Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EL do MŚ 2006 w Piłce Nożnej, czyli Do przodu Polsko!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Koniec Panowie i Panie! Sezon skokow juz za nami...gloria victis....Dobry sezon Adama, przynajmniej ja nie narzekam. Za rok powinno byc lepiej. Tylko niech spory wygasna i Adas odpocznie. :P

Teraz mamy wazniejsze sprawy na glowie. Przed nami walka o awans na finaly MS w 2006 roku w pilce noznej. Gramy 2 mecze: z Azerbejdzanem i Irlandia Pln. Gramy u siebie, ale rywale to nie sa wcale takie slabiochy jak sie mogloby wydawac. Azerbejdzan gra "na sensacje", czyli zadaniem jest urwac punkty kazdemu komu tylko sie da. Z Anglikami przegrali u siebie tylko 1:0, bo Owen wcisnal im ta jedyna bramke. Gramy z nimi u siebie a w czerwcu wyjazd do Baku. Z kolei Irlandia Pln, z tego co pisze na stronie oficjalnej mistrzostw swiata marzy od wielkich sensacjach rowniez. Chca urwac punkty Anglikom, a z nami nawet....wygrac. Na ile sa to tylko slowa to sie wkrotce przekonamy, ale jedno jest pewne...do wrzesnia mamy miec kolejne 9 punktow za 3 mecze. Stracony punkt moze nie bedzie sensacja, ale bedzie bolesna strata. Mamy szanse powalczyc nawet o 1 miejsce. Ja w to wierze, bo Anglia ma ostatnio spore problemy kadrowe. Jesli macie inne zdanie na ten temat to...piszcie. Oto mi wlasnie chodzi! :P Proponuje pobawic sie zatem w typera:

Polska 2:0 Azerbejdzan (Krzynowek i Frankowski)

Polska 3:1 Irlandia Pln. (Frankowski, Rasiak, Zurawski)

Czekam na wasze propozycje i komentarze,

Hail Poland! :)

Love, Peace & RvR

161505123340b79429e588a.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RvR

9

• Tommy

5

• Romo

5

• Strong Fan

4

Top użytkownicy w tym temacie

A ja juz wiem ze awnsujemy do Mistrzostw Swiata po raz drugi z rzędu :P

Awansujemy bezposrednia z drugiego miesca za Anglią zresztą cięzko by by/ło nie awansowac z takiej grupy

choc z drugiej strony zawsze na wisone gramy gorzej niż an jesien no ale z takimi ogórkami jak Azerowie czyI ralndzcy z pólnocy powinnismy sobie poradzic co innego jak bysmy grali teraz z Austriakimi albo z Walijczykami no ale kalendarz też się do nas uśmiechnął losem

:)

Moje typy na dwan najblisze mecze:

Polska-Azerbejdżan 4:0(ZURAWSKI,SMOLAREK,FRANKOWSKI,KRZYNÓWEK)

Polska-Irlandia Pół, 3:1(ZURAWSKI,SZYMKOWIAK,SAGANOWSKI)

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Urządzenie:  Android

A ja obstawiam ze wygramy 2 mecze tera :) Z Irladnia 2-1 a z Azerbejdżanem 3-1 (Dudek pusci zas jakas szmate :P )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Polska-Azerbejdżan 4:0 (Frankowski,Żurawski,Rasiak,Krzynówek)

Polska-Irlandia Północna 2:0 (Rasiak,Żurawski)

Wiem,że pewnie dziwi Was że w obu meczach według mnie strzeli Drewninho Rasiak,ale w Derby County gra świetnie,jest już ograny,więc powinien coś ustrzelić.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

WeeMan mnie nie dziwi, ze typujesz Rasiaka jako strzelca. Sam słucham w radiu na necie relacji z meczów Derby i tam go naprawde bardzo lubia. Zeby kibicom w Polsce cos pokazac, powinien wreszcie strzelic cos w reprezentacji. I bedzie OK.

Hail Poland!

Love, Peace & RvR

Nie będę się bawił w typera. Pod wodzą Janasa Polska grała już bardzo dobrze, przeciętnie, ale również tragicznie. Wszystko zależy od długości zgrupowania przedmeczowego i od chwilowej formy zawodników. Powiem tylko, że jak Polacy by przegrali, chociaż w jednym z tych meczów, to ja już Janasa bym nie chciał w roli trenera. Myślę, że remis też będzie swego rodzaju porażką. Nie liczę na piękne mecze, ale bramek może być nawet sporo. Do boju Pooolsko-oo...!

Moim zdaniem wszystko jest możliwe w meczach z Azerami i Irlandią Płn. Na pewno nie są to potentaci piłkarscy ale presja jest tak duża że może zdarzyć się tak że bedziemy atakowac cały mecz a i tak nic nie strzlą i skońzy się na 0:0 albo 1:1 po głupim błędzie Dudka (mimo wszystko szacunek dla niego). Mysle ze bedzie jeden remis i jedno zwycięstwo - obym się mylił i 6 punktów zostanie w Polsce.

