych eliminacjach. :P
Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RvR

9

• Tommy

5

• Romo

5

• Strong Fan

4

Top użytkownicy w tym temacie

własnie niewszedł mi kuponik przez tą młodzieżówke Francji..a co do seniorów sądze ze jedna Francja sie przełąmie i wygra

458954520447d6ce7641a4.jpg

daje, ze pocisniemy Irlandie Połnocna 3-0

ps. Tommy, Szwecja i USA nie sa porownywalne. Koniec, tematu.

...

A tam, Romo, nie znasz się ;P . Co do dzisiejszego meczu, obstawiam powyżej 3:0 dla nas, ale poniżej 7:0. No i dałbym się namówić, że jedną bramkę Irlandczycy mogą strzelić.

Btw - Estonia-Rosja 1:1 :D

Ja mam dużą nadzieje że Polska wygra dzisiejszy mecz z Irlandią Płn.Nigdy nie jestem na 100% pewien że wygramy nawet po tak wielkiej wygranej nad Azerbejdzanem ale jestem dobrej myśli :).

• Urządzenie:  Windows

Myśle że Polacy wygrają 3-0 Wszystko będzie zależało od tego czy szybko strzelimy gola ( 1 połowa ). Jeżeli nie to irlandczycy mogą wyczuć szanse na remis i bronić się na całem boisku z jednym napastnikiem biegającym za daleko wykopanymi piłkami. Co do naszego składu to jest jedna zmiana. Karwan zagrana na prawym skrzydle za

Kosowskiemu. Myśle , że to dobra zmiana. Kosa z Azerami oprócz strzelonej bramki nic nie pokazał , Karwan ostatnio jest w formie i zna stadion Legii.

Do boju Poollllllskoooooooooooooooo!!!

1575893877482df76acc17a.jpg

Kolejny wygrany meczyk w el. MŚ tym razem z Irlandią Płn. 1:0. Nie liczyłem tutaj na 8 bramek, tak jak z Azerbejdżanem, bo to było wiadomo, że tyle nie strzelą, a Irlandia to lepszy zespół od Azerów szczególnie w obronie i nie popełnia takich błędów. Wynik skromny, ale najważniejsze są dla nas 3 pkt. wynik jak najbardziej cieszy, gorsza natomiast była gra naszego zespołu, który na początku grał bardzo chaotycznie i zbyt dużo piłek było granych na oślep. Jednak w miarę upływy czasu biało-czerwoni stwarzali dogodne sytuacje strzeleckie i kontrolowali grę. Długo jednak musieliśmy czekać na bramkę bo aż do 85 minuty, ale opłacało się oglądać mecz do końca.

P.S Thx za brameczkę Żuraw :)

20003137424285fb9541ec1.jpg

Ciesze się, że wygraliśmy...Nie rozumiem trochę koncepcji gry Janasa...oraz tego, że wrzucił do drużyny Karwana i Kałużnego. Karwana to jeszcze pół biedy...wraca do formy, gra na Legii, więc rozumiem. Ale Kałużny wogóle się nie sprawdził. Podania w tył, brak wygranych pojedynków główkowych w środku pola...no co jest?Szkoda, że trener zamiast Karwana nie wrzucił do składu Smolarka, bo z Azerami grał dobre pół meczu. Ewentualnie mógł dać drugą szansę Kosowskiemu. Szkoda też Sobolewskiego, gdyż w sobotę zagrał świetnie. Udawało mu się odbierać dużo piłek, uruchamiał obrońców bocznych obrońców, miał wizję gry. To już chyba wszystko to co miałem do napisania... Zwycięskiego składu się nie zmienia... PEACE! 8-)

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

W naszej grupie Austria znowu pokazala wole walki i bardzo dobrze, ze wygrali 1:0 z Walia. Dzieki temu bedziemy musieli sie jeszcze skoncentrowac na tych eliminacjach. Anglia 2:0 z Azerbejdzanem tylko. Ten wynik moze swiadczyc o tym iz w czerwcu moze byc w Baku Polakom jednak ciezko. Teraz widac iz dobrze sie stalo, ze gramy w czerwcu ten mecz, bo inaczej musielibysmy go grac w pazdzierniku na 4 dni przed wyjazdem da Anglii! Moim zdaniem Janas mial wystawic od razu 3 napastnikow Zurawski, Frankowski i Rasiak. Skonczylo sie jak sie skonczylo. W innych meczach sensacji nie brakowalo:

Izrael 1:1 Francja (Francja konczyla w 10-tke)

Moldawia 0:0 Norwegia

San Marino 1:2 Belgia (byl nawet remis 1:1 przez jakis czas!)

w grupie francuskiej...Szwajcaria tylko 1:0 z Cyprem, ale byli wykonczeni po meczu z Francja 4 dni wczesniej.

Ogolnie mowiac, teraz juz wiem co to znaczy grac 2 mecze w ciagu 4 dni, widac to po tych wynikach.

Ciekawe czy Brazylia dzisiaj w nocy cos pokaze. :P

Love, Peace & RvR

• Urządzenie:  Windows

Mecz wyglądał tak jak przewidywał mój czarny scenariusz. Gratuluje chłopaką walki do końca. Są to bardzo ważne pukty , bo ciągle utrzymujemy 4 punktową przewagę nad Austrią i mamy jeden punkt straty do Anglii i ciągle mamy szanse wyprzedzic Anglię ( trochę optymistycznie , co).

Do ciekawych wyników RvR dodam :

Serbia i Czarnogóra - Hiszpania 0:0

Słowacja - Portugalia 1:1

Mołdawia - Norwegia 0:0

Co do sytuacji Francji to widać jak wiele dla nich znaczył Zidane.

1575893877482df76acc17a.jpg

Najważniejsze jest zwycięstwo i właśnie punkty sie liczą a nie styl gry - i dobrze bo ten drugi był kiepski.Mam nadzieje że najbliższe mecze Polska również wygra (przynajmniej z Azerami i Walią a z Austrią remis i powinno wystarczyć na drugie miejsce).

meczyli sie, meczyli ale ufffffff wygralismy :) licza sie 3 punkty :)

Francuzi gubia punkty jak glupi, ale pewnie i tak wygraja grupe. Dla nas najwazniejsze by wygrac wszystkie mecze by przed anglikami miec ten konfort awansu jako jeden z dwuch najlepszych wiceliderow :)

2-0 Anglikow, mi sie zdaje, ze to przez zmeczenie meczem z Irlandia Północna, chcieli latwo wygrac i pewnie sie nie przykladali (pomyslieli Polacy strzelili 8 to my spokojnie bez wysiulu ze 5) :)

remisu Serbi i Czarnogory z Hiszpania nie uznaje za jakas niespodzianke :)

...

Napewno remis 0:0 Serbii i Czarnogory z Hiszpania nie jest sensacja. Az milo popatrzec jak graja Slowacy. Jedno nazwisko (Marek Mintal) i juz jest respect u rywali. Ten remis z Portugalia jest wazny takze dla Polski. Co do Francji, to na wyjezdzie w Szwajcarii w pazdzierniku zagwarantuja sobie wyjscie z grupy.

Brazylia 1:1 z Urugwajem , a Argentyna moze juz sie szykowac na wyjazd do Niemiec. Jeszcze tylko zagraja w czerwcu z Brazylia i bedzie gites.

Hail Polska!

Love, Peace & RvR

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      Draft: Jade vs. Charlotte: Cody Rhodes:  
    • GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
    • Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
    • MattDevitto
      Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia
    • GGGGG9707
      Pipe Bomb ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko   Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności. Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie   
  • Dodaj nową pozycję...