175399202844658d164bb2d.jpg

Racja Panowie....z jednej strony pewien racjonalizm, ale z drugiej strony 6 punktow musi byc nasze! Do przodu, do boju Polsko!
Love, Peace & RvR

A ja mecze reprezentacji przestałem oglądać właśnie po mistrzostwach i narazie się tego trzymam(wolę sam ją potrenować w grze Football Manager 2005 lub CM4) , myślę też że wiele na tym nie straciłem :P

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Urządzenie:  Windows

czytajac te wypowiedzi mam mieszane odczucia . Czy niektorzy znaja sie na pilce odnosze wrazenie ze nie . Jbl fans jakie 0-0 1-1 ? rozjedziemy ich gladko . Nie wiem na jakiej podstawie wnioskujesz ze dudek pusci szmate. przeciez to jeden z najlepszych bramkarzy co prawda zdarzaly mu sie bledy ale bez jaj ? co z was polacy jak zakladacie ze dudek zawali brame? Zobacz sobie na Ranking Fifa Jblfans ble,... coz to za nick .

Polska Azerbejdzan 3-0 Zuraw , Franek 2

Polska Irlandia Polnocna 3-0 rossi zuraw franek

Sowa...racja patriotyzm jak najbardziej...ale jakiegos specjalnego pogromu ja bym sie nie spodziewal... 6 punktow i tyle. Ranking FIFA nic nie znaczy. Trzeba poprostu grac, bo nawet Andora potrafi wygrywac teraz. Te dwie druzyny zagraja napewno bardziej defensywnie, bo gadanie o jakis szansach awansu dla tych druzyn to glupota. Trzeba tylko przez ta obrone sie przebic, swego czasu z meczu z Lotwa mielismy prawie 70% posiadania pilki, ale to Lotwa nam wtedy strzelila (casus Laizans). Zatem jak juz sie przebijemy przez obrone i cos wpadnie to wtedy pojdzie latwiej.

Sowa pytanko: Zuraw to chyba Zurawski (a nie obronca Zuraw) ...to tylko tak dla pewnosci, bo wiem ze to Zurawski.

Hail Polska!

Love, Peace & RvR

Ja mam swoj klub na pierwszym miejscu a nie reprezentacje. Choc wiadomo bardzo chciałbym zeby awansowali ale niepodchodze do tego tak emocjonalnie. Maja spore szanse i według mnie wygraja oba mecze i nastepne tez oprocz meczu z angolami.
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Android

Nie no Wee Man jak Rasialdinio cos strzeli w tych meczach to ja zaczynam grac Polska w PESa :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Ja osobiście mam nadzieje że Polska poraz drugi z rzędu zagra w MŚ.Oczywiście jest to możliwe i to bardzo jednak trzeba dwa nadchodzące mecze wygrać.

beda dwa zwyciestwam a ranking FIFA tak jak pisalm RVD, kompletnie nic nie znaczy. (poczytaj go ladnie, zobacz jak np. usa jest wysoko, a czemu, bo ra z gniotami ze swego rejonu)
...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 894 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      Za nami kolejny epizod AEW Dynamite w drodze do Double or Nothing 2025. Mina Shirakawa wyszła zwycięsko z Fatal 4-Way Matchu, który był eliminatorem o title shota do AEW Women’s World Championship. W pojedynku brały udział jeszcze Toni Storm, AZM i powracająca Skye Blue. Wydaje się, że MJF wreszcie zyskał poparcie całego Hurt Syndicate, bowiem Bobby Lashley zaakceptował dołączenie Maxwella do grupy. Walką wieczoru było starcie o AEW World Championship. Jon Moxley pokonał Samoa Joe w Steel Cage Matchu. Jak można było się spodziewać, nie zabrakło wielu interwencji i zamieszania. A kluczowa była ta Gabe’a Kidda, który pomógł mistrzowi zachować tytuł. Po pojedynku trwała bójka, w którą włączyli się The Elite i Kenny Omega. Swerve Strickland pomógł face’om, wchodząc na szczyt klatki i atakując zarówno Elite, jak i Death Riders. Na koniec były mistrz AEW zażądał walki Anarchy in the Arena. Prawdopodobnie dojdzie do niej na Double or Nothing, choć tego jeszcze nie potwierdzono. Skrót AEW Dynamite 14.05.2025 Aktualna karta Double or Nothing 2025, które odbędzie się 25 maja * AEW Women’s Championship Match: Toni Storm vs. Mina Shirakawa * Men’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Will Ospreay vs. Hangman Page * Women’s Owen Hart Foundation Tournament Finals: Mercedes Mone vs. Jamie Hayter * AEW World Tag Team Championship Match: The Hurt Syndicate vs. CRU or The Sons of Texas Fot. allelitewrestling.com
    • Bastian
      Myles Borne jeńców nie bierze. Tydzień temu wygrał Battle Royal, teraz wygrana z Pagem. A jeszcze wieść gminna niesie, że dobrał się do tyłka mistrza NXT, i nie chodzi o Oba Femiego.  Na niego przyjdzie czas na Battleground.  Borne chwycił nawet za mikrofon, ale z tą wadą wymowy Randy' ego Ortona nie przyćmi, choćby nie wiem jak był do niego podobny. Ale bycie w parze z Vaquer może mu na dłuższą metę korzyści. Jego szef coś wie o tym, że warto obracać się w towarzystwie wpływowych kobiet.  Co do Vaquer... W Main Evencie zabrakło tego, na co wszyscy czekali... 
    • Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 4 Data: 15.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.365 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...